... χυμός ζάχαρης κ.λπ. Το υγρό που παράγεται από τη ζύμωση με τη χρήση του TY24 θα αποσταχθεί κανονικά για χρήση ως 96% πόσιμο αιθυλική αλκοόλη ή αλκοόλ πνεύματος για την παρασκευή αλκοολούχων ποτών.
Για περισσότερες πληροφορίες ή δείγματα, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στο +44(0)151 356 5985 ή στο enquiries@spl-int.com...
... και τοποθετούνται σε ανοξείδωτες δεξαμενές σε ελεγχόμενη θερμοκρασία για μια περίοδο εκχύλισης περίπου επτά ημερών. Μηλογαλακτική ζύμωση και στη συνέχεια παλαίωση σε δεξαμενές όπου το κρασί παραμένει με τις οινολάσπες μέχρι την σταθεροποίηση και την εμφιάλωση.
SKU:001-01...
...Αυτή η πολυδιάστατη καλλιέργεια, που ευδοκιμεί στα ηλιόλουστα χωράφια της Βραζιλίας, παρέχει την πρώτη ύλη για τη γκάμα προϊόντων ζάχαρης μας, συμπεριλαμβανομένης της εξαιρετικά καθαρής ICUMSA 45 (IC45) και της πλούσιας σε θρεπτικά συστατικά Very High Polarity (VHP) ζάχαρης, καλύπτοντας μια ευρεία γκάμα αναγκών από μαγειρικές εφαρμογές έως βιομηχανική ζύμωση.
1) Χρώμα ICUMSA: 45 UI
2) Πολωτικότητα: 99.7%
3) Συσκευασία: Σακιά 25kg...
... για την πλειονότητα των αγροτών της. Αυτό το κακάο συλλέγεται από μικρούς παραγωγούς που καλλιεργούν, ζυμώνουν και ξηραίνουν το δικό τους κακάο.\n\nHarvest\nΟκτώβριος – Νοέμβριος και Μάιος – Ιούνιος\n\nGenetics\nΓενετική Τρινιτάριο με μικρές ποσοστώσεις Κριόλο και Φοραστέρο\n\nPost Harvesting Process\nΟι κόκκοι από κάθε φάρμα ζυμώνονται ξεχωριστά. Η ζύμωση γίνεται σε ξύλινες κούτες για μια περίοδο...
...Το μίσο είναι ένα παραδοσιακό ιαπωνικό καρύκευμα. Παράγεται με τη ζύμωση σόγιας ή ρεβιθιών με αλάτι και κότζι (εμβολιασμένο ρύζι) και μερικές φορές ρύζι, κριθάρι, φύκια ή άλλα συστατικά. Είναι γεμάτο ευεργετικά στοιχεία, με μια χαρακτηριστική γεύση και μια γεύση που αποκτάται με τον καιρό.
Προσθέστε μια κουταλιά της σούπας πάστα μίσο Belbri σε ένα μπολ με ζεστό νερό (όχι πάνω από 75 βαθμούς...
... διοξείδιο του άνθρακα από το βιοαέριο. Το βιομεθάνιο έχει πολλές πολύτιμες χρήσεις. Μπορεί να εγχυθεί στο δίκτυο αερίου ως ανανεώσιμη αντικατάσταση του φυσικού αερίου ή μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως καύσιμο οχημάτων.","Biogas":"Βιοαέριο","Anaerobic Digestion is a natural biological process that can be used to generate renewable energy and manage waste.":"Η Αναερόβια Ζύμωση είναι μια φυσική βιολογική διαδικασία που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την παραγωγή ανανεώσιμης ενέργειας και τη διαχείριση αποβλήτων."}...
...
Μπορούμε να παρέχουμε:
Μπύρες σε μπουκάλι με φυσική ζύμωση και αποστειρωμένες φιλτραρισμένες μπύρες
Βίγκαν μπύρες
Αφιλτράριστες μπύρες
Μπύρες χωρίς φινίρισμα
Χωρίς γλουτένη μπύρες
Βιολογικές μπύρες
Μη αλκοολούχες μπύρες
Μορφές: Κάσκες, Πιν, Μπουκάλι, Κονσέρβα και Κέγκ.
Μπορούμε να παρασκευάσουμε ειδικές μπύρες που έχουν παρασκευαστεί ειδικά για να ταιριάζουν στις ανάγκες της αγοράς σας και στις γεύσεις των πελατών σας.
Μπορούμε να στείλουμε οπουδήποτε στον κόσμο!
Η MDL είναι μια βιοτεχνολογική εταιρεία με παράδοση στην ανάπτυξη νέων προϊόντων και έχει 30 χρόνια εμπειρίας στην κατασκευή, ζύμωση και κατάψυξη μικροοργανισμών. Αυτή τη στιγμή εξάγουμε σε περισσότερες από 30 χώρες παγκοσμίως. Η ερευνητική μας ομάδα είναι έμπειρη στο να μετατρέπει έννοιες, όπως τα παγκοσμίως κορυφαία προϊόντα ανταγωνιστικής εξαίρεσης της εταιρείας, σε εμπορική πραγματικότητα...