...
Οινοποίηση κατά parcel
Μακρά παραμονή σε βαρέλια για 3 εβδομάδες
Μαλολακτική ζύμωση σε βαρέλια
Ωρίμανση σε γαλλικά δρύινα βαρέλια για 12 μήνες
ΠΟΙΚΙΛΙΕΣ ΣΤΑΦΥΛΙΩΝ
50% Cabernet Sauvignon
50% Merlot
ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ
Με ένα καθαρό ρουμπινί χρώμα, το κόκκινο κρασί Château Lalande αποκαλύπτει ένα ευχάριστο μπουκέτο από κόκκινα φρούτα και κακάο στη μύτη, με νότες καβουρδισμένου ξύλου. Η γεύση ανοίγει με μια απαλή και στρογγυλή επίθεση, εξελισσόμενη σε φρουτώδεις νότες με ελαφρώς μαλακωμένα τανίνες. Ένα σπουδαίο κρασί από το Saint-Julien.
...W: 380 - 400. Αλεύρι τύπου '00' που προέρχεται από επιλεγμένους ιταλικούς, ευρωπαϊκούς και βορειοαμερικανικούς σπόρους, για ζύμες με μακράζύμωση. Ιδανικό για την επίτευξη μεγάλου όγκου ανάπτυξης. Συνιστάται για την παρασκευή Πανετόνι, Παντόρι, Κολόμπε, Βενετσιάνες και μπαμπά.
10KG...
... μακρά και περίπλοκη. Είναι δεύτερη μετά την ναυτιλία, τα πιο ακριβά μπαχαρικά στον κόσμο. Η βανίλια από τη Λάσκι είναι πολύ πιο αρωματική από το λάδι, το εκχύλισμα ή τη σκόνη βανίλιας. <strong> Η χρήση της </strong> βανίλιας είναι μια εξαιρετικά αρωματική, γλυκιά και ευχάριστη μπαχαρική. Είναι ιδανική για το καρύκευμα κέικ και άλλων γλυκών, χρησιμοποιείται επίσης για την παραγωγή σοκολάτας ή παγωτού. Η βανίλια συνδυάζεται επίσης με αλμυρά πιάτα.
... οινοποίηση γίνεται σύμφωνα με την παραδοσιακή μέθοδο του Μπορντό με φυσική αλκοολική ζύμωση, έλεγχο θερμοκρασίας, μακρά εκχύλιση (18 ημέρες), 2 ανατροπές την ημέρα κατά τη διάρκεια της ζύμωσης. Αυτές οι διαδικασίες επιτρέπουν την μέγιστη εξαγωγή της ποιότητας των φρούτων: χρώμα, αρώματα και δομή. Η ωρίμανση του κρασιού γίνεται στη συνέχεια σε δρύινα βαρέλια, εκ των οποίων το ένα τρίτο είναι καινούργιο...
...Μίγμα σόγιας για πίτσα για ζύμες με υψηλή απορρόφηση νερού και μακράζύμωση, με υψηλή περιεκτικότητα σε φυτικές πρωτεΐνες.
Μορφή: 25 κιλά
Δοσολογία: 100%...
...Σε ξύλινες και τσιμεντένιες δεξαμενές. Εξαγωγή με αεροπνευματική πίεση. Ζύμωση: 35 ημέρες
Ωρίμανση: Σε νέες δρύινες βαρέλες (20%), πάνω σε λεπτά οινολάσπης, για 16 μήνες. Χωρίς κολλήσεις.
Γευσιγνωσία: Ένα σκούρο χρώμα ντυμένο με βαθύ κόκκινο. Εκφραστικό, το αρωματικό μπουκέτο αποκαλύπτει νότες μαύρων φρούτων, γλυκόριζας, μπαχαρικών και λεπτές ανθικές νότες. Ισχυρή, η γεύση αναπτύσσει μια κομψή ύλη με τανίνες ευχάριστα λειασμένες και μεταξένιες. Η επίγευση είναι πολύ μακρά, παρακολουθούμε λοιπόν ένα πολύ μεγάλο Castillon-Côtes de Bordeaux που υπόσχεται μια πολύ όμορφη εξέλιξη στην παλαίωση.
... λειτουργεί στο 25% της μέγιστης δραστηριότητάς του, αλλά καθώς η ζύμωση είναι μια μακρά διαδικασία (αρκετές ημέρες), το ένζυμο μπορεί να εξαλείψει όλη την αλφα-ακετολακτάτη. ΕΠΙΔΡΑΣΗ pH Βέλτιστο pH μεταξύ 5.5 και 6. Σε pH 5 το ένζυμο λειτουργεί στο 50% της μέγιστης δραστηριότητάς του, και σε...
...στρογγυλό, κομψό, φρουτώδες, ευχάριστο στην κατανάλωση.
Αξιολογείται καθ' όλη τη διάρκεια ενός γεύματος, από ορεκτικά έως κυρίως πιάτα.
Σερβίρεται πολύ κρύο.
Προϊόν: Château du Garde AOC Bordeaux Clairet
Επιφάνεια: 2 εκτάρια
Ποικιλία: 80% Merlot 20% Cabernet
Εδάφος: αργιλώδες-ασβεστολιθικό
Όψη: διαυγής, λαμπερή, χρώμα ρουμπινί
Μύτη: φρουτώδης και εκφραστική
Γεύση: λιπαρή, φρουτώδης και μακρά...
Προσαρμοσμένη στις προδιαγραφές του πελάτη παραγωγή
Διανομή
... παντόρο δεν περιέχει γλυκά φρούτα ούτε σταφίδες, αλλά έχει μια λεπτή και βουτυρώδη γεύση, με μια χρυσή κρούστα. Παραδοσιακά, σερβίρεται με μια πασπαλίτσα ζάχαρης άχνης, που θυμίζει χιόνι, καθιστώντας τον σύμβολο των χριστουγεννιάτικων εορτών. Η προετοιμασία του απαιτεί μακράζύμωση, που συμβάλλει στην απαλή υφή του και στη χαρακτηριστική γεύση του.
συσκευασίες των 9x2 κομματιών, 1 παλέτα = 10 συσκευασίες, λήξη 30/04/25
Ελάχιστη παραγγελία: 30 παλέτες...
...Ο Κλασικός Πανετόν είναι ο τυπικός παραδοσιακός Πανετόν. Ο Πανετόν μας έχει διπλή ζύμωση που διαρκεί πάνω από 48 ώρες, παρασκευάζεται μόνο με ζωντανή μαγιά και είναι γεμιστός με σταφίδες Σουλτάνα και γλυκανθισμένες φλούδες πορτοκαλιού. Η ζύμη είναι εξαιρετικά αφράτη, η γεύση κομψή αλλά έντονη. Ο κλασικός μας πανετόν είναι πολύ πλούσιος αλλά εξαιρετικά εύπεπτος χάρη στη μακράζύμωση και στη χρήση...
...Βordeaux Blanc
Συνδυασμός :
60% Σαβινιόν - 20% Σεμιγιόν - 20% Μουσκαντέλ
Δυνατότητα παλαίωσης :
Περίπου 3 χρόνια
Οινοποιήσεις :
Μακρά εκχύλιση για τις ποικιλίες Σαβινιόν Μπλαν και Μουσκαντέλ. Απαλή και αργή πρέσα. Ζύμωση σε θερμορυθμιζόμενες ανοξείδωτες δεξαμενές σε χαμηλές θερμοκρασίες. Ωρίμανση πάνω σε λεπτά οινολάσπης μέχρι την εμφιάλωση. Σταθεροποίηση πρωτεϊνών και ταρτάρων.
...:\n25 ημέρες σε φλούδες (μακροχρόνια εκχύλιση), χωρίς πίεση. Ζύμωση: inox (ανοξείδωτο ατσάλι), αυτόχθονες ζύμες. Μαλολακτική ζύμωση με αυτόχθονες βακτήρια. Ωρίμανση: 12 μήνες πάνω στις ζύμες σε δρύινα βαρέλια, συνολικά σε βαρέλια 54 μήνες. Μη φιλτραρισμένο.","The winegrower":"Ο οινοπαραγωγός: Korenika & Moškon.","Vintage":"Εσοδεία: 2013."}...
...","Vinification":"Οινοποίηση Μερική μακρά εκχύλιση. Μετά τη ζύμωση, το κρασί ωριμάζει σε ανοξείδωτη δεξαμενή μέχρι την εμφιάλωση.","robe cerise noire, reflet violet":"μαύρο κερασί, μωβ αντανάκλαση","Millésime:2019":"Χρονιά: 2019"}...
...Κρουασάν με ελαιόλαδο, παρασκευασμένα με μια πρέζα ζάχαρης που προσφέρει μια λεπτή και ελαφρώς γλυκιά γεύση. Υψηλή πεπτικότητα, χάρη στη μακράζύμωση και την αργή ψήσιμο. Ιδανικά για κατανάλωση το πρωί και για σνακ.
...Η διαδικασία παραγωγής της σειράς Lubrano περιλαμβάνει μακράζύμωση που προσφέρει στη μπαγκέτα μια αέρινη ψίχα και μια τραγανή κρούστα χάρη στο ψήσιμο σε πέτρινη βάση.
...Παραγωγή στην Ιαπωνία με παραδοσιακή μέθοδο φυσικής ζύμωσης, η σάλτσα σόγιας Koikuchi, σε αντίθεση με τις σάλτσες σόγιας της αγοράς, δεν παράγεται με βιομηχανική μέθοδο αλλά με την αρχαία αυθεντική μέθοδο που περιλαμβάνει μακράζύμωση, που επιτυγχάνεται με φυσικά συστατικά: σόγια, σιτάρι, αλάτι, καθαρό νερό πηγής και koji.
Η σάλτσα σόγιας Koikuchi Nipponia έχει ισορροπημένη γεύση umami, με καθαρό...
... χρώμα. Αρμονική πολύπλοκη αρωματική σύνθεση από γλυκά φρούτα (βερύκοκα, κυδώνια), μέλι, μπαχαρικά γύρω από λεπτές νότες ξύλου. Κρεμώδης επίθεση υποστηριζόμενη από μια γευστική, μακρά και φρέσκια δομή.
ACCORD METS/VIN : Απεριτίφ, φουά γκρα, επιδόρπια, γλυκά ψωμάκια, τάρτες με λευκά φρούτα.
TEMPERATURE DE SERVICE : 10°C.
Κουτί με 6 φιάλες των 75cl...
... κοιλάδα του Ροδανού. Ο αμπελώνας είναι φυτεμένος σε αργιλώδη-ασβεστολιθικά εδάφη καλυμμένα με κυλινδρικές πέτρες.
Αυτή η Cairanne Excellence προέρχεται από παλιούς αμπελώνες (30 έως 80 ετών) με πολύ χαμηλή απόδοση 30 hl/ha.
ΠΟΙΚΙΛΙΕΣ ΣΤΑΦΥΛΙΩΝ
Grenache 60%
Syrah 40%
ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΚΡΑΣΙΟΥ
Μετά τη χειρονακτική συγκομιδή, τα σταφύλια απομακρύνονται πλήρως από τους βλαστούς κατά την παραλαβή στο κελάρι. Κάθε ποικιλία οινοποιείται ξεχωριστά, με παραδοσιακή μέθοδο. Η ζύμωση με ελεγχόμενη θερμοκρασία επιτρέπει μακρά εκχύλιση (3 έως 4 εβδομάδες).
... γλυκές μπαχαρικές νότες και βανίλια. Στη συνέχεια εξελίσσεται σε νότες πιπεριών και ροζ μούρων. Στο στόμα, η επίθεση είναι στρογγυλή και σάρκινη, με μπαχαρικές νότες, και στη συνέχεια εξελίσσεται σε γευστικές νότες μαύρων φρούτων και ξυλώδεις νότες που υποστηρίζουν μια όμορφη και μακρά τελική γεύση.
Συνοδεία φαγητού-κρασιού: Κόκκινα κρέατα, κρέατα σε σάλτσα, μανιτάρια, τυριά
Σερβίρισμα: 18-20°C
Συντήρηση: Να καταναλωθεί τώρα ή θα συνεχίσει να βελτιώνεται για τα επόμενα 5 χρόνια...
... Γεωργία, για να εκφράσουν όλο το δυναμικό του σπουδαίου μας terroir.
ΤΑ ΚΡΑΣΙΑ ΜΑΣ: Οινοποιούμε με παραδοσιακό τρόπο, με ωρίμανση σε λεπτές οινολάσπες, μακράζύμωση σε χαμηλές θερμοκρασίες, διαχείριση του οξυγόνου και των θερμοκρασιών, περιορισμένες προσθήκες σε θειώδη και πρόσθετα. Εδώ το κυριότερο είναι: το σταφύλι πρώτα!
Η ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗ: Σύμβολο του τόπου, ο πύργος οινοποίησης μας σε 4 ορόφους...
... προζύμι. Τα αρτοσκευάσματα με φυσικό προζύμι είναι ιδιαίτερα μακράς διάρκειας και έχουν μια τυπικά πικάντικη γεύση. Σε πολλές αρτοποιίες, για λόγους κόστους, συχνά χρησιμοποιούνται τεχνητά προζύμια με χρόνο ζύμωσης λίγων ωρών. Γενικά, μια τόσο σύντομη ζύμωση δεν είναι επιθυμητή, καθώς οι χαρακτηριστικές γεύσεις και αρώματα αναπτύσσονται μόνο μετά από μακράζύμωση. Το φυσικό προζύμι της Grimminger...
... σχεδίαση ολοκληρωμένων οινοποιείων, μηχανημάτων και γραμμών επεξεργασίας, στην κατασκευή και εμπορία εγκαταστάσεων για οινολογία όπως: αποβοστρύχοι, ανυψωτικοί ιμάντες και τραπέζια επιλογής, πιέσεις μεμβράνης, εγκαταστάσεις καθαρισμού των γλεύκων, φίλτρα διαφόρων τύπων, αντίστροφη όσμωση, εγκαταστάσεις σταθεροποίησης κρυόλιθου, συστήματα για την εκχύλιση κόκκινων κρασιών, ανάκτηση CO2 από τη ζύμωση. Δημιουργούμε επίσης εγκαταστάσεις για αφρώδη κρασιά και ανθρακούχα κρασιά, εγκαταστάσεις παραγωγής μπύρας και εγκαταστάσεις εμφιάλωσης.
...-χρονη - ωριμασμένη σε δρύινα foeders - μπύρα RODENBACH αναμεμειγμένη με νεαρή RODENBACH, το μίγμα υποβάλλεται στη συνέχεια εν μέρει σε μακρά maceration με κράνμπερι, σμέουρα και ξινές κερασιές και συμπληρώνεται περαιτέρω με τον φυσικό χυμό αυτών των κόκκινων φρούτων.
Η Πιτσαρία Civico2 είναι εδώ και χρόνια ένα από τα σημεία αναφοράς στην περιοχή όσον αφορά την παρασκευή παραδοσιακών και ειδικών πίτσων. Το μενού είναι πολύ εκτενές και περιλαμβάνει επίσης ολικής αλέσεως πίτσα και πίτσα με μακράζύμωση, και οι δύο πολύ ελαφριές και εύπεπτες, συνοδευόμενες από μια επιλογή ιταλικών και γερμανικών μικροζυθοποιιών. Η Πιτσαρία Civico2 χαρακτηρίζεται από μια απλή...
... μειώνοντας την περιεκτικότητα σε ζάχαρη.
Φούρνος ζαχαροπλαστείο Pietro Quercia
Ο φούρνος ζαχαροπλαστείο Pietro Quercia, που βρίσκεται στο Montecosaro, προήλθε από την ιδέα να παραχθεί ένα ψωμί που να προσφέρει γεύση και εύπεπτο αποτέλεσμα, χάρη στη μακράζύμωση με προζύμι, το οποίο ανανεώνουμε καθημερινά. Οι αρχαίοι σπόροι από την περιοχή των Μάρκε είναι αποτέλεσμα οικολογικής καλλιέργειας που...