Οικογενειακή οινοποιία που εδρεύει στο Σαν Βισέντε ντε λα Σονσιέρα (Λα Ριόχα) με μεγάλη εμπειρία στην παραγωγή κρασιών με Προστατευόμενη Ονομασία Προέλευσης (ΠΟΠ) Ριόχα. Ο υψηλός βαθμός απαιτήσεων στη διαδικασία, η ειδική τοποθεσία των αμπελώνων, η βιώσιμη καλλιέργεια τους, η χειρονακτική συγκομιδή, οι πάγκοι επιλογής σταφίδας στην είσοδο της οινοποιίας και η ωρίμανσησεβαρέλια, προσδίδουν στα κρασιά μας εξαιρετικά χαρακτηριστικά.
... ευαισθησία και την προσωπικότητα του οινολόγου. Στο κτήμα του κάστρου Bioul, αφήνουμε να εκφραστεί όλο το δυναμικό του φρούτου συνδυάζοντας παραδοσιακή και σύγχρονη τεχνογνωσία: μερική αποσπασματοποίηση, ήπια πίεση, οινοποίηση σε κρύο, ωρίμανση αρκετών μηνών σε ανοξείδωτες δεξαμενές, όπως και σεβαρέλια και κυρίως σε «δεξαμενή αυγού»! Αυτή η δεξαμενή αυγού, μια πρωτοπορία στο Βέλγιο, φτιαγμένη από...
Το Château Beauchêne είναι μια κατοικία που χρονολογείται από τον 18ο αιώνα και έχει κατασκευαστεί δίπλα σε μια φάρμα του 12ου αιώνα. Το Château περιλαμβάνει παλιές κάβες, των οποίων οι θόλοι επιτρέπουν σήμερα την ωρίμανση των καλύτερων κρασιών σεβαρέλια από δρυ. Το άμεσο περιβάλλον του κάστρου είναι γεμάτο από σημάδια παλιάς κατοίκησης: ένα πιεστήριο της ρωμαϊκής εποχής έχει ανασκαφεί, ενώ πολλές ενδείξεις αμφορέων και γαλλικών νομισμάτων ανακαλύπτονται τακτικά.
Η Posada Cum Laude διανέμει κρασιά που φέρουν την επωνυμία Zhalbaus, με την Δ.Ο. Ribera del Duero, ένα Ρομπλέ με ωρίμανση 5 μηνών σεβαρέλια Γαλλικής και Αμερικανικής δρυός και ένα Crianza 12 μηνών, καθώς και ένα λευκό κρασί από την Δ.Ο. Rueda. Διαθέτει μια εκτενή κάβα για τους λάτρεις του κρασιού με τις κύριες Ονομασίες Προέλευσης (Rioja, Ribera del Duero, Γαλικία, Μαδρίτη, Rueda, Somontano, Penedes, La Mancha). Επίσης, διαθέτουμε Premium Ποτά (Τζιν, Ρούμι, Ουίσκι, Βότκα), Λικέρ (Ruavieja, Jagermeister, μεταξύ άλλων) και Premium Έλαια και Ξίδια από την Chinata.
...Η RODENBACH είναι η ‘Φλαμανδική κόκκινη μπύρα’, αναγνωρισμένη ως Παραδοσιακό Τοπικό Προϊόν. Η μικτή κύρια ζύμωση και η ωρίμανσησε δρύινα βαρέλια (foeders) της προσδίδουν μια ελαφρώς ξινή γεύση και πολύπλοκη φρουτώδη γεύση, όπως το κρασί. Η RODENBACH αποτελείται από 3/4 νεαρή και 1/4 μπύρα που έχει ωριμάσει για 2 χρόνια σε δρυ. Η RODENBACH είναι πολύ αναζωογονητική και διεγερτική της όρεξης: το...
... επεξεργάζονται κυρίως σκληρά ξύλα από φυλλοβόλα (βουλγαρικό και δρυς).
- ΜΕΡΑΝΤΕΡΙΑ: συναρμολογημένα από έναν μάστερ βαρελά, τα μεράν μας διαμορφώνονται (πλάκες και βάσεις) και αποτελούν τα βαρέλια δρυός που προορίζονται για την ωρίμανση κρασιών και αλκοολούχων ποτών. Επιπλέον, παράγουμε επίσης μια ποικιλία εναλλακτικών προϊόντων (πλάκες, τσιπς κ.λπ.) για την οινοποίηση σε ανοξείδωτες δεξαμενές ή άλλες...
Ο ΤΟΜΕΑΣ ΜΑΙΣΟΝ ΝΕΥΒ είναι μια οικογενειακή ιδιοκτησία που αποκτήθηκε το 1900. Από εκείνη την ημέρα, ο αμπελώνας εκμεταλλεύεται από γενιά σε γενιά. Ο αμπελώνας έχει νότια έκθεση και έδαφος πηλώδες, σιδηρούχο και ελαφρώς ασβεστολιθικό, που παράγει ένα εξαιρετικό κρασί. Ο κύριος ποικιλία είναι το Malbec. Η ωρίμανση γίνεται σε τσιμεντένιες δεξαμενές και επίσης σεβαρέλια από δρυ.
Η κάβα του Αζέ βρίσκεται στην καρδιά του αμπελώνα του Μακονέ, στο νότο της Βουργουνδίας (στο τρίγωνο Τουρνύ-Κλουνί-Μακόν). Διατηρώντας τις παραδοσιακές μεθόδους (ωρίμανσησεβαρέλια από δρυ για την παλαίωση των κρασιών), η κάβα του Αζέ έχει αποκτήσει νέες προηγμένες τεχνολογίες (πνευματικά πιεστήρια και θερμορυθμιζόμενες ανοξείδωτες δεξαμενές). Στην κάβα του Αζέ μπορείτε να ανακαλύψετε και να...
... βαρέλια για ζύμωση και ωρίμανση διάρκειας 1, 2 ή 3 ετών. Τα lambics που προκύπτουν συνδυάζονται και εμφιαλώνονται για να δώσουν, μετά από 6 μήνες επαναζύμωσης, τη Gueuze Tilquin à l’ancienne, η οποία έχει περιεκτικότητα 6.4% alc/vol και πωλείται σε μπουκάλια των 37,5 και 75cl. Οι μπύρες μας: Gueuze Tilquin à l'ancienne, Quetsche Tilquin, Gueuze Tilquin έκδοση βαρελιού.
... μοναδική ποικιλία κρασιού που ονομάζεται CLARET. Το Chateau de Val παράγει επίσης: "Cabernet Sauvignon", "Merlot", "Chardonnay", "Sauvignon Blanc" και "Cuvée". Όλα τα κρασιά μας παράγονται με παραδοσιακό τρόπο (φυσική παραγωγή σταφυλιών), υποχρεωτική ζύμωση και ωρίμανσησε αμερικανικά, γαλλικά και βουλγαρικά βαρέλια. Τα κρασιά του Chateau de Val εκτιμώνται παγκοσμίως και έχουν βραβευτεί με πολλές διακρίσεις σε διάφορους διαγωνισμούς. ΚΕΛΑΡΙ ΚΡΑΣΙΟΥ...