...Το ξίδι είναι ένα ξινό υγρό που παρασκευάζεται με τη ζύμωση ουσιών που περιέχουν ζάχαρη, όπως φρούτα ή κρασί. Πωλούμε αποσταγμένο ξίδι - κάντε την παραγγελία σας μαζί μας.
...Η Kombucha είναι ένα ζωντανό προβιοτικό ποτό που προέρχεται από γλυκό τσάι που έχει ζυμωθεί από μια αποικία μικροοργανισμών, βακτηρίων και ζυμών που ζουν συμβιωτικά μεταξύ τους. Δημιουργείται με τη ζύμωση προβιοτικών καλλιεργειών, προσθέτοντας τσάι και χυμό ελιάς, παράγοντας ένα αναζωογονητικό ποτό, ελαφρώς ανθρακούχο, με χαμηλές θερμίδες και ζάχαρη. Κάθε ποτό περιέχει λιγότερο από 2% ζάχαρη...
...Glycine max (L): αποτελείται από 30% σκόνη εκχυλίσματος ζυμωμένων σόγιας και 70% ανθεκτική δεξτρίνη (ως εκδόχος) από άμυλο καλαμποκιού, η οποία προστίθεται κατά τη διάρκεια της επεξεργασίας. Η βιταμίνη K2 αφαιρείται κατά τη διαδικασία παραγωγής. Το εκχύλισμα ζυμωμένης σόγιας περιέχει ναττοκινάση που εξάγεται από το ναττό, ένα τρόφιμο που παράγεται από τη ζύμωση μη ΓΤ σόγιας (Glycine max L.) με μια επιλεγμένη στελέχη του Bacillus subtilis var. natto
Αναφορά:21669...
...φυτική πρωτεΐνη, φυσικό άρωμα και φυσικό έντερο χοίρου. 100% φυσικά συστατικά.
Συνθήκες διανομής και μεταφοράς: Σε θερμοκρασία δωματίου δεν υπάρχουν περιορισμοί. Εάν είναι συσκευασμένο κενό αέρος σε θερμοκρασία κάτω από 5ºC. Για κατανάλωση, η συνιστώμενη θερμοκρασία είναι 15º-18ºC.
Διαδικασία Παρασκευής: Επιλογή, άλεσμα, ζύμωση, τοποθέτηση σε έντερο και ωρίμανση
Συστατικά: Κρέας χοιρινού από ιβηρικό χοίρο, αλάτι, πάπρικα, ζάχαρες, φυσικά μπαχαρικά, φυτική πρωτεΐνη...
... ελεγχόμενη θερμοκρασία 16ºC για περίπου 3 εβδομάδες. Στη συνέχεια, υποβάλλεται σε ωρίμανση πάνω στις λεπτές της οινολάσπες για 3 μήνες χωρίς να πραγματοποιηθεί η μαλολακτική ζύμωση.
ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΓΕΥΣΗΣ
Χρώμα κίτρινο άχυρο με πράσινες ανταύγειες. Στη μύτη, καθαρές και έντονες νότες πεπονιού και εσπεριδοειδών πάνω σε μια λεπτή βάση από χόρτο. Αυτή η συνδυαστική προσφορά παρέχει ένα φρουτώδες και φρέσκο προφίλ, που θυμίζει καλοκαιρινά φρούτα εποχής. Στο στόμα, παρουσιάζεται ισορροπημένο, συνδυάζοντας μια γλυκιά και γεμάτη είσοδο με μια αναζωογονητική οξύτητα που του προσδίδει διάρκεια.
...Είμαστε περήφανοι που προσφέρουμε πλαστικό υψηλής ποιότητας ανθεκτικό στις καιρικές συνθήκες για σιλό.
Το πλαστικό μας αποτελεί φράγμα στον αέρα και το νερό, εμποδίζοντας την παρουσία οξυγόνου. Έτσι περιορίζεται η απώλεια της τροφής του ζώου λόγω κακής αερόβιας ζύμωσης και προάγεται η καλή γαλακτική ζύμωση χωρίς οξυγόνο.
Η υψηλή αντοχή του στην διάτρηση και το σκίσιμο προστατεύει την τροφή από...
...Το Cultivi Granulé είναι ένα οργανικό λιπάσμα που προέρχεται από τη ελεγχόμενη ζύμωση κοπριάς προβάτων. Η χρήση του προάγει και σταθεροποιεί τη δομή του εδάφους, βελτιώνοντας τόσο τα ελαφριά όσο και τα βαριά εδάφη. Ταυτόχρονα, βελτιώνει την αερισμό και την κατακράτηση νερού, αυξάνοντας τη μικροβιακή ζωή, απελευθερώνοντας και διαθέτοντας στα φυτά μια μεγάλη ποικιλία ιχνοστοιχείων.
Το Cultivi...
Ιδρυθείσα το 1981, η εμπειρία μας στον τομέα μας επιτρέπει να αναπτύσσουμε τις πιο κατάλληλες μηχανές για να βοηθήσουμε τον επαγγελματία αρτοποιό στην παραγωγή ψωμιών υψηλής ποιότητας, διευκολύνοντας και σεβόμενοι στο μέγιστο τις διαδικασίες που απαιτούνται για την απόκτησή τους.
Η πρόσβαση σε διάφορες αγορές παγκοσμίως μας έχει επιτρέψει να γνωρίσουμε και να προσαρμοστούμε σε διαφορετικές έννοιε...
...Ροζέ από το Sinner Wine - Ροζέ Κρασί
Εσοδεία 2021
Κρασί από το Τολέδο, Καστίγια-Λα Μάντσα, Ισπανία:
Ποικιλία Γκαρνάτσα - Αφρώδες Ροζέ Κρασί – Αλκοόλ 9%
Φτιαγμένο με επιλεγμένα σταφύλια με δεύτερη ζύμωση στη φιάλη όπου αποκτά φυσικούς αφρούς.
Οπτική φάση: Έντονο ροζ χρώμα, που αναδεικνύει τους φωτεινούς τόνους του.
Οσφρητική φάση: Το ροζέ κρασί μας από Γκαρνάτσα είναι ελαφρύ, φρέσκο και φρουτώδες.
Κρασιά από την Ισπανία...
... γενετική ιστορία, της οποίας η προέλευση προέρχεται από μια υποείδος της Μεσογείου του Sus Scrofa Mediterraneus, αυτόχθονες των διάσημων δασών της Ισπανίας, κυρίως τοποθετημένα στη Σαλαμάνκα.
Εφαρμοσμένες Θεραπείες
Στην Ιβηρική Brisa, όλα τα κομμάτια του αλλαντικού περνούν από αυτές τις θεραπείες: άλεσμα, προσθήκη συστατικών και ζύμωση, ωρίμανση σε ψύξη, παρασκευή, ξήρανση και ωρίμανση.
Τα οφέλη...
... ζύμης και του τελικού προϊόντος. Ορισμένοι κοινοί τύποι βελτιωτικών περιλαμβάνουν βελτιωτικά για τη ζύμη, βελτιωτικά για τη ζύμωση και βελτιωτικά γαλακτωματοποίησης.
Τα οφέλη τους περιλαμβάνουν:
• Βελτίωση της υφής και της ελαστικότητας της ζύμης.
• Αυξημένος όγκος και αφράτη υφή του τελικού προϊόντος.
• Παράταση της διάρκειας ζωής του ψωμιού.
...Σερβίρεται κατά προτίμηση μεταξύ 6ºC – 8ºC.
Ποικιλία σταφυλιών: Chardonnay και Garnacha
Σημείωση γευσιγνωσίας: Ελκυστικό μπλε χρώμα, καθαρό και λαμπερό. Έντονα αρώματα μεσογειακών φρούτων. Αίσθηση φρούτου, άφθονες και λεπτές φυσαλίδες, φρέσκες και αφρώδεις.
Παραγωγή: Μακράν 4 ώρες για να απορροφηθούν πλήρως τα αρώματα. Ελαφριά πίεση. Ζύμωση στους 12ºC σε ανοξείδωτους κάδους. Αργότερα, όλα τα γλεύκη που το αποτελούν δοκιμάζονται και συνδυάζονται για ομογενοποίηση. Η δεύτερη ζύμωση πραγματοποιείται σε ισοβαρικό δοχείο για να συλληφθούν οι φυσαλίδες και τελικά εμφιαλώνεται.
...Εκλεπτυσμένο με 100% σταφύλια Verdejo, και ελεγχόμενη ζύμωση με διακοπή στους 9º αλκοόλ, και 57 γραμμάρια υπολειμματικής ζάχαρης. Ελκυστικό χρώμα κρεμ. Πολύ γλυκό και απαλό στο στόμα.
Αποστολές στην ηπειρωτική χώρα. Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 60€.
...Οργανικά λιπάσματα, η καλύτερη εναλλακτική λύση για τη διατήρηση ενός επιθυμητού επιπέδου χούμου στο έδαφος. Αποτελούνται κυρίως από μαύρη τύρφη, πολύ αποσυντεθειμένη, πλούσια σε περιεκτικότητα χούμου, καθώς και από κοπριά κοτόπουλου και προβάτου. Αυτό το μείγμα έχει υποστεί βιομηχανική ζύμωση, προσομοιώνοντας αυτό που συμβαίνει πραγματικά κατά τη φυσική διαδικασία σχηματισμού χούμου στο έδαφος. Χωρίς οσμή, έτσι ώστε να μπορούν να χρησιμοποιηθούν τέλεια στον κήπο.
Αυτά τα προϊόντα μπορούν να προσφερθούν σε κοκκώδη ή σκόνη μορφή.
Συσκευασία: Σακούλες 25 και 50Kg.
...ΤΟΣΟ ΦΥΣΙΚΟ ΟΣΟ ΕΣΥ
Τόσο φυσικό όσο ο μούστος του σταφυλιού που μόλις έχει πιεστεί. Όταν αρχίζει η ζύμωση, είμαστε σε θέση να τη σταματήσουμε φυσικά με κρύο, πετυχαίνοντας χαμηλή αλκοολική περιεκτικότητα 5,5 % Alc. και μια δόση φυσικού διοξειδίου του άνθρακα. Είναι κάτι καινοτόμο και εξαιρετικό που προσελκύει ολοένα και περισσότερους ανθρώπους που μαγεύονται από την εξαιρετική του γεύση.
“ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΦΡΙΖΑΝΤΕ ΤΗΣ ΙΣΠΑΝΙΑΣ 2017”...
...Αυτό είναι ένα από τα πιο ιδιαίτερα κρασιά μας, με περιορισμένη παραγωγή, φτιαγμένο από λευκά σταφύλια που καλλιεργούνται σε μη αρδευόμενους λόφους στη Μοντέσα (Ουέσκα). Μετά από ζύμωση υπό ελεγχόμενη θερμοκρασία, ωριμάζει σε εξωτερικούς χώρους σε γυάλινες ντεμιζόν, προσφέροντάς του οξειδωτική ωρίμανση, αναβιώνοντας παλιές μεθόδους οινοποίησης και ανακτώντας ξεχασμένα αρώματα και γεύσεις.
Βιώσιμη καλλιέργεια 1.800 κιλά/εκτάριο.
Συλλέγεται με το χέρι.
Ακαθάριστο και μη φιλτραρισμένο.
...GODELLO
FICHA ΤΕΧΝΙΚΗ:
Δεδομένα προέλευσης:
DOP Valdeorras
Σύνθεση:
100% Godello
Οινοποίηση:
Το 60% της σταφυλής υποβάλλεται σε κρύα εκχύλιση πριν από την πίεση. Μόλις ολοκληρωθεί η αλκοολική ζύμωση.
Αλκοολικός βαθμός: 13o
ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ ΓΕΥΣΗΣ:
Όραση: Απαλό κίτρινο χρώμα με χρυσές ανταύγειες. Άρωμα: Λεπτό λουλουδάτο άρωμα με μια νότα από ώριμο φρούτο.
Γεύση: Ικανό με σώμα και ισορροπημένη οξύτητα.
...Φτιαγμένο από τα καλύτερα σταφύλια Tempranillo που επιλέχθηκαν από τους παλαιότερους αμπελώνες μας, συλλεγμένα με το χέρι σε μικρές κούτες και ταξινομημένα στο τραπέζι επιλογής.
Μαλολακτική ζύμωση και περαιτέρω παλαίωση για 24 μήνες σε νέες γαλλικές δρύινες βαρέλες.
Τέλος, το κρασί παραμένει τουλάχιστον 12 μήνες στη φιάλη πριν πωληθεί.
Φιάλη: 0,75L
Φιάλη Magnum: 1,75L...
...Προϊόν που προέρχεται από αφρώδες κρασί και μέλι. Κλασική παραγωγή αφρώδους κρασιού. Σεβασμός στη φυσική ζύμωση στη φιάλη (14 μήνες).
Φυσικό, αρωματικό και λουλουδάτο. Φρέσκια είσοδος με γλυκές νότες μεσογειακού μελιού.
...Η παραδοσιακή μέθοδος παραγωγής στην περιοχή μας. Οι ολόκληροι τσαμπίδες εισάγονται σε μια δεξαμενή για να ακολουθήσουν μια φυσική ζύμωση μέσα σε μια ατμόσφαιρα διοξειδίου του άνθρακα. Το αποτέλεσμα είναι κρασιά με αρωματική δύναμη φρούτων και βιολετί χρώματα.
...ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗΣ: CIGALES
Η συγκομιδή πραγματοποιήθηκε στις αρχές Οκτωβρίου, υποβάλλοντας την σε ήπιο πάτημα και αποκοπή. Ζύμωσε σε ελεγχόμενη θερμοκρασία. Στη συνέχεια, πραγματοποιήθηκε η μηλογαλακτική ζύμωση. Ακολούθως, καθαρίστηκε, σταθεροποιήθηκε και εμφιαλώθηκε.
Η LINK INDUSTRIAL επικεντρώνεται στο σχεδιασμό, την κατασκευή και την εμπορία μηχανημάτων για τη χημική, φαρμακευτική, καλλυντική, βιοκαύσιμη, επεξεργασία λυμάτων, και κοπριά, κ.λπ., ειδικά στην κατασκευή αναδευτήρων, μικρονιστών, φίλτρων Nucha, μίξερ στερεών και εξατμιστών με αναδευόμενη ταινία.
Αναδευτήρες προσαρμοσμένοι σε κάθε διαδικασία: ανάμειξη, ομογενοποίηση, διασπορά, υδρογόνωση, ζύμωση...
Ο στόχος της Bodega Pago de Cirsus είναι να παρασκευάσει ένα κρασί 100% PAGO της μέγιστης ποιότητας. Η επιλογή των σταφυλιών γίνεται προσεκτικά, πρώτα στο αμπέλι και στη συνέχεια στο τραπέζι επιλογής, όπου φτάνουν μόνο τα καλύτερα στα ξύλινα βαρέλια για ζύμωση. Η παραγωγή στην κάβα περιλαμβάνει λευκά, κόκκινα, ροζέ και γλυκά κρασιά. Τα λευκά κρασιά είναι: CHARDONNAY της χρονιάς, CHARDONNAY...
Ηλεκτρικές αντιστάσεις, θερμαντικές αντιστάσεις και θερμαντήρες, για βαρέλια κρασιού, με εμβάπτιση, για τη ζύμωση του κρασιού, για το μέλι και τη διαδικασία συσκευασίας του μελιού με αντιστάσεις, πτερωτές αντιστάσεις, αντιστάσεις εμβάπτισης για νερό, λάδι και άλλα υγρά, για φούρνους ψωμιού, θέρμανση, σόμπες, φούρνους για συρρίκνωση πλαστικών υλικών, για λέβητες, για βιομηχανικούς πλυντήρες. Οι...
... Βιέννης ή flama και παραδοσιακά ζυμαρικά); αλεύρι "Candeal" (ιδανικό για πιο σφιχτές αλλά εύκολες στη δουλειά ζύμες, ψωμί Candeal, churros και τηγανητές ζύμες); αλεύρι "Media Fuerza" (για ζύμες που απαιτούν καλή συνοχή και συγκράτηση αερίων, ιδανικό για μπαγκέτες σε μηχανοποιημένες διαδικασίες); αλεύρι "Especial" (πολύ καλό για ελεγχόμενη ζύμωση, παραδοσιακές μπαγκέτες, σφολιάτες και χωριάτικο ψωμί); αλεύρι "Gran Fuerza" (ιδανικό για ψωμί του τοστ, roscón de reyes, ensaimadas και αρτοσκευάσματα υψηλής ποιότητας). Παράγουμε επίσης ολικής αλέσεως αλεύρι σίτου και αλεύρι σίκαλης.
...Εταιρεία που ιδρύθηκε το 1992 από τον Vicente Comin. Επιχείρηση αποκλειστικής εκπροσώπησης μηχανών για αρτοποιεία και ζαχαροπλαστεία ημιβιομηχανικής και βιομηχανικής κλίμακας και τα σημεία πώλησής της, ειδικευμένη σε όλη τη διαδικασία παραγωγής από τους σιλό/διαίρεση/ρολάρισμα/ζύμωση/φούρνους... κ.λπ. Τεχνική υπηρεσία αποκλειστικά της Comin Machinery, πιστοποιημένη από τους εκπροσώπους: Γερμανία...
Τύπος Μπύρας: PALE ALE AMBAR (Υψηλή ζύμωση), με προσθήκη πορτοκαλιού Βαλένθια. Με καλή ισορροπία μεταξύ βύνης και λυκίσκου, προσθέτοντας πορτοκάλι για να δώσει μια ειδική και διαφοροποιημένη νότα από την περιοχή μας και από τις υπόλοιπες μπύρες της αγοράς. Μπύρα χωρίς παστερίωση ή φιλτράρισμα και ζύμωση σε δεύτερη φιάλη. Αλκοόλ: 5% Vol. Όψη: Χρώμα κεχριμπαρένιο, έντονο και με αφρό. Γεύση: Γεύση...
Είμαστε κατασκευαστές χειροποίητων ξύλινων δίσκων για ελεγχόμενη ζύμωση. Όλα τα προϊόντα μας προσφέρουν υψηλή ποιότητα και πληρούν τις αυστηρές απαιτήσεις των υγειονομικών αρχών.