... cannonau με έντονο κόκκινο ρουμπινί χρώμα και γρανάτες ανταύγειες, έχει μακρύ μπουκέτο, ιδιαίτερης φινέτσας, με νότες από μαρασκίνο και μούρα, στην γεύση παρουσιάζεται ευρύ, ξηρό, φρέσκο, μακρύ.
- Ο Lakana, που πήρε το όνομά του από την περιοχή όπου βρίσκονται οι αμπελώνες, διαφέρει από τον Mamuthone ως προς τον τύπο επεξεργασίας, καθώς μετά την πρώτη ζύμωση σε ατσάλινα σιλό ακολουθεί μια άλλη σε δρύινες βαρέλες.
- Ο Ilisi, είναι ένα βαρελάτο κρασί, ωριμασμένο σε δρύινες βαρέλες για 12 μήνες.
... πολλούς πιάτα αλλά μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί στη μαγειρική και εισέρχεται σε εκπληκτικές γαστρονομικές παρασκευές. Η μεγάλη ρεζέρβα προέρχεται από τη ζύμωση μελιών από τοπικούς παραγωγούς (ακακία και κραταιγός), αναμειγνύεται με νερό πηγής που προέρχεται από περίπου τριάντα χιλιόμετρα από τον τόπο παραγωγής. Ένα νερό πηγής από το Καντάλ, στην καρδιά της καστανιάς του Καντάλ, που βρίσκεται στο...
...Το Ristorante Bar A’ Marè βρίσκεται στη Γένοβα, στη Via V Maggio 2B. Είμαστε μια πιτσαρία, εστιατόριο και lounge bar που ετοιμάζει πίτσες με ζύμωση 48 ωρών και πάντα φρέσκο ψάρι. Πρώτες ύλες υψηλής ποιότητας, ελαφριά και φυσικά προϊόντα. Νέο, δυναμικό προσωπικό που είναι πάντα διαθέσιμο στους πελάτες με ευγένεια και φιλικότητα. Καλή φαγητό και ψυχαγωγία με θεματικές μουσικές βραδιές καθ' όλη τη...
Παράγουμε δοσομετρητές για σκόνες και κόκκους, μονόβιτους και δίβιτους, για τους τομείς της τροφίμων, χημείας, ζωικής παραγωγής, κατασκευών, οικολογίας, πλαστικών. Μπορούν να παρασχεθούν ως μεμονωμένα εξαρτήματα ή ομάδες και πλήρη συστήματα αυτοματοποίησης. Οι πελάτες μας είναι κατασκευαστικές εταιρείες γραμμών για ανάμειξη, ζύμωση, εξώθηση; κατασκευαστικές εταιρείες πλήρων εγκαταστάσεων...
Ο Δρ. Λούντβιχ Λοκ εφηύρε το 1880 ένα διάλυμα, ειδικά για την παραγωγή αλμυρών ψωμιών - το σημερινό διάλυμα για μπρέτζελ. Ακόμα και σήμερα προμηθεύουμε αρτοποιεία στη Γερμανία και πέρα από τα σύνορα. Με την πάροδο των χρόνων, έχουμε επεκτείνει τη γκάμα μας. Σήμερα διαθέτουμε δικό μας ραφείο, όπου κατασκευάζουμε διάφορες πετσέτες για διάλυμα και ζύμωση σε κανονικά και ειδικά μεγέθη. Επιπλέον, προσφέρουμε και άλλα πρόσθετα προϊόντα γύρω από το θέμα του διαλύματος για μπρέτζελ, όπως τον εξουδετερωτή για χρησιμοποιημένο διάλυμα ή τον αραιόμετρο για τον προσδιορισμό της συγκέντρωσης του διαλύματος.
... μοναδική ποικιλία κρασιού που ονομάζεται CLARET. Το Chateau de Val παράγει επίσης: "Cabernet Sauvignon", "Merlot", "Chardonnay", "Sauvignon Blanc" και "Cuvée". Όλα τα κρασιά μας παράγονται με παραδοσιακό τρόπο (φυσική παραγωγή σταφυλιών), υποχρεωτική ζύμωση και ωρίμανση σε αμερικανικά, γαλλικά και βουλγαρικά βαρέλια. Τα κρασιά του Chateau de Val εκτιμώνται παγκοσμίως και έχουν βραβευτεί με πολλές διακρίσεις σε διάφορους διαγωνισμούς. ΚΕΛΑΡΙ ΚΡΑΣΙΟΥ...
Η MDL είναι μια βιοτεχνολογική εταιρεία με παράδοση στην ανάπτυξη νέων προϊόντων και έχει 30 χρόνια εμπειρίας στην κατασκευή, ζύμωση και κατάψυξη μικροοργανισμών. Αυτή τη στιγμή εξάγουμε σε περισσότερες από 30 χώρες παγκοσμίως. Η ερευνητική μας ομάδα είναι έμπειρη στο να μετατρέπει έννοιες, όπως τα παγκοσμίως κορυφαία προϊόντα ανταγωνιστικής εξαίρεσης της εταιρείας, σε εμπορική πραγματικότητα...
...EndoGrade, Υπηρεσίες: Ζύμωση, Σύνθεση γονιδίων, Αφαίρεση ενδοτοξινών, Ανίχνευση ενδοτοξινών, Έκφραση πρωτεϊνών, Καθαρισμός πρωτεϊνών, Πολυποίηση πρωτεϊνών, Δοκιμή LAL. Ο κύριος στόχος της Hyglos GmbH είναι η παραγωγή και εμπορία προϊόντων και υπηρεσιών που αναπτύχθηκαν τα τελευταία χρόνια με βάση την τεχνολογία πρωτεϊνών βακτηριοφάγων. Πολλά έργα έχουν φτάσει στα πρότυπα παραγωγής και εκτός από το καθιερωμένο χαρτοφυλάκιο με τις δύο ομάδες προϊόντων «Endoline» και «Food Diagnostics», προγραμματίζονται και άλλες εισαγωγές προϊόντων, όπως π.χ. στον τομέα «Νέες αντιμικροβιακές θεραπείες κατά του MRSA».
... πολυγαλακτικό οξύ από την οικογένεια των πολυμερών. Η μπαγκάσα είναι το ινώδες υπόλειμμα της ζαχαροκάλαμου. Αποτελείται κυρίως από κυτταρίνη του φυτού. Αυτός ο όρος αναφέρεται επίσης στους βλαστούς του φυτού που παρέχουν το ινδικό, όταν αφαιρούνται από την καζάν μετά τη ζύμωση. Ως μία από τις καλύτερες βιώσιμες εναλλακτικές λύσεις στο πλαστικό, η BIOPLA προσφέρει μια σειρά από οικολογικά αναλώσιμα σκεύη...
Η Waffelman παράγει βάφλες, κρέπες και γκοφρέτες, οι οποίες διανέμονται σε καφετέριες, παγωτατζίδικα, ζαχαροπλαστεία, ξενοδοχεία και εστιατόρια σε όλη τη χώρα. Από το 1987, η εταιρεία είναι σημείο αναφοράς στην παραδοσιακή επεξεργασία αυτού του είδους γλυκισμάτων, εξασφαλίζοντας υψηλά ποιοτικά πρότυπα. Τα τέσσερα βασικά προϊόντα της Waffelman είναι: η Βάφλα Ψημένη, η Κατεψυγμένη Ψημένη Βάφλα, η Κατεψυγμένη Ψημένη Βάφλα με φυσική ζύμωση και η Κατεψυγμένη Ωμή Βάφλα με ταχεία ζύμωση.
... καλύτερες σιμιγδάλες σκληρού σίτου, μια αργή ζύμωση με κρύο, βακτηριολογικά καθαρό νερό και μια αργή ξήρανση σε χαμηλή θερμοκρασία. Και για ορισμένα σχήματα, η επεξεργασία γίνεται με τη χρήση χάλκινων καλουπιών.
Ο Σαλβατόρε Μουνιάνο προτείνει την παραδοσιακή του ναπολιτάνικη πίτσα, ελαφριά και εύπεπτη, παρασκευασμένη με προζύμι από το Γκραντζάνο με αργή ζύμωση, ψημένη στον καινοτόμο φούρνο Moretti Neapolis με επαναστατική πλάκα που έχει μηδενικό περιβαλλοντικό αντίκτυπο. Καλώς ήρθατε στην κουζίνα του Σαλβατόρε Μουνιάνο: όπου η πίτσα και το πάθος γίνονται τα συστατικά για να ζήσετε μια στιγμή καθαρού ευχαριστήματος. Βρισκόμαστε στη Λεωφόρο Κασσισόδωρου 12 στο Μιλάνο. Τηλ: 02 97807685.
... στο πρόγραμμα PRIME TERRE, που αφορά ελεγχόμενη και πιστοποιημένη αλυσίδα παραγωγής, η οποία εγγυάται την τοπική προέλευση των αλεσμένων σιτηρών. Αλεύρια και σιμιγδάλια επιλεγμένα ανά περιοχή. Επενδύουμε συνεχώς στην έρευνα και την ανάπτυξη για να προσφέρουμε ένα προϊόν υψηλής ποιότητας. Τα προϊόντα μας δεν είναι βιομηχανικής παραγωγής, αλλά χειροποίητα προϊόντα που έχουν την ιδιαιτερότητα να είναι προψημένα με φυσική ζύμωση χωρίς προσθήκη συντηρητικών και χημικών ουσιών. Είμαστε σε συνεχή διαδικασία εξέλιξης.
Ένα πολυαισθητηριακό MiniLab για βιολογική παρακολούθηση διαδικασιών και συστήματα ελέγχου διαδικασιών είναι υπό ανάπτυξη. Προβλεπόμενοι τομείς εφαρμογής: Ζύμωση στη βιοτεχνολογία, φαρμακοβιομηχανία, ζυθοποιία, τεχνολογία τροφίμων και περιβάλλοντος, βιοαεριοστάσια. Βασίζεται στη μινιμαλιστική προσέγγιση ενός συμπαγούς συστήματος ανάλυσης με τη βοήθεια της μικροτεχνολογίας και της βιοαισθητικής. Μη επεμβατική online ανάλυση σε πραγματικό χρόνο σε υγρά. Έρευνα και ανάπτυξη, συντονισμός έργου, συνεργασία.
Νέα τεχνολογία βιοαερίου BEKON για ξηρή ζύμωση. Με τη βοήθεια της τεχνολογίας βιοαερίου BEKON παράγεται υψηλής ποιότητας βιοαέριο, το οποίο μπορεί να μετατραπεί σε ηλεκτρική ενέργεια και θερμότητα σε κατάλληλες μονάδες συμπαραγωγής. Ο παραγόμενος υψηλής ποιότητας κομπόστ μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως πολύτιμο λίπασμα στην γεωργία ή στην κηποτεχνία.
Εγκαταστάσεις βιοαερίου από 18 έως 75 kW με 100% ζύμωση κοπριάς. Σύμφωνα με το EEG 2012, οι μικρές εγκαταστάσεις βιοαερίου ή οι εγκαταστάσεις βιοαερίου αγροκτήματος επιδοτούνται για γεωργικές επιχειρήσεις.
Η Osteria Paterna χρησιμοποιεί ζύμες υψηλής ποιότητας με βάση νιφάδες σπόρων σιταριού που πιέζονται κρύα και αλέθονται σε πέτρα, καθώς και μια ζύμωση εβδομήντα δύο ωρών που καθιστά τις πίτσες ελαφριές και εξαιρετικά εύπεπτες. Στην Osteria μας στο Melzo μπορείτε να βρείτε ποιότητα, δημιουργικότητα και έμπνευση από τα οποία προκύπτουν πρωτότυπα πιάτα. Η πιτσαρία και το εστιατόριο θαλασσινών...
... την παραγωγή της Panform, σίγουρα περιλαμβάνονται η νοστιμιά και η γνησιότητα των πρώτων υλών που χρησιμοποιούνται, οι έλεγχοι σε κάθε φάση της παραγωγής (από την ανάμειξη μέχρι τη φυσική ζύμωση) μέχρι το ψήσιμο των προϊόντων και τη διανομή τους. Θεμελιώδεις κανόνες για να διασφαλιστούν στους καταναλωτές και τους πελάτες προϊόντα υψηλής ποιότητας και άψογες υπηρεσίες. Παρά το γεγονός ότι είναι...
... επεξεργασίας,
4. Συστήματα ζύμωσης για την αναερόβια επεξεργασία της οργανικής κλάσης αποβλήτων,
5. Έτοιμες εγκαταστάσεις σύμφωνα με τη διαδικασία BTA®, περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στο www.bta-international.de.
Η BTA International είναι ο αξιόπιστος συνεργάτης σας για την υδρομηχανική επεξεργασία και την επακόλουθη ζύμωση βιοαποβλήτων, οικιακών απορριμμάτων και άλλων δημοτικών ή...
...Παράγουμε μικρά μόρια μέσω σύνθεσης κατά παραγγελία. Οργανική χημεία, ζύμωση. Η Cambrex προσφέρει ανάπτυξη σύνθεσης, Έρευνα και Ανάπτυξη, ανάπτυξη διαδικασιών, τεκμηρίωση, παραγωγή μεγάλων ποσοτήτων. Εξωθερμική χημεία, χημεία αζώτου, νιτροποίηση, υδρογόνωση, χiral μόρια.
Είμαστε κατασκευαστές χειροποίητων ξύλινων δίσκων για ελεγχόμενη ζύμωση. Όλα τα προϊόντα μας προσφέρουν υψηλή ποιότητα και πληρούν τις αυστηρές απαιτήσεις των υγειονομικών αρχών.