Η Floraison Sauvage είναι μια ανεξάρτητη μικροζυθοποιία εξερεύνησης που δημιουργεί μοναδικές μπύρες. Υπάρχουν τρεις σειρές: η τυπική σειρά, η υπογραφή σειρά & η vox populi. ------ Τυπική Σειρά: - "Η Φίλη Μου" 5.1% Αλκ: η κόκκινη μπύρα με τζίντζερ & ρύζι. Η κοκκινίτσα! Πολύ λεπτές νότες, είναι ο μετατροπέας των μη πινόντων μπύρα σε πινόντες μπύρα. - "Brut Smoke IPA" 4.1% Αλκ: λευκή, πικρή & καπνιστ...
Ο καφές Don Manuel εμπορεύεται τους καφέδες της Finca Don Manuel, η γκάμα επεκτείνεται μέσω των ποικιλιών καφεόδεντρων που καλλιεργούνται από την αναπαραγωγή σπόρων εντός της εκμετάλλευσης (Κολομβία, Tabi, Supremo, Castillo,...) και μέσω των τύπων ζύμωσης που προσφέρονται: Honey Jaune, Honey Rouge και Natural, σε ορισμένες από αυτές τις ποικιλίες.
Η απαίτηση που δίνεται στην επιλογή των κερασιών, ...
...
VINIFICATION
Μηχανικός τρύγος τη νύχτα. Σύντομη εκχύλιση φλοιού. Πίεση. Ρυθμιζόμενη θερμοκρασία αλκοολικής ζύμωσης με μπλοκαρισμένη μαλακτική ζύμωση. Παραδοσιακή οινοποίηση σε ανοξείδωτες δεξαμενές, με ελεγχόμενες θερμοκρασίες. Περιεκτικότητα σε αλκοόλ 12,5% vol. Αλλεργιογόνα (θειώδη) Περιέχει θειώδη.
Αυτό το ροζέ κρασί είναι ιδανικό για γεύματα με φίλους, συνοδευόμενο από ψητά στη σχάρα και τσιάν από λαχανικά.
... γλυκών κρασιών. Οι περιεκτικότητες σε ζάχαρη των καρπών μπορούν να φτάσουν σε υψηλά επίπεδα διατηρώντας παράλληλα σημαντική οξύτητα. Αυτό επιτρέπει την παραγωγή κρασιών που είναι ιδιαίτερα καλά ισορροπημένα, ισχυρά και ευρύχωρα (με πολύ λιπαρότητα και όγκο). Οι αρωματικές νότες είναι τυπικές, σύνθετες και έντονες (ξηροί καρποί, φουντούκι, καβουρδισμένο, εξωτικά φρούτα, βούτυρο, κ.λπ.). Το Chardonnay B είναι επίσης κατάλληλο για παλαίωση και ζύμωση σε βαρέλι.
Καλλιεργητικές και αγρονομικές ικανότητες
Το Chardonnay B συνήθως κλαδεύεται σε μακριά ξύλα. Ωστόσο, σε ευνοϊκές κλιματικές περιοχές...
...Το Helizym® είναι ένα φυσικό εκχύλισμα από σάρκα σαλιγκαριού. Χάρη στη τριπλή του ενζυμική δραστηριότητα (κυτταλάση, ξυλανάση, λαμιναράση), αυτό το συστατικό βελτιώνει την αποδόμηση των αδιάλυτων ινών στο λεπτό έντερο. Έτσι, περιορίζει τη ζύμωση, τα φουσκώματα και τους πόνους που σχετίζονται με τις δυσκολίες πέψης αυτών των ινών.
...Κρατσανιστά, ελαφριά και νόστιμα μπισκότα, για να τα απολαμβάνετε κάθε στιγμή της ημέρας, μόνα τους ή συνοδευόμενα από τις κρέμες και τις μπρουσκέτες μας, αλλά και από αλλαντικά και τυριά, ψητά λαχανικά... εσείς επιλέγετε!
Φτιαγμένα χειροποίητα και φυσικά, με σεβασμό στην φυσική ζύμωση, μη τηγανητά και παραγόμενα από πρώτες ύλες υψηλής ποιότητας. Χωρίς ΓΤΟ, χωρίς φοινικέλαιο, χωρίς χοληστερόλη ή τρανς λιπαρά, θα είναι τέλεια για έναν υγιεινό και ελαφρύ απεριτίφ, χωρίς να θυσιάζετε τη γεύση.
... τακτικά, βοηθά το σώμα να ενισχύσει τις φυσικές του άμυνες. Χωρίς θερμίδες ή νάτριο (αλάτι), θα συνοδεύσει ευνοϊκά τη δίαιτα αδυνατίσματος. Σε αντίθεση με το Μαύρο Τσάι, το Πράσινο Τσάι δεν υφίσταται ζύμωση και διατηρεί το φυσικό του χρώμα.
ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟ AB ΒΙΟΛΟΓΙΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΑΣ. 100% βιολογικό αλλιώς τίποτα - δείτε τις πληροφορίες στην ενότητα μας: Τσάγια, τσάγια βοτάνων, βότανα της Προβηγκίας.
Κουτί με 20 φακελάκια για έγχυση.
...Οι πληρωτές μας είναι αποστειρωμένες ιατρικές συσκευές, ενέσιμες, πυρογενείς, απορροφήσιμες, βασισμένες σε διασταυρωμένο υαλουρονικό οξύ που προέρχεται από βακτηριακή ζύμωση. Η διασταύρωση του Υαλουρονικού Οξέος μέσα στο προϊόν καθιστά το αποτέλεσμα του πληρωτή πιο σταθερό. Οι πληρωτές μας, χάρη στις διαφορετικές συγκεντρώσεις Υαλουρονικού Οξέος που περιέχονται σε κάθε προϊόν, εγγυώνται την...
...Αυτή η έκδοση χωρίς ζάχαρη είναι φτιαγμένη από βιολογικό ερυθριτόλη, που είναι το ιδανικό υγιεινό γλυκαντικό (προερχόμενο από τη ζύμωση φυσικών και οργανικών υδατανθράκων).
Φυσική ζύμωση
Χωρίς προσθήκη ζάχαρης
Χωρίς αλκοόλ
Βιολογικό
Χαμηλές θερμίδες (10Kcal/100ml)
Κατασκευασμένο στη Γαλλία
Καθαρό βάρος: 580 γ
Όγκος: 330 ml...
...Σύμφωνα με τους ιστορικούς, οι ζύμες είναι οι πρώτοι μικροοργανισμοί που χρησιμοποιήθηκαν από τον άνθρωπο. Αν και η διαδικασία της ζύμωσης δεν κατανοούνταν τότε, οι άνθρωποι τις χρησιμοποιούσαν για να αποκτούν τρόφιμα και ποτά πιο εύπεπτα, με πιο ευχάριστη γεύση και με μεγαλύτερη διάρκεια συντήρησης. Η ζύμωση θεωρούνταν για πολύ καιρό από τους ανθρώπους ως ένα θεϊκό φαινόμενο.
Συμβουλές χρήσης...
...Εδώ, δεν συλλέγουμε τους πιο νεαρούς βλαστούς, αλλά το φύλλο του Souchong, φύλλα πιο ώριμα και μεγαλύτερα που προέρχονται από τις χαμηλές περιοχές των τσαγιών.
Μετά τη ζύμωση, αυτά τα φύλλα τοποθετούνται σε ζεστές σιδερένιες κατσαρόλες και ψήνονται για λίγο, μετά τα οποία το τσάι καπνίζεται σε ξύλα πεύκου πλούσια σε ρητίνη. Η διάρκεια του καπνίσματος καθορίζεται ανάλογα με την ποικιλία (Lapsang Souchong, Tarry Lapsang Souchong, Lapsang Souchong Crocodile).
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΝΕΡΟΥ: 100° C
ΧΡΟΝΟΣ ΕΚΘΕΣΗΣ: 2 έως 4 λεπτά...
...FLEXBCAA + OpTIPEA, η επαναστατική σκόνη που υπογράφει η hexacube sport!
BCAA με σήμα InstAAⓇ, σκόνη που προέρχεται από φυτική ζύμωση, χωρίς υποπροϊόντα της ζωικής βιομηχανίας.
Σύνθετο με αναλογία 2:1:1, μια σίγουρη επιλογή, για να προάγει την αποκατάσταση των μυών, την αντοχή και την ανάκαμψη.
Εμπλουτισμένο με 400mg OptiPEAⓇ, για να σας βοηθήσει να κάνετε ένα βήμα μπροστά στην πρόληψη...
...Για να ξεκινήσουμε, οι σπόροι είναι πλούσιοι σε πρωτεΐνες και λιπίδια. Καταναλώνονται σε πολλές χώρες της Αφρικής. Χρησιμοποιούνται σε πιάτα ως παραδοσιακό καρύκευμα, μετά το μαγείρεμα και τη ζύμωση, ή ως ορεκτικά. Από τους σπόρους εξάγεται λάδι πλούσιο σε ακόρεστα λιπαρά οξέα, ενώ το λουλούδι του μπιζαριού χρησιμοποιείται παραδοσιακά στη μαγειρική στο Τσαντ και στην Τανζανία, για παράδειγμα...
Η CRISTALCO είναι ο ευρωπαϊκός ηγέτης στις αγορές ζάχαρης, αλκοόλ και βιοαιθανόλης, ειδικευμένη στο μάρκετινγκ ζάχαρης σε όλες τις μορφές της, τόσο για τη φαρμακευτική, χημική όσο και για τη γεωργική βιομηχανία.
...Η ωρίμανση "Παράδοση" σημαίνει ότι αυτά τα Comté έχουν ωριμάσει σύμφωνα με την παραδοσιακή μέθοδο ωρίμανσης Comté, αυτή που χρησιμοποιήθηκε κατά την ίδρυση της επιχείρησής μας, πριν από σχεδόν 140 χρόνια.
Η ωρίμανση των Comté διεξάγεται με τρόπο που ευνοεί τη βέλτιστη ζύμωση. Κάθε τροχός θα περάσει από τουλάχιστον τρεις κάβες, παρουσιάζοντας η καθεμία...
... πάτημα, εκχύλιση 35 ημερών, μηλογαλακτική ζύμωση σε δεξαμενές.
Ωρίμανση: 60% σε βαρέλια, 25% σε δεξαμενές inox και 15% σε αμφορείς.
Γευσιγνωσία: Ρόμπα γκρανάτ με όμορφη ένταση, μύτη με νότες από μαύρη σταφίδα, βιολέτα, εμπλουτισμένη με μενθολικές νότες, όμορφη αρωματική πολυπλοκότητα.
Γευστικός, με πολλή στρογγυλότητα και γλυκύτητα, λεπτοί, βελούδινοι και κομψοί τανίνες, αρώματα από κόκκινα και μαύρα φρούτα με όμορφη φρεσκάδα.
...McHenry Hohnen είναι ένα οινοποιείο στο Margaret River στην Αυστραλία, αναγνωρισμένο για τα βιολογικά κρασιά του που εκφράζουν την ποικιλία των τοπικών εδαφών. Ιδρυμένο από τους πρωτοπόρους της περιοχής, το οινοποιείο ξεχωρίζει για τις βιώσιμες πρακτικές του και την αυθεντικότητα των cuvées του.
Η Cuvée "Rocky Road" είναι ένα μείγμα από Sémillon και Sauvignon Blanc. Η ζύμωση σε βαρέλια και...
...Αισθητήρας οξυγόνου Memosens για υγιεινές εφαρμογές στις επιστήμες ζωής και τη φαρμακευτική/τροφική βιομηχανία
Ο Memosens COS81D είναι ο ιδανικός αισθητήρας οξυγόνου για υγιεινές εφαρμογές όπως η ζύμωση και η αδρανοποίηση. Οι ακριβείς και σταθερές μετρήσεις του σε μακροχρόνιο διάστημα, καθώς και η μόνιμη αυτοπαρακολούθηση του, εξασφαλίζουν εξαιρετικά αξιόπιστες μετρήσεις για να σας βοηθήσουν να...
...Ενδυμασία: Μακαμπέου - Μουσκάτ
Κόστες Καταλάνες
Χρυσό μετάλλιο από τους Gilbert και Gaillard
Εδάφη: Αργιλο-ασβεστολιθικά
Οινοποίηση: Άμεση πίεση, στατική απολάσπωση και ζύμωση σε δεξαμενές inox στους 14" / 16" για 15 έως 20 ημέρες, ακολουθούμενη από παλαίωση σε λεπτές οινολάσπες μέχρι την εμφιάλωση
Γευσιγνωσία:
Χρώμα ανοιχτό κίτρινο και λαμπερό,
Η μύτη προσφέρει αρώματα φρέσκων φρούτων,
λεμονιών και εξωτικών καθώς και όμορφες
ανθικές νότες.
Ζωντανό και φρέσκο στο στόμα, η τυπικότητα του μουσκάτ
είναι κυρίαρχη στην επίγευση.
Ενδυμασία: Μακαμπέου - Μουσκάτ
Εδάφη: Αργιλο-ασβεστολιθικά...
...Τα σταφύλια συλλέγονται με το χέρι. Για αυτή την Cuvée, χρησιμοποιούμε μόνο τις πρώτες πιέσεις
μόνο τις πρώτες πιέσεις των καλύτερων σοδειών μας.
Το κρασί ωριμάζει σε δεξαμενές μόνο κατά τη διάρκεια της πρώτης αλκοολικής ζύμωσης.
για περίπου 3 μήνες, ακολουθούμενη από εμφιάλωση με τη δεύτερη ζύμωση
δεύτερη ζύμωση για να δημιουργηθούν λεπτές φυσαλίδες.
Το κρασί στη συνέχεια ωριμάζει σε...
...Τερέν: Αργυρός και χαλικώδης έδαφος σε σχιστόλιθους
Κατάσταση: Υψηλός λαιμός
Ο σταφύλι συλλέγεται χειροκίνητα με διαδοχικές επιλογές.
Οινοποίηση
Η αλκοολική ζύμωση πραγματοποιείται σε βαρέλια και η ωρίμανση διαρκεί 18 μήνες σε βαρέλια.
Υπολείμματα ζάχαρης: 210 g/λίτρο
Βαθμός: 12.5
Γευσιγνωσία μεταξύ 10 και 12°C
Μύτη: Κίτρινο
Μύτη: Νότες από κυδώνια
Στόμα: Γλυκά φρούτα, κυδώνια με πλούσια επίγευση...
Ειδικός στην πλαστική τεχνολογία που εφαρμόζεται στην τυροκομία, η Servi Doryl σχεδιάζει, παράγει και εμπορεύεται παγκοσμίως καλούπια, μπλοκ-καλούπια, λεκάνες πήξης, πλάκες αποστράγγισης και πολλά άλλα προϊόντα που προορίζονται για την παραγωγή όλων των τύπων τυριών μαλακής και σφιχτής ζύμης.
Από το 1972, η Servi Doryl αναπτύσσει μοναδικές τεχνικές διάτρησης, πλέξης, μορφοποίησης και συγκόλλησης ...
...Ειδική φόρμουλα για την ποιότητα ύπνου και τη διαχείριση του άγχους.
Συνδυασμός υψηλής βιοδιαθεσιμότητας μαγνησίου και βιολογικών φυτικών εκχυλισμάτων. Φόρμουλα που αποτελείται αποκλειστικά από βιολογικά συστατικά ή προερχόμενα από βακτηριακή ζύμωση. Φόρμουλα που αναπτύχθηκε και δοκιμάστηκε στη Γαλλία, κοντά στη Μονπελιέ. Συστατικά: Μαγνησίου βισγλυκινάτη, Ταυρίνη, Βιολογική σκόνη κράταιγου...
Προσαρμοσμένη στις προδιαγραφές του πελάτη παραγωγή
Υπηρεσία
... και δυνατότητα προσαρμογής παραμέτρων κατά τη διάρκεια της λειτουργίας.
– iFunction: αυτόματη λειτουργία σε μαγείρεμα sous vide, νυχτερινό μαγείρεμα, ζύμωση, παστερίωση, αφυδάτωση. Πολυδιάστατος εσωτερικός αισθητήρας.
– iClima: διαχείριση και ρύθμιση της υγρασίας σε +/-1% ή +/-10%. Γρήγορη ψύξη της θαλάμης μαγειρέματος με αέρα ή νερό.
– 200 προγραμματισμένες συνταγές και απεριόριστη δυνατότητα προσθήκης συνταγών σε 9 βήματα. Λειτουργία multitray: χειροκίνητη ή αυτόματη διαχείριση, οργάνωση των διαδικασιών παραγωγής.
Μαγείρεμα σε Delta T για ευαίσθητες παρασκευές.
...Η διαδικασία παραγωγής της σειράς Lubrano περιλαμβάνει μακρά ζύμωση που προσφέρει στη μπαγκέτα μια αέρινη ψίχα και μια τραγανή κρούστα χάρη στο ψήσιμο σε πέτρινη βάση.