...Το Κονιάκ είναι το DNA της αμπελοκαλλιέργειας της Ολερόν. Από γενιά σε γενιά, η τεχνογνωσία μας προσαρμόστηκε στο έδαφός μας για να παράγει Κονιάκ με ανθώδεις και ιωδινές νότες, αντάξιες του θαλάσσιου περιβάλλοντός μας.
Η κάβα μας για την παλαίωση, που βρίσκεται δίπλα στο κανάλι που συνδέει τον ωκεανό, δέχεται τις θαλάσσιες επιρροές με την πάροδο του χρόνου. Η ωρίμανση γίνεται σεβαρέλια 400...
...Η ετικέτα μας Noémie είναι το αποτέλεσμα του πάθους και της δουλειάς μας. Επιλογή αμπελώνων με χαμηλή απόδοση, οινοποίηση σε δρύινα βαρέλια για το λευκό, ωρίμανσησε δρύινα βαρέλια για το κόκκινο. Ετικέτα υψηλής έκφρασης με πλούσιο και επίμονο χαρακτήρα που θα βρει τη θέση της σε ένα γαστρονομικό τραπέζι.
...Το πνευμα: Αυτό το νόστιμο γαλλικό Single Malt Whisky από το σπίτι του Breuil δίνει έμφαση στην τύρφη χάρη σε μια ωρίμανσησε δρύινα βαρέλια που ανήκαν προηγουμένως στη σκωτσέζικη αποσταγματοποιία Laphroaig, ειδικό στο είδος. Εδώ, η τύρφη είναι έντονη αλλά και τέλεια ισορροπημένη, χωρίς να γίνεται βαριά και αναδεικνύει μάλλον νότες στάχτης. Αυτές συνδυάζονται με φρουτώδεις αρώματα (γκρέιπφρουτ...
...Σε αρωματικό επίπεδο, αυτό το blended whisky – Συλλογή Νο. 3 συνδυάζει δημητριακά αρώματα από το χειμερινό ξανθό κριθάρι με ξυλώδεις νότες, ακολουθούμενες από φρουτώδη και μπαχαρένια αρώματα που προέρχονται από την ωρίμανσησεβαρέλια κρασιού.
...Τερέν: Αργυρός και χαλικώδης έδαφος σε σχιστόλιθους
Κατάσταση: Υψηλός λαιμός
Ο σταφύλι συλλέγεται χειροκίνητα με διαδοχικές επιλογές.
Οινοποίηση
Η αλκοολική ζύμωση πραγματοποιείται σεβαρέλια και η ωρίμανση διαρκεί 18 μήνες σεβαρέλια.
Υπολείμματα ζάχαρης: 210 g/λίτρο
Βαθμός: 12.5
Γευσιγνωσία μεταξύ 10 και 12°C
Μύτη: Κίτρινο
Μύτη: Νότες από κυδώνια
Στόμα: Γλυκά φρούτα, κυδώνια με πλούσια επίγευση...
...Αυτή η μπαχαρική μέτριας πικράδας είναι η βάση της εθνικής σάλτσας Ταμπάσκο του Μεξικού. Για να μαλακώσει η καυτερή φύση του μείγματος καυτερών πιπεριών, η σάλτσα ωριμάζει για αρκετά χρόνια σε δρύινα βαρέλια, όπως το παλιό κρασί. Η σωστή ταμπάσκο με καλή ωρίμανση αποκτά την εγγενή της πικάντικη γεύση και μια ειδική ξινή-καυτερή γεύση.
Χρήση για
Σούπες, σάλτσες, μαρινάδες, πιάτα με κρέας, πουλερικά και ψάρι, συνοδευτικά.
Γεύση
Πικάντικη
Διατροφική αξία ανά 100 γρ.
Πρωτεΐνες (γ / 100γ)… 12
Λίπη (γ / 100γ)… 17
Υδατάνθρακες (γ / 100γ)… 33
Ενεργειακή αξία (kcal / 100γ)… 330...
...MILLESIME : 2018
CEPAGE : Chenin.
TERROIR : Gravier d'Anjou.
VINIFICATION ET ELEVAGE : Απαλή πίεση 3 επιλεγμένων τρυγημάτων σταφυλιών που έχουν υποστεί αποξήρανση και βοτρύτη. Ζύμωση σε δρύινα βαρέλια και στη συνέχεια ωρίμανση 12 μηνών πάνω σε λεπτά οινολάσπης για την εξαγωγή μιας πολύπλοκης αρωματικής δομής.
APPELLATION : AOP Coteaux de l'Aubance.
NOTES DE DEGUSTATION : Λαμπερό και χρυσό...
...Εκλεπτυσμένο στο νησί Χονσού (το μεγαλύτερο νησί της Ιαπωνίας), αυτό το μπλέντ 5 ετών είναι ένα μείγμα από ουίσκι σιτηρών και κριθαριού. Το Hinotori 5 ετών έχει ωριμάσει σε αμερικανικά δρύινα βαρέλια (λευκή δρυ) που έχουν ήδη χρησιμοποιηθεί για την ωρίμανση άλλων ουίσκι.
Κατάσταση: Νέο προϊόν
Χώρα: Ιαπωνία
Περιοχή παραγωγής: Χονσού
Ονομασία: Ουίσκι
Εσοδεία: 2021
Αλκοόλ: 43°
Περιεκτικότητα: 70cl...
... από τους διαφορετικούς ποικιλίες συνδυάζονται μετά από 6 μήνες. Η ωρίμανση γίνεται, ένα μέρος σε δρύινα βαρέλια για να τελειοποιηθούν οι τανίνες και να προστεθεί πολυπλοκότητα, το άλλο μέρος σε τσιμεντένιες δεξαμενές για να διατηρηθεί η φρεσκάδα του φρούτου.
DÉGUSTATION
Ικανός και πολύπλοκος αρωματικός χαρακτήρας, συνδυάζοντας αρώματα πολύ ώριμων κόκκινων φρούτων, νότες γλυκόριζας και μια πινελιά...
...ωριμάζει εν μέρει σε δεξαμενές inox και εν μέρει σεβαρέλια ενός ή δύο κρασιών για να εξασφαλίσει καλή ευελιξία.
Χρώμα: Κόκκινο
AOC: Bordeaux Supérieur
Αμπελώνες: Έδαφος αργιλώδες-λιθώδες
Οινοποιήσεις: Ωρίμανσησε δεξαμενές inox και σεβαρέλια
Βραβεία και μετάλλια: Ασημένιο/Χάλκινο στο Λος Άντζελες...
...Το Ρούμι Vieux 12 ετών Damoiseau είναι ένα μείγμα ρουμιών από την Γουαδελούπη που έχει ωριμάσει για 12 χρόνια σεβαρέλια από δρυ με χωρητικότητα 190 λίτρων στο αποστακτήριο, γι' αυτό και πρόκειται για τροπική ωρίμανση.
Αυτή η όμορφη φιάλη περιέχει ένα ρούμι με πολύ καλά διαμορφωμένο χαρακτήρα. Η δομή του στο στόμα είναι απίστευτη.
ΤΡΟΠΟΣ ΓΕΥΣΗΣ
Καθαρό. Μπορεί να συνοδευτεί με εξαιρετικά...
...Εξαιρετικό κρασί που προέρχεται από προσεκτική επιλογή σταφυλιών Cannonau, κυρίως από αμπέλια άνω των 40 ετών και καλλιεργημένα σε αμπελώνες.
Μετά από αργή ζύμωση με τις φλούδες, που πραγματοποιείται σε μικρούς ανοξείδωτους κάδους για περίπου 20 ημέρες, ωριμάζει σε γαλλικά βαρέλια για 24 μήνες. Ακολουθεί μια ωρίμανσησε μπουκάλι ξαπλωμένο για τουλάχιστον 8 μήνες.
Εντυπωσιακό κόκκινο χρώμα με...
...Κρασί που προέρχεται από την οινοποίηση σταφυλιών Negroamaro (90%) και Malvasia Nera (10%). Περιοχή παραγωγής: Σαλέντο, μεταξύ των επαρχιών Μπρίντιζι και Λέτσε. Ωρίμανσησεβαρέλια.
Στη μύτη αναδύονται αρώματα από ώριμα κόκκινα φρούτα και μαρμελάδες, μπαχαρικά όπως μαύρο πιπέρι, γλυκόριζα, καβουρδισμένα και βαλσαμική νότα από μεσογειακή βλάστηση.
Ιδανικό με σκληρά τυριά όπως Comtè, Gorgonzola, αλλαντικά όπως Pancetta από χοιρινό, chorizo, capocollo και κόκκινες κρέατα στη σχάρα.
...VINIFICATION : Λογική αμπελουργία
Μακροχρόνια προζυμωτική εκχύλιση σε κρύο, Ζύμωση στους 18°C Ζύμωση και ωρίμανσησε οινολάσπες σε δρύινα βαρέλια (228 L) του 30% του μείγματος (8 μήνες)
Ωρίμανσησε οινολάσπες σε δεξαμενή του 70% του μείγματος (5 μήνες)
ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ ΓΕΥΣΗΣ:
Η μύτη εκφράζει γευστικές νότες από γλυκά λεμόνια και εξωτικά φρούτα, ανανά και μάνγκο, και στη συνέχεια εξελίσσεται σε πιο...
... και διακριτική γεύση. Αυτή η εξαιρετική συνδυαστική προσφορά του δίνει μια εξαιρετική ισορροπία μεταξύ καπνιστής γεύσης, γλυκύτητας και βάθους. Η απαλότητα του Johnnie Walker Black Label μπορεί να αποδοθεί στη διαδικασία ωρίμανσής του, η οποία περιλαμβάνει την ωρίμανση των whiskies σε δρύινα βαρέλια. Αυτό προσφέρει πλούσιες και σύνθετες γεύσεις στο υγρό, δημιουργώντας μια ελκυστική εμπειρία...
...φτιαγμένο από καθαρό ιρλανδικό νερό πηγής και την καλύτερη κριθάρι. Η παραδοσιακή τριπλή απόσταξη και η ωρίμανσησε παλιές δρύινες βαρέλια του δίνουν την ωριμότητά του;...
...Ευρωπαϊκό ξύλο κόκκινης βελανιδιάς, πριν και μετά την επεξεργασία. Το ξύλο σκληρής βελανιδιάς προορίζεται ως πρώτη ύλη για τη βιομηχανία, ειδικά σε διάφορους τύπους επίπλων όπως γραφεία, πόδια τραπεζιών, καρέκλες, μπουφέδες και άλλες χρήσεις όπως ντουλάπια, πόρτες, καπλαμάς, κόντρα πλακέ, δάπεδα, βαρέλια για ωρίμανση αλκοόλ και πολλά άλλα.
... σύνθεση αυτών των διαφορετικών ποικιλιών που θα παράγει καλά προϊόντα.
Το domaine διαθέτει μια ισχυρή τεχνογνωσία που αναγνωρίζεται από πολλές διακρίσεις στην καλλιέργεια φρούτων και την παραγωγή όλων των προϊόντων σιδηροδρομικής χρήσης: πίεση, επιλογή και ζύμωση, απόσταξη μέχρι την ωρίμανσησε γαλλικά δρύινα βαρέλια αποκλειστικά.
Επισκεφθείτε τον κατάλογο προϊόντων μας και ανακαλύψτε τις γκάμες μας.
... βρούμε τον πιο σύγχρονο εξοπλισμό, όπως αυτός της Defranceschi, και για την ωρίμανση του κρασιού χρησιμοποιούμε τόσο βαρέλια από γαλλική δρυς της Saury, άριστης ποιότητας, όσο και από την ιταλική εταιρεία Garbellotto, η οποία έχει αποδειχθεί εξαιρετική στην αγορά.
Είμαστε μια εταιρεία που βρίσκεται στο Πουέρτο ντε Σάντα Μαρία, στην Κάδιθ, η οποία κατασκευάζει και ανακατασκευάζει βαρέλια κρασιού από αμερικανική και γαλλική δρυ από διάφορες οινοποιίες της Χερέθ ντε λα Φροντέρα. Διαθέτουμε βαρέλια έως 500 λίτρων για την ωρίμανση ποτών, καθώς και για διακοσμητική χρήση. Τα τελευταία χρόνια, έχουμε εξάγει τα προϊόντα μας σε όλο τον κόσμο, για να ωριμάσουν τα...
... και αποτελούνται κυρίως από παλιές αμπελιές (>50 ετών). Το προφίλ τους χαρακτηρίζεται από μέτριο αλκοολικό βαθμό, μια ασυνήθιστη μεταλλικότητα και φρεσκάδα για το γεωγραφικό μας πλάτος, που τα καθιστά εξαιρετικά εύπεπτα και χωρίς καμία βαρύτητα. Τα κρασιά μας παράγονται αποκλειστικά από βιολογικά σταφύλια του κτήματος. Δεν δέχονται ή δέχονται ελάχιστους πρόσθετους παράγοντες, περιορισμένους σε ελάχιστες δόσεις θείου (γενικά <30 mg/L). Η ωρίμανση γίνεται σε μεγάλα βαρέλια και παλαιωμένα βαρέλια με σκοπό να μειωθεί στο ελάχιστο η χρήση νέου ξύλου και να μην επηρεαστούν τα κρασιά.
... οινοπαραγωγών έχει επιλέξει αποκλειστικά την ωρίμανσησε δεξαμενές από ανοξείδωτο χάλυβα και σε πήλινες γλάστρες. Μόνο οι Chardonnay, που φυτεύονται σε υψόμετρο άνω των 380 μέτρων σε βόρεια πλαγιά, αποκτούν όλη τους την έκταση σε γαλλικά δρύινα βαρέλια.
Σε ανάγκη εμπορικής ανάπτυξης, ο αμπελώνας αναζητά ανεξάρτητους εμπορικούς αντιπροσώπους ειδικευμένους στο κρασί για να προσεγγίσουν τον τομέα CHR σε όλη τη Γαλλία.
... χαλάσουν.
Αυτό έχει ως αποτέλεσμα την αύξηση της ποιότητας του κρασιού μας.
Οι δύο μας Καντίνες είναι εξοπλισμένες με τον πιο σύγχρονο εξοπλισμό από τις κορυφαίες εταιρείες της βιομηχανίας κρασιού Defranceschi. Οι υπόγειοι χώροι κρασιού BARRIQUE είναι εξοπλισμένοι με νέα βαρέλια SAYRI από γαλλική δρυ.
Χρησιμοποιούμε για την ωρίμανση του κρασιού βαρέλια από τις ιταλικές εταιρείες Mastro Bottaio και Garbellotto, οι οποίες έχουν εδραιωθεί στην αγορά. Στέλνουμε επίσης κρασί για γευσιγνωσία σε δυνητικούς συνεργάτες.
... εκτίθενται προς το μεσημέρι και προς τα δυτικά βρίσκονται σε εωκενικές εδάφους που προέρχονται από πετρασέρα, γκαλέστρο και ασβεστόλιθο. Το κελάρι φιλοξενεί βαρέλια 25 εκατονικών από γαλλική δρυ, βαρέλια 39 εκατονικών από δρυ Σλαβονίας και δεκατέσσερις μπαρίκες από διάφορες ξυλώδεις ουσίες που χρησιμοποιούνται μόνο για το Ρόσσο Τοσκάνου. Η παραμονή σε δρυ για το Μπρουνέλο είναι τρία χρόνια, ακολουθούμενη από ωρίμανση έξι μηνών σε φιάλη. Τα κρασιά είναι παραδοσιακού στυλ.
Ως ειδικοί σεβαρέλια ουίσκι και κρασιού, κατασκευάζουμε μεταξύ άλλων μοναδικούς ξύλινους κάδους βροχής, γλάστρες από βαρέλια κρασιού, τραπέζια από βαρέλια κρασιού και καρέκλες από βαρέλια κρασιού. Τα έπιπλα από βαρέλια κρασιού κατασκευάζονται χειροποίητα και προέρχονται από ανακυκλωμένα βαρέλια κρασιού και ουίσκι. Για παράδειγμα, το πιο δημοφιλές προϊόν μας: ξύλινοι κάδοι βροχής, που προέρχονται...
...που προέρχονται από αμπέλια ηλικίας 35 έως 40 ετών. Είναι μια κουβέ 100% Malbec, οι ζυμώσεις είναι μακρές, διαρκούν 3 έως 4 εβδομάδες με μια τελική ζύμωση σε θερμοκρασία περιβάλλοντος και η ωρίμανση γίνεται αποκλειστικά σε καινούργια βαρέλια από δρυ για τουλάχιστον 18 μήνες.
Τέλος, το CHÂTEAU LE BREZEGUET παράγει επίσης ένα κρασί από τα πιο νεαρά αμπέλια, το CHEMIN DE COMPOSTELLE. Οι ποικιλίες που...