... πρακτικές και Υψηλή Περιβαλλοντική Αξία (επίπεδο 3), έχει λάβει όλες τις προσοχές από τον αμπελώνα μέχρι το κελάρι. Είναι ο γευστικός και ελαφρύς χαρακτήρας που αναζητείται εδώ στη διαδικασία οινοποίησης και ωρίμανσης.
VINIFICATION
Τάξη των μούρων
Παραδοσιακή οινοποίηση
Ωρίμανση για μερικούς μήνες σε δρύινα βαρέλια
CÉPAGES
Merlot
Cabernet Sauvignon
DÉGUSTATION
Εντυπωσιακό και λαμπερό κόκκινο χρώμα κερασιού.
Λεπτή και ευχάριστη μύτη με κόκκινα και μαύρα φρούτα.
Φρουτώδης, απαλός και στρογγυλός ουρανίσκος υποστηριζόμενος από λειωμένους και ελαφρώς γλυκόριζους τανίνες.
... όμορφα κρασιά των Caves Bailly Lapierre που προέρχονται αποκλειστικά από τους σπουδαίους αμπελώνες της Βουργουνδίας.
Η οινοποίηση και η παλαίωση: μόνο οι καλύτεροι χυμοί πίεσης επιλέγονται και οινοποιούνται ξεχωριστά. Ωρίμανσησε ανοξείδωτο δοχείο για περίπου 10 μήνες και στη συνέχεια παλαίωση σε ξύλινα βαρέλια για περισσότερα από 5 χρόνια και απογόμωση.
Γευσιγνωσία
Θερμοκρασία σερβιρίσματος μεταξύ 10° και 12 °C.
Κρασί γιορτής, συνοδεύει επίσης με λεπτότητα μια εκλεπτυσμένη κουζίνα.
...Το Armagnac Castarède - 1992 είναι μια εξαιρετική σοδειά, ωριμασμένη σε δρύινα βαρέλια μέχρι την εμφιάλωσή του. Αυτό το ποτό, με 40°, προσφέρει μια αξέχαστη εμπειρία γευσιγνωσίας. Ως χωνευτικό, απολαμβάνεται αργά, επιτρέποντας την εκτίμηση των πλούσιων και πολύπλοκων αρωμάτων του. Η ωρίμανσησε βαρέλι προσδίδει σε αυτό το Armagnac ξυλώδεις νότες και βάθος γεύσεων που θα ενθουσιάσουν τους λάτρεις...
...Σχιστό ξύλο από ευρωπαϊκή κόκκινη βελανιδιά, πριν και μετά το φινίρισμα. Το σκληρό ξύλο βελανιδιάς έχει σχεδιαστεί ως πρώτη ύλη για τη βιομηχανία, ειδικά για διάφορους τύπους επίπλων όπως γραφεία, πόδια τραπεζιών, καρέκλες, μπουφέδες και άλλες χρήσεις όπως ντουλάπες, πόρτες, ξυλόφυλλα, κόντρα πλακέ, δάπεδα και βαρέλια για ωρίμανση αλκοόλ και πολλά άλλα.
Χρώμα: Ένα πλούσιο γκρι-καφέ
Ποσότητα: Ανά κυβικό μέτρο
Ποιότητα: A | B | C | D | ΡΟΥΣΤΙΚΑΛ
Διαστάσεις
Μήκος: 1 – 2 μέτρα / 2 μέτρα +
Πλάτος: 10 εκ +
Πάχος: 25 / 32 / 38 / 50 χιλιοστά
Υγρασία: αποξηραμένο σε φούρνο 8 – 12 % / υγρό...
... οινοποίηση γίνεται σύμφωνα με την παραδοσιακή μέθοδο του Μπορντό με φυσική αλκοολική ζύμωση, έλεγχο θερμοκρασίας, μακρά εκχύλιση (18 ημέρες), 2 ανατροπές την ημέρα κατά τη διάρκεια της ζύμωσης. Αυτές οι διαδικασίες επιτρέπουν την μέγιστη εξαγωγή της ποιότητας των φρούτων: χρώμα, αρώματα και δομή. Η ωρίμανση του κρασιού γίνεται στη συνέχεια σε δρύινα βαρέλια, εκ των οποίων το ένα τρίτο είναι καινούργιο...
...Το ιαπωνικό ουίσκι είναι αναγνωρισμένο σε όλο τον κόσμο για την εκλεπτυσμένη του γεύση, την τέλεια ισορροπία και την αρωματική του πολυπλοκότητα. Εμπνευσμένο από τις σκωτσέζικες μεθόδους, το ιαπωνικό ουίσκι ξεχωρίζει για την προσεκτική προσοχή που δίνεται σε κάθε βήμα της διαδικασίας παραγωγής, από την επιλογή των συστατικών μέχρι την απόσταξη και την ωρίμανσησε δρύινα βαρέλια, συχνά...
... μούρων, επιλεκτική συγκομιδή
Οι οινοποιήσεις: παραδοσιακές με ήπια και ελεγχόμενη εκχύλιση σε θερμορυθμιζόμενες τσιμεντένιες δεξαμενές
Ωρίμανση: 12 μήνες σε γαλλικά βαρέλια εκ των οποίων το 40% είναι καινούργια...
...Ανακαλύψτε αυτό το υπέροχο Κονιάκ 1er cru, προσεκτικά επιλεγμένο από τους "Αδελφούς της Ακτής" στη Μεγάλη Σαμπάνια, από το διάσημο σπίτι "François VOYER" που προσφέρει τα καλύτερα eaux-de-vie του Κονιάκ.
Μετά από μια διαδρομή στον Ατλαντικό με παλιό ιστιοφόρο, αυτό το Κονιάκ επωφελείται από μια δυναμική ωρίμανσησε βαρέλι ρούμι "La Favorite".
50cl - 51° Vol...
...Bidaia, το "ταξίδι" στα βασκικά, είναι ένα μοναδικό κουβανέζικο ρούμι. Μετά από 3 χρόνια ωρίμανσης στην Κούβα, το ρούμι μας έχει ωριμάσει σεβαρέλια Armagnac και λευκού κρασιού Irouleguy Domaine Arretxea στις εγκαταστάσεις μας στην καρδιά της Χώρας των Βάσκων. Χωρίς προσθήκη ζάχαρης, το Bidaia είναι ένα ρούμι από μελάσα ιδιαίτερα αρωματικό που παίζει με τους κανόνες με μια πρωτοφανή ωρίμανση...
... 3 χρόνια σε δρύινα βαρέλια, μετά τα οποία τα κρασιά εμφιαλώνονται και ωριμάζουν σε γυάλινες φιάλες και στην "Golden Collection" του Mileștii Mici.
Η αποθήκευση των κρασιών στη συλλογή χρονολογείται από το 1969 έως σήμερα. Κάθε μπουκάλι έχει έναν αριθμό καταλόγου και μια αντίστοιχη σημείωση που αποδεικνύει την αποκλειστικότητα των κρασιών της συλλογής. Ο μοναδικός σχεδιασμός, που αρχικά μιμείται...
Προσαρμοσμένη στις προδιαγραφές του πελάτη παραγωγή
Διανομή
Υπηρεσία
... Moscatel συμβάλλει σε βιώσιμες πρακτικές στη βιομηχανία.
Προστιθέμενη Αξία: Τα αποστάγματα που ωριμάζουν σεβαρέλια Moscatel συχνά παρουσιάζουν μεγαλύτερη αξία λόγω της σύνδεσής τους με φημισμένα κρασιά.
Εφαρμογές στη Βιομηχανία
Ουίσκι: Τα βαρέλια Moscatel προσθέτουν πολυπλοκότητα και γλυκύτητα στο προφίλ των ουισκιών.
Αλκοολούχο Ποτό: Παρέχουν φρεσκάδα και φρουτώδεις νότες, εμπλουτίζοντας τη γεύση...
...Μεσόγειος και άγρια αρωματικά βότανα, συνοδευόμενα από άγρια και βιολογικά εσπεριδοειδή. Δημιουργημένο σε αμερικανικά δρύινα βαρέλια με βιολογικά μέλια. Χρυσό βραβείο για εμπορικό μέλι 2020.
...Η δύναμη και ο χαρακτήρας ενός Stout συνδυασμένα με την πολυπλοκότητα και τις τανίνες που προσφέρει η ωρίμανσησεβαρέλια Armagnac. Απολαύστε αυτήν την εκπληκτική συμμαχία.
Χρώμα: Καφέ
Στυλ: Stout
Περιεκτικότητα σε αλκοόλ: 10%...
...Barricas de madera de roble americano o francés με χωρητικότητα 225L που έχουν χρησιμοποιηθεί προηγουμένως με κόκκινο κρασί. Κατάλληλες για να ξαναχρησιμοποιηθούν για την ωρίμανση αλκοολούχων ποτών, μπύρας, κρασιού ή ξυδιού.
Δουλεύουμε με πελάτες που χρησιμοποιούν αυτές τις χρησιμοποιημένες βαρέλες για την παραγωγή των ποτών τους.
Διαθέτουμε επίσης δέστρες ή μεταλλικές βάσεις για την αποθήκευσή τους σε αποθήκη ή αποστακτήριο.
Πραγματοποιούμε αποστολές από την Ισπανία σε όλο τον κόσμο με φορτηγά ή πλήρη κοντέινερ.
Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες.
...Επιδόσεις
Απαλή και λεπτή ξυλώδης επίδραση, οι τανίνες είναι μαλακές και λεπτές, οι αρωματικές επιδράσεις είναι πολύ κοντά στο γαλλικό δρυ.
Συστάσεις
Λευκές ποικιλίες: λεπτή ξυλώδης επίδραση μετά από 4 έως 5 μήνες.
(Δοκιμή πολύ νωρίς).
Κόκκινες ποικιλίες: ωρίμανση τουλάχιστον 10 μήνες.
Στέγνωμα
Φυσικό, σε εξωτερικό χώρο, σε σκληρές κλιματικές συνθήκες: βροχές, κρύος άνεμος και φυσική ζέστη.
Χρόνος στέγνωσης: 2 χρόνια.
... Simcoe για πολύ ευχάριστες γεύσεις, εσπεριδοειδή γκρέιπφρουτ και ελαφρώς ρητινώδεις.
• Clash: Ξανθιά Triple, 9%, πολύ ελαφριά πικράδα για να αφήσει χώρο στους 7 κριθαριού και την ωρίμανσησε φιάλη για 3 εβδομάδες με κομμάτια βαρελιού από ουίσκι.
...Η άριστη ποιότητα κρασιού μας προέρχεται από τον συνδυασμό εξαιρετικών φρούτων που προέρχονται από τους πιο πολύτιμους αμπελώνες υψηλής υψομετρικής θέσης της Αργεντινής, με την θρυλική προσοχή μας στη λεπτομέρεια της οινοποίησης και την καινοτομία. Το Merlot μας είναι κομψό και ευχάριστο, με πλούσιες γεύσεις σοκολάτας, δαμάσκηνου και άγριων μούρων, που συμπληρώνονται από βανίλια και καβουρδισμένο δρυ. Βελούδινοι τανίνες και ζουμερό φινίρισμα. Ωρίμανση 8 μηνών σε γαλλικά βαρέλια δρυός.
SKU: 001-10...
...Côtes-de-Bourg
Συνδυασμός :
Merlot - Cabernet Sauvignon
Δυνατότητα παλαίωσης :
Περίπου 15 χρόνια
Οινοποιήσεις :
Συγκομιδή χωρίς σπάσιμο, μη πατημένη. Ζύμωση σε δεξαμενές από σκυρόδεμα.
Μεταξύ δύο και τριών εβδομάδων εκχύλισης με ελεγχόμενη εξαγωγή για
να αποκτηθεί μια λεπτή και κομψή τανική δομή. Τοποθέτηση σεβαρέλια στο τέλος της
μηλογαλακτικής ζύμωσης. Ωρίμανσησεβαρέλια για 12 μήνες.
... πίεση. Ωρίμανση 24 μήνες σε δρύινα βαρέλια. Το κρασί είναι μη φιλτραρισμένο και προστέθηκε ελάχιστη ποσότητα θειωδών πριν από την εμφιάλωση.
Δυνατότητα παλαίωσης: 2020 - 2028.
Χαρακτηριστικά:
Αποχρώσεις ανοιχτού κόκκινου λόγω της παρατεταμένης εκχύλισης. Η μύτη προσφέρει μια κομψή ισορροπία κόκκινων φρούτων και μια υποψία ξύλινου μπουκέτου. Η γεύση είναι στρογγυλή, μέτρια ισχυρή, με βοτανικές και...
...Βαθμός: 100% Arneis.
Οινοποίηση: ζύμωση σε γαλλικά και ακακία βαρέλια.
Ωρίμανση: παραμονή "sur lies" σεβαρέλια μέχρι την επόμενη συγκομιδή.
Χρώμα: έντονο κίτρινο χρώμα.
Άρωμα: κομψό και πολύπλοκο, με νότες ώριμου φρούτου καλά συνδυασμένες με αρώματα ακακίας και γλυκών μπαχαρικών.
Γεύση: αλμυρή και γεμάτη, με μακρύ και επίμονο φινάλε.
Αλκοολικός βαθμός: ±13,5%.
Γαστρονομικός συνδυασμός:
είναι κατάλληλο για ορεκτικά, ελαφριά πιάτα, πιάτα με ψάρι και λευκά κρέατα.
Σερβίρεται σε θερμοκρασία περίπου 8°C.
...Κρασί που προέρχεται από σταφύλια της ποικιλίας τενπρανίγιο (κόκκινο). Η ωρίμανση πραγματοποιήθηκε σεβαρέλια γαλλικής και αμερικανικής δρυός. Η διάρκεια παραμονής σε βαρέλι ήταν 18 μήνες για να επιτευχθεί η ενσωμάτωση του σταφυλιού με την προσφορά ξύλου. Έχει χρώμα κόκκινο κερασιού, έντονο στη μύτη. Πολύπλοκο και κομψό, ξεχωρίζει για τα καθαρά του αρώματα, τις καβουρδισμένες νότες, τις βανίλιες και τις μπαχαρένιες νότες με βαλσαμικό υπόβαθρο.
Αποστολές στην ηπειρωτική χώρα. Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 60€.
... κορυφή της πληρότητάς τους. Χάρη σε μια ωρίμανση αρκετών δεκαετιών, ο Μαέστρος του Κελλαρίου μας διατηρεί αυτό το άρωμα αποξηραμένου φρούτου για να το εξελίξει σε πικάντικες νότες ζεστού κέικ με φρούτα.
ΠΩΣ ΝΑ ΤΟ ΔΟΚΙΜΑΣΕΤΕ
Στεγνό: χρειάζονται δεκαετίες για να δημιουργηθεί το Initiale Extra που αξίζει να καταναλωθεί και να δοκιμαστεί σε μικρές γουλιές.
Σας προτείνουμε να σερβίρετε το Initiale Extra σε...
... κτήματα του Κάστρου, αυτή η κουβέ κάνει αντικείμενο όλων των φροντίδων του ιδιοκτήτη: πράσινες συγκομιδές, σεβασμός στη φύση (χωρίς ζιζανιοκτονία), λογική καλλιέργεια, χειρονακτική συγκομιδή, οπτικός διαχωρισμός, ωρίμανσησεβαρέλια.
Ωρίμανση: 10 μήνες σεβαρέλια.
Γευσιγνωσία: Χρώμα με βιολετί λάμψη, βαθύ πορφυρό, με έντονη ένταση; Ισχυρή μύτη, νότες από ώριμα μαύρα φρούτα σε συνδυασμό με έντονα αλλά ελεγχόμενα ξυλώδη αρώματα, υπόσχεση μελλοντικής πολυπλοκότητας; Πλούσια και πλούσια, αποκαλύπτει μια ώριμη και κομψή ύλη, μια πυκνή δομή βασισμένη σε σφιχτούς και ζωντανούς τανίνες.
...Περιοχή
Ιταλία – Πιεμόντε
Ποικιλία
100% Νεμπιόλο
Ονομασία
DOCG
Περιεκτικότητα σε αλκοόλ
14,5%
Ωρίμανση
36 μήνες σεβαρέλια σλαβικού δρυός 30 Hl και 24 μήνες σε φιάλη
Όγκος: 75cl...
... βαρέλια, ακολουθούμενη από ωρίμανσησε λεπτά οινολάσπης, προσδίδει σε αυτό το κρασί μια μεταξένια υφή και μια όμορφη κρεμώδη αίσθηση, προσθέτοντας ταυτόχρονα μια διακριτική πολυπλοκότητα.
Η μπουκέτο ανοίγει με νότες από πεπόνι honeydew, φρέσκο κομμένο χόρτο και λάιμ, ισορροπημένες από εξωτικά αρώματα λυκίσκου και γκουάβας. Στο στόμα, οι γεύσεις από νέφλες και φρούτο του πάθους κυριαρχούν...
...Σόλοι:
Λιμωνο-Ασβεστολιθικοί
Χρυσό μετάλλιο από τους Gilbert και Gaillard
Οινοποίηση:
Συγκομιδή χωρίς κοτσάνια, μακρά εκχύλιση σε ανοξείδωτη δεξαμενή και στη συνέχεια ωρίμανσησε γαλλικά βαρέλια.
Λαμπερό χρώμα, κόκκινο ρουμπινί
Εντυπωσιακή και πλούσια μύτη, αρώματα καβουρδισμένου, βανίλιας και γλυκόριζας συνοδευόμενα από ώριμα φρούτα όπως το δαμάσκηνο.
Στο στόμα, οι τανίνες είναι μεταξένιες και καλά ενσωματωμένες.
Σύνθεση: 100% Cabernet Sauvignon
Σόλοι: Λιμωνο-Ασβεστολιθικοί...
... % εκτεθειμένο πλήρως νότια. Όλες οι εργασίες του αμπελιού γίνονται αποκλειστικά με την πλάτη και με το χέρι.
Πυκνότητα φύτευσης : 8.500 φυτά/εκτάριο.
Κλάδεμα : Γκιό.
Ηλικία : 45 ετών.
Συγκομιδή : Χειρονακτική.
Αποδόσεις : Μεταξύ 40 και 45 εκατόλιτρα ανά εκτάριο ανάλογα με τα έτη.
Σταφύλια υπερώριμα σκόπιμα.
Οινοποίηση : Πολύ μακρά οινοποίηση, σε κρύο πάνω σε λεπτό ίζημα. (μεταξύ 15 °C και 20 °C)
Ωρίμανση : 100 % ωρίμανσησεβαρέλια από δρυ 1 έως 3 κρασιών. Η ωρίμανσησεβαρέλια διαρκεί από 9 έως 12 μήνες.