... κάθε ζύμωση και οσμή.
Οι σακούλες SOS για πράσινα απόβλητα είναι πιστοποιημένες από τον οργανισμό OK Compost Vinçotte Tûv, ο οποίος ελέγχει ετησίως τη συμμόρφωσή τους με τις περιβαλλοντικές προδιαγραφές όσον αφορά το χαρτί, τη κόλλα και τη μελάνη που χρησιμοποιούνται.
Χάρη στην ενισχυμένη επίπεδη βάση τους και τα πλευρικά τους πτερύγια, είναι πρακτικές στη χρήση και στέκονται μόνες τους, επιτρέποντάς σας έτσι γρήγορη πλήρωση.
...MILLESIME : 2018
CEPAGE : Chenin.
TERROIR : Gravier d'Anjou.
VINIFICATION ET ELEVAGE : Απαλή πίεση 3 επιλεγμένων τρυγημάτων σταφυλιών που έχουν υποστεί αποξήρανση και βοτρύτη. Ζύμωση σε δρύινα βαρέλια και στη συνέχεια ωρίμανση 12 μηνών πάνω σε λεπτά οινολάσπης για την εξαγωγή μιας πολύπλοκης αρωματικής δομής.
APPELLATION : AOP Coteaux de l'Aubance.
NOTES DE DEGUSTATION : Λαμπερό και χρυσό...
...Σακίδια από χαρτί kraft
Συνδυασμένα από 2 φύλλα 70 γρ/m2
Τύπος SOS (με πτυχώσεις και επίπεδο πάτο)
Επεξεργασία WS (αντι-υγρασίας) στο 25%
Με ταινία στο πάτο
Αυτά τα σακίδια είναι σχεδιασμένα για πράσινα απόβλητα.
Ο επίπεδος πάτος επιτρέπει την όρθια στάθμευση του σακιού.
Το χαρτί είναι αναπνεύσιμο και αποτρέπει τις οσμές.
Είναι ανθεκτικό στη ζύμωση και την υγρασία για 15 ημέρες.
Είναι κομποστοποιήσιμο (Βιομηχανική κομποστοποίηση, πρότυπο EN13432)
Διαστάσεις 400+300x830 + 300/2 mm
Βάρος του σακιού περίπου 350 γρ.
Πωλούνται σε πακέτα των 25.
...Ο κλασικός Πολυαιθυλένιο παράγεται από την διύλιση του πετρελαίου, μιας μη ανανεώσιμης ορυκτής ύλης.
Ο φυτικός Πολυαιθυλένιο παράγεται από απορρίμματα ζαχαροκάλαμου, μιας ανανεώσιμης φυτικής ύλης.
Η ζαχαροκάλαμος θρυμματίζεται για να παραχθεί τόσο ζάχαρη όσο και ένα ιξώδες υπόλειμμα: η μελάσα.
Η ζύμωση αυτής της μελάσας επιτρέπει την παραγωγή αιθανόλης, η οποία, αφού αφυδατωθεί, μετατρέπεται...
...{"VINIFICATION":"Άμεση πίεση και ζύμωση με έλεγχο θερμοκρασιών – ανακάτεμα των οινολάσπων στο τέλος της ζύμωσης.","DÉGUSTATION":"Απαλή κίτρινη απόχρωση με πράσινες ανταύγειες. Στη γεύση, αναδύονται αρώματα εσπεριδοειδών (λεμόνι, γκρέιπφρουτ) και φυτικών αρωμάτων (φύλλα δάφνης, γιασεμί). Ιδανικό ως απεριτίφ, συνοδευόμενο από σαλάτες ή ψητά ψάρια. Αυτό το κρασί σερβίρεται ιδανικά μεταξύ 8°C και 10°C."}...
... προέρχεται από φρέσκο χυμό ζαχαροκάλαμου. Μετά από μια ζύμωση και απόσταξη σύμφωνα με τους αυστηρούς κανόνες της AOC, αυτό το ρούμι υποβάλλεται σε πολλές διαδικασίες μείωσης και ξεκούρασης. Απόσταξη σε κολώνα κρεολών.
Ανακαλύψτε αυτό το νέκταρ με μεγάλη αρωματική πλούτο. Πολύ ισορροπημένο και στρογγυλό στο στόμα. Θα φέρει χαρά σε όλους τους λάτρεις του ti-punch.
...Παραγωγή στην περιοχή Σαμπάνια, αυτό το ΣΠΟΥΔΑΙΟ, ΕΛΕΓΑΝΤΙΚΟ, ΣΕΞΙ και ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ λικέρ με βάση το φυτό ΟΚΟΚ (γνωστό και ως ΦΟΥΜΠΟΥΑ ή GNETUM AFRICANUM), ξεχωρίζει για το μείγμα του πινό μενιέ, του σαμπανιού και του Οκόκ, ενισχυμένο σε μια ιδιαίτερα μοναδική ζύμωση στον κόσμο μέσω μιας παραδοσιακής τεχνικής από το Καμερούν με έναν πρωτότυπο τρόπο που συνδυάζεται με την περιοχή Σαμπάνια της...
...Η διαδικασία Redux επιτρέπει τη μείωση του αλκοολικού βαθμού ενός κρασιού κατά 1 έως 2 βαθμούς, επεξεργαζόμενη τον μούστο πριν από τη ζύμωση.
Η Redux είναι μια πατενταρισμένη αφαιρετική τεχνική που επιτρέπει τη μείωση της περιεκτικότητας σε ζάχαρη ενός μούστου σταφυλιού μέσω μιας διμεμβρανικής επεξεργασίας σε δύο στάδια: φιλτράρισμα και αντίστροφη όσμωση. Πρόκειται για την εξαγωγή ενός...
...Κατασκευασμένη από αλεύρι παραδοσιακής γαλλικής προέλευσης, αυτή η σειρά προσφέρει προϊόντα ανώτερης ποιότητας με καλύτερη συντήρηση. Μια αργή ζύμωση, σε χαμηλή θερμοκρασία, δίνει όλο τον χρόνο που χρειάζεται για την ανάπτυξη των αρωμάτων και δημιουργεί μια πλούσια και αφράτη ψίχα, που περιβάλλεται από μια λεπτή και τραγανή κρούστα, αποτέλεσμα του ψησίματος σε πλάκα.
...Πάνω από 100 χρόνια εμπειρίας στην παραγωγή αφρώδους οίνου με
την θυγατρική μας SVM.
- Διαδικασία βασισμένη στη μέθοδο Charmat (η ζύμωση πραγματοποιείται
σε κλειστό δοχείο όπως για γαλλικούς σιδερότυπους ή ιταλικά prosecco)
- Αντιστοίχιση με την παγκόσμια τάση προς γλυκές γεύσεις και τιμές
- Ένας τομέας ανοιχτός στην καινοτομία και στην προσέλκυση νέων καταναλωτών
- Πολλές δυνατές συνδυασμοί...
Το Champagne Morize Père & Fils είναι μια αμπελουργική επιχείρηση που χρονολογείται από το 1830, με περισσότερες από τρεις γενιές παραγωγών-χειριστών. Ο τομέας βρίσκεται σε ένα γραφικό χωριό, Les Riceys, μια εξαιρετική περιοχή της Côte des Bar, της μεγαλύτερης περιοχής της Champagne, που βρίσκεται νότια του τμήματος Aube, γνωστή για τις τρεις ονομασίες της:
CHAMPAGNE / ROSÉ DES RICEYS / COTEAUX C...
...Είναι το τσάι αναφοράς για τους συλλέκτες.
Προερχόμενο από την πόλη Puer, στην επαρχία Yuann της Κίνας, είναι το μόνο τσάι που, όπως το κρασί, βελτιώνεται με την ηλικία.
Το τσάι Puer αρχικά συσκευάζεται σε συμπιεσμένη μορφή για να διευκολύνει τη μεταφορά του μέσω καραβανιών προς το Θιβέτ.
Το τσάι Puer διαθέτει ανεπανάληπτες ιατρικές ιδιότητες. Είναι προϊόν της γης και προέρχεται από τα τσάι που έχουν μεγάλα φύλλα που φυτρώνουν στο Yunan. Στεγνώνεται στον ήλιο μετά τη ζύμωση για να αποκτήσει όλη τη δύναμη και τη γεύση του.
... αμπελώνες μας, όπου η απόδοση 6 έως 7 τόνων ανά εκτάριο διατηρείται προσεκτικά για να διασφαλιστεί η ανώτερη ποιότητα του καρπού.
Με συνολική παραγωγή 15.000 φιαλών των 0,75 λίτρων, αυτό το ξηρό κόκκινο κρασί του 2015 έχει περιεκτικότητα αλκοόλ 12,5%. Η διαδικασία οινοποίησης αποδεικνύει τη δέσμευση για ποιότητα και αυθεντικότητα. Τα σταφύλια, που συλλέγονται με το χέρι και επιλέγονται προσεκτικά, υποβλήθηκαν σε ζύμωση σε ανοιχτές δεξαμενές 225 λίτρων, με εκχύλιση 20 ημερών, ακολουθούμενη από παλαίωση σε ανοξείδωτες δεξαμενές για 10 μήνες.
... σύνθεση αυτών των διαφορετικών ποικιλιών που θα παράγει καλά προϊόντα.
Το domaine διαθέτει μια ισχυρή τεχνογνωσία που αναγνωρίζεται από πολλές διακρίσεις στην καλλιέργεια φρούτων και την παραγωγή όλων των προϊόντων σιδηροδρομικής χρήσης: πίεση, επιλογή και ζύμωση, απόσταξη μέχρι την ωρίμανση σε γαλλικά δρύινα βαρέλια αποκλειστικά.
Επισκεφθείτε τον κατάλογο προϊόντων μας και ανακαλύψτε τις γκάμες μας.
... Γεωργία, για να εκφράσουν όλο το δυναμικό του σπουδαίου μας terroir.
ΤΑ ΚΡΑΣΙΑ ΜΑΣ: Οινοποιούμε με παραδοσιακό τρόπο, με ωρίμανση σε λεπτές οινολάσπες, μακρά ζύμωση σε χαμηλές θερμοκρασίες, διαχείριση του οξυγόνου και των θερμοκρασιών, περιορισμένες προσθήκες σε θειώδη και πρόσθετα. Εδώ το κυριότερο είναι: το σταφύλι πρώτα!
Η ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗ: Σύμβολο του τόπου, ο πύργος οινοποίησης μας σε 4 ορόφους...
Παράγουμε στη Daily Dose ποτά με βάση τη ζύμωση. Ο χώρος παραγωγής μας, που βρίσκεται στις Άλπεις-Μαρίτιμς, αναπτύσσει βιολογικά αναψυκτικά, υγιεινά καθώς είναι χαμηλά σε ζάχαρη, πλούσια σε προβιοτικά, αντιοξειδωτικά, αντιφλεγμονώδη και πολλά άλλα οφέλη για το ανοσοποιητικό σύστημα...
Η γκάμα των ποτών μας περιλαμβάνει kombucha, μπύρα τζίντζερ (χωρίς αλκοόλ) και tepache (μεξικανικό ποτό από...
...πρακτικότητα και κερδοφορία, ενώ εργάζεται για την ποιότητα των τελικών προϊόντων. Αντιμετωπίζουμε τα προβλήματα του ψύχους με προϊόντα που επιτρέπουν γρήγορη κατάψυξη, ελεγχόμενη ζύμωση, θετική ή αρνητική ψυχρή αποθήκευση, γρήγορη ψύξη ή γρήγορη κατάψυξη. Για κάθε ανάγκη, για κάθε κατάσταση, η PANEM σχεδιάζει, δοκιμάζει και εφαρμόζει «κατά παραγγελία» λύσεις. Διαθέτουμε εσωτερική υπηρεσία ξυλουργικής. Κατασκευάζουμε γραμμές πώλησης σε όλους τους τεχνικούς τομείς και ανταγωνιζόμαστε τις ανάγκες σε αερόψυξη των επαγγελματιών του αρτοποιείου και της ζαχαροπλαστικής.
... μια εμπειρία που δεν αφήνει κανέναν αδιάφορο.
Οι μπύρες μας BEL’ AVEY είναι ο καρπός της δέσμευσής μας προς την αυθεντική ζυθοποιία, παραγόμενες τοπικά και πιστοποιημένες βιολογικές. Κάθε βήμα της διαδικασίας παραγωγής μας σε υψηλή ζύμωση παρακολουθείται προσεκτικά, και οι μπύρες μας διατηρούνται χωρίς φιλτράρισμα και παστερίωση για να προσφέρουν μια πραγματικά αυθεντική γευστική εμπειρία.
Κάθε...
Η SOJAMI ιδρύθηκε το 1997 από τον Jean-James GARREAU, διδάκτορα βιολογίας. Ειδικευόμαστε στη λακτο-ζύμωση της σόγιας και παράγουμε μια πλήρη γκάμα φυτικών ειδών με βάση τη βιολογική σόγια που καλλιεργείται στο Νότιο Δυτικό τμήμα της Γαλλίας και προέρχεται από μια μη ΓΤΟ παραγωγική αλυσίδα. Η λακτο-ζύμωση της σόγιας είναι μια μοναδική διαδικασία με εξαιρετικά διατροφικά και γευστικά πλεονεκτήματα...
... υποστηρίξουμε για: - Μια απόδειξη έννοιας ή την ανάπτυξη βιοδιαδικασιών σε αυτοκλειστούς ή μίας χρήσης βιοαντιδραστήρες, σε ζύμωση (βακτήρια, ζύμες) ή καλλιέργεια κυττάρων - Τη βελτιστοποίηση βιοδιαδικασιών σε παραμέτρους upstream ή downstream - Τη κλιμάκωση βιοδιαδικασιών: προσδιορισμός παραμέτρων, μελέτη σκοπιμότητας. Η ομάδα μας μπορεί να σας συμβουλεύσει και να παρέμβει στους χώρους σας. Η πλατφόρμα μας...
...που προέρχονται από αμπέλια ηλικίας 35 έως 40 ετών. Είναι μια κουβέ 100% Malbec, οι ζυμώσεις είναι μακρές, διαρκούν 3 έως 4 εβδομάδες με μια τελική ζύμωση σε θερμοκρασία περιβάλλοντος και η ωρίμανση γίνεται αποκλειστικά σε καινούργια βαρέλια από δρυ για τουλάχιστον 18 μήνες.
Τέλος, το CHÂTEAU LE BREZEGUET παράγει επίσης ένα κρασί από τα πιο νεαρά αμπέλια, το CHEMIN DE COMPOSTELLE. Οι ποικιλίες που...
MAISON CRAQUELIN, μια παραδοσιακή μπισκοτοποιία που βρίσκεται στην Προβηγκία, παράγει και εμπορεύεται μπισκότα 100% φυσικά με βάση γαλλικό βούτυρο, γαλλικό αλεύρι και αυγά από γαλλικές κότες που εκτρέφονται σε ελεύθερη βοσκή. Τα παραδοσιακά μας μπισκότα είναι χωρίς χρωστικές, χωρίς συντηρητικά και χωρίς πρόσθετα. Από την ζύμωση μέχρι το πλάσιμο και το ψήσιμο, τα μπισκότα μας είναι 100...
... έμφαση έχει δοθεί στην ανάπτυξη των αγορών και νέων προϊόντων που σχετίζονται με τις βιομηχανίες αιθανόλης, μπύρας και καυσίμου, οδηγώντας στην απόκτηση του Ινστιτούτου Siebel στο Σικάγο, της AB Vickers στο Burton-upon-Trent και στη δημιουργία της επιχείρησης τεχνολογίας αιθανόλης με τη διάσημη σχολή αλκοόλ της.
Το 1985, η LALLEMAND άρχισε να εμπορεύεται βακτήρια για τη μαλολακτική ζύμωση των...
... πιστοποιημένες halal ή kosher. Ειδικοί στη ζύμωση, έχουμε αναπτύξει μια ευρεία γκάμα συστατικών, όπως σκόνες για γιαούρτι, στραγγιστό γιαούρτι ή ακόμη και ζυμωμένες πρωτεΐνες που χρησιμοποιούνται σε πολλές εφαρμογές: γέμιση για σοκολάτες, μους φρούτων και ξινές κρέμες επιδορπίων, καθώς και γέμιση για ζαχαροπλαστική, σάλτσες γιαουρτιού.
...Είμαστε ειδικοί στη ζύμωση και την ξήρανση σε ξηραντήρες ρολών. Ελέγχουμε την ξήρανση ζυμών, φρούτων & λαχανικών, αφεψημάτων και κάθε άλλου υγρού ή ημι-παχύρρευστου τροφίμου. Στο πλαίσιο της ανάπτυξής μας, διαθέτουμε επιπλέον δυνατότητες ξήρανσης. Αναζητούμε υπεργολαβία ξήρανσης σε αυτόν τον τύπο εξοπλισμού. Για οποιαδήποτε ερώτηση, παρακαλώ επικοινωνήστε.
Στην ΒΟΥΡΓΟΝΔΙΑ, είμαστε οι Ειδικοί στον Εξοπλισμό και τα Υλικά Αρτοποιίας – Ζαχαροπλαστικής. Η γκάμα των εξοπλισμών μας καλύπτει όλες τις μηχανές του αρτοποιείου και του εργαστηρίου ζαχαροπλαστικής ή σοκολατοποιίας (φούρνοι, ψυγεία, ζύμωση, ανάμειξη, διαίρεση, σχηματισμός, πλάσιμο...) καθώς και τα υλικά για την διαμόρφωση του καταστήματός σας (βιτρίνες, πανετίρες, κοπτικά...). Μελετάμε και υλοποιούμε τα σχέδιά σας για δημιουργία ή επέκταση, προχωρούμε σε προσαρμογές υφιστάμενων εγκαταστάσεων με σκοπό την τήρηση των προτύπων και την αύξηση του βαθμού αυτοματοποίησής τους.
... τεχνικά αυτοκόλλητα σε εξειδικευμένες αγορές. Η ADHEX TECHNOLOGIES αναπτύσσει την τεχνογνωσία της στον τομέα αυτό εδώ και πάνω από 60 χρόνια. Η ADHEX TECHNOLOGIES είναι ενσωματωμένη σε ολόκληρη την αλυσίδα αξίας, γεγονός που της επιτρέπει να ανταποκριθεί στις συγκεκριμένες προκλήσεις κάθε πελάτη της: σύνθεση, ζύμωση, επικάλυψη, κοπή και εκτύπωση.
... τον κόσμο. Έτσι, η BIO-INOX σχεδιάζει και κατασκευάζει δεξαμενές διαδικασιών, αποθήκευσης, δεξαμενές καθαρισμού εντός εγκαταστάσεων (NEP/CIP) ενσωματώνοντας τεχνολογίες ανάμειξης και θερμικών μεταφορών. Η BIO-INOX σχεδιάζει και κατασκευάζει επίσης δεξαμενές και εξοπλισμό από ανοξείδωτο χάλυβα που προορίζονται για οινοποίηση, σταθεροποίηση ταρτάρ, πατητήρι, ζύμωση, αποθήκευση, τήξη ζάχαρης.