Γαλλία, Pineuilh
... πίεση και ζύμωση σε χαμηλή θερμοκρασία για τη διατήρηση του αρωματικού δυναμικού και της φρεσκάδας. ΠΟΙΚΙΛΙΑ ΣΤΑΦΥΛΙΩΝ 100% Grenache ΓΕΥΣΗ Απαλή και φωτεινή ροζ απόχρωση. Φρέσκο και έντονο άρωμα. Ελαφρύ στο στόμα, λεπτό, τρυφερό και απολαυστικό με εκφραστικά αρώματα κόκκινων φρούτων και εσπεριδοειδών. ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΙ ΦΑΓΗΤΟΥ & ΚΡΑΣΙΟΥ Ένα κρασί απόλαυσης, λεπτό και ελαφρύ, το Rosé On Ice είναι ο...
Χαρτοφυλάκιο (96)
Γαλλία, Saint-Bris-Le-Vineux
... ασβεστόλιθους με γρυφίδες (μικρούς απολιθωμένους μαλάκες) όλη τη πυκνότητα και τη μεταλλικότητα που χαρακτηρίζει το Montagny 1er Cru "Les Coères". ΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΩΡΙΜΑΝΣΗ Συγκομιδή των σταφυλιών σε τέλεια ωριμότητα. Πιεσμός με πνευματική μέθοδο για να διατηρηθεί η ποιότητα των χυμών. Μελετημένος αποκομιδή για να αποκαλύψει την πολυπλοκότητα αυτού του terroir. Ζύμωση (αλκοολική, μαλολακτική) και...
Χαρτοφυλάκιο (60)
Γαλλία, Arengosse
... αυθεντική γεύση. Συστατικά : - Μη επεξεργασμένη γαλλική ζάχαρη παντζαριού - Φυσικό άρωμα παπάγιας - Φυσικό χρωστικό E160c (εκχύλισμα καροτενοειδών) Συσκευασία : Βάζο PET 200g Χρήσεις : - Σπιτικά γιαούρτια : Ιδανικό για χρήση με γιαουρτιέρα, αυτή η ζάχαρη προσθέτει μια εξωτική γεύση στα σπιτικά γιαούρτια. Ανακατέψτε απλά στο γάλα πριν από τη ζύμωση για μια λεπτή και φυσική γεύση. - Γλυκά και Επιδόρπια : Ιδανικό για κέικ, τάρτες και κρέμες, προσθέτει μια γλυκιά και φρουτώδη νότα που θα ενθουσιάσει τους λάτρεις των τροπικών γεύσεων. Αναφορά:SUCRE000084...
Χαρτοφυλάκιο (200)
Γαλλία, Bordeaux
... για μια βέλτιστη εξαγωγή αρωμάτων, χρώματος και τανινών. Το κρασί απομακρύνεται από τις οινοποιητικές δεξαμενές μετά από 15 έως 20 ημέρες πριν από τη μηλογαλακτική ζύμωση.","Cépages":"Cabernet Sauvignon (60%), Merlot (37%), Petit Verdot (3%)","Producteur":"Οικογένεια Ντυφόρ στο Σαιντ-Μισέλ-ντε-Ριευφρέ (33720)","Formats et conditionnements":"Φιάλη (75cl) - Κουτί των 6 - 2021"}...
Χαρτοφυλάκιο (93)
Γαλλία, Le Sen
...αυτοί οι καρποί ανοίγονται για να εξάγουν τα λευκά τους φασόλια. Αποκτούν καφέ χρώμα και αναπτύσσουν το τυπικό τους άρωμα αφού υποβληθούν σε ζύμωση, στη συνέχεια καθαρίζονται και ξηραίνονται. Αναφορά: CACAAB1 Οικογένεια προϊόντος: ΚΑΚΑΟ Τύπος εκχυλίσματος: Απόλυτο Κωδικός INCI: ΕΚΧΥΛΙΣΜΑ 100% ΤΟΥ THEOBROMA CACAO Χώρα παραγωγής: ΓΑΛΛΙΑ Μέρος του φυτού: Φασόλι Κατηγορία χρήσης για ιδιώτες: Άρωμα Βοτανικό όνομα: Θεοβρόμα κακάο L. Σύνθεση: 100% Καθαρό και φυσικό.
Χαρτοφυλάκιο (97)
Γαλλία, Saint-Gaudens
...Έτοιμο προς χρήση προϊόν που προορίζεται για την εξάλειψη με ψεκασμό-σκούπισμα όλων των ρύπων, συμπεριλαμβανομένων των πιο επίμονων, σε όλες τις πλενόμενες επιφάνειες. Χρησιμοποιείται επίσης για την εξάλειψη των λεκέδων από μελάνι, κραγιόν, λίπη και νικοτίνη. Προϊόν που παρασκευάζεται από πρώτες ύλες φυτικής και/ή ορυκτής προέλευσης. Περιέχει διαλύτη που προέρχεται από τη ζύμωση γεωργικών...
Χαρτοφυλάκιο (200)
Γαλλία, Saint-Martin-Du-Vivier
...Ο σαμπάνια είναι το απόλυτο σύμβολο της πολυτέλειας και των εορτασμών σε όλο τον κόσμο. Παράγεται αποκλειστικά στην περιοχή της Champagne στη Γαλλία, αυτό το αφρώδες κρασί κύρους παρασκευάζεται σύμφωνα με την παραδοσιακή μέθοδο, με μια δεύτερη ζύμωση στη φιάλη που του προσφέρει τις λεπτές φυσαλίδες και τον μοναδικό του χαρακτήρα. Οι εμβληματικές ποικιλίες όπως ο Chardonnay, ο Pinot Noir και ο...
Χαρτοφυλάκιο (15)
Γαλλία, Saint Emilion
... Οινοποιός: Coralie de Boüard de Laforest Οινοποίηση: Προζυμωτική εκχύλιση 8 -10 °C Αλκοολική ζύμωση Εκχύλιση 3 έως 5 εβδομάδες Μαλακτική ζύμωση σε βαρέλι Ολική οινοποίηση σε επιλεγμένα κτήματα, χειροκίνητο πάτημα Ωρίμανση: 10 έως 14 μήνες, 30% νέα βαρέλια Συνδυασμός: 60% Merlot, 30% Cabernet Franc, 10% Cabernet Sauvignon...
Χαρτοφυλάκιο (34)
Γαλλία, Paris
...Cidre με κίτρινο χρώμα και χαλκόχρωμες ανταύγειες. Ο συνδυασμός γλυκών, γλυκόπικρων και ξινών μήλων προσφέρει σε αυτό το cidre την τέλεια ισορροπία που είναι χαρακτηριστική της νορμανδικής περιοχής. Ζύμωση με εγχώριες ζύμες Δημιουργία αφρού με παραδοσιακή μέθοδο Προϊόν βιολογικής γεωργίας - Πιστοποιημένο Domaine Demeter Χωρίς προσθήκη θειωδών Διαστάσεις: 5,5cm x 23cm Καθαρό βάρος: 330 Όγκος: 330mL...
Χαρτοφυλάκιο (200)
Γαλλία, Soreze
Η TOM PRESS προτείνει στους επαγγελματίες όλο τον εξοπλισμό για τη συντήρηση, την επεξεργασία τροφίμων και τη μαγειρική: Νο 1 για τους λάτρεις του σπιτικού. Η TOM PRESS σχεδιάζει και διανέμει περισσότερες από 5.000 αναφορές εξοπλισμού και προϊόντων για τη συντήρηση, τη μαγειρική και την επεξεργασία τροφίμων. Με αυτόν τον εξοπλισμό, μπορείτε να παράγετε και να επεξεργάζεστε φρούτα και λαχανικά, κ...
Χαρτοφυλάκιο (195)
Γαλλία, Saint-Pee-Sur-Nivelle
...Η La Horia IXO ήταν η πρώτη μας δημιουργία σε συνεργασία με τον δάσκαλό μας ζυθοποιό που εδρεύει στη Ναβάρα. Η La Horia είναι μια ξανθιά μπύρα τύπου Helles (ανοιχτόχρωμη στα γερμανικά) με χαμηλή ζύμωση. Με το χρυσό ξανθό χρώμα της, είναι μια ελαφριά ξανθιά μπύρα με γεύση από βύνη που αποκαλύπτει ανθώδεις και χορτώδεις αρώματα. Είναι μια μπύρα που πίνεται εύκολα, πολύ ευχάριστη.
Χαρτοφυλάκιο (58)
Γαλλία, Calvi
...Cépages : Sciaccarellu και Niellucciu (40/60) 15 χρόνια 25 hl/hec Récolte : χειρονακτική (10 000 μπουκάλια) Vinification : χωρίς θειώδη. Η συγκομιδή είναι μερικώς αποσπασμένη, δεξαμενή inox θερμορυθμιζόμενη Μέσα στη δεξαμενή και ζύμωση. Ζύμωση 24 έως 28°C. Καθημερινό πάτημα και ανυψώσεις στον αέρα. Μακράν 4 έως 5 εβδομάδες ανάλογα με τις ποικιλίες για αυτή τη σοδειά. Αποστράγγιση και πίεση...
Χαρτοφυλάκιο (5)
Γαλλία, Issy-Les-Moulineaux
Online caviste με περισσότερες από 350 αναφορές κρασιών, σαμπάνιας και αποσταγμάτων, La Cave Éclairée παρέχει σε ιδιώτες (παραγγελίες online, γάμοι κ.λπ.) αλλά και σε επιχειρήσεις (CSE, δώρα τέλους χρόνου, εκδηλώσεις, σεμινάρια, βραδιές κ.λπ.) Η γκάμα αποτελείται κυρίως από ποιοτικά μικρά οικογενειακά οινοποιεία και δίνει έμφαση σε βιολογικά προϊόντα. Σαμπάνιες, κόκκινα κρασιά, λευκά κρασιά, ροζέ...
Χαρτοφυλάκιο (321)
Γαλλία, Moncoutant Sur Sèvre
...Συνένζυμο Q10 1 - Φυσικά αποθηκευμένο 2 - Διατήρηση επιπέδου ουμπικινόλης στον οργανισμό 3 - Παραγωγή κυτταρικής ενέργειας Προερχόμενο από τη ζύμωση ζυμών, το Ουμπικινόλη Q10 είναι ταυτόσημο με αυτό που βρίσκεται στα κύτταρά μας. Το επίπεδό του μειώνεται με την ηλικία λόγω του στρες, της έντονης σωματικής δραστηριότητας, του καπνίσματος ή μιας ανισόρροπης διατροφής. Μέχρι πρόσφατα, το συνένζυμο...
Χαρτοφυλάκιο (42)
Γαλλία, Carnoet
... αγροτικό σιλό Πλούσια από την εμπειρία της με τους αγρότες, η Vitalac προσφέρει εδώ και πάνω από δέκα χρόνια λύσεις αποθήκευσης με αδρανοποίηση για τη συντήρηση σιτηρών στην φάρμα που προορίζονται για την FAF, δηλαδή την παραγωγή ζωοτροφών στην φάρμα. Η προσφορά σιλό περιοδειών Vitalac επιτρέπει τη διατήρηση των διατροφικών ποιοτήτων των υγρών σιτηρών (καλαμπόκι, σιτάρι) και ακόμη και τη βελτίωση της ελκυστικότητάς τους για την ζωοτροφή. Στο τέλος της συγκομιδής, χάρη σε μια αεροστεγή κλείσιμο του σιλό αδρανοποίησης, η γαλακτική ζύμωση των κόκκων καταναλώνει το οξυγόνο.
Χαρτοφυλάκιο (39)
Γαλλία, Illkirch
Η Phytodia, εργαστήριο ειδικό στην ανάπτυξη φυτικών ενεργών συστατικών και στην παραγωγή βιοκαλλυντικών, προσφέρει τις υπηρεσίες της σε όλη την αλυσίδα αξίας της βιομηχανίας καλλυντικών, από το σχεδιασμό έως την εμπορία και την παραγωγή. Από σχεδόν 20 χρόνια, αναπτύσσουμε για εμάς και για άλλους ένα σύνολο προϊόντων και λύσεων που σχετίζονται με τα φυτά και τα πολλά οφέλη που προσφέρουν. Αγωνιζό...
Χαρτοφυλάκιο (39)
Γαλλία, Montmorillon
...Αυτή η αμπελώδης μπύρα είναι ευχάριστα γεμάτη. Η ζύμωση των δημητριακών της προσφέρει ελαφρώς γλυκές νότες και μια αξιοσημείωτη στρογγυλάδα! Απολαύστε την σε καλή παρέα! Χρώμα: Αμπελώδης Στυλ: Αμπελώδης Ale Ποσοστό αλκοόλ: 6.50% IBU (πικράδα): 13...
Χαρτοφυλάκιο (23)
Γαλλία, Quincampoix
...Rhum blanc Krassel | Oaxaca – Μεξικό – Μπουκάλι 0,7 λίτρων 55% | Ρούμι λευκό καθαρού χυμού (τύπου “agricole”) Ποικιλία ζαχαροκάλαμου: java | Αργή ζύμωση σε ξύλινη δεξαμενή από πεύκο | Διπλή απόσταξη σε παραδοσιακό άμβυκα Προέλευση: Ρίο Μπλάνκο – Οαχάκα – Μεξικό Παραγωγός: οικογένεια Krassel Σημείωση γευσιγνωσίας: Στη μύτη, αυτό το ρούμι αποκαλύπτεται πολύ γρήγορα. Η επίθεση του ζαχαροκάλαμου...
Χαρτοφυλάκιο (18)
Γαλλία, Saint-Sulpice-De-Faleyrens
...Σαμπάνια Συνδυασμός : Chardonnay Δυνατότητα παλαίωσης : Περίπου 4 χρόνια Οινοποιήσεις : Χειρονακτική συγκομιδή, ήπια και σταδιακή πίεση, αλκοολική ζύμωση σε δεξαμενές inox, συνδυασμός των cuvées και στη συνέχεια προσθήκη λικέρ tirage. Ωρίμανση 15 μηνών και απομάκρυνση πριν από την προσθήκη λικέρ dosage.
Χαρτοφυλάκιο (53)
Γαλλία, Auxerre
... ανάλογα με την ωριμότητα. Διαύγαση και ζύμωση σε βαρέλι. Άμεση ζύμωση σε βαρέλι, παλαίωση του μεγάλου κρασιού 18 μήνες σε βαρέλι (1/3 καινούργιο ξύλο) με ανακάτεμα των οινολάσπων. Μάτι: κρυστάλλινο χρώμα, ανοιχτό χρυσό με πράσινες ανταύγειες. Η συμβουλή του οινολόγου: σερβίρετε στους 10-12°C. Ποσοστό αλκοόλ: 13,5%. Χρόνος παλαίωσης: 25 χρόνια. Συσκευασία: Κουτί με 6 φιάλες των 75cl. Κτήμα: Domaine de Chevalier. Προέλευση: Pessac-Léognan. Χρονιά: 2017. Καλλιέργεια: Λογική. Ετικέτα: Ελεγχόμενη Ονομασία Προέλευσης.
Χαρτοφυλάκιο (190)
Γαλλία, Moustoir-Ac
...Η Paniclima προσφέρει μια πλήρη γκάμα ντουλαπιών και θαλάμων, ειδικά αναπτυγμένων για τη ζύμωση παραδοσιακών ζυμών σε δοχεία. Μια ακριβής μελέτη των δυνάμεων και της κυκλοφορίας του αέρα, σε συνεργασία με μεγάλες γαλλικές αρτοποιίες, έχει επιτρέψει την ανάπτυξη ενός προϊόντος που ανταποκρίνεται τέλεια στις ανάγκες των αρτοποιών. Προβλέπεται στον κατάλογο για να φιλοξενεί δοχεία διαστάσεων 400x600mm, είναι δυνατή η χρήση όλων των υπαρχόντων υποστηριγμάτων στην αγορά. Η γκάμα είναι προσαρμόσιμη κατά βούληση!
Χαρτοφυλάκιο (190)
Γαλλία, Roubia
...CÉPAGES Cinsault: 70% Carignan : 15% Grenache: 15% Degré : 12.5° VINIFICATION Βινιέται ως ροζέ με κόκκινα σταφύλια. Αργή πίεση για 3 ώρες και στη συνέχεια ζύμωση σε θερμορυθμιζόμενες ανοξείδωτες δεξαμενές με εγχώριες ζύμες. Καρβονική εκχύλιση για την εξαγωγή του φρούτου. Βινιέται σε θερμορυθμιζόμενες ανοξείδωτες δεξαμενές για 6 μήνες με πολύ λίγες ή καθόλου παρεμβάσεις. DEGUSTATION Μια όμορφη...
Χαρτοφυλάκιο (28)
Γαλλία, Condom
...Νοσός : Πολύπλοκο με νότες παλιού γλυκού κρασιού, μέλι, πικράδα, σύνθετες βοτανικές νότες. Στόμα : Γενναιόδωρο και πολύπλοκο με αρωματικά βότανα, αρκετά πικρό, γλυκύτητα και πολυπλοκότητα μπαχαρικών. Παρούσες είναι νότες βουτύρου από την μαλολακτική ζύμωση. Φινάλε : Ισορροπημένο στην πικράδα και την πολυπλοκότητα, όμορφο μήκος.
Χαρτοφυλάκιο (66)
Γαλλία, Saint Vincent De Lamontjoie
...Η Βότκα μας Malt d'Orge Η βότκα μας Pur Malt είναι μια γαλλική καινοτομία που θα εκπλήξει τους λάτρεις του ουίσκι και της βότκας. Παρασκευάζεται από κριθάρι που έχει υποστεί ζύμωση, επεξεργασμένο στα εργαστήριά μας. Αυτή η γέννηση ξεκινά σε ένα μικρό χωριό του Lot-et-Garonne "Saint-Vincent-de-Lamontjoie". Η βότκα μας είναι απαλή και κρεμώδης με τον έντονο χαρακτήρα του κριθαριού, αποσταγμένη τρεις φορές σε άμβυκα. Για να καταλήξουμε, να δημιουργήσουμε μια εξαιρετική βότκα single malt.
Χαρτοφυλάκιο (9)
Γαλλία, Le Mans
...Οι κύριες αρετές ενός ενεργοποιημένου νερού για ιδιώτες, επαγγελματίες και κοινότητες: - Γεύση πιάτων πιο εκλεπτυσμένη και πιο φρέσκια, μεγαλύτερη διάρκεια συντήρησης του ψωμιού, επιταχυνόμενη ζύμωση. - Αφαίρεση των καταθέσεων ασβεστίου και σκουριάς σε λέβητες και σωληνώσεις. - Η παραγωγή ζεστού νερού είναι πιο αποτελεσματική και οικονομική. - Καλύτερη απόδοση των θερμαντικών σωμάτων με κυκλικό...
Χαρτοφυλάκιο (7)
Γαλλία, Bayonne
Ιδρυμένη το 1994, η OKIN, που σημαίνει "αρτοποιός" στα βασκικά, είναι μια οικογενειακή επιχείρηση που βρίσκεται στην βασκική ακτή. Είμαστε αποκλειστικά αρτοποιοί. Από την ίδρυσή μας πριν από 25 χρόνια και μέχρι σήμερα, παραμένουμε πιστοί στο ψωμί. Το ψωμί είναι η τροφή στην οποία πιστεύουμε και που αποτελεί τη βάση της διατροφής μας. Συνεχίζουμε να αναπτυσσόμαστε, φροντίζοντας κάθε λεπτομέρεια των...
Χαρτοφυλάκιο (44)
Γαλλία, Caudiès De Fenouillèdes
... απολάσπωση για 48 ώρες, ο μούστος τοποθετείται απευθείας σε γαλλικά δρύινα βαρέλια (25% καινούργια) όπου θα πραγματοποιήσει όλη τη διαδικασία της αλκοολικής ζύμωσης. Η μηλογαλακτική ζύμωση δεν επιδιώκεται σκόπιμα ώστε να διατηρηθεί η ζωντάνια. Κατά τη διάρκεια της ωρίμανσης σε ολικούς οινολάσπες για 10 μήνες, το κρασί αναδεύεται τακτικά για να αποκτήσει περισσότερο σώμα. Αυτή η εργασία "à la...
Χαρτοφυλάκιο (9)
Γαλλία, Cénac
...Η ζύμωση των κόκκινων κρασιών μας πραγματοποιείται μεταξύ 25° και 30°C σε θερμορυθμιζόμενες δεξαμενές inox. Πραγματοποιούμε απομάκρυνση κατά τη διάρκεια της μέσης ζύμωσης για να επιτύχουμε καλύτερη εξαγωγή μεταξύ του στέμφυλου και του μούστου, και στη συνέχεια η εξαγωγή γίνεται πιο ήπια. Ακολουθεί μια μετα-ζυμωτική εκχύλιση διάρκειας 8 ημερών. Εκφραστική μύτη, η μύτη του είναι πικάντικη...
Χαρτοφυλάκιο (9)
Γαλλία, Olivet
...Αναφορά 3317960007527 Άρωμα ξυλώδες, φρέσκο, πικάντικο και ευχάριστα αρωματικό. Οι κόκκοι μαύρου πιπεριού συλλέγονται πράσινοι, στη συνέχεια υποβάλλονται σε ζύμωση για μερικές ημέρες και ξηραίνονται στον ήλιο, κάτω από την επίδραση του οποίου ρυτιδώνουν και μαυρίζουν. Το πιπέρι παραδοσιακά ενισχύει τη γεύση όλων των αλμυρών τροφίμων. Προτιμήστε να χρησιμοποιείτε ολόκληρους κόκκους για να...
Χαρτοφυλάκιο (114)

Η εφαρμογή europages είναι εδώ!

Χρησιμοποιήστε τη νέα αναζήτηση προμηθευτών ή δημιουργήστε τα ερωτήματά σας εύκολα με τη νέα εφαρμογή europages για αγοραστές.

Κατεβάστε από το App Store

App StoreGoogle Play