... απολάσπωση για 48 ώρες, ο μούστος τοποθετείται απευθείας σε γαλλικά δρύινα βαρέλια (25% καινούργια) όπου θα πραγματοποιήσει όλη τη διαδικασία της αλκοολικής ζύμωσης. Η μηλογαλακτική ζύμωση δεν επιδιώκεται σκόπιμα ώστε να διατηρηθεί η ζωντάνια. Κατά τη διάρκεια της ωρίμανσης σε ολικούς οινολάσπες για 10 μήνες, το κρασί αναδεύεται τακτικά για να αποκτήσει περισσότερο σώμα. Αυτή η εργασία "à la...
...Η ζύμωση των κόκκινων κρασιών μας πραγματοποιείται μεταξύ 25° και 30°C σε θερμορυθμιζόμενες δεξαμενές inox.
Πραγματοποιούμε απομάκρυνση κατά τη διάρκεια της μέσης ζύμωσης για να επιτύχουμε καλύτερη εξαγωγή μεταξύ του στέμφυλου και του μούστου, και στη συνέχεια η εξαγωγή γίνεται πιο ήπια.
Ακολουθεί μια μετα-ζυμωτική εκχύλιση διάρκειας 8 ημερών.
Εκφραστική μύτη, η μύτη του είναι πικάντικη...
...Αναφορά
3317960007527
Άρωμα ξυλώδες, φρέσκο, πικάντικο και ευχάριστα αρωματικό.
Οι κόκκοι μαύρου πιπεριού συλλέγονται πράσινοι, στη συνέχεια υποβάλλονται σε ζύμωση για μερικές ημέρες και ξηραίνονται στον ήλιο, κάτω από την επίδραση του οποίου ρυτιδώνουν και μαυρίζουν.
Το πιπέρι παραδοσιακά ενισχύει τη γεύση όλων των αλμυρών τροφίμων. Προτιμήστε να χρησιμοποιείτε ολόκληρους κόκκους για να...
...Το Cultivi Granulé είναι ένα οργανικό λιπάσμα που προέρχεται από τη ελεγχόμενη ζύμωση κοπριάς προβάτων. Η χρήση του προάγει και σταθεροποιεί τη δομή του εδάφους, βελτιώνοντας τόσο τα ελαφριά όσο και τα βαριά εδάφη. Ταυτόχρονα, βελτιώνει την αερισμό και την κατακράτηση νερού, αυξάνοντας τη μικροβιακή ζωή, απελευθερώνοντας και διαθέτοντας στα φυτά μια μεγάλη ποικιλία ιχνοστοιχείων.
Το Cultivi...
...Γερμανία - Μη Αλκοολούχο - Ευρωπαϊκή Ξανθιά Μπίρα - Μια αναζωογονητική, μη αλκοολούχα μπίρα που έχει υποστεί πλήρη ζύμωση, έτσι ώστε να μην χρειάζεται παστερίωση. Έχει μια τραγανή, φρέσκια γεύση που σίγουρα θα ικανοποιήσει τη δίψα σας. Πλήρως ωριμασμένη για να κλειδώσει τη χαρακτηριστική γεύση Bitburger, η Drive είναι επίσης χαμηλή σε θερμίδες!
... και τοποθετούνται σε ανοξείδωτες δεξαμενές σε ελεγχόμενη θερμοκρασία για μια περίοδο εκχύλισης περίπου επτά ημερών. Μηλογαλακτική ζύμωση και στη συνέχεια παλαίωση σε δεξαμενές όπου το κρασί παραμένει με τις οινολάσπες μέχρι την σταθεροποίηση και την εμφιάλωση.
SKU:001-01...
...Ιταλικό προϊόν: ΕΝΑ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΠΡΟΪΟΝ "ΜΑΥΡΟ ΣΚΟΡΔΟ" από τη NeroSano. Το μαύρο σκόρδο προέρχεται από τη ζύμωση του λευκού σκόρδου που επιλέγεται από τις καλύτερες γεωργικές παραγωγές.
Η μετατροπή σε μαύρο σκόρδο γίνεται μέσω μιας διαδικασίας ζύμωσης χωρίς καμία χημική επεξεργασία ή πρόσθετα, διατηρώντας έτσι τα βασικά βιολογικά χαρακτηριστικά του. Η ωρίμανσή του πραγματοποιείται με την εφαρμογή...
Η Floraison Sauvage είναι μια ανεξάρτητη μικροζυθοποιία εξερεύνησης που δημιουργεί μοναδικές μπύρες. Υπάρχουν τρεις σειρές: η τυπική σειρά, η υπογραφή σειρά & η vox populi. ------ Τυπική Σειρά: - "Η Φίλη Μου" 5.1% Αλκ: η κόκκινη μπύρα με τζίντζερ & ρύζι. Η κοκκινίτσα! Πολύ λεπτές νότες, είναι ο μετατροπέας των μη πινόντων μπύρα σε πινόντες μπύρα. - "Brut Smoke IPA" 4.1% Αλκ: λευκή, πικρή & καπνιστ...
Είμαστε χονδρέμποροι γεύσεων shisha AL Fakher και shisha ναργιλέδων, συμπεριλαμβανομένων αξεσουάρ shisha. Προσφέρουμε σε χονδρικές τιμές και επεξεργαζόμαστε διεθνείς αποστολές και παράδοση στην πόρτα.
Οι εγκαταστάσεις FLECKS Brau-Anlagen υπάρχουν εδώ και πάνω από 20 χρόνια, κατασκευάζονται σε μεγέθη 3,5,10,20,30,50 HL: μέχρι στιγμής έχουν κατασκευαστεί περισσότερες από 150 ημι- ή πλήρως αυτόματες ζυθοποιίες σε 37 χώρες.
Είμαστε μια οικογενειακή επιχείρηση στη 2η γενιά, με έδρα τη Στυρία/Αυστρία και προσφέρουμε τα πάντα από μία πηγή: τεχνολογία ζυθοποίησης, σχεδιασμός, κατασκευή, εγκατάσταση, θ...
EDS - μια καλή επιλογή - για ανοξείδωτο χάλυβα. Σχεδιάζουμε, κατασκευάζουμε και παραδίδουμε εγκαταστάσεις ζυθοποιίας και μηχανές για τις μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις. Σας υποστηρίζουμε στη σχεδίαση, την υλοποίηση και την έναρξη λειτουργίας του σχεδίου σας για ζυθοποιία και πέρα από αυτό. Είτε είστε νέος στον τομέα, είτε ζυθοποιείο, είτε εστίαση, είτε βιομηχανία - θα βρούμε μια λύση για το σχέδι...
Ο καφές Don Manuel εμπορεύεται τους καφέδες της Finca Don Manuel, η γκάμα επεκτείνεται μέσω των ποικιλιών καφεόδεντρων που καλλιεργούνται από την αναπαραγωγή σπόρων εντός της εκμετάλλευσης (Κολομβία, Tabi, Supremo, Castillo,...) και μέσω των τύπων ζύμωσης που προσφέρονται: Honey Jaune, Honey Rouge και Natural, σε ορισμένες από αυτές τις ποικιλίες.
Η απαίτηση που δίνεται στην επιλογή των κερασιών, ...
...Αυτή η πολυδιάστατη καλλιέργεια, που ευδοκιμεί στα ηλιόλουστα χωράφια της Βραζιλίας, παρέχει την πρώτη ύλη για τη γκάμα προϊόντων ζάχαρης μας, συμπεριλαμβανομένης της εξαιρετικά καθαρής ICUMSA 45 (IC45) και της πλούσιας σε θρεπτικά συστατικά Very High Polarity (VHP) ζάχαρης, καλύπτοντας μια ευρεία γκάμα αναγκών από μαγειρικές εφαρμογές έως βιομηχανική ζύμωση.
1) Χρώμα ICUMSA: 45 UI
2) Πολωτικότητα: 99.7%
3) Συσκευασία: Σακιά 25kg...
...Τίγκα του κραταίου
Κραταίος φυτικό υγρό από τον Κράταιγο. Έχει παρασκευαστεί με απόσταγμα φύλλων και λουλουδιών κράταιγου.
Τα φυτικά υγρά Kräutermax παρασκευάζονται με μια παραδοσιακή διαδικασία απόσταξης. Η παραγωγή των υγρών Kräutermax βασίζεται σε τρία βασικά στάδια. Δηλαδή, η μακροχρόνια εκχύλιση και ζύμωση των φυτικών συστατικών, η απόσταξη με ατμό σε μια βάση καθαρού αλκοόλ και η καύση των...
...
VINIFICATION
Μηχανικός τρύγος τη νύχτα. Σύντομη εκχύλιση φλοιού. Πίεση. Ρυθμιζόμενη θερμοκρασία αλκοολικής ζύμωσης με μπλοκαρισμένη μαλακτική ζύμωση. Παραδοσιακή οινοποίηση σε ανοξείδωτες δεξαμενές, με ελεγχόμενες θερμοκρασίες. Περιεκτικότητα σε αλκοόλ 12,5% vol. Αλλεργιογόνα (θειώδη) Περιέχει θειώδη.
Αυτό το ροζέ κρασί είναι ιδανικό για γεύματα με φίλους, συνοδευόμενο από ψητά στη σχάρα και τσιάν από λαχανικά.
... κινητήρας του βραχίονα κίνησης απενεργοποιείται αυτόματα.
Το χαρακτηριστικό της ζυμωτικής μηχανής είναι οι ισχυρές Ζ-σχήμα λεπίδες από ανοξείδωτο χάλυβα που επιτρέπουν την ήπια ζύμωση της σφιχτής ζύμης.
Ένας μεταβλητός κινητήρας συχνότητας χρησιμοποιείται για ομαλή αλλαγή της ταχύτητας περιστροφής των λεπίδων, γεγονός που καθιστά δυνατή τη χρήση της μηχανής για την ζύμωση ζύμης κρούστας.
... γλυκών κρασιών. Οι περιεκτικότητες σε ζάχαρη των καρπών μπορούν να φτάσουν σε υψηλά επίπεδα διατηρώντας παράλληλα σημαντική οξύτητα. Αυτό επιτρέπει την παραγωγή κρασιών που είναι ιδιαίτερα καλά ισορροπημένα, ισχυρά και ευρύχωρα (με πολύ λιπαρότητα και όγκο). Οι αρωματικές νότες είναι τυπικές, σύνθετες και έντονες (ξηροί καρποί, φουντούκι, καβουρδισμένο, εξωτικά φρούτα, βούτυρο, κ.λπ.). Το Chardonnay B είναι επίσης κατάλληλο για παλαίωση και ζύμωση σε βαρέλι.
Καλλιεργητικές και αγρονομικές ικανότητες
Το Chardonnay B συνήθως κλαδεύεται σε μακριά ξύλα. Ωστόσο, σε ευνοϊκές κλιματικές περιοχές...
...Çalıkoğlu Ειδική Ειδική Ελιά 1 Kg / 231-260 (L)
%100 Ελιά Gemlik και %100 Φυσική Ζύμωση. Δεν περιέχει πρόσθετα και συντηρητικά. Τα προϊόντα μας μετά τη συγκομιδή τους διατηρούνται μόνο με νερό και αλάτι σε αλμυρές δεξαμενές για 7-15 μήνες, ώστε να φτάσουν στην ωριμότητα για κατανάλωση. Οι ελιές Gemlik κατέχουν τον τίτλο της καλύτερης ελιάς στον κόσμο. Έχουν λεπτό φλοιό, μικρούς πυρήνες και είναι πλούσιες σε σάρκα.
...Το Ρόφημα Χουρμά είναι ένα φυσικά ζυμωμένο ανθρακούχο ποτό, χωρίς προσθήκη ζάχαρης και τεχνητών χρωμάτων. Η ανθράκωση προέρχεται από τη φυσική μικροβιακή ζύμωση, προσφέροντας οφέλη για την υγεία. Όχι μόνο αυτό το ποτό είναι απαλλαγμένο από οποιεσδήποτε βλαβερές επιδράσεις, αλλά είναι επίσης εξαιρετικά ωφέλιμο για τη συνολική υγεία. Η κατανάλωση του Ροφήματος Χουρμά μπορεί να βοηθήσει στη μείωση...
Ιδρυθείσα το 1981, η εμπειρία μας στον τομέα μας επιτρέπει να αναπτύσσουμε τις πιο κατάλληλες μηχανές για να βοηθήσουμε τον επαγγελματία αρτοποιό στην παραγωγή ψωμιών υψηλής ποιότητας, διευκολύνοντας και σεβόμενοι στο μέγιστο τις διαδικασίες που απαιτούνται για την απόκτησή τους.
Η πρόσβαση σε διάφορες αγορές παγκοσμίως μας έχει επιτρέψει να γνωρίσουμε και να προσαρμοστούμε σε διαφορετικές έννοιε...
...Το Helizym® είναι ένα φυσικό εκχύλισμα από σάρκα σαλιγκαριού. Χάρη στη τριπλή του ενζυμική δραστηριότητα (κυτταλάση, ξυλανάση, λαμιναράση), αυτό το συστατικό βελτιώνει την αποδόμηση των αδιάλυτων ινών στο λεπτό έντερο. Έτσι, περιορίζει τη ζύμωση, τα φουσκώματα και τους πόνους που σχετίζονται με τις δυσκολίες πέψης αυτών των ινών.
...Κρατσανιστά, ελαφριά και νόστιμα μπισκότα, για να τα απολαμβάνετε κάθε στιγμή της ημέρας, μόνα τους ή συνοδευόμενα από τις κρέμες και τις μπρουσκέτες μας, αλλά και από αλλαντικά και τυριά, ψητά λαχανικά... εσείς επιλέγετε!
Φτιαγμένα χειροποίητα και φυσικά, με σεβασμό στην φυσική ζύμωση, μη τηγανητά και παραγόμενα από πρώτες ύλες υψηλής ποιότητας. Χωρίς ΓΤΟ, χωρίς φοινικέλαιο, χωρίς χοληστερόλη ή τρανς λιπαρά, θα είναι τέλεια για έναν υγιεινό και ελαφρύ απεριτίφ, χωρίς να θυσιάζετε τη γεύση.
...Μερικώς ψημένο κατεψυγμένο αρτοσκευάσμα. Εντελώς χειροποίητο. Φτιαγμένο με εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο, πουρέ ντομάτας και ρίγανη. Φυσική ζύμωση για 24 ώρες. Δεν περιέχει λακτόζη. Ακανόνιστο σχήμα.
...Ο μαύρος τσάι καλλιεργείται και συγκομίζεται κυρίως στην Ινδία, τη Σρι Λάνκα και τις χώρες της Νότιας Αφρικής.
Σε αντίθεση με το πράσινο τσάι, για το μαύρο τσάι ακολουθούνται αρκετά βήματα παραγωγής μετά τη συγκομιδή, όπως η ζύμωση. Μόνο έτσι δημιουργείται το αναγνωρίσιμο μαύρο φύλλο τσαγιού.
Στη Σρι Λάνκα, το μαύρο τσάι πωλείται ακόμα με την ονομασία Ceylon. Η Σρι Λάνκα είναι ο τέταρτος...
... τακτικά, βοηθά το σώμα να ενισχύσει τις φυσικές του άμυνες. Χωρίς θερμίδες ή νάτριο (αλάτι), θα συνοδεύσει ευνοϊκά τη δίαιτα αδυνατίσματος. Σε αντίθεση με το Μαύρο Τσάι, το Πράσινο Τσάι δεν υφίσταται ζύμωση και διατηρεί το φυσικό του χρώμα.
ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟ AB ΒΙΟΛΟΓΙΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΑΣ. 100% βιολογικό αλλιώς τίποτα - δείτε τις πληροφορίες στην ενότητα μας: Τσάγια, τσάγια βοτάνων, βότανα της Προβηγκίας.
Κουτί με 20 φακελάκια για έγχυση.
...ΕΣΤΑΓΙΟ
Αφού η δεύτερη ζύμωση σε φιάλη πραγματοποιηθεί μέσω της κλασικής μεθόδου, το κρασί ωριμάζει για περίπου 12 μήνες στην κάβα της Quinta dos Castelares σε σταθερή θερμοκρασία 15°C και υγρασία 75%. Χειροκίνητη "remouage" ακολουθούμενη από "degorgement glacée" για την τελική ωρίμανση στη φιάλη.
ΦΥΛΛΟ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ
Συλλογή 2016
Ονομασία DOC Douro
Ποικιλίες Códega do Larinho
Αλκοόλ 12...
...Ροζέ από το Sinner Wine - Ροζέ Κρασί
Εσοδεία 2021
Κρασί από το Τολέδο, Καστίγια-Λα Μάντσα, Ισπανία:
Ποικιλία Γκαρνάτσα - Αφρώδες Ροζέ Κρασί – Αλκοόλ 9%
Φτιαγμένο με επιλεγμένα σταφύλια με δεύτερη ζύμωση στη φιάλη όπου αποκτά φυσικούς αφρούς.
Οπτική φάση: Έντονο ροζ χρώμα, που αναδεικνύει τους φωτεινούς τόνους του.
Οσφρητική φάση: Το ροζέ κρασί μας από Γκαρνάτσα είναι ελαφρύ, φρέσκο και φρουτώδες.
Κρασιά από την Ισπανία...
... ένα εργοστάσιο βεταΐνης και αρκετά εργοστάσια ινουλίνης βασισμένα στη δική της τεχνογνωσία. Επιπλέον, η εμπειρία της DSEC στην εφαρμογή μονάδων συμπαραγωγής που κατασκευάστηκαν παράλληλα με εγκαταστάσεις για την παραγωγή ζάχαρης κατάλληλης για ζύμωση (που προέρχεται από παντζάρι, ζαχαροκάλαμο και σιτηρά) επιτρέπει στην εταιρεία να ρυθμίσει τη συνολική διαδικασία ώστε να επιτύχει ιδανικές συνθήκες...