Ιταλία, MILANO
...Ο πανετόνε είναι ένα παραδοσιακό ιταλικό χριστουγεννιάτικο γλυκό, που προέρχεται από το Μιλάνο. Χαρακτηρίζεται από το ψηλό και θόλο σχήμα του, και παρασκευάζεται με μια γλυκιά ζύμη που έχει υποστεί ζύμωση, εμπλουτισμένη με αποξηραμένα φρούτα, σταφίδες και φλούδα πορτοκαλιού. Η προετοιμασία του απαιτεί αρκετές ημέρες για την επεξεργασία και τη φυσική ζύμωση, που του προσφέρει την αφράτη υφή και τη...
Χαρτοφυλάκιο (229)
Ιταλία, Marmirolo
MOLINO MAGRI - ΑΛΕΥΡΑ, ΗΜΙΤΕΛΗ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΚΑΙ ΒΕΛΤΙΩΤΕΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΓΟΡΑ ΣΕ ΣΥΝΕΧΗ ΕΞΕΛΙΞΗ Η Molino Magri, ιδρυθείσα το 1929 και εδρεύουσα στο Marmirolo, Mantova, μεταφέρει από πατέρα σε γιο για πέντε γενιές την αγάπη για την Τέχνη της Άλεσης. Η Molino Magri είναι μια αλευροποιία που, από την επεξεργασία επιλεγμένου μαλακού σίτου, παράγει μια ευρεία γκάμα αλευριών επαγγελματικής χρήσης για αρτοποιία, ...
Χαρτοφυλάκιο (56)
Ιταλία, Milano
...Ο καφές που καλλιεργεί ο Κάρλος στην φυτεία του στην Ονδούρα έχει ένα αρκετά πλούσιο αρωματικό και γευστικό προφίλ. Χάρη σε 48 ώρες φυσικής ζύμωσης, με αυτόν τον καφέ μπορούμε να απολαύσουμε τόσο γλυκές νότες σοκολάτας γάλακτος και καραμέλας όσο και πιο φρουτώδεις νότες πορτοκαλιού και πράσινου μήλου. Ένα εκρηκτικό μείγμα που διατηρεί πάντα μια ισορροπία με μέτρια οξύτητα. Τοποθεσία: Κορκίν, Κοπάν Φάρμα: Κάρλος Εστεβέζ Μεχία Υψόμετρο: 1450 – 1550 μ.σ.μ. Ποικιλία: Red Catuai Διαδικασία: Αναερόβια ζύμωση 48 ώρες Οργανοληπτικό προφίλ: Πορτοκάλι, λευκή σοκολάτα, πράσινο μήλο και καραμέλα...
Χαρτοφυλάκιο (25)
Ιταλία, Trepuzzi
...Η Vodka IN είναι η πιο καθαρή έκδοση βότκας, παρασκευασμένη από ζύμωση ιταλικού σιταριού και αποσταγμένη πέντε φορές. Για να την απολαύσετε σε όλη της την πληρότητα και απαλότητα, πρέπει να πίνεται σκέτη. Είναι ιδανική ως βάση για κοκτέιλ και long drink, καθώς συνδυάζεται καλά με τα άλλα συστατικά χωρίς ποτέ να υπερισχύει, προσφέροντας στην κατανάλωση μια ευχάριστη αρμονία γεύσης. Στο στόμα είναι απαλή και κομψή. Χωρητικότητα: 70cl - 40%vol...
Χαρτοφυλάκιο (89)
Ιταλία, Padova
...Borsa shopper σε καλαμπόκι / ύφασμα (PLA) προέρχεται από το δεξτρόζη που προκύπτει από τη ζύμωση της ίνας καλαμποκιού / διαθέτει ενισχυμένες μακριές λαβές και πτυχώσεις Διαστάσεις: 37 X 42 X 11 εκ. Υλικό: Καλαμπόκι Συσκευασία: 200 τεμ. Χρώμα: εκρού...
Χαρτοφυλάκιο (95)
Ιταλία, Guardiagrele
...Προερχόμενο από τη φυσική ζύμωση σίτου, ιδανικό για όλους τους τύπους πίτσας. Αποφεύγει το άγχος επεξεργασίας και θερμοκρασίας. Μορφή: 1 κιλό Δοσολογία: 4 - 5 %...
Χαρτοφυλάκιο (91)
Ιταλία, Canelli
...Ο μονομπλόκ COMPACT με 7 βαλβίδες πλήρωσης είναι μια λύση αφιερωμένη σε μικρές κάβες που παράγουν κρασιά υψηλής ποιότητας. Μπορεί να εξοπλιστεί με μια μηχανή κλεισίματος για καπάκια και είναι αφιερωμένο στην εμφιάλωση μπύρας που έχει υποστεί δευτερογενή ζύμωση σε μπουκάλια. Η κεντρική αστερία τοποθετεί 7 μπουκάλια κάτω από τις βρύσες, τα οποία γεμίζονται με την κάθοδο της δεξαμενής. Ενώ αυτά τα...
Χαρτοφυλάκιο (111)
Ιταλία, Campo San Martino
...Αρμάδια ζύμωσης από ανοξείδωτο χάλυβα AISI 304 εσωτερικά και εξωτερικά, εκδόσεις 700 και 900, 1 κλειστή πόρτα. Σύστημα Touch control 9" στην πόρτα. Έλεγχος υγρασίας στην καμπίνα με υγραντήρα. Διαθέσιμες διαδικασίες: Ψύξη (αυτόματες και χειροκίνητες προσαρμόσιμες), Απόψυξη (αυτόματες και χειροκίνητες προσαρμόσιμες), Ζύμωση (αυτόματες και χειροκίνητες προσαρμόσιμες), Συνδυασμένες διαδικασίες...
Αντίστοιχα προϊόντα
Mekano Pro 700
Mekano Pro 700
Άλλα προϊόντα
Τραπέζια ντουλάπια
Τραπέζια ντουλάπια
Χαρτοφυλάκιο (90)
Ιταλία, Nave
...Προέρχεται από την απόσταξη εκλεκτών λευκών σταφυλιών, ώριμων και αρωματικών, που χαρακτηρίζουν την πρωτοτυπία του. Η αρωματική του φρεσκάδα προέρχεται από την καθαρότητα της πρώτης ύλης, μόνο από τους καλύτερους καρπούς σταφυλιών σε τέλεια ωρίμανση, και από τη μοναδική και αυστηρή μέθοδο εργασίας σε κάθε παραγωγική φάση, από τη συγκομιδή μέχρι τη ζύμωση και την απόσταξη. Το Prime Uve είναι ένα πολύτιμο, αρωματικό και απαλό απόσταγμα, που συνιστάται να σερβίρεται σε δροσερή θερμοκρασία. Χωρητικότητα: 3 λτ Κωδικός: 00020 Κατηγορία: Γκράπες Περιεκτικότητα: 39% vol...
Χαρτοφυλάκιο (46)
Ιταλία, Barletta
... καλάθους. Στο οινοποιείο, τα σταφύλια υποβάλλονται σε μια σύντομη προ-μασίωση σε κρύο, ακολουθούμενη από ζύμωση σε δεξαμενές από ανοξείδωτο χάλυβα με τη χρήση επιλεγμένων ζυμών για περίπου 10 ημέρες στους 24-26°C και μασίωση με τις φλούδες. Ακολουθεί η τελική απομάκρυνση με μαλακές πιέσεις και η μηλογαλακτική ζύμωση σε ανοξείδωτο χάλυβα. Το κρασί ωριμάζει σε βαρέλια από γαλλική και αμερικανική δρυ για 18 μήνες.
Ιταλία, Milano
...Ιταλικό προϊόν: ΕΝΑ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΠΡΟΪΟΝ "ΜΑΥΡΟ ΣΚΟΡΔΟ" από τη NeroSano. Το μαύρο σκόρδο προέρχεται από τη ζύμωση του λευκού σκόρδου που επιλέγεται από τις καλύτερες γεωργικές παραγωγές. Η μετατροπή σε μαύρο σκόρδο γίνεται μέσω μιας διαδικασίας ζύμωσης χωρίς καμία χημική επεξεργασία ή πρόσθετα, διατηρώντας έτσι τα βασικά βιολογικά χαρακτηριστικά του. Η ωρίμανσή του πραγματοποιείται με την εφαρμογή...
Χαρτοφυλάκιο (7)
...Μερικώς ψημένο κατεψυγμένο αρτοσκευάσμα. Εντελώς χειροποίητο. Φτιαγμένο με εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο, πουρέ ντομάτας και ρίγανη. Φυσική ζύμωση για 24 ώρες. Δεν περιέχει λακτόζη. Ακανόνιστο σχήμα.
Χαρτοφυλάκιο (9)
Ιταλία, Monteu Roero
...Βαθμός: 100% Νεμπιόλο. Οινοποίηση: παραδοσιακή ζύμωση με εκχύλιση για περίπου 18 ημέρες. Παλαίωση: 18 μήνες σε μεγάλες δρύινες δεξαμενές από τη Σλαβονία. Χρώμα: σκούρο ρουμπινί που τείνει προς το γρανάτη. Άρωμα: κομψό και λεπτό, με νότες από σμέουρα και βιολέτες σε φόντο γλυκών μπαχαρικών. Γεύση: ξηρή και γεμάτη σώμα, με μακρύ και επίμονο φινάλε. Αλκοολικός βαθμός: ±14% Γαστρονομικός...
Χαρτοφυλάκιο (10)
Ιταλία, Cardano Al Campo
...Αυτά είναι επαγγελματικά ντουλάπια για προγραμματισμένη ζύμωση.
Χαρτοφυλάκιο (3)
Ιταλία, Vazzola
... πρωτότυπων εφαρμογών. Αυτός είναι ο μόνος σωληνωτός εναλλάκτης θερμότητας για την ομοιογενή ψύξη ή θέρμανση του μούστου σταφυλιών (με ή χωρίς κοτσάνια), του πολτού φρούτων και άλλων προϊόντων που περιέχουν αιωρούμενα στερεά ή ίνες (έως 25-30%). Είναι επομένως ιδανικός για: • ψύξη σε γραμμή του μούστου λευκών σταφυλιών στους 15°C, για να αποτραπεί η ζύμωση πριν από την πίεση • άμεση ψύξη του...
Χαρτοφυλάκιο (9)
Ιταλία, Brescia
...Κρουασάν με ελαιόλαδο, παρασκευασμένα με μια πρέζα ζάχαρης που προσφέρει μια λεπτή και ελαφρώς γλυκιά γεύση. Υψηλή πεπτικότητα, χάρη στη μακρά ζύμωση και την αργή ψήσιμο. Ιδανικά για κατανάλωση το πρωί και για σνακ.
Χαρτοφυλάκιο (10)
Ιταλία, Ponte Galeria
...Παραγωγή στην Ιαπωνία με παραδοσιακή μέθοδο φυσικής ζύμωσης, η σάλτσα σόγιας Koikuchi, σε αντίθεση με τις σάλτσες σόγιας της αγοράς, δεν παράγεται με βιομηχανική μέθοδο αλλά με την αρχαία αυθεντική μέθοδο που περιλαμβάνει μακρά ζύμωση, που επιτυγχάνεται με φυσικά συστατικά: σόγια, σιτάρι, αλάτι, καθαρό νερό πηγής και koji. Η σάλτσα σόγιας Koikuchi Nipponia έχει ισορροπημένη γεύση umami, με καθαρό...
Χαρτοφυλάκιο (8)
Ιταλία, Mazara Del Vallo
...Δεξτρόζη μονοϋδρική κρυσταλλική από σταφύλι. Είναι η αυθεντική φraction του μονοσακχαρίτη γλυκόζης που βρίσκεται στον χυμό σταφυλιού. Παρουσιάζεται σε μορφή λευκών κρυστάλλων, με καθαρότητα > 99%. Εφαρμογές: Ζαχαροπλαστική και Προϊόντα αρτοποιίας: βελτιώνει τη ζύμωση; Ποτά: παράγοντας αλκοολικής ζύμωσης; Γλυκά: απελευθερώνει μια ήπια γλυκύτητα και μια αίσθηση φρεσκάδας στο στόμα; Διατροφικά τρόφιμα (διαιτητικά συμπληρώματα, συμπληρώματα για αθλητές): άμεση πηγή ενέργειας για την αποκατάσταση των ενεργειακών αποθεμάτων του οργανισμού που υπόκειται σε στρες.
Χαρτοφυλάκιο (5)
Ιταλία, Dorgali
...Παρασκευασμένο από την επεξεργασία καθαρών σταφυλιών Cannonau. Μετά από μια ζύμωση με τις φλούδες για περίοδο που κυμαίνεται από 15 έως 20 ημέρες, το κρασί ωριμάζει κυρίως σε δεξαμενές από ανοξείδωτο χάλυβα για τουλάχιστον 10 μήνες, ενώ ένα μικρό μέρος ωριμάζει σε γαλλικά βαρέλια για λιγότερο από ένα χρόνο. Μετά την εμφιάλωση ακολουθούν 2 ή 3 μήνες παλαίωσης. Με ζωντανό ρουμπινί χρώμα, το Vigna...
Χαρτοφυλάκιο (5)
Ιταλία, Amelia
... της ελιάς. Η απογύμνωση και ο καθαρισμός ως θεμελιώδης μοντέλο εργασίας συμβάλλουν σε υψηλότερα πρότυπα υγιεινής καθ' όλη τη διάρκεια της διαδικασίας, ενώ η συγκομιδή και η αποθήκευση πραγματοποιούνται εξαιρετικά γρήγορα προκειμένου να αποφευχθεί η ζύμωση, διατηρώντας έτσι πλήρως τις γευστικές ιδιότητες.
Ιταλία, San Donaci
...Ποικιλία: 100% Negroamaro. Περιοχή παραγωγής: Σαλέντο, μεταξύ των επαρχιών Μπρίντιζι και Λέτσε. Παράγεται από τη ζύμωση σε ανοξείδωτο χάλυβα σταφυλιών Negroamaro, είναι ένα ξηρό κρασί με επίμονο γευστικό προφίλ. Στη μύτη αναδύονται αρώματα από κόκκινα φρούτα όπως φραγκοστάφυλο, μαύρη μουριά, βατόμουρο και κεράσι, καθώς και βαλσαμικά στοιχεία από τη μεσογειακή βλάστηση. Χάρη στη δομή των τανινών...
Χαρτοφυλάκιο (5)
Ιταλία, Marciano Della Chiana
...Alò είναι ένα πολύτιμο κρασί που παράγεται από σταφύλια Aleatico που έχουν αποξηρανθεί στον ήλιο στο αμπέλι. Μετά από μια φυσική ζύμωση, το κρασί ωριμάζει σε μικρές ξύλινες δεξαμενές. Η παραγωγή αυτού του παστού από όψιμη συγκομιδή είναι περιορισμένη σε 500 φιάλες το χρόνο. Πλούσιο κρασί με πολύ ευρύ αρωματικό προφίλ, από το φρουτώδες της αποξηραμένης δαμάσκηνας μέχρι το λουλουδάτο της ρόζας και...
Χαρτοφυλάκιο (10)
... σε θερμοκρασία 25-26° C. Μετά την αλκοολική και μαλακτική ζύμωση, ακολουθεί η ωρίμανση σε δεξαμενή από ανοξείδωτο χάλυβα μέχρι την εμφιάλωση. Ικανότητα παλαίωσης: 3 και περισσότερα χρόνια ανάλογα με τη σοδειά. Χρώμα: κόκκινο ρουμπινί που με τα χρόνια τείνει να αποκτά γκρανάζ απόχρωση. Άρωμα: κρασάτο, έντονο, ευρύ και επίμονο.
Χαρτοφυλάκιο (4)
Χαρτοφυλάκιο (1)
Ιταλία, Fontanafredda
... Nortech Plus περιλαμβάνει ένα λέβητα για την παραγωγή υγρασίας και αντιστάσεις θερμότητας, επιτρέποντας κύκλους μαγειρέματος σε χαμηλή θερμοκρασία και ζύμωση. Είναι ιδανική για αρτοποιεία και γκουρμέ κουζίνες. Και οι δύο σειρές προσφέρουν έναν ελεγκτή αφής 7’’ για ευέλικτη και προσαρμόσιμη χρήση. Σειρά Frame: Καινοτομία και Προσαρμοστικότητα Η Frame επιτρέπει τη μετατροπή υπαρχουσών ή νέων ψυκτικών...
Χαρτοφυλάκιο (55)
Ιταλία, Rocca Grimalda
Το GRIMALDA RISTORANTE PIZZERIA βρίσκεται στη Ρόκα Γκριμάλντα, ακριβώς πάνω στην επαρχιακή οδό 185 που συνδέει την Οβάδα με την Πρεδόσα, στη συνοικία Σκιεράνο. Στην Πιτσερία και Πινσερία Grimalda δεν κάναμε συμβιβασμούς. Οι ζύμες μας έχουν σωστή ζύμωση και ωριμάζουν τουλάχιστον 24 ώρες. Διαθέτουμε ζύμες από Καμούτ, ολικής άλεσης, πέντε δημητριακά, κάνναβη sativa, κόκκινο ρύζι, σπασμένο σιτάρι...
Ιταλία, Villa Cortese
Η IRTECH srl είναι μια εταιρεία που δραστηριοποιείται στον τομέα της ψύξης που εφαρμόζεται στη βιομηχανία αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής. Η IRTECH έχει αναπτύξει σε σύντομο χρονικό διάστημα μια ευρεία γκάμα προϊόντων και μια ευελιξία όσον αφορά τα συστήματα και τις μηχανές, ώστε να μπορεί να ικανοποιήσει τις ιδιαίτερες παραγωγικές ανάγκες που κυμαίνονται από το μικρό εργαστήριο μέχρι τη βιομηχανία. Η γκάμα προσφορών περιλαμβάνει ειδικά τις βιομηχανικές κάψουλες, είτε πρόκειται για ζύμωση, κατάψυξη, ωρίμανση ή συντήρηση, οι οποίες παράγονται ...
Ιταλία, Albano Laziale
Η Πίνσα Ρομάνα είναι ένα πιάτο πλούσιο σε ιστορία, οι ρίζες του οποίου χρονολογούνται στην Αρχαία Ρώμη. Η αναθεώρηση της συνταγής έχει κάνει αυτό το προϊόν μοναδικό στο είδος του: η ζύμη αποτελείται από ένα μείγμα αλεύρων, όπως σιτάρι, ρύζι και σόγια, με υψηλό ποσοστό νερού, προζύμι και χωρίς προσθήκη συντηρητικών και πρόσθετων. Οι κύριες χαρακτηριστικές είναι: - το οβάλ σχήμα - η τραγανότητα της κρούστας - η υψηλή πεπτικότητα που επιτυγχάνεται χάρη στη ζύμωση 48-72 ωρών. Το σχέδιο της Πίνσα 2.0 είναι να δημιουργήσει ένα προϊόν της παράδοσης με σύγχρονη προσέγγιση, προσιτό σε όλους!
... συγκομιδή των σταφυλιών, τη ζύμωση μέχρι την παλαίωση σε ειδικά βαρέλια από δρυ, έως την εμφιάλωση. Η ορογραφία αυτής της περιοχής, γρήγορης και απότομης, καθώς και οι στενές και περιορισμένες αναβαθμίδες, επιτρέπουν καλλιέργειες χαμηλής απόδοσης και υψηλής ποιότητας, που αποκτώνται στους αμπελώνες μας σε λόφους, χωρίς άρδευση, με χόρτα, που καλλιεργούνται μόνο επιφανειακά κατά μήκος των γραμμών, μία φορά το χρόνο. Μόνο η αγάπη για αυτές τις περιοχές και ο σεβασμός για τη γενναιόδωρη γη μας δίνουν το θάρρος και τον ενθουσιασμό να "φτιάξουμε κρασί".
Ιταλία, Trento
... υγιείς, ευτυχισμένοι και ικανοποιημένοι; – να είμαστε βιώσιμοι: το κρασί ή η μπύρα είναι η μοναδική πρώτη ύλη; όσο καλύτερη είναι, τόσο καλύτερο θα είναι το αποαλκοολωμένο προϊόν; – να συμπεριλάβουμε όλες τις κατηγορίες πελατών, χωρίς φραγμούς και εμπόδια κάθε είδους; – να στοχεύουμε μόνο στην ποιότητα: μόνο αλκοολούχες πρώτες ύλες που έχουν υποστεί ζύμωση όπως κρασί και μπύρα, όχι χυμοί, γλεύκη ή...

Η εφαρμογή europages είναι εδώ!

Χρησιμοποιήστε τη νέα αναζήτηση προμηθευτών ή δημιουργήστε τα ερωτήματά σας εύκολα με τη νέα εφαρμογή europages για αγοραστές.

Κατεβάστε από το App Store

App StoreGoogle Play