...W: 380 - 400. Αλεύρι τύπου '00' που προέρχεται από επιλεγμένους ιταλικούς, ευρωπαϊκούς και βορειοαμερικανικούς σπόρους, για ζύμες με μακράζύμωση. Ιδανικό για την επίτευξη μεγάλου όγκου ανάπτυξης. Συνιστάται για την παρασκευή Πανετόνι, Παντόρι, Κολόμπε, Βενετσιάνες και μπαμπά.
10KG...
...Μίγμα σόγιας για πίτσα για ζύμες με υψηλή απορρόφηση νερού και μακράζύμωση, με υψηλή περιεκτικότητα σε φυτικές πρωτεΐνες.
Μορφή: 25 κιλά
Δοσολογία: 100%...
Προσαρμοσμένη στις προδιαγραφές του πελάτη παραγωγή
Διανομή
... παντόρο δεν περιέχει γλυκά φρούτα ούτε σταφίδες, αλλά έχει μια λεπτή και βουτυρώδη γεύση, με μια χρυσή κρούστα. Παραδοσιακά, σερβίρεται με μια πασπαλίτσα ζάχαρης άχνης, που θυμίζει χιόνι, καθιστώντας τον σύμβολο των χριστουγεννιάτικων εορτών. Η προετοιμασία του απαιτεί μακράζύμωση, που συμβάλλει στην απαλή υφή του και στη χαρακτηριστική γεύση του.
συσκευασίες των 9x2 κομματιών, 1 παλέτα = 10 συσκευασίες, λήξη 30/04/25
Ελάχιστη παραγγελία: 30 παλέτες...
...Κρουασάν με ελαιόλαδο, παρασκευασμένα με μια πρέζα ζάχαρης που προσφέρει μια λεπτή και ελαφρώς γλυκιά γεύση. Υψηλή πεπτικότητα, χάρη στη μακράζύμωση και την αργή ψήσιμο. Ιδανικά για κατανάλωση το πρωί και για σνακ.
...Παραγωγή στην Ιαπωνία με παραδοσιακή μέθοδο φυσικής ζύμωσης, η σάλτσα σόγιας Koikuchi, σε αντίθεση με τις σάλτσες σόγιας της αγοράς, δεν παράγεται με βιομηχανική μέθοδο αλλά με την αρχαία αυθεντική μέθοδο που περιλαμβάνει μακράζύμωση, που επιτυγχάνεται με φυσικά συστατικά: σόγια, σιτάρι, αλάτι, καθαρό νερό πηγής και koji.
Η σάλτσα σόγιας Koikuchi Nipponia έχει ισορροπημένη γεύση umami, με καθαρό...
... σχεδίαση ολοκληρωμένων οινοποιείων, μηχανημάτων και γραμμών επεξεργασίας, στην κατασκευή και εμπορία εγκαταστάσεων για οινολογία όπως: αποβοστρύχοι, ανυψωτικοί ιμάντες και τραπέζια επιλογής, πιέσεις μεμβράνης, εγκαταστάσεις καθαρισμού των γλεύκων, φίλτρα διαφόρων τύπων, αντίστροφη όσμωση, εγκαταστάσεις σταθεροποίησης κρυόλιθου, συστήματα για την εκχύλιση κόκκινων κρασιών, ανάκτηση CO2 από τη ζύμωση. Δημιουργούμε επίσης εγκαταστάσεις για αφρώδη κρασιά και ανθρακούχα κρασιά, εγκαταστάσεις παραγωγής μπύρας και εγκαταστάσεις εμφιάλωσης.
Η Πιτσαρία Civico2 είναι εδώ και χρόνια ένα από τα σημεία αναφοράς στην περιοχή όσον αφορά την παρασκευή παραδοσιακών και ειδικών πίτσων. Το μενού είναι πολύ εκτενές και περιλαμβάνει επίσης ολικής αλέσεως πίτσα και πίτσα με μακράζύμωση, και οι δύο πολύ ελαφριές και εύπεπτες, συνοδευόμενες από μια επιλογή ιταλικών και γερμανικών μικροζυθοποιιών. Η Πιτσαρία Civico2 χαρακτηρίζεται από μια απλή...
... μειώνοντας την περιεκτικότητα σε ζάχαρη.
Φούρνος ζαχαροπλαστείο Pietro Quercia
Ο φούρνος ζαχαροπλαστείο Pietro Quercia, που βρίσκεται στο Montecosaro, προήλθε από την ιδέα να παραχθεί ένα ψωμί που να προσφέρει γεύση και εύπεπτο αποτέλεσμα, χάρη στη μακράζύμωση με προζύμι, το οποίο ανανεώνουμε καθημερινά. Οι αρχαίοι σπόροι από την περιοχή των Μάρκε είναι αποτέλεσμα οικολογικής καλλιέργειας που...