...Ανακαλύψτε τον Αμινοξέα-Σύνθετο, το επαναστατικό vegan προϊόν ενίσχυσης κολλαγόνου, που έχει σχεδιαστεί ειδικά για να υποστηρίζει φυσικά την παραγωγή κολλαγόνου στο σώμα. Αυτό το προϊόν αποτελείται από έναν μοναδικό σύνθετο ελεύθερων αμινοξέων, που προέρχονται από μια ειδική ζύμωση. Προσφέρει μια ηθικά άψογη και εξαιρετικά αποτελεσματική εναλλακτική λύση στο ζωικό κολλαγόνο.
Φυσική καθαρότητα...
...Μετά τη ζύμωση, το Kombucha της Fischers εμφιαλώνεται μη παστεριωμένο και φυσικά θολό. Έτσι, οι ζύμες και τα γαλακτοβακτήρια παραμένουν ζωντανά και ενεργά, σχηματίζοντας φυσικό διοξείδιο του άνθρακα μέσα στη φιάλη.
Λόγω της φυσικά θολής εμφιάλωσης και της επακόλουθης ζύμωσης στη φιάλη, σχηματίζονται αιωρούμενοι πολιτισμοί ζύμωσης, οι οποίοι κατακάθονται επίσης στον πάτο της φιάλης. Μπορούν να καταναλωθούν.
...Glycine max (L): αποτελείται από 30% σκόνη εκχυλίσματος ζυμωμένων σόγιας και 70% ανθεκτική δεξτρίνη (ως εκδόχος) από άμυλο καλαμποκιού, η οποία προστίθεται κατά τη διάρκεια της επεξεργασίας. Η βιταμίνη K2 αφαιρείται κατά τη διαδικασία παραγωγής. Το εκχύλισμα ζυμωμένης σόγιας περιέχει ναττοκινάση που εξάγεται από το ναττό, ένα τρόφιμο που παράγεται από τη ζύμωση μη ΓΤ σόγιας (Glycine max L.) με μια επιλεγμένη στελέχη του Bacillus subtilis var. natto
Αναφορά:21669...
...{"Characteristics":"Χαρακτηριστικά\nΉπιο καθαριστικό σαμπουάν με Octopirox κατά της λιπαρής και ξηρής πιτυρίδας. Καταπολεμά την πιτυρίδα αφαιρώντας απαλά τα μαλλιά και το τριχωτό της κεφαλής. Η τακτική χρήση προλαμβάνει την επανεμφάνιση της πιτυρίδας.\n\nActive ingredients\nΣυστατικά\nΤο Octopirox σταματά τη ζύμωση του Pityrosporum ovale: η αιτία της πιτυρίδας. Η βεταΐνη έχει καθαριστική και...
...Ο μονομπλόκ COMPACT με 7 βαλβίδες πλήρωσης είναι μια λύση αφιερωμένη σε μικρές κάβες που παράγουν κρασιά υψηλής ποιότητας. Μπορεί να εξοπλιστεί με μια μηχανή κλεισίματος για καπάκια και είναι αφιερωμένο στην εμφιάλωση μπύρας που έχει υποστεί δευτερογενή ζύμωση σε μπουκάλια. Η κεντρική αστερία τοποθετεί 7 μπουκάλια κάτω από τις βρύσες, τα οποία γεμίζονται με την κάθοδο της δεξαμενής. Ενώ αυτά τα...
...Cidre με κίτρινο χρώμα και χαλκόχρωμες ανταύγειες.
Ο συνδυασμός γλυκών, γλυκόπικρων και ξινών μήλων προσφέρει σε αυτό το cidre την τέλεια ισορροπία που είναι χαρακτηριστική της νορμανδικής περιοχής.
Ζύμωση με εγχώριες ζύμες
Δημιουργία αφρού με παραδοσιακή μέθοδο
Προϊόν βιολογικής γεωργίας - Πιστοποιημένο Domaine Demeter
Χωρίς προσθήκη θειωδών
Διαστάσεις: 5,5cm x 23cm
Καθαρό βάρος: 330
Όγκος: 330mL...
Η TOM PRESS προτείνει στους επαγγελματίες όλο τον εξοπλισμό για τη συντήρηση, την επεξεργασία τροφίμων και τη μαγειρική: Νο 1 για τους λάτρεις του σπιτικού.
Η TOM PRESS σχεδιάζει και διανέμει περισσότερες από 5.000 αναφορές εξοπλισμού και προϊόντων για τη συντήρηση, τη μαγειρική και την επεξεργασία τροφίμων. Με αυτόν τον εξοπλισμό, μπορείτε να παράγετε και να επεξεργάζεστε φρούτα και λαχανικά, κ...
...φυτική πρωτεΐνη, φυσικό άρωμα και φυσικό έντερο χοίρου. 100% φυσικά συστατικά.
Συνθήκες διανομής και μεταφοράς: Σε θερμοκρασία δωματίου δεν υπάρχουν περιορισμοί. Εάν είναι συσκευασμένο κενό αέρος σε θερμοκρασία κάτω από 5ºC. Για κατανάλωση, η συνιστώμενη θερμοκρασία είναι 15º-18ºC.
Διαδικασία Παρασκευής: Επιλογή, άλεσμα, ζύμωση, τοποθέτηση σε έντερο και ωρίμανση
Συστατικά: Κρέας χοιρινού από ιβηρικό χοίρο, αλάτι, πάπρικα, ζάχαρες, φυσικά μπαχαρικά, φυτική πρωτεΐνη...
...Η La Horia IXO ήταν η πρώτη μας δημιουργία σε συνεργασία με τον δάσκαλό μας ζυθοποιό που εδρεύει στη Ναβάρα. Η La Horia είναι μια ξανθιά μπύρα τύπου Helles (ανοιχτόχρωμη στα γερμανικά) με χαμηλή ζύμωση. Με το χρυσό ξανθό χρώμα της, είναι μια ελαφριά ξανθιά μπύρα με γεύση από βύνη που αποκαλύπτει ανθώδεις και χορτώδεις αρώματα. Είναι μια μπύρα που πίνεται εύκολα, πολύ ευχάριστη.
...Η ζύμη σεληνίου, που παράγεται με τη ζύμωση του Saccharomyces cerevisiae σε ένα μέσο πλούσιο σε σελήνιο, είναι μια αναγνωρισμένη πηγή οργανικού σεληνίου σε μορφή τροφής. Ο σελήνιος είναι ένα θεμελιώδες ιχνοστοιχείο, το οποίο σχετίζεται στενά με την ανθρώπινη υγεία. Η ζύμη σεληνίου είναι μία από τις καλύτερες πηγές οργανικού σεληνίου. Η απορρόφηση και η αξιοποίηση του οργανικού σεληνίου είναι πολύ υψηλότερες από αυτές του ανόργανου σεληνίου, και η τοξικότητα του οργανικού σεληνίου είναι πολύ χαμηλότερη.
EC αριθμός: 231-957-4
Μοριακός τύπος: Se
CAS αριθ.: 7782-49-2...
...Ο Flottweg Sedicanter διαχωρίζει τα στερεά από τα υγρά. Το ιδιαίτερο χαρακτηριστικό του: τα στερεά αποτελούνται από ίζημα με ιδιότητες που κυμαίνονται μεταξύ μαλακού και ρευστού.
Τυπικές εφαρμογές του Sedicanter είναι τα "μαλακά προϊόντα":
► Βιομάζα, ζύμες και αναστολές πρωτεϊνών.
► Ζύμωση και UF συγκεντρώσεις
► Υγρά καθαρισμού CIP και ζωντανός ιλύς χωρίς χονδρά σωματίδια
► Υποπροϊόντα χυμού...
...Η σοκολάτα σε υγρή μορφή (γνωστή και ως σοκολάτα μάζας) είναι το βασικό συστατικό στην παραγωγή όλων των σοκολατών. Είναι το πρώτο προϊόν σε υγρή μορφή που προέρχεται από την πίεση των κόκκων κακάου. Η σοκολάτα σε υγρή μορφή είναι η πηγή τόσο του βουτύρου κακάου όσο και της σκόνης κακάου. Μετά τη ζύμωση, οι κόκκοι κακάου υποβάλλονται σε διαδικασία υψηλής θέρμανσης, μέσω ενός μικρονιστή, που...
...Εντελώς κατασκευασμένο από ανοξείδωτο χάλυβα.
Αυτή η μηχανή είναι σχεδιασμένη για την παραγωγή ζυμαρικών από πρώτες ύλες όπως αλεύρι σκληρού ή μαλακού σιταριού με προσθήκη νερού και/ή αυγών, καθώς και σπανάκι για τα πράσινα ζυμαρικά ή συμπυκνωμένο ντομάτα για τα κόκκινα.
Βασικά, επιτρέπει την ζύμωση της ζύμης (χωρητικότητα κάδου 4 κιλά αλεύρι) καθώς και την αραίωση φύλλων ζυμαρικών πλάτους 170...
...Αρμάδια ζύμωσης από ανοξείδωτο χάλυβα AISI 304 εσωτερικά και εξωτερικά, εκδόσεις 700 και 900, 1 κλειστή πόρτα. Σύστημα Touch control 9" στην πόρτα. Έλεγχος υγρασίας στην καμπίνα με υγραντήρα. Διαθέσιμες διαδικασίες: Ψύξη (αυτόματες και χειροκίνητες προσαρμόσιμες), Απόψυξη (αυτόματες και χειροκίνητες προσαρμόσιμες), Ζύμωση (αυτόματες και χειροκίνητες προσαρμόσιμες), Συνδυασμένες διαδικασίες...
...Cépages : Sciaccarellu και Niellucciu (40/60) 15 χρόνια 25 hl/hec
Récolte : χειρονακτική
(10 000 μπουκάλια)
Vinification : χωρίς θειώδη. Η συγκομιδή είναι μερικώς αποσπασμένη, δεξαμενή inox θερμορυθμιζόμενη
Μέσα στη δεξαμενή και ζύμωση. Ζύμωση 24 έως 28°C. Καθημερινό πάτημα και ανυψώσεις στον αέρα. Μακράν 4 έως 5 εβδομάδες ανάλογα με τις ποικιλίες για αυτή τη σοδειά. Αποστράγγιση και πίεση...
...Οι νιφάδες Speedolma αποτελούνται από φυτικό λίπος και προορίζονται για την παρασκευή αποξηραμένων σούπας, ζυμών που φουσκώνουν και σπάζουν (μπριός, πίτσες, …). Οι νιφάδες δεν κολλάνε και διασπείρονται πολύ εύκολα, διευκολύνοντας έτσι τη δοσολογία. Επιπλέον, λιώνουν γρήγορα, επιτρέποντας έτσι σημαντική εξοικονόμηση χρόνου για την ζύμωση των ζυμών.
..."Προέλευση και ιστορία Σακχαρόζη Ερυθριτόλη
Η ερυθριτόλη είναι μια φυσική γλυκαντική ουσία που απαντάται σε ορισμένα φρούτα (όπως καρπούζι, σταφύλι και αχλάδι) και μανιτάρια. Η ερυθριτόλη είναι η μοναδική φυσική πολυόλη και παράγεται μέσω ζύμωσης γλυκόζης με φυσικά ένζυμα.
Διαδικασία παραγωγής, Συγκομιδή και επεξεργασία Ερυθριτόλης
Μετά τη ζύμωση, η ερυθριτόλη ξηραίνεται, φιλτράρεται και...
... στη διατήρηση φυσιολογικού δέρματος και όρασης.
Η συνένζυμο Q10, γνωστή επίσης ως CoQ10 ή ουβικινόνη, εμφανίζεται σε οξειδωμένη μορφή (Προσοχή, μην την συγχέετε με την ουβικινόλη, μη οξειδωμένη μορφή).
Η συνένζυμο Q10 που περιέχεται στο Ortho coenzyme Q10 είναι φυσικής προέλευσης, προέρχεται από τη ζύμωση μιας συγκεκριμένης ζύμης.
Σύνθεση:
100 mg συνένζυμου Q10 (ουβικινόνη), 14 mg βιταμίνης B3 (νικοτιναμίδη, 87,5% ΣΗΔ), 2,4 mg βιταμίνης B2 (ριβοφλαβίνη, 171,4% ΣΗΔ).
...γίνονται πιο απορροφήσιμα από το δέρμα, αυξάνοντας την αποτελεσματικότητα και τη βιοδιαθεσιμότητά τους σε σύγκριση με τα παραδοσιακά εκχυλίσματα.
Η ζύμωση ενισχύει επίσης τις ενυδατικές, αναγεννητικές και αντιοξειδωτικές ιδιότητες των φυτών, γεγονός που καθιστά αυτά τα εκχυλίσματα ιδανικά για προϊόντα περιποίησης του ξηρού, ευαίσθητου και απαιτητικού δέρματος. Για παράδειγμα, το ζυμωμένο εκχύλισμα...
...Λάδι σιλικόνης, εστέρας χωρίς σιλικόνη και διάφοροι τύποι αφριστικών και αντιαφριστικών με βάση το ορυκτό λάδι που χρησιμοποιούνται για την επεξεργασία αποβλήτων, αυτοκινητοβιομηχανία, υφάσματα, βαφές και επισ coatings, παραγωγή βιοαερίου, χαρτί και κυματοειδές χαρτόνι, επεξεργασία ζάχαρης, ζύμωση, πετρελαιοπηγές.
... αποστακτήριο ‘Filliers’. Από το μαγείρεμα και τη ζύμωση μέχρι την απόσταξη τζιν, η διαδικασία της παραδοσιακής απόσταξης απαιτεί την τέχνη 5 γενεών «μάστερς στο μαγείρεμα» προκειμένου να παραχθεί το πιο εκλεκτό τζιν.
Ένας έμπειρος οδηγός...
... παραμένει ανέπαφη για 200 ημέρες. Το ζυμωμένο μαύρο τσάι ονομάζεται επίσης “ο αθάνατος” στην παραδοσιακή κινεζική ιατρική. Η ζύμωση σε ένα πλούσιο σε θρεπτικά συστατικά περιβάλλον εξασφαλίζει τις αναγεννητικές του ιδιότητες.
Πώς να το χρησιμοποιήσετε;
Το βράδυ, εφαρμόστε μια μικρή ποσότητα κρέμας σε καθαρό πρόσωπο και λαιμό. Μασάζ με απαλές κινήσεις από το κάτω προς τα πάνω με τα δάχτυλα σας σε όλο το πρόσωπο.
Χρησιμοποιήστε σε συνδυασμό με την κρέμα ημέρας L'Oréal Paris Age Perfect Cell Renaissance για τα καλύτερα αποτελέσματα.
... μίγματος, καθώς και η φιλτράρισμα της μπύρας, κυρίως όταν γίνεται ζύμωση με υψηλά επίπεδα ακατέργαστων δημητριακών όπως κριθάρι ή σιτάρι.
ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ
Επιπτώσεις της προσθήκης GUMINASE σε ένα δείγμα κριθαριού GATINAIS και σε ένα μείγμα 75% κριθαριού και 25% ακατέργαστου σιταριού (συμβατική εκχύλιση EBC).
A = προσθήκη 1 κιλού ανά 10 τόνους κριθαριού
B = προσθήκη 3 κιλών ανά 10 τόνους κριθαριού
C...
Online caviste με περισσότερες από 350 αναφορές κρασιών, σαμπάνιας και αποσταγμάτων, La Cave Éclairée παρέχει σε ιδιώτες (παραγγελίες online, γάμοι κ.λπ.) αλλά και σε επιχειρήσεις (CSE, δώρα τέλους χρόνου, εκδηλώσεις, σεμινάρια, βραδιές κ.λπ.)
Η γκάμα αποτελείται κυρίως από ποιοτικά μικρά οικογενειακά οινοποιεία και δίνει έμφαση σε βιολογικά προϊόντα. Σαμπάνιες, κόκκινα κρασιά, λευκά κρασιά, ροζέ...
...Αποξήρανση προϊόντων μέσω του συνεργάτη μας LIS France SA (Lesaffre Ingredients Services). Προσφέρουμε τόσο ψεκαστική αποξήρανση, αποξήρανση με κενό, όσο και κοκκοποίηση.
Η LIS σας προσφέρει την παραγωγή συνθέσεων πριν από την αποξήρανση. Αυτό ξεπερνά την αποξήρανση υλικών.
Μπορούν να πραγματοποιηθούν οι εξής δραστηριότητες:
Ανάμειξη (υγρό/υγρό, σκόνη/υγρό, πάστα/υγρό)
Υψηλής πίεσης ομογενοποίηση (εμποτισμός)
Υδρολύση
Φιλτράρισμα
Θερμική επεξεργασία
Ζύμωση...
Η εταιρεία Metalltechnik Menges GmbH δραστηριοποιείται εδώ και πάνω από 30 χρόνια στον τομέα της μηχανικής παραμόρφωσης χωρίς σπασίματα, με τη μέθοδο του Rundknet- και Hämmerverfahren και τη μέθοδο Radialschmiedeverfahren.
Έχουμε ως μοναδικός προμηθευτής 15 Rundknetanlagen, από όλους τους γνωστούς ευρωπαϊκούς κατασκευαστές (Fritz Werner, GFM, Felss, HMP), συγκεντρωμένους κάτω από μία στέγη.
Από ...