...Εντελώς κατασκευασμένο από ανοξείδωτο χάλυβα.
Αυτή η μηχανή είναι σχεδιασμένη για την παραγωγή ζυμαρικών από πρώτες ύλες όπως αλεύρι σκληρού ή μαλακού σιταριού με προσθήκη νερού και/ή αυγών, καθώς και σπανάκι για τα πράσινα ζυμαρικά ή συμπυκνωμένο ντομάτα για τα κόκκινα.
Βασικά, επιτρέπει την ζύμωση της ζύμης (χωρητικότητα κάδου 4 κιλά αλεύρι) καθώς και την αραίωση φύλλων ζυμαρικών πλάτους 170...
...Οι νιφάδες Speedolma αποτελούνται από φυτικό λίπος και προορίζονται για την παρασκευή αποξηραμένων σούπας, ζυμών που φουσκώνουν και σπάζουν (μπριός, πίτσες, …). Οι νιφάδες δεν κολλάνε και διασπείρονται πολύ εύκολα, διευκολύνοντας έτσι τη δοσολογία. Επιπλέον, λιώνουν γρήγορα, επιτρέποντας έτσι σημαντική εξοικονόμηση χρόνου για την ζύμωση των ζυμών.
... στη διατήρηση φυσιολογικού δέρματος και όρασης.
Η συνένζυμο Q10, γνωστή επίσης ως CoQ10 ή ουβικινόνη, εμφανίζεται σε οξειδωμένη μορφή (Προσοχή, μην την συγχέετε με την ουβικινόλη, μη οξειδωμένη μορφή).
Η συνένζυμο Q10 που περιέχεται στο Ortho coenzyme Q10 είναι φυσικής προέλευσης, προέρχεται από τη ζύμωση μιας συγκεκριμένης ζύμης.
Σύνθεση:
100 mg συνένζυμου Q10 (ουβικινόνη), 14 mg βιταμίνης B3 (νικοτιναμίδη, 87,5% ΣΗΔ), 2,4 mg βιταμίνης B2 (ριβοφλαβίνη, 171,4% ΣΗΔ).
... αποστακτήριο ‘Filliers’. Από το μαγείρεμα και τη ζύμωση μέχρι την απόσταξη τζιν, η διαδικασία της παραδοσιακής απόσταξης απαιτεί την τέχνη 5 γενεών «μάστερς στο μαγείρεμα» προκειμένου να παραχθεί το πιο εκλεκτό τζιν.
Ένας έμπειρος οδηγός...
... μίγματος, καθώς και η φιλτράρισμα της μπύρας, κυρίως όταν γίνεται ζύμωση με υψηλά επίπεδα ακατέργαστων δημητριακών όπως κριθάρι ή σιτάρι.
ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ
Επιπτώσεις της προσθήκης GUMINASE σε ένα δείγμα κριθαριού GATINAIS και σε ένα μείγμα 75% κριθαριού και 25% ακατέργαστου σιταριού (συμβατική εκχύλιση EBC).
A = προσθήκη 1 κιλού ανά 10 τόνους κριθαριού
B = προσθήκη 3 κιλών ανά 10 τόνους κριθαριού
C...
...Γερμανία - Μη Αλκοολούχο - Ευρωπαϊκή Ξανθιά Μπίρα - Μια αναζωογονητική, μη αλκοολούχα μπίρα που έχει υποστεί πλήρη ζύμωση, έτσι ώστε να μην χρειάζεται παστερίωση. Έχει μια τραγανή, φρέσκια γεύση που σίγουρα θα ικανοποιήσει τη δίψα σας. Πλήρως ωριμασμένη για να κλειδώσει τη χαρακτηριστική γεύση Bitburger, η Drive είναι επίσης χαμηλή σε θερμίδες!
... ένα εργοστάσιο βεταΐνης και αρκετά εργοστάσια ινουλίνης βασισμένα στη δική της τεχνογνωσία. Επιπλέον, η εμπειρία της DSEC στην εφαρμογή μονάδων συμπαραγωγής που κατασκευάστηκαν παράλληλα με εγκαταστάσεις για την παραγωγή ζάχαρης κατάλληλης για ζύμωση (που προέρχεται από παντζάρι, ζαχαροκάλαμο και σιτηρά) επιτρέπει στην εταιρεία να ρυθμίσει τη συνολική διαδικασία ώστε να επιτύχει ιδανικές συνθήκες...
...Η Βιολογικά Πιστοποιημένη Σκόνη Ακερόλας 50% Ταπιόκας που έχει υποστεί κατάψυξη και αποξήρανση είναι προϊόν που προέρχεται από πολτό ακερόλας που έχει αλεστεί μετά από κατάψυξη και αποξήρανση σύμφωνα με τις Γενικές Αρχές Παραγωγής (GMP). Ελεύθερη από αλκοόλ, συντηρητικά, ακτινοβολία και ζύμωση.
Τα προϊόντα μας που έχουν υποστεί αποξήρανση δεν θα μπορούσαν να έχουν καλύτερο διατροφικό προφίλ...
Η Fermedics είναι πρωτοπόρος στην ανάπτυξη υψηλής ποιότητας ζυμωμένων βοτανικών συστατικών.
Η Fermedics επικεντρώνεται σε υψηλής ποιότητας βοτανικά συστατικά που έχουν υποστεί στοχευμένη ζύμωση.
Η στοχευμένη διαδικασία ζύμωσης μας μιμείται τη λειτουργία ενός υγιούς μικροβιώματος, μεταβολίζοντας τις ενεργές φυτικές ενώσεις, γεγονός που αυξάνει δραστικά τη βιολογική διαθεσιμότητα, τη...
... σκουριάζουν και χρειάζονται ελάχιστο ή καθόλου λιπαντικό. Η διαδικασία ψησίματος είναι επομένως πολύ υγιεινή.
Η φόρμα ψωμιού CBP εγγυάται ταχύτερη ζύμωση και ομοιόμορφη κατανομή θερμοκρασίας, έτσι μπορείτε να απολαύσετε ψωμί φρεσκοψημένο με μαλακή καρδιά και τραγανή κρούστα.
Πλεονεκτήματα των φορμών ψησίματος από υψηλής τεχνολογίας πλαστικό
- Δεν κολλάει, χρειάζεται λίγο ή καθόλου λιπαντικό
- Κατάλληλο για πλυντήριο πιάτων
- Πολυλειτουργική χρήση: ψυγείο, φούρνος, κατάψυξη
- Υγιεινό, δεν υπάρχει δυνατότητα οξείδωσης
- Εξαιρετικό αποτέλεσμα ψησίματος...
Από το 1873, η οικογένεια Friart συνεχίζει την παραγωγή διαφόρων μπυρών, μεταξύ των οποίων η St-Feuillien. Μπύρες της Ζυθοποιίας St-Feuillien: μπύρες της αβύσσου ST-FEUILLIEN Blonde, Brune Réserve, Triple, Cuvée de Noël, Saison από την St-Feuillien, St-Feuillien Grand Cru, Grisette Blonde, Blanche, Fruits des Bois, Cerise. Ιδιαιτερότητες: φυσικές μπύρες υψηλής ζύμωσης χωρίς πρόσθετα, αρωματικά λυκίσκοι ανώτερης ποιότητας, επιλεγμένοι βυνοί, παραδοσιακή ζύμωση,…...
...Η RODENBACH είναι η ‘Φλαμανδική κόκκινη μπύρα’, αναγνωρισμένη ως Παραδοσιακό Τοπικό Προϊόν. Η μικτή κύρια ζύμωση και η ωρίμανση σε δρύινα βαρέλια (foeders) της προσδίδουν μια ελαφρώς ξινή γεύση και πολύπλοκη φρουτώδη γεύση, όπως το κρασί. Η RODENBACH αποτελείται από 3/4 νεαρή και 1/4 μπύρα που έχει ωριμάσει για 2 χρόνια σε δρυ. Η RODENBACH είναι πολύ αναζωογονητική και διεγερτική της όρεξης: το...
... Ζυθοποιίας RODENBACH στο Roeselare: 100% μεικτή ζύμωση. Τοποθεσία Ζυθοποιίας BOON στο Lembeek (50 / 50 JV): 100% αυθόρμητη ζύμωση. Αρχικά, είναι ζυθοποιός μπύρας υψηλής ζύμωσης από το Brabant υπό την επωνυμία PALM (PALM, Dobbel PALM, PALM Royale και PALM Green) και είναι έτσι η κυρίαρχη δύναμη στην αγορά της Benelux στο τμήμα των αμπελών. Η εξαγορά της Ζυθοποιίας De Gouden Boom στο Brugge το 2001 διεύρυνε την προσφορά μπυρών υψηλής ζύμωσης στο τμήμα των γευστικών μπυρών με τις BRUGGE Tripel και τις αββαϊκές μπύρες από το STEENBRUGGE (Wit – Dubbel Bruin – Blond και Tripel).
Οικολογικό βιομηχανικό αρτοποιείο σε όλους τους τομείς: κτίριο και τεχνολογία, παραγωγή και ανανεώσιμες πηγές ενέργειας, πρώτες ύλες και συσκευασίες!
Αξιοποιούμε στο έπακρο τις πρώτες ύλες παρατείνοντας τον χρόνο ζύμωσης και σεβόμενοι τη φυσική ζύμωση. Χρωστικές, ενισχυτικά γεύσης και άλλα πρόσθετα αποκλείονται από την παραγωγή μας. Όλα τα προϊόντα μας κατασκευάζονται κατά παραγγελία για κάθε...
Το Yakult είναι καταχωρημένο εμπορικό σήμα για ένα ιαπωνικό γαλακτοκομικό ποτό που παρασκευάζεται από αγελαδινό γάλα που έχει υποστεί ζύμωση με Lactobacillus casei.
Οι Dolle Brouwers ζυθοποιούν σε περιορισμένη κλίμακα και με παραδοσιακό τρόπο μερικές αξιοσημείωτες μπύρες: Oerbier, Arabier, Boskeun, Dulle Teve, Stille Nacht και Stout. Όλες οι μπύρες των Dolle Brouwers είναι μη φιλτραρισμένες, μη παστεριωμένες και με δευτερογενή ζύμωση στη φιάλη. Η ζυθοποιία στο Esen μπορεί να επισκεφθεί από ομάδες τουλάχιστον 30 ατόμων κατόπιν ραντεβού (και κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, αλλά όχι την Τρίτη και την Τετάρτη).
Η Béole είναι μια βιολογική μπύρα από το Βέλγιο, παρασκευασμένη στα 3 Fourquets στο Courtil. Ελαφριά και εξαιρετικά εύπεπτη, ανακαλύψτε μια αμπελώδη μπύρα που έχει υποστεί δευτερογενή ζύμωση σε μπουκάλι και θα αρέσει σε όλους! Η μπύρα είναι πιστοποιημένη βιολογική και πολύ δροσιστική με λεπτό και πυκνό αφρό. Ο φελλός σαμπάνιας έχει σχεδιαστεί για τέλεια συντήρηση.
Απολαύστε την με ευχαρίστηση και μέτρο από τώρα!
Η Goedendag ανήκει στον τύπο των βαρέων ξανθών μπυρών. Είναι μια μπύρα υψηλής ζύμωσης με δευτερογενή ζύμωση στη φιάλη. Η ανοιχτόχρωμη ξανθιά μπύρα σχηματίζει μια όμορφη, σταθερή αφρώδη κορυφή κατά την έκχυση. Στο άρωμα είναι αισθητή μια φρουτώδης νότα που θυμίζει ώριμη μπανάνα, μαζί με μια ανθισμένη πικράδα από λυκίσκο. Στη γεύση, η φρουτώδης και λυκισκοειδής γεύση είναι επίσης παρούσες. Αυτές υποστηρίζονται όμορφα από μια απαλή, ευγενή πικράδα. Το ποσοστό αλκοόλ 8% vol. υπογραμμίζει περαιτέρω τον ισχυρό χαρακτήρα της Goedendag.
Δώδεκα διαφορετικές μπύρες, συμπεριλαμβανομένων των Bockor, Blauw, Kriek Max, Omer Traditional Blond και Brasserie LeFort.
OMER. Traditional Blond είναι μια εξαιρετική μπύρα υψηλής ζύμωσης με δευτερογενή ζύμωση στη φιάλη, παρασκευασμένη σύμφωνα με μια παραδοσιακή συνταγή. Η OMER. έχει ένα λεπτό, φρουτώδες άρωμα και υποτονική πικράδα.
Η Wépionnaise είναι μια εταιρεία που ειδικεύεται σε ποτά με βάση τις φράουλες. Προσφέρει ένα απεριτίφ, το cochonnais, που παρασκευάζεται από pecket, φράουλες και κρέμα. Το ροζ χρώμα του του δίνει όλη την πρωτοτυπία του. Προσφέρει επίσης μια μπύρα με φράουλα: τη Wépionnaise. Η Wépionnaise® είναι μια αμπελώδης μπύρα, που έχει υποστεί δευτερογενή ζύμωση σε μπουκάλι και έχει επεξεργαστεί με φυσικό...
...Η De Leite διατηρεί τον τεχνίτη χαρακτήρα της και επιλέγει αποφασιστικά την ποιότητα. 'Θέλουμε να συνεχίσουμε να απολαμβάνουμε την μπύρα. Όλες οι μπύρες μας είναι υψηλής ζύμωσης με δευτερογενή ζύμωση στη φιάλη. Κάθε μπύρα διαθέτει μια καλλιτεχνική ετικέτα, σχεδιασμένη από καλλιτέχνες. Οι μπύρες μας: Femme Fatale, Bon Homme, Enfant Terriple, Cuvée Mam'zelle, Ma mère spéciale, Cuvée Jeun'homme, Cuvée Soeur Ise, Fils à Papa.
Η Groep Op de Beeck είναι ο αξιόπιστος συνεργάτης σας για οικολογικές λύσεις. Η ομάδα είναι χωρισμένη σε διάφορες επιχειρήσεις:
- Biogas solutions (επεξεργασία οργανικών υπολειμμάτων σε βιοαέριο),
- Agrophil bvba - Feed (επεξεργασία οργανικών υπολειμμάτων σε ζωοτροφή),
- Op de Beeck nv (αναερόβια ζύμωση σε βιοαέριο και ξηρές κοκκώδεις ύλες),
- Op de Beeck Geert bvba (εμπόριο βελτιωτικών εδαφών),
- Orgacom bvba (εταιρεία μεταφορών της Groep Op de Beeck),
- Henrard SA (εταιρεία μεταφορών της Groep Op de Beeck).
...ΒΙΟΑΕΡΙΟΦΟΡΕΣ
Η OWS έχει σχεδιάσει καινοτόμες και κατοχυρωμένες τεχνολογίες ζύμωσης, με έναν αντιδραστήρα και έννοια προσαρμοσμένα σε κάθε τύπο υποστρώματος.
ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ & ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ
Το τμήμα Εργαστηρίου & Υπηρεσιών Συμβουλευτικής προσφέρει διάφορες δοκιμές και υπηρεσίες σχετικά με τη βιοαποικοδομησιμότητα, την κομποστοποίηση, την αναερόβια ζύμωση, τον έλεγχο, την επιθεώρηση & την ταξινόμηση διαφόρων ρευμάτων αποβλήτων και συμβουλευτική σχετικά με τη βιώσιμη ανάπτυξη.
... βαρέλια για ζύμωση και ωρίμανση διάρκειας 1, 2 ή 3 ετών. Τα lambics που προκύπτουν συνδυάζονται και εμφιαλώνονται για να δώσουν, μετά από 6 μήνες επαναζύμωσης, τη Gueuze Tilquin à l’ancienne, η οποία έχει περιεκτικότητα 6.4% alc/vol και πωλείται σε μπουκάλια των 37,5 και 75cl. Οι μπύρες μας: Gueuze Tilquin à l'ancienne, Quetsche Tilquin, Gueuze Tilquin έκδοση βαρελιού.
...Τα προϊόντα Ruwet είναι κατανεμημένα σε 3 κατηγορίες: οι "φυσικοί" σιδηροί, οι αρωματισμένοι σιδηροί και τα μη αλκοολούχα προϊόντα. Κάθε προϊόν αναπτύσσεται από επιλεγμένα φρούτα που στη συνέχεια πιέζονται επί τόπου, εξασφαλίζοντας έτσι τον έλεγχο ποιότητας σε όλη την αλυσίδα παραγωγής (η επεξεργασία των φρούτων, η ζύμωση του χυμού, η εμφιάλωση). Σας προσκαλούμε να επισκεφθείτε το κατάστημα. Εκεί...
... πολυγαλακτικό οξύ από την οικογένεια των πολυμερών. Η μπαγκάσα είναι το ινώδες υπόλειμμα της ζαχαροκάλαμου. Αποτελείται κυρίως από κυτταρίνη του φυτού. Αυτός ο όρος αναφέρεται επίσης στους βλαστούς του φυτού που παρέχουν το ινδικό, όταν αφαιρούνται από την καζάν μετά τη ζύμωση. Ως μία από τις καλύτερες βιώσιμες εναλλακτικές λύσεις στο πλαστικό, η BIOPLA προσφέρει μια σειρά από οικολογικά αναλώσιμα σκεύη...