Γαλλία, Pineuilh
... Οινοποίηση κατά parcel Μακρά παραμονή σε βαρέλια για 3 εβδομάδες Μαλολακτική ζύμωση σε βαρέλια Ωρίμανση σε γαλλικά δρύινα βαρέλια για 12 μήνες ΠΟΙΚΙΛΙΕΣ ΣΤΑΦΥΛΙΩΝ 50% Cabernet Sauvignon 50% Merlot ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ Με ένα καθαρό ρουμπινί χρώμα, το κόκκινο κρασί Château Lalande αποκαλύπτει ένα ευχάριστο μπουκέτο από κόκκινα φρούτα και κακάο στη μύτη, με νότες καβουρδισμένου ξύλου. Η γεύση ανοίγει με μια απαλή και στρογγυλή επίθεση, εξελισσόμενη σε φρουτώδεις νότες με ελαφρώς μαλακωμένα τανίνες. Ένα σπουδαίο κρασί από το Saint-Julien.
Χαρτοφυλάκιο (96)
Γαλλία, Bordeaux
... οινοποίηση γίνεται σύμφωνα με την παραδοσιακή μέθοδο του Μπορντό με φυσική αλκοολική ζύμωση, έλεγχο θερμοκρασίας, μακρά εκχύλιση (18 ημέρες), 2 ανατροπές την ημέρα κατά τη διάρκεια της ζύμωσης. Αυτές οι διαδικασίες επιτρέπουν την μέγιστη εξαγωγή της ποιότητας των φρούτων: χρώμα, αρώματα και δομή. Η ωρίμανση του κρασιού γίνεται στη συνέχεια σε δρύινα βαρέλια, εκ των οποίων το ένα τρίτο είναι καινούργιο...
Χαρτοφυλάκιο (93)
Γαλλία, Cénac
...στρογγυλό, κομψό, φρουτώδες, ευχάριστο στην κατανάλωση. Αξιολογείται καθ' όλη τη διάρκεια ενός γεύματος, από ορεκτικά έως κυρίως πιάτα. Σερβίρεται πολύ κρύο. Προϊόν: Château du Garde AOC Bordeaux Clairet Επιφάνεια: 2 εκτάρια Ποικιλία: 80% Merlot 20% Cabernet Εδάφος: αργιλώδες-ασβεστολιθικό Όψη: διαυγής, λαμπερή, χρώμα ρουμπινί Μύτη: φρουτώδης και εκφραστική Γεύση: λιπαρή, φρουτώδης και μακρά...
Χαρτοφυλάκιο (9)
Γαλλία, Saint-Omer
...Ο Κλασικός Πανετόν είναι ο τυπικός παραδοσιακός Πανετόν. Ο Πανετόν μας έχει διπλή ζύμωση που διαρκεί πάνω από 48 ώρες, παρασκευάζεται μόνο με ζωντανή μαγιά και είναι γεμιστός με σταφίδες Σουλτάνα και γλυκανθισμένες φλούδες πορτοκαλιού. Η ζύμη είναι εξαιρετικά αφράτη, η γεύση κομψή αλλά έντονη. Ο κλασικός μας πανετόν είναι πολύ πλούσιος αλλά εξαιρετικά εύπεπτος χάρη στη μακρά ζύμωση και στη χρήση...
Χαρτοφυλάκιο (189)
Γαλλία, Saint-Sulpice-De-Faleyrens
...Βordeaux Blanc Συνδυασμός : 60% Σαβινιόν - 20% Σεμιγιόν - 20% Μουσκαντέλ Δυνατότητα παλαίωσης : Περίπου 3 χρόνια Οινοποιήσεις : Μακρά εκχύλιση για τις ποικιλίες Σαβινιόν Μπλαν και Μουσκαντέλ. Απαλή και αργή πρέσα. Ζύμωση σε θερμορυθμιζόμενες ανοξείδωτες δεξαμενές σε χαμηλές θερμοκρασίες. Ωρίμανση πάνω σε λεπτά οινολάσπης μέχρι την εμφιάλωση. Σταθεροποίηση πρωτεϊνών και ταρτάρων.
Χαρτοφυλάκιο (53)
Γαλλία, La Cadière-D'azur
...Βιολογική καλλιέργεια. Χειρονακτική συγκομιδή σε κασέτες. Πλήρης αποστέωση, Ζύμωση σε θερμορυθμιζόμενη ανοξείδωτη δεξαμενή, Άμεση πίεση. Ωρίμανση σε θερμορυθμιζόμενη ανοξείδωτη δεξαμενή, Παραδοσιακός φελλός. ΓΕΥΣΗ ΜΑΤΙ: Χρώμα πορτοκαλί, έντονο. ΜΥΤΗ: Αρωματικό, αρμονικό, αρώματα εσπεριδοειδών, αρώματα κόκκινων φρούτων. ΓΕΥΣΗ: Αρμονική, συμπυκνωμένη, λιπαρή, νότες εσπεριδοειδών, νότες κόκκινων φρούτων, νότες γκρέιπφρουτ, στρογγυλή, δομημένο σώμα, ισχυρή ένταση, μακρά διάρκεια. Ποικιλίες: Γκρενάς (20%) / Μουρβιέ (80%) Αλκοόλ: 13% Περιεκτικότητα: 75 cl...
Χαρτοφυλάκιο (8)
Γαλλία, Bordeaux
...Σε ξύλινες και τσιμεντένιες δεξαμενές. Εξαγωγή με αεροπνευματική πίεση. Ζύμωση: 35 ημέρες Ωρίμανση: Σε νέες δρύινες βαρέλες (20%), πάνω σε λεπτά οινολάσπης, για 16 μήνες. Χωρίς κολλήσεις. Γευσιγνωσία: Ένα σκούρο χρώμα ντυμένο με βαθύ κόκκινο. Εκφραστικό, το αρωματικό μπουκέτο αποκαλύπτει νότες μαύρων φρούτων, γλυκόριζας, μπαχαρικών και λεπτές ανθικές νότες. Ισχυρή, η γεύση αναπτύσσει μια κομψή ύλη με τανίνες ευχάριστα λειασμένες και μεταξένιες. Η επίγευση είναι πολύ μακρά, παρακολουθούμε λοιπόν ένα πολύ μεγάλο Castillon-Côtes de Bordeaux που υπόσχεται μια πολύ όμορφη εξέλιξη στην παλαίωση.
Χαρτοφυλάκιο (43)
Γαλλία, Auxerre
...","Vinification":"Οινοποίηση Μερική μακρά εκχύλιση. Μετά τη ζύμωση, το κρασί ωριμάζει σε ανοξείδωτη δεξαμενή μέχρι την εμφιάλωση.","robe cerise noire, reflet violet":"μαύρο κερασί, μωβ αντανάκλαση","Millésime:2019":"Χρονιά: 2019"}...
Χαρτοφυλάκιο (190)
Γαλλία, Roubia
... αρώματα από μαύρη σταφίδα, υποβλητικά αρώματα από κεράσι, γενναιόδωρα αρώματα από κόκκινα φρούτα. Στόμα Έντονο, μεταξένιο, ελαφρές νότες από μαύρη σταφίδα, γενναιόδωρες νότες από κεράσι, γενναιόδωρες νότες από κόκκινα φρούτα, κομψές τανίνες, λεπτές τανίνες, στρογγυλό, δομημένο σώμα, καλή ένταση, μακρά επίγευση. Συνοδεία φαγητού & κρασιού Ψητά κόκκινα κρέατα, Λευκά κρέατα, Πτερωτά θηράματα, Πουλερικά, Τυριά από αγελάδα Θερμοκρασία σερβιρίσματος: 16° - 18° Χρώμα: Κόκκινο Ποικιλία: Grenache, Mourvèdre, Syrah Αλκοόλ: 14,5% Περιεκτικότητα: 75 cl (Φιάλη)...
Χαρτοφυλάκιο (28)
Γαλλία, Lomme
...Η διαδικασία παραγωγής της σειράς Lubrano περιλαμβάνει μακρά ζύμωση που προσφέρει στη μπαγκέτα μια αέρινη ψίχα και μια τραγανή κρούστα χάρη στο ψήσιμο σε πέτρινη βάση.
Χαρτοφυλάκιο (9)
Γαλλία, Brissac Loire Aubance
... χρώμα. Αρμονική πολύπλοκη αρωματική σύνθεση από γλυκά φρούτα (βερύκοκα, κυδώνια), μέλι, μπαχαρικά γύρω από λεπτές νότες ξύλου. Κρεμώδης επίθεση υποστηριζόμενη από μια γευστική, μακρά και φρέσκια δομή. ACCORD METS/VIN : Απεριτίφ, φουά γκρα, επιδόρπια, γλυκά ψωμάκια, τάρτες με λευκά φρούτα. TEMPERATURE DE SERVICE : 10°C. Κουτί με 6 φιάλες των 75cl...
Χαρτοφυλάκιο (12)
Γαλλία, Saint Cannat
... κοιλάδα του Ροδανού. Ο αμπελώνας είναι φυτεμένος σε αργιλώδη-ασβεστολιθικά εδάφη καλυμμένα με κυλινδρικές πέτρες. Αυτή η Cairanne Excellence προέρχεται από παλιούς αμπελώνες (30 έως 80 ετών) με πολύ χαμηλή απόδοση 30 hl/ha. ΠΟΙΚΙΛΙΕΣ ΣΤΑΦΥΛΙΩΝ Grenache 60% Syrah 40% ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΚΡΑΣΙΟΥ Μετά τη χειρονακτική συγκομιδή, τα σταφύλια απομακρύνονται πλήρως από τους βλαστούς κατά την παραλαβή στο κελάρι. Κάθε ποικιλία οινοποιείται ξεχωριστά, με παραδοσιακή μέθοδο. Η ζύμωση με ελεγχόμενη θερμοκρασία επιτρέπει μακρά εκχύλιση (3 έως 4 εβδομάδες).
Χαρτοφυλάκιο (46)
Γαλλία, Brue Auriac
... γλυκές μπαχαρικές νότες και βανίλια. Στη συνέχεια εξελίσσεται σε νότες πιπεριών και ροζ μούρων. Στο στόμα, η επίθεση είναι στρογγυλή και σάρκινη, με μπαχαρικές νότες, και στη συνέχεια εξελίσσεται σε γευστικές νότες μαύρων φρούτων και ξυλώδεις νότες που υποστηρίζουν μια όμορφη και μακρά τελική γεύση. Συνοδεία φαγητού-κρασιού: Κόκκινα κρέατα, κρέατα σε σάλτσα, μανιτάρια, τυριά Σερβίρισμα: 18-20°C Συντήρηση: Να καταναλωθεί τώρα ή θα συνεχίσει να βελτιώνεται για τα επόμενα 5 χρόνια...
Χαρτοφυλάκιο (7)
Γαλλία, Le Puy Ste Reparade
... Γεωργία, για να εκφράσουν όλο το δυναμικό του σπουδαίου μας terroir. ΤΑ ΚΡΑΣΙΑ ΜΑΣ: Οινοποιούμε με παραδοσιακό τρόπο, με ωρίμανση σε λεπτές οινολάσπες, μακρά ζύμωση σε χαμηλές θερμοκρασίες, διαχείριση του οξυγόνου και των θερμοκρασιών, περιορισμένες προσθήκες σε θειώδη και πρόσθετα. Εδώ το κυριότερο είναι: το σταφύλι πρώτα! Η ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗ: Σύμβολο του τόπου, ο πύργος οινοποίησης μας σε 4 ορόφους...
Χαρτοφυλάκιο (17)
Δημοφιλείς χώρες για αυτό το κριτήριο αναζήτησης

Η εφαρμογή europages είναι εδώ!

Χρησιμοποιήστε τη νέα αναζήτηση προμηθευτών ή δημιουργήστε τα ερωτήματά σας εύκολα με τη νέα εφαρμογή europages για αγοραστές.

Κατεβάστε από το App Store

App StoreGoogle Play