Η Vannerie d’Aujourd’hui βρίσκεται στο Fayl-Billot. Απευθυνόμενη τόσο σε ιδιώτες όσο και σε επαγγελματίες, η Vannerie d'Aujourd'hui ειδικεύεται στην πώληση και κατασκευή βανερίας: καλάθια, καλάθια ξύλου, καλάθια από ψάθα, καλάθια ψάθας, τσάντες για την αγορά, καρέκλες από ρατάν, δοχεία και συσκευασίες για την προβολή των προϊόντων σας, καθώς και πρώτες ύλες και εργαλεία για τους λάτρεις της βανερί...
Ανακαλύψτε την επιλογή μας από θεϊκά κόκκινα, λευκά, ροζέ και αφρώδη κρασιά! Φιλοδοξία μας είναι να διευκολύνουμε τη συνεργασία μεταξύ των Γάλλων οινοπαραγωγών και των εθνικών και διεθνών αγοραστών. Ιδρυμένη το 2018, η DIXVINS είναι το B2B κατάστημά σας που προσφέρει την online πώληση κρασιών και αποσταγμάτων made in France για εστιατόρια, κάβες και χονδρέμπορους σε όλο τον κόσμο. Σας προσφέρουμε ...
...Τα ψωμιά της οικογένειας Première χαρακτηρίζονται από την έντονη γεύση τους που προέρχεται από την προζύμη και την προζύμωση και την ωρίμανση. Σε αυτή την περίπτωση, η μορφή σάντουιτς της Première 130 μας επιτρέπει να έχουμε ένα διαφορετικό μενού σάντουιτς με πολλή προσωπικότητα, με μόλις 5 λεπτά ψησίματος και πολλή προσωπικότητα.
REF:Q204A
EAN-13:8436017106336
EAN-14:18436017106333
ΠΡΟΜΑΓΕΙΡΑ...
...{"CÉPAGES":"ΠΟΙΚΙΛΙΕΣ\n20% Γκρενάς Μπλαν 20% Ουνι Μπλαν 20% Μαρσάν 20% Ρουσάν 20% Κλαιρέτ\nΒαθμός 13°\n\nVINIFICATION\nΗ μηχανική συγκομιδή μας επιτρέπει να συλλέγουμε τα σταφύλια γρήγορα το πρωί, για να διατηρήσουμε όλα τα αρώματα. Οινοποίηση σε ανοξείδωτες δεξαμενές σε χαμηλή θερμοκρασία και ωρίμανση σε λεπτές οινολάσπες για να δώσουμε λιπαρότητα για 10 μήνες.\n\nDÉGUSTATION\nΧρώμα ανοιχτού...
...Η τυροκομία Balaka ειδικεύεται στην ωρίμανση και πώληση του τυριού Ossau Iraty.
Ωστόσο, ωριμάζει και πωλεί τυρί από κατσίκες.
Τα τυριά παράγονται αποκλειστικά από βοσκούς της Χώρας των Βάσκων και των βουνών του Béarn.
Αυτό το τυρί διατίθεται σε συσκευασίες 0,500gr, 1 kg και 2 kg.
... αποδόσεις αυξάνονται. Η οξύτητα είναι γενικά χαμηλή. Το Grenache N επιτρέπει την παραγωγή φυσικών γλυκών κρασιών και πολύ μεγάλων κρασιών παλαίωσης, δομημένων και αρωματικών, εφόσον φυτευτεί σε ποιοτικά εδάφη, ελέγχεται τέλεια η απόδοση και επιτευχθεί ένα καλό χρώμα.
Καλλιεργητικές και αγρονομικές ικανότητες
Αυτή η ποικιλία είναι πολύ ζωηρή (ισχυρές ρίζες) και παρουσιάζει μερικές φορές ευαισθησία στην πτώση των καρπών και δυσκολίες στην ωρίμανση. Έχει όρθια ανάπτυξη και πρέπει να καλλιεργείται με κοντό κλάδεμα (γυαλί ή κορδόνι). Εξωτερικεύει εύκολα τα συμπτώματα της φροντίδας.
...Τοποθετημένη στο συρτάρι λαχανικών του ψυγείου, αυτή η επαναστατική μικρή μπάλα αερίζει τα φρούτα και τα λαχανικά, παγιδεύοντας τα αέρια που προκαλούν πολύ γρήγορη ωρίμανση. Καλύτερα οξυγονωμένα, έτσι θα διατηρηθούν περισσότερο.
...Πιπέρι Καμποτ Βιολογικό Αρακέλ 100%
Το κόκκινο πιπέρι Καμποτ είναι σίγουρα ένα από τα καλύτερα πιπέρια στον κόσμο.
Σε μια ιδιαίτερα άγρια περιοχή του Καμπότζη, αυτό το βιολογικό πιπέρι καλλιεργείται από μερικούς παθιασμένους αγρότες, που νοιάζονται για την προστασία του περιβάλλοντός τους.
Συλλεγμένο σε πλήρη ωρίμανση, το χρώμα του είναι σκούρο κόκκινο και η γεύση του μοναδική. Ιδανικό για...
...Βιολογικά φυτικά έλαια Αργκάν, Σουσαμιού και Μακαντάμια: για να θρέψουν και να μαλακώσουν το δέρμα. Μακροχρόνια εκχύλιση ελαίου από Πράσινο Καφέ: τονωτική, αποτοξινωτική και αδυνατιστική. Εκχύλισμα Ροζ Μούρων από το νησί της Ρεουνιόν: ενεργό συστατικό, μπλοκάρει την ωρίμανση των λιποκυττάρων και ενεργοποιεί τη λιπόλυση για να κάψει τα λίπη. Μια κλινική μελέτη πραγματοποιήθηκε σε 18 γυναίκες και 7 άνδρες και έδειξε μείωση σε εκατοστά στις επηρεαζόμενες περιοχές (γοφοί, μηροί, κοιλιακή ζώνη) μετά από 28 ημέρες εφαρμογής δύο φορές την ημέρα.
...Σαμπάνια
Συνδυασμός :
Chardonnay
Δυνατότητα παλαίωσης :
Περίπου 4 χρόνια
Οινοποιήσεις :
Χειρονακτική συγκομιδή, ήπια και σταδιακή πίεση, αλκοολική ζύμωση σε δεξαμενές inox, συνδυασμός των cuvées και στη συνέχεια προσθήκη λικέρ tirage. Ωρίμανση 15 μηνών και απομάκρυνση πριν από την προσθήκη λικέρ dosage.
... των αστέρων σεφ. Ένα κομψό κρέας του οποίου η αργή ωρίμανση 30 ημερών ισορροπεί την έντασή του και τη γεύση του. Η ξηρή ωρίμανση σε ψυχρό θάλαμο ελέγχεται καθημερινά από κρεοπώλες, των οποίων η δεξιοτεχνία προσφέρει στο κρέας την μεταξένια υφή του που προαναγγέλλει την εκλεπτυσμένη γλυκύτητά του στο στόμα.
Η Grand Caractère έχει επιλέξει την διαφανή τεχνολογία Skin Pack για τις συσκευασίες της. Αγκαλιάζει το κρέας και σας επιτρέπει να δείτε το προϊόν σας απευθείας στο ράφι για να κάνετε την επιλογή σας με βάση τις προτιμήσεις σας: μαρμαράδα, χρώμα, σχήμα, … .
...Το La Canaille Spirit Hibiscus είναι, όπως η μεγάλη του αδελφή, αποτέλεσμα της προσεκτικής επιλογής των καλύτερων συστατικών από εδώ και από αλλού: η ελαφριά οξύτητα του ιβίσκου, η γλυκιά πικράδα της βερβένας… που εξισορροπούνται τέλεια από τον συνδυασμό του μελιού και των μήλων μας που έχουν συλλεχθεί σε πλήρη ωρίμανση, δεν θα αφήσουν τον ουρανίσκο σου αδιάφορο.
... σε πλήρη ωρίμανση, όταν ο καρπός αποκτά τα όμορφα χρωματιστά του αντανακλάσματα.
Αφαιρούνται η πικράδα τους χάρη στη ελληνική μέθοδο που χρησιμοποιεί φυσικό θαλασσινό αλάτι και όχι καυστική σόδα, γεγονός που διατηρεί ανέπαφες τις γευστικές τους ποιότητες.
Συστατικά: ελιές Καλαμάτας χωρίς κουκούτσι* 54 %, νερό, αλάτι
*προερχόμενες από βιολογική γεωργία.
Μπορεί να περιέχει ίχνη από κουκούτσια ελιάς.
Καθαρό βάρος: 8 κιλά
Καθαρό βάρος στραγγισμένο: 4,3 κιλά
Ημερομηνία ελάχιστης διατηρησιμότητας: 24 μήνες.
...Ο αβοκάντο είναι ο καρπός του αβοκαντοειδούς (Persea americana), ενός δέντρου της οικογένειας των Λαουρασιών, που προέρχεται από το Μεξικό. Υπάρχουν τρεις κύριες ποικιλίες. Η πιο δημοφιλής ποικιλία είναι το αβοκάντο Χας.
Είναι ένας καρπός με μοναδική ωρίμανση που μπορεί να ωριμάσει μόνο όταν αποκοπεί από το δέντρο. Το αβοκάντο είναι ένας πολύ θερμιδικός καρπός, πλούσιος σε λιπαρά.
Εξαιρετική πηγή μονοακόρεστων λιπαρών
Πλούσιο σε βιταμίνη Ε
Καλή πηγή φολικού οξέος...
...ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ: ΚΕΝΥΑ / ΤΑΝΖΑΝΙΑ
Κάθε λαχανικό συλλέγεται σε πλήρη ωρίμανση και συσκευάζεται προσεκτικά για να διατηρηθεί η φρεσκάδα και τα θρεπτικά του συστατικά. Οι συσκευασίες μας είναι σχεδιασμένες ώστε να εξασφαλίζουν βέλτιστη προστασία κατά τη μεταφορά και την αποθήκευση.
Για να λάβετε τις πιο πρόσφατες πληροφορίες σχετικά με την τιμή ανά κιβώτιο, παρακαλούμε επικοινωνήστε με την εμπορική μας ομάδα, η οποία θα χαρεί να σας παρέχει όλες τις απαραίτητες λεπτομέρειες.
... γλυκιά αμυγδαλιά, Prunus amygdalus var. dulcis, και την πικρή αμυγδαλιά, Prunus amygdalus var. amara, η τελευταία θεωρείται τοξική λόγω της περιεκτικότητάς της σε κυανιούχο οξύ. Είναι ένας ελαιούχος σπόρος, δηλαδή πλούσιος σε λιπίδια και συχνά ονομάζεται "ξηρός ελαιούχος καρπός". Αν η αμυγδαλιά συλλεχθεί πριν από την ωρίμανση, η φλούδα της είναι ακόμα πράσινη, το διάσημο πράσινο αμύγδαλο. Έτσι, οι...
... κορυφή της πληρότητάς τους. Χάρη σε μια ωρίμανση αρκετών δεκαετιών, ο Μαέστρος του Κελλαρίου μας διατηρεί αυτό το άρωμα αποξηραμένου φρούτου για να το εξελίξει σε πικάντικες νότες ζεστού κέικ με φρούτα.
ΠΩΣ ΝΑ ΤΟ ΔΟΚΙΜΑΣΕΤΕ
Στεγνό: χρειάζονται δεκαετίες για να δημιουργηθεί το Initiale Extra που αξίζει να καταναλωθεί και να δοκιμαστεί σε μικρές γουλιές.
Σας προτείνουμε να σερβίρετε το Initiale Extra σε...
...Στη γεύση, είναι ελαφρώς ιωδιούχος και στη συνέχεια πολύ κρεμώδης με λεπτές αρώματα φρέσκων φύκων και αμυγδάλου. Συνιστάται να το παραγγείλετε εκ των προτέρων. Ωρίμανση από 1 έως 3 μήνες.
Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 90€ συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ
Εξπρές παράδοση σε 24/48 ώρες
Τήρηση της αλυσίδας ψύχους
100% Περίγορδος
Αναφορά: PTCAVO30
Σύνθεση: Αυγά οξύρρυγχου, αλάτι
Εκτροφή: Γαλλία
Είδος: Οξύρρυγχοι οσσιέτρες
Συντήρηση: Συντήρηση 4 μήνες το πολύ στους 4 °C; δείτε την ημερομηνία λήξης στο πίσω μέρος της συσκευασίας
Συνιστώμενη ποσότητα: 15g / άτομο...
...Η ωρίμανση "Παράδοση" σημαίνει ότι αυτά τα Comté έχουν ωριμάσει σύμφωνα με την παραδοσιακή μέθοδο ωρίμανσης Comté, αυτή που χρησιμοποιήθηκε κατά την ίδρυση της επιχείρησής μας, πριν από σχεδόν 140 χρόνια.
Η ωρίμανση των Comté διεξάγεται με τρόπο που ευνοεί τη βέλτιστη ζύμωση. Κάθε τροχός θα περάσει από τουλάχιστον τρεις κάβες, παρουσιάζοντας η καθεμία...
... κτήματα του Κάστρου, αυτή η κουβέ κάνει αντικείμενο όλων των φροντίδων του ιδιοκτήτη: πράσινες συγκομιδές, σεβασμός στη φύση (χωρίς ζιζανιοκτονία), λογική καλλιέργεια, χειρονακτική συγκομιδή, οπτικός διαχωρισμός, ωρίμανση σε βαρέλια.
Ωρίμανση: 10 μήνες σε βαρέλια.
Γευσιγνωσία: Χρώμα με βιολετί λάμψη, βαθύ πορφυρό, με έντονη ένταση; Ισχυρή μύτη, νότες από ώριμα μαύρα φρούτα σε συνδυασμό με έντονα αλλά ελεγχόμενα ξυλώδη αρώματα, υπόσχεση μελλοντικής πολυπλοκότητας; Πλούσια και πλούσια, αποκαλύπτει μια ώριμη και κομψή ύλη, μια πυκνή δομή βασισμένη σε σφιχτούς και ζωντανούς τανίνες.
... βαρέλια, ακολουθούμενη από ωρίμανση σε λεπτά οινολάσπης, προσδίδει σε αυτό το κρασί μια μεταξένια υφή και μια όμορφη κρεμώδη αίσθηση, προσθέτοντας ταυτόχρονα μια διακριτική πολυπλοκότητα.
Η μπουκέτο ανοίγει με νότες από πεπόνι honeydew, φρέσκο κομμένο χόρτο και λάιμ, ισορροπημένες από εξωτικά αρώματα λυκίσκου και γκουάβας. Στο στόμα, οι γεύσεις από νέφλες και φρούτο του πάθους κυριαρχούν...
...Σόλοι:
Λιμωνο-Ασβεστολιθικοί
Χρυσό μετάλλιο από τους Gilbert και Gaillard
Οινοποίηση:
Συγκομιδή χωρίς κοτσάνια, μακρά εκχύλιση σε ανοξείδωτη δεξαμενή και στη συνέχεια ωρίμανση σε γαλλικά βαρέλια.
Λαμπερό χρώμα, κόκκινο ρουμπινί
Εντυπωσιακή και πλούσια μύτη, αρώματα καβουρδισμένου, βανίλιας και γλυκόριζας συνοδευόμενα από ώριμα φρούτα όπως το δαμάσκηνο.
Στο στόμα, οι τανίνες είναι μεταξένιες και καλά ενσωματωμένες.
Σύνθεση: 100% Cabernet Sauvignon
Σόλοι: Λιμωνο-Ασβεστολιθικοί...
... και παραδοσιακή οινοποίηση, ωρίμανση σε ανοξείδωτες δεξαμενές.
Παλαίωση : 18/24 μήνες
Δοσολογία : 6 g/l
Φιάλες : 0,75 l / 0,375 l
Γευσιγνωσία :
Φωτεινό χρώμα, ροζ-πορτοκαλί απόχρωση, νότες
μικρών φράουλων και άγριων μούρων.
Γαλλική σαμπάνια για το καλοκαίρι, ιδανική για απεριτίφ ή οποιαδήποτε άλλη στιγμή.
Για να εκτιμήσετε την πολυπλοκότητά του, σερβίρετε μεταξύ 8° C και 10° C.
... ζωτικότητα της ποικιλίας.
Κλάδεμα: γαλλικό, πολύ κοντό, επιτρέπει τον έλεγχο των αποδόσεων.
Συγκομιδή: χειρονακτική.
Οινοποίηση:
Παραδοσιακή μέθοδος Μποζολέ, ημι-καρbonique,
με ολόκληρες τσαμπιά. Με εκχύλιση 8 ημέρες κατά μέσο όρο.
Ωρίμανση σε δεξαμενές για 6 έως 8 μήνες.
Γευσιγνωσία:
Ένα κρασί που δεν κάνει παραξενιές!
Η μύτη του χαρακτηρίζεται από αρώματα
παιώνιας και κερασιάς. Στο στόμα, είναι γερό, σάρκινο.
Οι τανίνες είναι παρούσες χωρίς να είναι σκληρές.
Η στρογγυλότητα της ποικιλίας παρουσιάζεται εδώ με ωραίο βάθος.
...Το Κονιάκ είναι το DNA της αμπελοκαλλιέργειας της Ολερόν. Από γενιά σε γενιά, η τεχνογνωσία μας προσαρμόστηκε στο έδαφός μας για να παράγει Κονιάκ με ανθώδεις και ιωδινές νότες, αντάξιες του θαλάσσιου περιβάλλοντός μας.
Η κάβα μας για την παλαίωση, που βρίσκεται δίπλα στο κανάλι που συνδέει τον ωκεανό, δέχεται τις θαλάσσιες επιρροές με την πάροδο του χρόνου. Η ωρίμανση γίνεται σε βαρέλια 400...
...%. / Διαστάσεις: νούμερο 1-2-3 / Συσκευασία: x12p-24p-36p-48p-96p
• Στρείδι Βρετάνης – La Gauloise THAERON: αφού έχει εκτραφεί για 4 χρόνια, τα ειδικά μας στρείδια La Gauloise επωφελούνται από ωρίμανση τουλάχιστον 6 μηνών στο Belon. Αυτή η φάση στον ποταμό προσφέρει σε αυτό το στρείδι, σφιχτή και πλούσια σάρκα, υποβλητική γεύση με μια γλυκιά επίγευση. Το ποσοστό σάρκας του είναι πάνω από 13%. / Διαστάσεις: νούμερο 2-3 / Συσκευασία: x12p-24p-48p...
...Η ετικέτα μας Noémie είναι το αποτέλεσμα του πάθους και της δουλειάς μας. Επιλογή αμπελώνων με χαμηλή απόδοση, οινοποίηση σε δρύινα βαρέλια για το λευκό, ωρίμανση σε δρύινα βαρέλια για το κόκκινο. Ετικέτα υψηλής έκφρασης με πλούσιο και επίμονο χαρακτήρα που θα βρει τη θέση της σε ένα γαστρονομικό τραπέζι.
...Το πνευμα: Αυτό το νόστιμο γαλλικό Single Malt Whisky από το σπίτι του Breuil δίνει έμφαση στην τύρφη χάρη σε μια ωρίμανση σε δρύινα βαρέλια που ανήκαν προηγουμένως στη σκωτσέζικη αποσταγματοποιία Laphroaig, ειδικό στο είδος. Εδώ, η τύρφη είναι έντονη αλλά και τέλεια ισορροπημένη, χωρίς να γίνεται βαριά και αναδεικνύει μάλλον νότες στάχτης. Αυτές συνδυάζονται με φρουτώδεις αρώματα (γκρέιπφρουτ...
...Σε αρωματικό επίπεδο, αυτό το blended whisky – Συλλογή Νο. 3 συνδυάζει δημητριακά αρώματα από το χειμερινό ξανθό κριθάρι με ξυλώδεις νότες, ακολουθούμενες από φρουτώδη και μπαχαρένια αρώματα που προέρχονται από την ωρίμανση σε βαρέλια κρασιού.