...Μάλακας θέρμανσης με μίκτη βάθους/αναδευτήρα με άγκυρα και ξύστρα, εγκατεστημένος σε σκελετό με κυψέλες ζύγισης. Χρήσιμος όγκος, απαιτήσεις λειτουργίας σύμφωνα με τις επιθυμίες του πελάτη.
Μάλακας τυριών
για το ζύμωμα ζυμών τυριού
Ο χρήσιμος όγκος των μίκτη τυριών KASAG μπορεί να προσαρμοστεί στις απαιτήσεις σας.
Η ζύμωση της ζύμης τυριού πραγματοποιείται με τη βοήθεια δύο κοχλιών μεταφοράς με αντίθετη κίνηση.
...Συνένζυμο Q10
1 - Φυσικά αποθηκευμένο
2 - Διατήρηση επιπέδου ουμπικινόλης στον οργανισμό
3 - Παραγωγή κυτταρικής ενέργειας
Προερχόμενο από τη ζύμωση ζυμών, το Ουμπικινόλη Q10 είναι ταυτόσημο με αυτό που βρίσκεται στα κύτταρά μας. Το επίπεδό του μειώνεται με την ηλικία λόγω του στρες, της έντονης σωματικής δραστηριότητας, του καπνίσματος ή μιας ανισόρροπης διατροφής.
Μέχρι πρόσφατα, το συνένζυμο...
... αγροτικό σιλό
Πλούσια από την εμπειρία της με τους αγρότες, η Vitalac προσφέρει εδώ και πάνω από δέκα χρόνια λύσεις αποθήκευσης με αδρανοποίηση για τη συντήρηση σιτηρών στην φάρμα που προορίζονται για την FAF, δηλαδή την παραγωγή ζωοτροφών στην φάρμα. Η προσφορά σιλό περιοδειών Vitalac επιτρέπει τη διατήρηση των διατροφικών ποιοτήτων των υγρών σιτηρών (καλαμπόκι, σιτάρι) και ακόμη και τη βελτίωση της ελκυστικότητάς τους για την ζωοτροφή.
Στο τέλος της συγκομιδής, χάρη σε μια αεροστεγή κλείσιμο του σιλό αδρανοποίησης, η γαλακτική ζύμωση των κόκκων καταναλώνει το οξυγόνο.
Η Phytodia, εργαστήριο ειδικό στην ανάπτυξη φυτικών ενεργών συστατικών και στην παραγωγή βιοκαλλυντικών, προσφέρει τις υπηρεσίες της σε όλη την αλυσίδα αξίας της βιομηχανίας καλλυντικών, από το σχεδιασμό έως την εμπορία και την παραγωγή.
Από σχεδόν 20 χρόνια, αναπτύσσουμε για εμάς και για άλλους ένα σύνολο προϊόντων και λύσεων που σχετίζονται με τα φυτά και τα πολλά οφέλη που προσφέρουν.
Αγωνιζό...
...Αυτή η αμπελώδης μπύρα είναι ευχάριστα γεμάτη. Η ζύμωση των δημητριακών της προσφέρει ελαφρώς γλυκές νότες και μια αξιοσημείωτη στρογγυλάδα! Απολαύστε την σε καλή παρέα!
Χρώμα: Αμπελώδης
Στυλ: Αμπελώδης Ale
Ποσοστό αλκοόλ: 6.50%
IBU (πικράδα): 13...
... χυμός ζάχαρης κ.λπ. Το υγρό που παράγεται από τη ζύμωση με τη χρήση του TY24 θα αποσταχθεί κανονικά για χρήση ως 96% πόσιμο αιθυλική αλκοόλη ή αλκοόλ πνεύματος για την παρασκευή αλκοολούχων ποτών.
Για περισσότερες πληροφορίες ή δείγματα, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στο +44(0)151 356 5985 ή στο enquiries@spl-int.com...
...Η τρίτη καμπάνια Kickstarter ζωντάνεψε το 2020 για να επεκταθεί σε ένα νέο τομέα ζύμωσης. Το πάθος για χρήσιμο σχεδιασμό και νόστιμα ζυμωμένα τρόφιμα οδήγησε στην ανάπτυξη αυτού του νέου προϊόντος που συνδυάζει όλα τα σημαντικά χαρακτηριστικά που απαιτούνται για μια επιτυχημένη ζύμωση.
Αξιοποιώντας τις συμφωνίες μαζικής διανομής σε όλη την Ευρώπη, η Domador - Κρασιά και Ποτά έχει καταφέρει να εξασφαλίσει εξαιρετικά ανταγωνιστικές τιμές, διατηρώντας παράλληλα την ποιότητα που η εταιρεία δεσμεύεται να προσφέρει στους πελάτες.
Η καρδιά της επιχείρησής μας είναι η προμήθεια χύμα κρασιών, μούστου, συμπυκνωμάτων, αλκοολούχων ποτών, υλικών κρασιού, καταναλωτικών αγαθών και πολλά άλλα ...
Η PLASTINOX είναι μια εταιρεία κατασκευής και συναρμολόγησης εξοπλισμού για τους τομείς της ελαιοκομίας, της οινοποιίας, των γαλακτοκομικών προϊόντων, της χημικής και της πετροχημικής βιομηχανίας. Παράγει λύσεις προϊόντων και συναρμολογήσεων για τον τομέα της μεταλλομηχανικής, διαθέτοντας αυτή τη στιγμή μια μεγάλη ποικιλία προϊόντων, με προτεραιότητα την ποιότητα και την ικανοποίηση του πελάτη: Δε...
...Το Kombucha είναι ένα ζυμωμένο ποτό που παρασκευάζεται με τη ζύμωση γλυκού τσαγιού με μια καλλιέργεια Kombucha. Μέσω της επακόλουθης λυοφιλοποίησης προκύπτει η μοναδική μας σκόνη.
Η βάση αποτελείται από ένα μείγμα τσαγιού από πράσινο τσάι και διάφορα βότανα με προσθήκη ζάχαρης και της καλλιέργειας Kombucha. Η καλλιέργεια αντιδρά με τη ζάχαρη στο τσάι και την μετατρέπει.
Οι μεταβολικές...
... γεννήτρια ατμού τύπου καταρράκτη. Η καπνοδόχος στην κορυφή του φούρνου είναι τυπικός εξοπλισμός με ανεμιστήρα αναρρόφησης. Μονάδα ζύμωσης μπορεί να τοποθετηθεί στο κάτω μέρος του φούρνου, η οποία παρέχει υγρασία και θερμότητα για τη ζύμωση προϊόντων.
Επιλογή: Ηλεκτρικό ή αέριο σύστημα θέρμανσης Χειροκίνητος ή πίνακας ελέγχου οθόνης αφής...
...Σαμπάνια
Συνδυασμός :
Chardonnay
Δυνατότητα παλαίωσης :
Περίπου 4 χρόνια
Οινοποιήσεις :
Χειρονακτική συγκομιδή, ήπια και σταδιακή πίεση, αλκοολική ζύμωση σε δεξαμενές inox, συνδυασμός των cuvées και στη συνέχεια προσθήκη λικέρ tirage. Ωρίμανση 15 μηνών και απομάκρυνση πριν από την προσθήκη λικέρ dosage.
...Προέρχεται από την απόσταξη εκλεκτών λευκών σταφυλιών, ώριμων και αρωματικών, που χαρακτηρίζουν την πρωτοτυπία του.
Η αρωματική του φρεσκάδα προέρχεται από την καθαρότητα της πρώτης ύλης, μόνο από τους καλύτερους καρπούς σταφυλιών σε τέλεια ωρίμανση, και από τη μοναδική και αυστηρή μέθοδο εργασίας σε κάθε παραγωγική φάση, από τη συγκομιδή μέχρι τη ζύμωση και την απόσταξη. Το Prime Uve είναι ένα πολύτιμο, αρωματικό και απαλό απόσταγμα, που συνιστάται να σερβίρεται σε δροσερή θερμοκρασία.
Χωρητικότητα: 3 λτ
Κωδικός: 00020
Κατηγορία: Γκράπες
Περιεκτικότητα: 39% vol...
... ανάλογα με την ωριμότητα. Διαύγαση και ζύμωση σε βαρέλι. Άμεση ζύμωση σε βαρέλι, παλαίωση του μεγάλου κρασιού 18 μήνες σε βαρέλι (1/3 καινούργιο ξύλο) με ανακάτεμα των οινολάσπων.
Μάτι: κρυστάλλινο χρώμα, ανοιχτό χρυσό με πράσινες ανταύγειες.
Η συμβουλή του οινολόγου: σερβίρετε στους 10-12°C.
Ποσοστό αλκοόλ: 13,5%.
Χρόνος παλαίωσης: 25 χρόνια.
Συσκευασία: Κουτί με 6 φιάλες των 75cl.
Κτήμα: Domaine de Chevalier.
Προέλευση: Pessac-Léognan.
Χρονιά: 2017.
Καλλιέργεια: Λογική.
Ετικέτα: Ελεγχόμενη Ονομασία Προέλευσης.
...Η Paniclima προσφέρει μια πλήρη γκάμα ντουλαπιών και θαλάμων, ειδικά αναπτυγμένων για τη ζύμωση παραδοσιακών ζυμών σε δοχεία.
Μια ακριβής μελέτη των δυνάμεων και της κυκλοφορίας του αέρα, σε συνεργασία με μεγάλες γαλλικές αρτοποιίες, έχει επιτρέψει την ανάπτυξη ενός προϊόντος που ανταποκρίνεται τέλεια στις ανάγκες των αρτοποιών.
Προβλέπεται στον κατάλογο για να φιλοξενεί δοχεία διαστάσεων 400x600mm, είναι δυνατή η χρήση όλων των υπαρχόντων υποστηριγμάτων στην αγορά. Η γκάμα είναι προσαρμόσιμη κατά βούληση!
...CÉPAGES
Cinsault: 70%
Carignan : 15%
Grenache: 15%
Degré : 12.5°
VINIFICATION
Βινιέται ως ροζέ με κόκκινα σταφύλια. Αργή πίεση για 3 ώρες και στη συνέχεια ζύμωση σε θερμορυθμιζόμενες ανοξείδωτες δεξαμενές με εγχώριες ζύμες. Καρβονική εκχύλιση για την εξαγωγή του φρούτου. Βινιέται σε θερμορυθμιζόμενες ανοξείδωτες δεξαμενές για 6 μήνες με πολύ λίγες ή καθόλου παρεμβάσεις.
DEGUSTATION
Μια όμορφη...
...Η ζυμωμένη σκόνη κουρκουμά από την fermentlife® είναι το προϊόν μιας τυποποιημένης, ελεγχόμενης διαδικασίας ζύμωσης. Μετά τη ζύμωση, το προϊόν συνδυάζει όλες τις ευεργετικές ιδιότητες της ρίζας κουρκουμά, ενώ ενισχύεται περαιτέρω από τις ειδικές αλλαγές που προκύπτουν από τη ζύμωση. Η σύνθετη συνεργιστική φυτική μήτρα περιλαμβάνει υψηλή ποσότητα συστατικών που προάγουν την υγεία, όπως...
...είναι το μαγνησιακό άλας του γαλακτικού οξέος, το οποίο προκύπτει από τη ζύμωση της ζάχαρης. Το μαγνησιακό γαλακτικό είναι μια φυσικά απαντώμενη ουσία και βοηθά στα νευρικά και πεπτικά συστήματα, στις μυϊκές κινήσεις και στη χρησιμοποίηση της γλυκόζης. Σε αυτόν τον τομέα προϊόντων συνεργαζόμαστε με τον ευρωπαϊκό κατασκευαστή Corbion / Purac (Puramex ®).
Ποιότητες: χωρίς νερό, 2-υδράτη
Εμφάνιση: λευκή σκόνη
Αριθμός CAS: 18917-93-6
EINECS: 242-671-4
Διάρκεια ζωής: 36 μήνες
Αποθήκευση: θα πρέπει να αποθηκεύεται σε δροσερό, ξηρό και προστατευμένο από το φως μέρος, σε σφραγισμένη συσκευασία...
...Νοσός : Πολύπλοκο με νότες παλιού γλυκού κρασιού, μέλι, πικράδα, σύνθετες βοτανικές νότες.
Στόμα : Γενναιόδωρο και πολύπλοκο με αρωματικά βότανα, αρκετά πικρό, γλυκύτητα και πολυπλοκότητα μπαχαρικών. Παρούσες είναι νότες βουτύρου από την μαλολακτική ζύμωση.
Φινάλε : Ισορροπημένο στην πικράδα και την πολυπλοκότητα, όμορφο μήκος.
...Οι ελιές Gemlik, που συλλέγονται με το χέρι μία-μία από το δέντρο κατά τη διάρκεια της συγκομιδής, έχουν υποστεί φυσική ζύμωση με την προσθήκη νερού και αλατιού, καθιστώντας τις έτοιμες προς κατανάλωση και συσκευασία.
Διάμετρος: 291-320
Τύπος συσκευασίας: Κουβάς PET 1 κιλού...
... ελεγχόμενη θερμοκρασία 16ºC για περίπου 3 εβδομάδες. Στη συνέχεια, υποβάλλεται σε ωρίμανση πάνω στις λεπτές της οινολάσπες για 3 μήνες χωρίς να πραγματοποιηθεί η μαλολακτική ζύμωση.
ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΓΕΥΣΗΣ
Χρώμα κίτρινο άχυρο με πράσινες ανταύγειες. Στη μύτη, καθαρές και έντονες νότες πεπονιού και εσπεριδοειδών πάνω σε μια λεπτή βάση από χόρτο. Αυτή η συνδυαστική προσφορά παρέχει ένα φρουτώδες και φρέσκο προφίλ, που θυμίζει καλοκαιρινά φρούτα εποχής. Στο στόμα, παρουσιάζεται ισορροπημένο, συνδυάζοντας μια γλυκιά και γεμάτη είσοδο με μια αναζωογονητική οξύτητα που του προσδίδει διάρκεια.
...Δημιουργία σχεδίων δεξαμενών από εμάς και παρακολούθηση της κατασκευής μέχρι την έναρξη λειτουργίας στον χώρο. Δεξαμενές για οινοποίηση, ζύμωση και αποθήκευση.
...Η Βότκα μας Malt d'Orge
Η βότκα μας Pur Malt είναι μια γαλλική καινοτομία που θα εκπλήξει τους λάτρεις του ουίσκι και της βότκας. Παρασκευάζεται από κριθάρι που έχει υποστεί ζύμωση, επεξεργασμένο στα εργαστήριά μας. Αυτή η γέννηση ξεκινά σε ένα μικρό χωριό του Lot-et-Garonne "Saint-Vincent-de-Lamontjoie".
Η βότκα μας είναι απαλή και κρεμώδης με τον έντονο χαρακτήρα του κριθαριού, αποσταγμένη τρεις φορές σε άμβυκα.
Για να καταλήξουμε, να δημιουργήσουμε μια εξαιρετική βότκα single malt.
...Οι κύριες αρετές ενός ενεργοποιημένου νερού για ιδιώτες, επαγγελματίες και κοινότητες:
- Γεύση πιάτων πιο εκλεπτυσμένη και πιο φρέσκια, μεγαλύτερη διάρκεια συντήρησης του ψωμιού, επιταχυνόμενη ζύμωση.
- Αφαίρεση των καταθέσεων ασβεστίου και σκουριάς σε λέβητες και σωληνώσεις.
- Η παραγωγή ζεστού νερού είναι πιο αποτελεσματική και οικονομική.
- Καλύτερη απόδοση των θερμαντικών σωμάτων με κυκλικό...
...Είμαστε περήφανοι που προσφέρουμε πλαστικό υψηλής ποιότητας ανθεκτικό στις καιρικές συνθήκες για σιλό.
Το πλαστικό μας αποτελεί φράγμα στον αέρα και το νερό, εμποδίζοντας την παρουσία οξυγόνου. Έτσι περιορίζεται η απώλεια της τροφής του ζώου λόγω κακής αερόβιας ζύμωσης και προάγεται η καλή γαλακτική ζύμωση χωρίς οξυγόνο.
Η υψηλή αντοχή του στην διάτρηση και το σκίσιμο προστατεύει την τροφή από...
... καλάθους. Στο οινοποιείο, τα σταφύλια υποβάλλονται σε μια σύντομη προ-μασίωση σε κρύο, ακολουθούμενη από ζύμωση σε δεξαμενές από ανοξείδωτο χάλυβα με τη χρήση επιλεγμένων ζυμών για περίπου 10 ημέρες στους 24-26°C και μασίωση με τις φλούδες. Ακολουθεί η τελική απομάκρυνση με μαλακές πιέσεις και η μηλογαλακτική ζύμωση σε ανοξείδωτο χάλυβα. Το κρασί ωριμάζει σε βαρέλια από γαλλική και αμερικανική δρυ για 18 μήνες.
...Εφαρμογή στη βιομηχανική ζύμωση
Κατά την παραγωγή μαγιάς αρτοποιίας ή ζωοτροφών, εκχυλισμάτων ζύμης ή αμινοξέων, σας προσφέρουμε δοκιμασμένο εξοπλισμό WCR και αξιόπιστες λύσεις για κάθε διαδικασία της παραγωγής σας.
Ιδρυμένη το 1994, η OKIN, που σημαίνει "αρτοποιός" στα βασκικά, είναι μια οικογενειακή επιχείρηση που βρίσκεται στην βασκική ακτή. Είμαστε αποκλειστικά αρτοποιοί. Από την ίδρυσή μας πριν από 25 χρόνια και μέχρι σήμερα, παραμένουμε πιστοί στο ψωμί. Το ψωμί είναι η τροφή στην οποία πιστεύουμε και που αποτελεί τη βάση της διατροφής μας. Συνεχίζουμε να αναπτυσσόμαστε, φροντίζοντας κάθε λεπτομέρεια των...