Ο αμπελώνας του CHATEAU DE CHAMBERT βρίσκεται σε ίση απόσταση από τον Ατλαντικό, τις Πυρηναίες και τη Μεσόγειο, επωφελείται από τον άνεμο του Αυγούστου που παίζει ευεργετικό ρόλο τον Σεπτέμβριο και τον Οκτώβριο για να ολοκληρώσει την ωρίμανση των σταφυλιών και να επιτρέψει υγιείς και καθυστερημένες συγκομιδές. Η ιστορική ποικιλία του Cahors, το MALBEC, αντιπροσωπεύει το 80% του αμπελώνα. Το...
Οικογενειακή επιχείρηση που βρίσκεται στην καρδιά των καλύτερων κρασιών της Σαμπάνιας από το 1936. Επιλεγμένα αυστηρά, τα σταφύλια συλλέγονται σε ελεγχόμενη ωρίμανση και πιέζονται στην ιδιοκτησία. Οι σοδειές παρασκευάζονται με πάθος με γνώμονα την αριστεία και την αυθεντικότητα. Ένας μακρύς παλαιωτικός χρόνος πάνω σε οινολάσπες στην κροκαλία προσφέρει σε αυτό το σαμπάνια, μια λεπτή και ευαίσθητη αφρώδη αίσθηση… Θησαυροί που δεν υποψιάζεστε.
...). Η παραδοσιακή ωρίμανση και η εμφιάλωση γίνονται με προσοχή χωρίς υπερβολική χειραγώγηση των κρασιών υπό την αυστηρή επίβλεψη ενός πιστοποιημένου εργαστηρίου οινολογίας. Η εμφιάλωση πραγματοποιείται συνήθως στις αρχές Σεπτεμβρίου.
... ποικιλίες Ντούρας, Φερ Σερβαδου (Μπραουκόλ), Σιρά, Μερλότ και Γκαμέ. Η οινοποίηση, η ωρίμανση και η εμφιάλωση των κρασιών πραγματοποιούνται στο Κάστρο. Η ομάδα του ΚΑΣΤΡΟΥ ΤΟΥ ΣΑΟΥΡΣ συνδυάζει παράδοση, τεχνογνωσία και μοντέρνα στοιχεία προκειμένου να παράγει κρασιά υψηλής ποιότητας.
... την ανακαίνιση των οινοποιείων, αναλύουμε και προτείνουμε εκ των προτέρων τα υλικά και τα προϊόντα που θα χρησιμοποιηθούν για τη μέγιστη διαχείριση των κινδύνων. Η THEMAS διανέμει την Clayver στη Γαλλία. Η Clayver είναι μια κεραμική δεξαμενή σχεδιασμένη ειδικά για τη οινοποίηση και την ωρίμανση του κρασιού, κατασκευασμένη χειροποίητα στην Ιταλία. Το υλικό είναι αδιάβροχο στα υγρά, δεν απαιτείται...
SIIM : διεθνής εταιρεία εισαγωγής.
Ειδικός στα τροπικά φρούτα και λαχανικά. Μια πλατφόρμα διανομής 3.000 τετραγωνικών μέτρων στο κτίριο C3 με μια ωρίμανση μπανάνας καθώς και ένα εργαλείο συσκευασίας και προετοιμασίας παραγγελιών για τις γκάμες προϊόντων μας. Πέρα από τις μπανάνες και για να καλύψουμε τη αυξανόμενη ζήτηση των πελατών μας, αναπτύσσουμε επίσης την ωρίμανση τροπικών φρούτων: μάνγκο, μπανάνες, παπάγιες, αβοκάντο, μπανάνες freycinettes, κ.λπ.
... επεξεργάζονται κυρίως σκληρά ξύλα από φυλλοβόλα (βουλγαρικό και δρυς).
- ΜΕΡΑΝΤΕΡΙΑ: συναρμολογημένα από έναν μάστερ βαρελά, τα μεράν μας διαμορφώνονται (πλάκες και βάσεις) και αποτελούν τα βαρέλια δρυός που προορίζονται για την ωρίμανση κρασιών και αλκοολούχων ποτών. Επιπλέον, παράγουμε επίσης μια ποικιλία εναλλακτικών προϊόντων (πλάκες, τσιπς κ.λπ.) για την οινοποίηση σε ανοξείδωτες δεξαμενές ή άλλες...
Ο ΤΟΜΕΑΣ ΜΑΙΣΟΝ ΝΕΥΒ είναι μια οικογενειακή ιδιοκτησία που αποκτήθηκε το 1900. Από εκείνη την ημέρα, ο αμπελώνας εκμεταλλεύεται από γενιά σε γενιά. Ο αμπελώνας έχει νότια έκθεση και έδαφος πηλώδες, σιδηρούχο και ελαφρώς ασβεστολιθικό, που παράγει ένα εξαιρετικό κρασί. Ο κύριος ποικιλία είναι το Malbec. Η ωρίμανση γίνεται σε τσιμεντένιες δεξαμενές και επίσης σε βαρέλια από δρυ.
...Jean Cavé και η οικογένειά του, αμπελουργοί στο Lannepax, ξεκινούν την τέχνη του καλλιεργητή. Είναι η αρχή της ιστορίας της μάρκας Armagnac Jean Cavé, που θα δει να διαδέχονται τέσσερις γενιές που θα αναπτύξουν τις γνώσεις για την ωρίμανση και την παλαίωση του Armagnac. Το 1989, η οικογένεια Volpato Πατέρας και Υιός αναλαμβάνει τη συνέχεια και αναπτύσσει τη δραστηριότητα του εμπορίου διατηρώντας...
Η κάβα του Αζέ βρίσκεται στην καρδιά του αμπελώνα του Μακονέ, στο νότο της Βουργουνδίας (στο τρίγωνο Τουρνύ-Κλουνί-Μακόν). Διατηρώντας τις παραδοσιακές μεθόδους (ωρίμανση σε βαρέλια από δρυ για την παλαίωση των κρασιών), η κάβα του Αζέ έχει αποκτήσει νέες προηγμένες τεχνολογίες (πνευματικά πιεστήρια και θερμορυθμιζόμενες ανοξείδωτες δεξαμενές). Στην κάβα του Αζέ μπορείτε να ανακαλύψετε και να...
Ιδρυμένη το 1929, η Maison BARTHOUIL παράγει και εμπορεύεται καπνιστούς σολομούς και φουά γκρα.
Οι πάπιες BARTHOUIL προέρχονται από αποκλειστικούς εκτροφείς που βρίσκονται κοντά στην επιχείρηση. Δίνεται ιδιαίτερη προσοχή στις πάπιες από την εκτροφή μέχρι την σφαγή, το μαγείρεμα, την καρύκευση και την ωρίμανση.
Η καπνιστή διαδικασία των σολομών πραγματοποιείται σύμφωνα με τις παραδοσιακές...
... περίοδο της συγκομιδής. Σταφύλια γεμάτα ήλιο σε πλήρη ωρίμανση. Η ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ: να εξάγουμε ακριβώς την απαραίτητη ποσότητα αλκοόλ για να επαναφέρουμε το μέγιστο επίπεδο απόλαυσης του κρασιού, διατηρώντας ταυτόχρονα τα πλεονεκτήματα της παραδοσιακής οινοποίησης. Ανακαλύψτε το "Fast Wine", υπόσχεση φρεσκάδας και φρούτου με μειωμένη περιεκτικότητα σε αλκοόλ και θερμίδες.
Η FOUDRERIE FRANCOIS είναι μια επιχείρηση που ειδικεύεται στην παραγωγή των Δεξαμενών και των Φουντών με τη μορφή μιας πρόσφατης επιχείρησης και μιας αφιερωμένης μάρκας, εξασφαλίζοντας έτσι απόλυτη συγκέντρωση στις ειδικότητες αυτού του πολύ απαιτητικού επαγγέλματος. Η FOUDRERIE FRANCOIS συμμετέχει έτσι στη διαδικασία οινοποίησης ή στην ωρίμανση όλων των Μεγάλων Κρασιών αναφοράς, χάρη επίσης στην...
... φρεσκάδα του κλίματος είναι καθοριστικές για την παραγωγή και την ωρίμανση ποιοτικών αλλαντικών και λουκάνικων όπως το ξηρό ζαμπόν, το ξηρό λουκάνικο, το ξηρό λουκάνικο. Εδώ, υπό την επίδραση των θαλάσσιων και ορεινών ανέμων, η ωρίμανση των προϊόντων μας πραγματοποιείται αργά.
Οι Σαλαϊσόνς του Αδούρ έχουν ως κύρια δραστηριότητα τη μεταποίηση και την ωρίμανση του ζαμπόν του Μπαγιόν και του ζαμπόν από εξαιρετικό Μαύρο Χοίρο. Προμηθευόμενοι πρώτες ύλες υψηλής ποιότητας και εμπνεόμενοι από παραδοσιακές μεθόδους των Βάσκων και των Μπιγκουρντών, οι Σαλαϊσόνς του Αδούρ σας διασφαλίζουν την υψηλή ποιότητα και το κύρος των προϊόντων τους. Σε συνεργασία με τοπικούς κτηνοτρόφους...
... πρωτότυπες μίξεις και περιορισμένες σειρές: ανισέτ, λικέρ μέντας, καφέ αλκοολούχα ποτά κατά παραγγελία, ωρίμανση ρουμιών, ουίσκι... Ως έμπορος από το 1769, η Maison Prunier συνδυάζει την τέχνη της ωρίμανσης και της σύνθεσης επιλεγμένων αποσταγμάτων με προσοχή. Η ποιότητα των ιστορικών αποθηκών και του χώρου του Gimeux προσδίδει στα προϊόντα της Maison Prunier μια απαράμιλλη γεύση. Ανακαλύψτε τα προϊόντα μας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα: http://www.cognacprunier.com...
... δίκαιη εμπορία και μια καλλιέργεια που σέβεται το περιβάλλον. Οι παραγωγοί μας εργάζονται με βιώσιμες μεθόδους που διατηρούν τα εδάφη και το οικοσύστημα της Μαδαγασκάρης, ενώ εξασφαλίζουν δίκαιη αμοιβή στους καλλιεργητές.
Μια παραδοσιακή τεχνογνωσία: Η συγκομιδή και η επεξεργασία της βανίλιας ακολουθούν τεχνικές που μεταδίδονται από γενιά σε γενιά. Κάθε βήμα, από την επικονίαση μέχρι την ωρίμανση των λοβών, εκτελείται με σχολαστική προσοχή για να διασφαλιστεί ένα εξαιρετικό προϊόν.