Ιταλία, MILANO
...Ο πανετόνε είναι ένα παραδοσιακό ιταλικό χριστουγεννιάτικο γλυκό, που προέρχεται από το Μιλάνο. Χαρακτηρίζεται από το ψηλό και θόλο σχήμα του, και παρασκευάζεται με μια γλυκιά ζύμη που έχει υποστεί ζύμωση, εμπλουτισμένη με αποξηραμένα φρούτα, σταφίδες και φλούδα πορτοκαλιού. Η προετοιμασία του απαιτεί αρκετές ημέρες για την επεξεργασία και τη φυσική ζύμωση, που του προσφέρει την αφράτη υφή και τη...
Χαρτοφυλάκιο (229)
Ιταλία, Marmirolo
MOLINO MAGRI - ΑΛΕΥΡΑ, ΗΜΙΤΕΛΗ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΚΑΙ ΒΕΛΤΙΩΤΕΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΓΟΡΑ ΣΕ ΣΥΝΕΧΗ ΕΞΕΛΙΞΗ Η Molino Magri, ιδρυθείσα το 1929 και εδρεύουσα στο Marmirolo, Mantova, μεταφέρει από πατέρα σε γιο για πέντε γενιές την αγάπη για την Τέχνη της Άλεσης. Η Molino Magri είναι μια αλευροποιία που, από την επεξεργασία επιλεγμένου μαλακού σίτου, παράγει μια ευρεία γκάμα αλευριών επαγγελματικής χρήσης για αρτοποιία, ...
Χαρτοφυλάκιο (56)
Γερμανία, Cursdorf
...Αεροστεγανωτικά για ζύμωση...
Χαρτοφυλάκιο (16)
Ουγγαρία, Budapest
... της είναι γεμάτα θρεπτικά συστατικά, ενώ ο ινώδης κορμός συχνά παραβλέπεται. Η Κέιλ είναι ένα χαμηλών θερμίδων λαχανικό που μπορεί να απολαύσει κανείς με διάφορους τρόπους, από τσιπς Κέιλ μέχρι υγιεινές smoothies. Είναι επίσης μια δημοφιλής επιλογή για ζύμωση και τουρσί, επιτρέποντας μακροχρόνια αποθήκευση. Για να διατηρήσετε την ποιότητα της Κέιλ, αποθηκεύστε την σε αεροστεγή δοχεία, μακριά από το φως του ήλιου και την υγρασία. Αυτό διασφαλίζει ότι τα θρεπτικά συστατικά και η γεύση της παραμένουν ανέπαφα, καθιστώντας την πολύτιμη προσθήκη στην αποθήκη σας.
Χαρτοφυλάκιο (59)
Ιταλία, Milano
...Ο καφές που καλλιεργεί ο Κάρλος στην φυτεία του στην Ονδούρα έχει ένα αρκετά πλούσιο αρωματικό και γευστικό προφίλ. Χάρη σε 48 ώρες φυσικής ζύμωσης, με αυτόν τον καφέ μπορούμε να απολαύσουμε τόσο γλυκές νότες σοκολάτας γάλακτος και καραμέλας όσο και πιο φρουτώδεις νότες πορτοκαλιού και πράσινου μήλου. Ένα εκρηκτικό μείγμα που διατηρεί πάντα μια ισορροπία με μέτρια οξύτητα. Τοποθεσία: Κορκίν, Κοπάν Φάρμα: Κάρλος Εστεβέζ Μεχία Υψόμετρο: 1450 – 1550 μ.σ.μ. Ποικιλία: Red Catuai Διαδικασία: Αναερόβια ζύμωση 48 ώρες Οργανοληπτικό προφίλ: Πορτοκάλι, λευκή σοκολάτα, πράσινο μήλο και καραμέλα...
Χαρτοφυλάκιο (25)
Ιταλία, Trepuzzi
...Η Vodka IN είναι η πιο καθαρή έκδοση βότκας, παρασκευασμένη από ζύμωση ιταλικού σιταριού και αποσταγμένη πέντε φορές. Για να την απολαύσετε σε όλη της την πληρότητα και απαλότητα, πρέπει να πίνεται σκέτη. Είναι ιδανική ως βάση για κοκτέιλ και long drink, καθώς συνδυάζεται καλά με τα άλλα συστατικά χωρίς ποτέ να υπερισχύει, προσφέροντας στην κατανάλωση μια ευχάριστη αρμονία γεύσης. Στο στόμα είναι απαλή και κομψή. Χωρητικότητα: 70cl - 40%vol...
Χαρτοφυλάκιο (89)
Τουρκία, Izmir
...Η σειρά DMOM είναι νέας γενιάς κινητοί αναμικτήρες μπολ. Διαθέτει ένα γρήγορο και πρακτικό σύστημα που επιτρέπει την ζύμωση χωρίς απώλεια χρόνου χάρη στο εφεδρικό κινητό μπολ. Έχει κινητήρα διπλής ταχύτητας και εξοπλισμό τροχαλίας. Τα συστήματα ανύψωσης αγκύρων και κλειδώματος μπολ είναι υδραυλικά. Οι χρόνοι αργής και γρήγορης λειτουργίας μπορούν να καθοριστούν ρυθμίζοντας τον χρόνο με τη...
Χαρτοφυλάκιο (61)
Γερμανία, Tannhausen
LIPP GmbH - ΔΟΧΕΙΑ ΚΑΙ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΣΤΑΘΕΡΕΣ, ΥΓΡΕΣ ΚΑΙ ΑΕΡΙΕΣ ΟΥΣΙΕΣ Η LIPP GmbH στο Tannhausen είναι ειδικός στην κατασκευή δοχείων με περισσότερα από 60 χρόνια εμπειρίας. Σας προσφέρουμε υψηλής ποιότητας δοχεία και συστηματικές λύσεις από χάλυβα για τη βιομηχανία, τους δήμους και τη γεωργία. Η μοναδική μας κατασκευή στο σύστημα LIPP® επιτυγχάνει την υψηλότερη ποιότητα. Με έμφαση στ...
Χαρτοφυλάκιο (78)
Ισπανία, Puntal, El (espinardo)
...Το ξίδι είναι ένα ξινό υγρό που παρασκευάζεται με τη ζύμωση ουσιών που περιέχουν ζάχαρη, όπως φρούτα ή κρασί. Πωλούμε αποσταγμένο ξίδι - κάντε την παραγγελία σας μαζί μας.
Χαρτοφυλάκιο (71)
Ιταλία, Padova
...Borsa shopper σε καλαμπόκι / ύφασμα (PLA) προέρχεται από το δεξτρόζη που προκύπτει από τη ζύμωση της ίνας καλαμποκιού / διαθέτει ενισχυμένες μακριές λαβές και πτυχώσεις Διαστάσεις: 37 X 42 X 11 εκ. Υλικό: Καλαμπόκι Συσκευασία: 200 τεμ. Χρώμα: εκρού...
Χαρτοφυλάκιο (95)
Γερμανία, Bad Ditzenbach
... αποθήκη θρεπτικών συστατικών. Η ζύμη μπύρας είναι ένας δημοφιλής, φυσικός βοηθός για όμορφη, φρέσκια, καθαρή επιδερμίδα, λαμπερά μαλλιά και υγιή νύχια. Σήμερα, μετά τη ζύμωση, η ζύμη φιλτράρεται σε μεγάλο βαθμό προκειμένου να γίνει η μπύρα πιο συντηρήσιμη. Για να εξασφαλιστεί μια διαρκής επίδραση, η ζύμη εμπλουτίζεται με νιασίνη και βιταμίνες B1 και B2. Κάθε δισκίο περιέχει 500mg βιταμίνης-ζύμης! Αρ. Τ.:158...
Χαρτοφυλάκιο (168)
Γαλλία, Pineuilh
... πίεση και ζύμωση σε χαμηλή θερμοκρασία για τη διατήρηση του αρωματικού δυναμικού και της φρεσκάδας. ΠΟΙΚΙΛΙΑ ΣΤΑΦΥΛΙΩΝ 100% Grenache ΓΕΥΣΗ Απαλή και φωτεινή ροζ απόχρωση. Φρέσκο και έντονο άρωμα. Ελαφρύ στο στόμα, λεπτό, τρυφερό και απολαυστικό με εκφραστικά αρώματα κόκκινων φρούτων και εσπεριδοειδών. ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΙ ΦΑΓΗΤΟΥ & ΚΡΑΣΙΟΥ Ένα κρασί απόλαυσης, λεπτό και ελαφρύ, το Rosé On Ice είναι ο...
Χαρτοφυλάκιο (96)
Γαλλία, Saint-Bris-Le-Vineux
... ασβεστόλιθους με γρυφίδες (μικρούς απολιθωμένους μαλάκες) όλη τη πυκνότητα και τη μεταλλικότητα που χαρακτηρίζει το Montagny 1er Cru "Les Coères". ΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΩΡΙΜΑΝΣΗ Συγκομιδή των σταφυλιών σε τέλεια ωριμότητα. Πιεσμός με πνευματική μέθοδο για να διατηρηθεί η ποιότητα των χυμών. Μελετημένος αποκομιδή για να αποκαλύψει την πολυπλοκότητα αυτού του terroir. Ζύμωση (αλκοολική, μαλολακτική) και...
Χαρτοφυλάκιο (60)
Πολωνία, Zaleszany
Ιδρυμένη το 2010 στην Πολωνία, η Formpos ειδικεύεται στην κατασκευή προσαρμοσμένων επίπλων λιανικής. Η γκάμα μας περιλαμβάνει ξύλινες βάσεις, εκθέσεις λιανικής, ράφια για καταστήματα, αυτόνομες μονάδες έκθεσης, εκθέσεις για εκθέσεις, γραφεία υποδοχής, εκθέσεις πάγκου και άλλα. Προσφέρουμε μια ολοκληρωμένη λύση υπηρεσιών, ξεκινώντας από το σχεδιασμό προϊόντων μέχρι το πρωτότυπο, τη μαζική παραγωγή...
Χαρτοφυλάκιο (181)
Γερμανία, Butzbach
...Το πρόγραμμα Μεγάλου Όγκου Επεξεργαστή αποτελείται από οριζόντια τοποθετημένους, θερμαινόμενους αντιδραστήρες με δίδυμους (συμπληρωματικούς ή αντίστροφους) άξονες που παρέχουν εντατική ανάμειξη και ζύμωση. Οι εξαιρετικά ευέλικτοι επεξεργαστές μεγάλου όγκου Reasil και Reacom χαρακτηρίζονται από τα εξής πλεονεκτήματα: - Πολύ μεγάλοι όγκοι - Οι υψηλότερες ιξώδεις τήξεις (έως 15.000 Pas) και στερεά...
Χαρτοφυλάκιο (43)
Γερμανία, Frankfurt Am Main
... εμπλέκεται στην υγρασία του δέρματος και έχει επίσης διατυπωθεί σε διατροφικά συμπληρώματα. Το HA μας παράγεται μέσω μιας διαδικασίας που ονομάζεται βιο-ζύμωση, είναι μη ζωικής προέλευσης, βιοσυμβατό και βιοδιασπώμενο. Έχει εξαιρετική ποιότητα (φαρμακευτικής κλάσης), φιλική προς τη φόρμουλα ιξώδες. Γενικά, το HA μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως πληρωτικό δέρματος, ενέσιμα για τις αρθρώσεις, σταγόνες ματιών, αναγεννητική ιατρική, προϊόντα περιποίησης δέρματος και διατροφικά συμπληρώματα.
Χαρτοφυλάκιο (19)
Ουκρανία, Chornomorsk
...Υψηλής ποιότητας ρίζα ιπποdock, βότανο για χονδρική πώληση Τα πιάτα που παρασκευάζονται από φύλλα ιπποdock είναι πολύ δημοφιλή. Δεν χρησιμοποιούνται φρέσκα φύλλα, αλλά αποξηραμένα - κατά τη διάρκεια της ξήρανσης, συμβαίνει ζύμωση και αποκτούν ευχάριστη γεύση, ενώ η χαρακτηριστική πικρία εξαφανίζεται. Η εκχύλιση από τις ρίζες και τους ριζώματα δίνει κίτρινο χρώμα; τα φύλλα και οι βλαστοί δίνουν...
Χαρτοφυλάκιο (46)
Ισπανία, Dicastillo-Deikastelu (Navarra-Nafarroa)
...Η Kombucha είναι ένα ζωντανό προβιοτικό ποτό που προέρχεται από γλυκό τσάι που έχει ζυμωθεί από μια αποικία μικροοργανισμών, βακτηρίων και ζυμών που ζουν συμβιωτικά μεταξύ τους. Δημιουργείται με τη ζύμωση προβιοτικών καλλιεργειών, προσθέτοντας τσάι και χυμό ελιάς, παράγοντας ένα αναζωογονητικό ποτό, ελαφρώς ανθρακούχο, με χαμηλές θερμίδες και ζάχαρη. Κάθε ποτό περιέχει λιγότερο από 2% ζάχαρη...
Χαρτοφυλάκιο (76)
Πολωνία, Opalin
... απόχρωση του φύλλου περιτυλίγματος, καθώς και… … για μια συγκεκριμένη ωρίμανση (ζύμωση) του περιτυλίγματος. Το Connecticut Broadleaf είναι η πιο γνωστή ποικιλία Maduro και εκτιμάται για την ποιότητα και τη γεύση της.
Χαρτοφυλάκιο (231)
Πολωνία, Brzozów
...Η βανίλια είναι ένα φυτό της οικογένειας των ορχιδεών που εμφανίζεται στην τροπική ζώνη. Προέρχεται από τα τροπικά δάση της Νότιας και Κεντρικής Αμερικής. Αυτή τη στιγμή καλλιεργείται κυρίως στη Μαδαγασκάρη και στην Ινδονησία. Οι λοβοί βανίλιας συλλέγονται πράσινοι και υποβάλλονται σε φυσική ζύμωση. Τότε σκουραίνουν και αρχίζουν να μυρίζουν γλυκά και έντονα. Η καλλιέργεια της βανίλιας είναι...
Χαρτοφυλάκιο (781)
Ιταλία, Guardiagrele
...Προερχόμενο από τη φυσική ζύμωση σίτου, ιδανικό για όλους τους τύπους πίτσας. Αποφεύγει το άγχος επεξεργασίας και θερμοκρασίας. Μορφή: 1 κιλό Δοσολογία: 4 - 5 %...
Χαρτοφυλάκιο (91)
Γαλλία, Arengosse
... αυθεντική γεύση. Συστατικά : - Μη επεξεργασμένη γαλλική ζάχαρη παντζαριού - Φυσικό άρωμα παπάγιας - Φυσικό χρωστικό E160c (εκχύλισμα καροτενοειδών) Συσκευασία : Βάζο PET 200g Χρήσεις : - Σπιτικά γιαούρτια : Ιδανικό για χρήση με γιαουρτιέρα, αυτή η ζάχαρη προσθέτει μια εξωτική γεύση στα σπιτικά γιαούρτια. Ανακατέψτε απλά στο γάλα πριν από τη ζύμωση για μια λεπτή και φυσική γεύση. - Γλυκά και Επιδόρπια : Ιδανικό για κέικ, τάρτες και κρέμες, προσθέτει μια γλυκιά και φρουτώδη νότα που θα ενθουσιάσει τους λάτρεις των τροπικών γεύσεων. Αναφορά:SUCRE000084...
Χαρτοφυλάκιο (200)
Ελλάδα, Ionia, Thessaloniki
...ΕΠΙΤΥΧΙΑ Περιγραφή: Ειδικό μείγμα ενζύμων για την ενίσχυση των αρτοσκευασμάτων και γενικά προϊόντων που φουσκώνουν οργανικά με τη χρήση μαγιάς Ιδιότητες: • Ρύθμιση των ιδιοτήτων της ζύμης • Αυξάνει την απορρόφηση νερού • Μειώνει τον χρόνο ανάμειξης • Αυξημένη αντοχή στη ζύμωση Τελικό προϊόν: • Πολύ καλή όγκος • Βελτίωση της κρούστας • Ομοιογενές κυτταρικό αποτέλεσμα • Επεκτεταμένη φρεσκάδα Ιδανικό για πελάτες που αποφεύγουν τα E αριθμούς στα συστατικά. ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΓΙΑ ΧΩΡΕΣ ΜΕ ΖΕΣΤΟ ΚΛΙΜΑ Δοσολογία: 0.5-1% της ποσότητας αλευριού Συσκευασία: πολυεπίπεδες χάρτινες σακούλες 20kg...
Χαρτοφυλάκιο (9)
Γερμανία, Hemer
... της Beckers Beste περιέχει φυσικούς μικροοργανισμούς που προέρχονται από τη ζύμωση φυτικών εκχυλισμάτων από ισχυρά βότανα, τα οποία υποστηρίζουν φυσικά τις μεταβολικές διαδικασίες και ενισχύουν το ανοσοποιητικό σύστημα. Μέσω της διαδικασίας ζύμωσης, οι φυσικές δραστικές ουσίες που υπάρχουν στα βότανα γίνονται πιο διαθέσιμες για το άλογο και είναι έτσι πιο αποτελεσματικές από τα ίδια βότανα σε αποξηραμένη μορφή. Όλοι γνωρίζουν σήμερα ότι τα βότανα μπορούν να προσφέρουν ενισχυτικές και αναζωογονητικές δυνάμεις στα ζωντανά όντα και ότι τα βότανα έχουν ολιστική επίδραση στον οργανισμό.
Χαρτοφυλάκιο (69)
Γερμανία, Aßlar
...Έξυπνο λογισμικό. Απλή λειτουργία. Το OmniStar και το ThermoStar είναι συμπαγή αναλυτικά όργανα πάγκου για δείγματα αερίων που βρίσκονται υπό ατμοσφαιρική πίεση. Είναι η τέλεια ολοκληρωμένη λύση για την ανάλυση αερίων, ιδιαίτερα σε χημικές διαδικασίες, στη βιομηχανία ημιαγωγών, στη μεταλλουργία, στη ζύμωση, στην καταλύση, στην ψυχρή ξήρανση και στην περιβαλλοντική ανάλυση.
Χαρτοφυλάκιο (60)
Γαλλία, Bordeaux
... για μια βέλτιστη εξαγωγή αρωμάτων, χρώματος και τανινών. Το κρασί απομακρύνεται από τις οινοποιητικές δεξαμενές μετά από 15 έως 20 ημέρες πριν από τη μηλογαλακτική ζύμωση.","Cépages":"Cabernet Sauvignon (60%), Merlot (37%), Petit Verdot (3%)","Producteur":"Οικογένεια Ντυφόρ στο Σαιντ-Μισέλ-ντε-Ριευφρέ (33720)","Formats et conditionnements":"Φιάλη (75cl) - Κουτί των 6 - 2021"}...
Χαρτοφυλάκιο (93)
Γαλλία, Le Sen
...αυτοί οι καρποί ανοίγονται για να εξάγουν τα λευκά τους φασόλια. Αποκτούν καφέ χρώμα και αναπτύσσουν το τυπικό τους άρωμα αφού υποβληθούν σε ζύμωση, στη συνέχεια καθαρίζονται και ξηραίνονται. Αναφορά: CACAAB1 Οικογένεια προϊόντος: ΚΑΚΑΟ Τύπος εκχυλίσματος: Απόλυτο Κωδικός INCI: ΕΚΧΥΛΙΣΜΑ 100% ΤΟΥ THEOBROMA CACAO Χώρα παραγωγής: ΓΑΛΛΙΑ Μέρος του φυτού: Φασόλι Κατηγορία χρήσης για ιδιώτες: Άρωμα Βοτανικό όνομα: Θεοβρόμα κακάο L. Σύνθεση: 100% Καθαρό και φυσικό.
Χαρτοφυλάκιο (97)
Γαλλία, Saint-Gaudens
...Έτοιμο προς χρήση προϊόν που προορίζεται για την εξάλειψη με ψεκασμό-σκούπισμα όλων των ρύπων, συμπεριλαμβανομένων των πιο επίμονων, σε όλες τις πλενόμενες επιφάνειες. Χρησιμοποιείται επίσης για την εξάλειψη των λεκέδων από μελάνι, κραγιόν, λίπη και νικοτίνη. Προϊόν που παρασκευάζεται από πρώτες ύλες φυτικής και/ή ορυκτής προέλευσης. Περιέχει διαλύτη που προέρχεται από τη ζύμωση γεωργικών...
Χαρτοφυλάκιο (200)
Γαλλία, Saint-Martin-Du-Vivier
...Ο σαμπάνια είναι το απόλυτο σύμβολο της πολυτέλειας και των εορτασμών σε όλο τον κόσμο. Παράγεται αποκλειστικά στην περιοχή της Champagne στη Γαλλία, αυτό το αφρώδες κρασί κύρους παρασκευάζεται σύμφωνα με την παραδοσιακή μέθοδο, με μια δεύτερη ζύμωση στη φιάλη που του προσφέρει τις λεπτές φυσαλίδες και τον μοναδικό του χαρακτήρα. Οι εμβληματικές ποικιλίες όπως ο Chardonnay, ο Pinot Noir και ο...
Χαρτοφυλάκιο (15)
Πολωνία, Warszawa, Poland
...Το κιτρικό οξύ υπάρχει φυσικά στα εσπεριδοειδή, αλλά μπορεί επίσης να παραχθεί. Το βιομηχανικό κιτρικό οξύ παράγεται κυρίως μέσω ζύμωσης ή χημικής αντίδρασης. Αυτή η τελευταία μέθοδος χρησιμοποιείται σε περίπου 90% της παγκόσμιας παραγωγής και περιλαμβάνει ζύμωση με τη βοήθεια ενζύμων και μικροβιακών στελεχών, πιο συχνά του Aspergillus niger. Το κιτρικό οξύ έχει την ικανότητα να βοηθά στη σταθεροποίηση των εμοσυγκομιδών και αποτρέπει τη διαχωριστική διαδικασία των λιπαρών. Το τελικό προϊόν είναι διαθέσιμο σε μορφή σκόνης ή κόκκων ως ανυδρικό κιτρικό οξύ.
Χαρτοφυλάκιο (278)

Η εφαρμογή europages είναι εδώ!

Χρησιμοποιήστε τη νέα αναζήτηση προμηθευτών ή δημιουργήστε τα ερωτήματά σας εύκολα με τη νέα εφαρμογή europages για αγοραστές.

Κατεβάστε από το App Store

App StoreGoogle Play