Από τρεις γενιές, η εκτροφή BRIER, που βρίσκεται στο Rochonvillers, αφιερώνεται με πάθος στη γεωργία και την κτηνοτροφία. Για πάνω από 20 χρόνια, είμαστε περήφανοι που σας προσφέρουμε κρέας από νεαρούς βοοειδείς, αναγνωρισμένο για την ανώτερη ποιότητά του, την απαλή υφή του και την εξαιρετική γεύση του.
Ως οικογενειακή επιχείρηση, δεσμευόμαστε να σας προσφέρουμε κρέας ποιότητας που προέρχεται απο...
... και αποφασιστικά καινοτόμα. Αυτό το πνεύμα αντικατοπτρίζεται σήμερα σε αυτό το κρασί.
ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΚΡΑΣΙΟΥ
Χειροποίητη συγκομιδή σε βέλτιστη ωριμότητα
Οι μέθοδοι οι οποίες είναι συγκεκριμένες για την ονομασία:
Πίεση, πρώτη ζύμωση, διαδικασία αφρισμού και δεύτερη ζύμωση στη φιάλη
Ωρίμανση σε οινολάσπες για τουλάχιστον 12 μήνες
ΣΤΑΦΥΛΙΑ
Merlot
Cabernet Franc
ΓΕΥΣΗ
Το Villa Bordeaux Rosé παρουσιάζει ένα φωτεινό ροζ χρώμα με απαλές, ελαφρώς ρουμπινί αποχρώσεις. Η μύτη προσφέρει κομψές νότες από κάσις και μαρμελάδες φρούτων.
...Ο Βουργουνδίας Αλιγκότε προέρχεται εξ ολοκλήρου από την ποικιλία Αλιγκότε.
Οι αμπελώνες μας για τον Βουργουνδία Αλιγκότε βρίσκονται κυρίως μεταξύ του Μπούξι και του Σαιντ-Ζενγκού-λε-Νασιονάλ, στις πλαγιές. Ο υπόγειος χώρος είναι αργιλώδης-ασβεστολιθικός. Το έδαφος είναι συχνά καλυμμένο με θραύσματα πέτρας, γεγονός που επιτρέπει στους σταφυλιούς να φτάσουν σε καλή ωρίμανση.
Η Ωρίμανση
Η οινοποίηση...
...Όλα μας τα αποξηραμένα φρούτα δεν περιέχουν πρόσθετη ζάχαρη, χρωστικές ή συντηρητικά.
Οι παραγωγοί συλλέγουν τα φρούτα σε πλήρη ωρίμανση. Στη συνέχεια, τα κόβουν και τα αποξηραίνουν σε αφυγραντήρα.
Απαιτούνται κατά μέσο όρο 7 έως 12 κιλά φρέσκων φρούτων για να παραχθεί 1 κιλό αποξηραμένων φρούτων.
Προτείνουμε φράουλες, μάνγκο, καρύδα, μπανάνες, ανανά, ακτινίδια, αχλάδια, κακί, δαμάσκηνα...
...Σχόλιο
Το Château Barreyres απολαμβάνει μια εξαιρετική τοποθεσία, ανάμεσα στο χωριό Arcins και την εκβολή του ποταμού Γκιρόντ. Ο υπέροχος αμπελώνας του, με τις λεπτές πυρηνικές γαίες, διαθέτει αποστραγγιζόμενα και ζεστά εδάφη, που ευνοούν την ωρίμανση των σταφυλιών. Με την επιβλητική κατοικία του 19ου αιώνα και τους αμπελώνες τύπου Margalais, το Château Barreyres επιβάλλεται ως ένα κόσμημα του...
...Το ιαπωνικό ουίσκι είναι αναγνωρισμένο σε όλο τον κόσμο για την εκλεπτυσμένη του γεύση, την τέλεια ισορροπία και την αρωματική του πολυπλοκότητα. Εμπνευσμένο από τις σκωτσέζικες μεθόδους, το ιαπωνικό ουίσκι ξεχωρίζει για την προσεκτική προσοχή που δίνεται σε κάθε βήμα της διαδικασίας παραγωγής, από την επιλογή των συστατικών μέχρι την απόσταξη και την ωρίμανση σε δρύινα βαρέλια, συχνά...
...Η βιολογική πράσινη ντομάτα με το λατινικό όνομα Solanum Lycopersicum ανήκει στην οικογένεια των Σολανωδών. Η FRDP δημιουργεί αγροτικές αλυσίδες για τις ντομάτες που καλλιεργούνται σε ανοιχτό πεδίο. Οι βιολογικές πράσινες ντομάτες είναι κόκκινες ντομάτες που συλλέγονται πριν την ωρίμανση. Μόλις παραληφθούν στο εργοστάσιο, οι πράσινες ντομάτες πλένονται, κόβονται και στη συνέχεια καταψύχονται IQF.
Βιολογική πράσινη ντομάτα: 100%
Συνολική ενέργεια: 23 Kcal 95 kJ
Διαιτητικές ίνες: 1,1 g
Πρωτεΐνες: 1,2 g
Αλάτι: Ίχνη...
... μούρων, επιλεκτική συγκομιδή
Οι οινοποιήσεις: παραδοσιακές με ήπια και ελεγχόμενη εκχύλιση σε θερμορυθμιζόμενες τσιμεντένιες δεξαμενές
Ωρίμανση: 12 μήνες σε γαλλικά βαρέλια εκ των οποίων το 40% είναι καινούργια...
...Αυτή η τολμηρή διπλή ωρίμανση είναι μια ωδή προς το νοτιοδυτικό τμήμα, προσφέροντας κομψότητα και χαρακτήρα σε αυτή την ετικέτα. Περισσότερο από ένα ταξίδι, το Bidaia προσφέρει μια πλούσια και πολύπλοκη γευστική εμπειρία, ιδανική για τους λάτρεις του ρουμιού που αναζητούν μια αυθεντική και πρωτότυπη γευσιγνωσία. ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ ΓΕΥΣΗΣ: Παλέτα: ανάμεσα σε αρώματα λευκού καπνού και γευστικές νότες μελιού...
...Ποικιλία: Vermentinu 20 ετών 25 hl/hec 6 500
φιάλες.
Συγκομιδή: πρωινή και χειρονακτική
Οινοποίηση: Άμεση πίεση χωρίς θειώδη / Ψυχρή απολάσπωση 48 ώρες / Ζύμωση και ζύμωση 14-15°C
Ωρίμανση σε λεπτά οινολάσπης 6 μήνες σε φυσικές θερμοκρασίες.
Φιλτράρισμα, ελαφρύ θειώδες και εμφιάλωση.
Εμφιάλωση την άνοιξη.
Γευσιγνωσία:
- Ζωντανό κίτρινο χρώμα;
- Έντονη αρωματική ένταση που χαρακτηρίζεται από φρούτα με λευκή σάρκα και κίτρινες ανθοφορίες του μακί;
- Ζωντανή, στρογγυλή και τεντωμένη γεύση. Οπισθορινική αίσθηση σε αρμονία με τη μύτη.
...Φυσικό C: Ικανός φυσικός απορροφητής για τη συντήρηση τροφίμων - Το Natural'C είναι ένας φυσικός απορροφητής αιθυλενίου, μιας φυτικής ορμόνης υπεύθυνης για τη διαδικασία ωρίμανσης φρούτων, λαχανικών και λουλουδιών.
Επίσης διατίθεται σε μορφή απλού ΦΙΛΤΡΟΥ που συλλαμβάνει αυτόματα το αιθυλένιο που απελευθερώνεται από τα προϊόντα και έτσι μπλοκάρει την ωρίμανση για να παρατείνει τη διάρκεια...
...Το EBeam είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικό όταν χρησιμοποιείται σε ρολά ταινίας και όχι μόνο χρησιμεύει για την σταθεροποίηση χρωμάτων και βερνικιών, αλλά και για την ωρίμανση πολύπλοκων εκτυπώσεων και την απολύμανσή τους πριν από τη χρήση.
Στην περίπτωση των τροφίμων, δεδομένου ότι οι ταινίες παραμένουν ελεύθερες από προϊόντα και η ακτινοβολία (και όλες οι σχετικές αντιδράσεις με την ακτινοβολία) σταματά μόλις βγει από το σύστημα EBeam, η απολύμανση EBeam είναι ιδανική λόγω της ταχύτητας, της αποτελεσματικότητας και επειδή η ταινία δεν θερμαίνεται.
...Ύφασμα τυριών από βαμβάκι για να γεμίζετε τις φόρμες
Η υφή του ευνοεί την αποστράγγιση του γάλακτος και διευκολύνει την έξοδο του ορού γάλακτος
Αποτρέπει επίσης την απόφραξη των οπών της φόρμας, ευνοεί στη συνέχεια την ωρίμανση και τη συντήρηση του τυριού
Διαστάσεις 35x45εκ
60x40εκ
70x70εκ
80x80εκ
120x120εκ
ή μέγεθος κατά παραγγελία
Λειτουργίες Αποστράγγιση, Πίεση
Επαγγέλματα Γαλακτοκομεία – Τυροκομεία...
...Το Armagnac Castarède - 1992 είναι μια εξαιρετική σοδειά, ωριμασμένη σε δρύινα βαρέλια μέχρι την εμφιάλωσή του. Αυτό το ποτό, με 40°, προσφέρει μια αξέχαστη εμπειρία γευσιγνωσίας. Ως χωνευτικό, απολαμβάνεται αργά, επιτρέποντας την εκτίμηση των πλούσιων και πολύπλοκων αρωμάτων του. Η ωρίμανση σε βαρέλι προσδίδει σε αυτό το Armagnac ξυλώδεις νότες και βάθος γεύσεων που θα ενθουσιάσουν τους λάτρεις...
Προσαρμοσμένη στις προδιαγραφές του πελάτη παραγωγή
...Οι λοβοί είναι μαλακοί και πολύ αρωματικοί, λιπαροί και γεμάτοι σπόρους βανίλιας. Συσκευασμένοι κενό αέρος για καλύτερη συντήρηση.
Ο λοβός βανίλιας από τη Μαδαγασκάρη είναι ένα προϊόν ανώτερης ποιότητας που θα σας προσφέρει μια μοναδική και λεπτή γεύση για τις συνταγές σας.
Αυτή η βανίλια καλλιεργείται με προσοχή και συγκομίζεται σε πλήρη ωρίμανση για να διασφαλιστεί ένα έντονο και φυσικό άρωμα...
...Η αμυγδαλιά είναι ένας καρπός με κέλυφος, καλυμμένος με μια πράσινη και βελούδινη επικάλυψη (το βρόχο), που στεγνώνει και σπάει κατά την ωρίμανση, αποκαλύπτοντας έναν ξηρό καρπό. Όταν οι αμύγδαλοι είναι αποφλοιωμένοι και αποξηραμένοι, η φλούδα τους είναι καφέ. Η VIJAYA προσφέρει μια επιλογή από αμύγδαλο σε σκόνη, λευκό ή ολόκληρο, προερχόμενο από την Ισπανία.
Αναφορά:20301...
... ζύμωση του λευκού σκόρδου, μια διαδικασία που κληρονομήθηκε από την ιαπωνική παράδοση. Η ωρίμανση του σκόρδου εξαλείφει τη πικάντικη γεύση του και αυξάνει τη συγκέντρωσή του σε αντιοξειδωτικά (πολυφαινόλες και φλαβονοειδή).
Το CholéCardyl® απευθύνεται σε όλα τα άτομα που έχουν τάση για υψηλή χοληστερόλη και επιθυμούν να διατηρήσουν φυσιολογική καρδιακή λειτουργία.
...Η δύναμη και ο χαρακτήρας ενός Stout συνδυασμένα με την πολυπλοκότητα και τις τανίνες που προσφέρει η ωρίμανση σε βαρέλια Armagnac. Απολαύστε αυτήν την εκπληκτική συμμαχία.
Χρώμα: Καφέ
Στυλ: Stout
Περιεκτικότητα σε αλκοόλ: 10%...
...
Οινοποίηση:
Άμεση πίεση. Τα μούστα ψύχονται γρήγορα για να διατηρηθούν τα αρώματα. Φυσική απολάσπωση στο κρύο. Οινοποίηση σε δεξαμενές στους 16°C για βέλτιστη φρεσκάδα και αρωματική έκφραση. Ωρίμανση πάνω σε λεπτά οινολάσπης μέχρι την εμφιάλωση.
Ειδικός στην εισαγωγή ιταλικών τροφίμων στη Γαλλία για επαγγελματίες.
Χονδρέμπορος ιταλικών προϊόντων: ιταλικά τυριά, ιταλικά αλλαντικά, ιταλικές σάλτσες.
Διανομή ιταλικών προϊόντων: χονδρέμποροι, GMS, εκλεκτά παντοπωλεία, βιομηχανίες, εστιατόρες.
Εισαγωγή ιταλικών σπεσιαλιτέ απευθείας από την Ιταλία σε φρέσκα και κατεψυγμένα.
Παραδόσεις σε όλη τη Γαλλία με παραλαβές φρέσκων προϊόντων κάθε εβδο...
...Rhum Foursquare 2010 – 12 ετών – Brut de fût – Μπουκάλι 0,5 λίτρων
Brut de fût | 63° | μελάσα
Single cask | βαρέλι bourbon
Έτος απόσταξης: 2010
Τροπική ωρίμανση 12 ετών | δυναμική 2 μήνες
Προέλευση: Μπαρμπάντος (Δυτικές Ινδίες)
Παραγωγός: αποστακτήριο Foursquare
Σημείωση γευσιγνωσίας:
Μύτη πολύ ισχυρή κατά την εκχύλιση, βανίλια και μπαχαρικά. Πολύ καλή αλκοολική ενσωμάτωση, καθώς ανοίγει, η...
...Σε συμπλήρωση του υλικού καλουπώματος, η Servi Doryl προτείνει τα ειδικά προϊόντα της για την ωρίμανση. Η εταιρεία έχει σχεδιάσει και κατοχυρώσει με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας λύσεις ωρίμανσης για σφιχτά και μαλακά τυριά. Η σειρά ωρίμανσης SANAIR® (καταχωρημένη εμπορική επωνυμία) εξασφαλίζει τέλεια αερισμό των τυριών και διευκολύνει τον καθαρισμό.
Εύκολα χρησιμοποιούμενη από όλους, η διάσταση είναι...
...πράσινο ή κόκκινο: πράσινο όταν συλλέγεται πριν την ωρίμανση, κόκκινο όταν είναι ώριμο τη στιγμή που ανοίγει και απελευθερώνει τους δύο μαύρους σπόρους του, οι οποίοι δεν καταναλώνονται γιατί είναι πολύ σκληροί και πικροί. Το πιπέρι Σιτσουάν φυτρώνει σε έναν θάμνο που ονομάζεται Κλαβαλιέ. Αποξηραμένο στον ήλιο, μόνο η φλούδα του χρησιμοποιείται για να δημιουργήσει αυτό το καρύκευμα που είναι γνωστό στους μεγάλους σεφ.
SKU:FSPS150...
... (φνόμεν) γύρω από την Καμπότ, που σαρώνονται από τους θαλάσσιους ανέμους του κοντινού κόλπου του Σιάμ. Ο καρπός αυτού του δέντρου συλλέγεται σε τσαμπιά σε διάφορα στάδια ωρίμανσης. Το κόκκινο πιπέρι έχει συλλεχθεί σε πλήρη ωρίμανση, στη συνέχεια έχει ξηρανθεί και οξειδωθεί φυσικά και τέλος έχει διαχωριστεί με το χέρι. Η καλλιέργεια του πιπεριού είναι πολύ παλιά στο Καμπότζ. Το πιπέρι Καμπότ...
... ωριμάζουν νωρίτερα από τις Chardonnay και Muscat. Έτσι, τις μαζεύουμε καλά ώριμες για μέγιστη αρωματικότητα και οι λευκές ποικιλίες «φρεσκάρουν» το μείγμα. Οι τρεις ποικιλίες πιέζονται ταυτόχρονα για περισσότερη αρμονία και η οινοποίηση πραγματοποιείται σε δεξαμενές inox. Η ωρίμανση διαρκεί 6 μήνες σε δοχεία από γρανίτη 500l για να ενισχυθεί η μεταλλικότητα του κρασιού.
Σχόλια γευσιγνωσίας: Ξηρό ροζέ...
...Η συγκομιδή γίνεται νωρίς το πρωί, για να διατηρηθεί η φρουτώδης και φρέσκια γεύση του σταφυλιού. Μάκρωση με φλούδα για 10 έως 12 ώρες σε θερμορυθμιζόμενη και αδρανή inox δεξαμενή. Ζύμωση σε χαμηλή θερμοκρασία (16-18°C). Ωρίμανση πάνω στις οινολάσπες. Το αποτέλεσμα αυτής της οινοποίησης προσφέρει στο λευκό κρασί μας φρουτώδη γεύση, στρογγυλότητα, λιπαρότητα και απαλότητα.
Στόμα: ευχάριστη αρχή...
...Αναφορά
9990000005291
Ο ξηρός αρακάς προέρχεται από το ίδιο φυτό που παράγει τον μικρό αρακά. Ο ξηρός λαχανικός συγκομίζεται σε πλήρη ωρίμανση, ενώ ο μικρός αρακάς συλλέγεται πριν την ωρίμανση.
Οι ξηροί αρακάδες είναι σκληροί, γεμάτοι άμυλο και πρωτεΐνες. Αφού αφαιρεθεί η φλούδα, ο σπόρος χωρίζεται σε δύο κοτυληδόνες για να δώσει τον σπασμένο αρακά.
Συμβουλές προετοιμασίας
Ξεπλύνετε τους σπασμένους αρακάδες. Καλύψτε τους άφθονα με νερό. Μαγειρέψτε τους για περίπου 1 ώρα σε μέτρια φωτιά μέχρι να μαλακώσουν.