Ιταλία, Marmirolo
...W: 380 - 400. Αλεύρι τύπου '00' που προέρχεται από επιλεγμένους ιταλικούς, ευρωπαϊκούς και βορειοαμερικανικούς σπόρους, για ζύμες με μακρά ζύμωση. Ιδανικό για την επίτευξη μεγάλου όγκου ανάπτυξης. Συνιστάται για την παρασκευή Πανετόνι, Παντόρι, Κολόμπε, Βενετσιάνες και μπαμπά. 10KG...
Χαρτοφυλάκιο (56)
Ιταλία, Guardiagrele
...Μίγμα σόγιας για πίτσα για ζύμες με υψηλή απορρόφηση νερού και μακρά ζύμωση, με υψηλή περιεκτικότητα σε φυτικές πρωτεΐνες. Μορφή: 25 κιλά Δοσολογία: 100%...
Χαρτοφυλάκιο (91)
Ιταλία, MILANO
... παντόρο δεν περιέχει γλυκά φρούτα ούτε σταφίδες, αλλά έχει μια λεπτή και βουτυρώδη γεύση, με μια χρυσή κρούστα. Παραδοσιακά, σερβίρεται με μια πασπαλίτσα ζάχαρης άχνης, που θυμίζει χιόνι, καθιστώντας τον σύμβολο των χριστουγεννιάτικων εορτών. Η προετοιμασία του απαιτεί μακρά ζύμωση, που συμβάλλει στην απαλή υφή του και στη χαρακτηριστική γεύση του. συσκευασίες των 9x2 κομματιών, 1 παλέτα = 10 συσκευασίες, λήξη 30/04/25 Ελάχιστη παραγγελία: 30 παλέτες...
Χαρτοφυλάκιο (229)
Ιταλία, Brescia
...Κρουασάν με ελαιόλαδο, παρασκευασμένα με μια πρέζα ζάχαρης που προσφέρει μια λεπτή και ελαφρώς γλυκιά γεύση. Υψηλή πεπτικότητα, χάρη στη μακρά ζύμωση και την αργή ψήσιμο. Ιδανικά για κατανάλωση το πρωί και για σνακ.
Χαρτοφυλάκιο (10)
Ιταλία, Ponte Galeria
...Παραγωγή στην Ιαπωνία με παραδοσιακή μέθοδο φυσικής ζύμωσης, η σάλτσα σόγιας Koikuchi, σε αντίθεση με τις σάλτσες σόγιας της αγοράς, δεν παράγεται με βιομηχανική μέθοδο αλλά με την αρχαία αυθεντική μέθοδο που περιλαμβάνει μακρά ζύμωση, που επιτυγχάνεται με φυσικά συστατικά: σόγια, σιτάρι, αλάτι, καθαρό νερό πηγής και koji. Η σάλτσα σόγιας Koikuchi Nipponia έχει ισορροπημένη γεύση umami, με καθαρό...
Χαρτοφυλάκιο (8)
Χαρτοφυλάκιο (1)
Ιταλία, Saltara
... σχεδίαση ολοκληρωμένων οινοποιείων, μηχανημάτων και γραμμών επεξεργασίας, στην κατασκευή και εμπορία εγκαταστάσεων για οινολογία όπως: αποβοστρύχοι, ανυψωτικοί ιμάντες και τραπέζια επιλογής, πιέσεις μεμβράνης, εγκαταστάσεις καθαρισμού των γλεύκων, φίλτρα διαφόρων τύπων, αντίστροφη όσμωση, εγκαταστάσεις σταθεροποίησης κρυόλιθου, συστήματα για την εκχύλιση κόκκινων κρασιών, ανάκτηση CO2 από τη ζύμωση. Δημιουργούμε επίσης εγκαταστάσεις για αφρώδη κρασιά και ανθρακούχα κρασιά, εγκαταστάσεις παραγωγής μπύρας και εγκαταστάσεις εμφιάλωσης.
Ιταλία, Villafranca Di Verona
Η Πιτσαρία Civico2 είναι εδώ και χρόνια ένα από τα σημεία αναφοράς στην περιοχή όσον αφορά την παρασκευή παραδοσιακών και ειδικών πίτσων. Το μενού είναι πολύ εκτενές και περιλαμβάνει επίσης ολικής αλέσεως πίτσα και πίτσα με μακρά ζύμωση, και οι δύο πολύ ελαφριές και εύπεπτες, συνοδευόμενες από μια επιλογή ιταλικών και γερμανικών μικροζυθοποιιών. Η Πιτσαρία Civico2 χαρακτηρίζεται από μια απλή...
Ιταλία, Montecosaro
... μειώνοντας την περιεκτικότητα σε ζάχαρη. Φούρνος ζαχαροπλαστείο Pietro Quercia Ο φούρνος ζαχαροπλαστείο Pietro Quercia, που βρίσκεται στο Montecosaro, προήλθε από την ιδέα να παραχθεί ένα ψωμί που να προσφέρει γεύση και εύπεπτο αποτέλεσμα, χάρη στη μακρά ζύμωση με προζύμι, το οποίο ανανεώνουμε καθημερινά. Οι αρχαίοι σπόροι από την περιοχή των Μάρκε είναι αποτέλεσμα οικολογικής καλλιέργειας που...
Δημοφιλείς χώρες για αυτό το κριτήριο αναζήτησης

Η εφαρμογή europages είναι εδώ!

Χρησιμοποιήστε τη νέα αναζήτηση προμηθευτών ή δημιουργήστε τα ερωτήματά σας εύκολα με τη νέα εφαρμογή europages για αγοραστές.

Κατεβάστε από το App Store

App StoreGoogle Play