...Η διαδικασία παραγωγής βιολογικών αμινοξέων καρύδας είναι απλή και εύκολη: Ο χυμός της βιολογικής καρύδας εξάγεται από τα άνθη της καρύδας και στη συνέχεια ζυμώνεται. Μετά τη ζύμωση, αναμιγνύεται με βιολογικό θαλασσινό αλάτι. Το αποτέλεσμα είναι μια πλούσια σε μέταλλα εναλλακτική σάλτσα σόγιας που περιέχει 17 φυσικά αμινοξέα. Περιέχει 300 τοις εκατό λιγότερο νάτριο από τη συμβατική σάλτσα σόγιας και έχει χαμηλότερο γλυκαιμικό δείκτη. Τα αμινοξέα καρύδας είναι χωρίς γλουτένη, μη γενετικά τροποποιημένα, βιολογικά πιστοποιημένα, χωρίς σόγια, χωρίς MSG, kosher και vegan.
...με τη μακροχρόνια δομή και την υψηλή ποιότητα που απαιτείται για ευαίσθητες διαδικασίες όπως το γάλα, το πόσιμο νερό, η αποθήκευση χημικών, η ζύμωση και η παστερίωση.
Ειδικός Σχεδιασμός για τη Διαδικασία σας
Οι ανοξείδωτες δεξαμενές αποθήκευσης GEO είναι ειδικά σχεδιασμένες και κατασκευασμένες, λαμβάνοντας υπόψη τις ανάγκες της διαδικασίας σας, εξοπλίζοντάς τις με τις κατάλληλες διαστάσεις και τον απαραίτητο εξοπλισμό και τα modules. Όπως και με όλες τις κατασκευές της GEO, παρέχονται υπηρεσίες συναρμολόγησης, θέσης σε λειτουργία και πιστοποίησης CE, εάν το επιθυμείτε.
...Οι πληρωτές μας είναι αποστειρωμένες ιατρικές συσκευές, ενέσιμες, πυρογενείς, απορροφήσιμες, βασισμένες σε διασταυρωμένο υαλουρονικό οξύ που προέρχεται από βακτηριακή ζύμωση. Η διασταύρωση του Υαλουρονικού Οξέος μέσα στο προϊόν καθιστά το αποτέλεσμα του πληρωτή πιο σταθερό. Οι πληρωτές μας, χάρη στις διαφορετικές συγκεντρώσεις Υαλουρονικού Οξέος που περιέχονται σε κάθε προϊόν, εγγυώνται την...
...Αυτή η έκδοση χωρίς ζάχαρη είναι φτιαγμένη από βιολογικό ερυθριτόλη, που είναι το ιδανικό υγιεινό γλυκαντικό (προερχόμενο από τη ζύμωση φυσικών και οργανικών υδατανθράκων).
Φυσική ζύμωση
Χωρίς προσθήκη ζάχαρης
Χωρίς αλκοόλ
Βιολογικό
Χαμηλές θερμίδες (10Kcal/100ml)
Κατασκευασμένο στη Γαλλία
Καθαρό βάρος: 580 γ
Όγκος: 330 ml...
...Το ελαιόλαδο Me'Oliva παράγεται με μηχανικές μεθόδους όπως πλύσιμο, θρυμματισμό, ζύμωση, φυγοκέντρηση και διαδικασίες φιλτραρίσματος σε θερμικό περιβάλλον και δεν εφαρμόζεται καμία διαδικασία διύλισης. Είναι πάντα κατάλληλο για κατανάλωση στην φυσική του κατάσταση και έχει μέγιστη οξύτητα 2 ανά 100 γραμμάρια ελεύθερης ελαιωτικής οξύτητας.
...ΑΠΟΛΥΜΑΝΤΙΚΟ ΚΑΙ ΒΑΚΤΗΡΙΟΚΤΟΝΟ - ΠΛΕΝΕΙ, ΑΠΟΛΥΜΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΑΦΑΙΡΕΙ ΟΣΜΕΣ
ΔΥΝΑΤΟ ΑΠΟΛΥΜΑΝΤΙΚΟ - Βακτηριοκτόνο, μυκητοκτόνο και βακτηριοστατικό ευρέος φάσματος; μια λύση 1% GERMICIM καταστρέφει σε 1 λεπτό μικροοργανισμούς όπως: Escherichia coli, Staphylococcus aureus, Pseudomonas aeruginosa, Salmonella Typhy.
ΜΗ ΤΟΞΙΚΟ - Με εξαιρετική αποτελεσματικότητα, απολυμαντικό. ΜΗ ΔΙΑΒΡΩΤΙΚΟ - Δεν επιτίθεται σε μέταλλα, πλαστικά, χρώματα ή άλλες επιφάνειες. ΔΡΑΣΗ ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗΣ - Δρα παρουσία σκληρού νερού. Εμποδίζει τη ζύμωση και την αποδόμηση οργανικών ουσιών.
... γενετική ιστορία, της οποίας η προέλευση προέρχεται από μια υποείδος της Μεσογείου του Sus Scrofa Mediterraneus, αυτόχθονες των διάσημων δασών της Ισπανίας, κυρίως τοποθετημένα στη Σαλαμάνκα.
Εφαρμοσμένες Θεραπείες
Στην Ιβηρική Brisa, όλα τα κομμάτια του αλλαντικού περνούν από αυτές τις θεραπείες: άλεσμα, προσθήκη συστατικών και ζύμωση, ωρίμανση σε ψύξη, παρασκευή, ξήρανση και ωρίμανση.
Τα οφέλη...
...Χαρακτηριστικά:
Κατάλληλο για την παρασκευή μαρινάδας με βάση το κρέας.
Η ανατροπή και η ζύμωση βελτιώνουν την ποιότητα του κρέατος και οδηγούν σε τρυφερό κρέας.
Γρήγορος χρόνος μαρινάδας, εξαλείφει τις χρονοβόρες και κοπιαστικές χειροκίνητες διαδικασίες της παραδοσιακής μαρινάδας και αυξάνει την παραγωγική αποδοτικότητα βελτιώνοντας την ποιότητα του προϊόντος.
Προαιρετικά: υδραυλική ανύψωση...
...Ο Memosens COS81D είναι ο ιδανικός αισθητήρας οξυγόνου για υγειονομικές εφαρμογές όπως η ζύμωση και η αδρανοποίηση. Οι ακριβείς και σταθερές μετρήσεις του σε μακροχρόνιο ορίζοντα, καθώς και η συνεχής αυτοπαρακολούθηση του, εξασφαλίζουν εξαιρετικά αξιόπιστες μετρήσεις για να σας βοηθήσουν να επιτύχετε την επιθυμητή ποιότητα προϊόντος και να βελτιστοποιήσετε την απόδοση των προϊόντων σας. Χάρη στην...
...Σύμφωνα με τους ιστορικούς, οι ζύμες είναι οι πρώτοι μικροοργανισμοί που χρησιμοποιήθηκαν από τον άνθρωπο. Αν και η διαδικασία της ζύμωσης δεν κατανοούνταν τότε, οι άνθρωποι τις χρησιμοποιούσαν για να αποκτούν τρόφιμα και ποτά πιο εύπεπτα, με πιο ευχάριστη γεύση και με μεγαλύτερη διάρκεια συντήρησης. Η ζύμωση θεωρούνταν για πολύ καιρό από τους ανθρώπους ως ένα θεϊκό φαινόμενο.
Συμβουλές χρήσης...
...:\n25 ημέρες σε φλούδες (μακροχρόνια εκχύλιση), χωρίς πίεση. Ζύμωση: inox (ανοξείδωτο ατσάλι), αυτόχθονες ζύμες. Μαλολακτική ζύμωση με αυτόχθονες βακτήρια. Ωρίμανση: 12 μήνες πάνω στις ζύμες σε δρύινα βαρέλια, συνολικά σε βαρέλια 54 μήνες. Μη φιλτραρισμένο.","The winegrower":"Ο οινοπαραγωγός: Korenika & Moškon.","Vintage":"Εσοδεία: 2013."}...
... ζύμης και του τελικού προϊόντος. Ορισμένοι κοινοί τύποι βελτιωτικών περιλαμβάνουν βελτιωτικά για τη ζύμη, βελτιωτικά για τη ζύμωση και βελτιωτικά γαλακτωματοποίησης.
Τα οφέλη τους περιλαμβάνουν:
• Βελτίωση της υφής και της ελαστικότητας της ζύμης.
• Αυξημένος όγκος και αφράτη υφή του τελικού προϊόντος.
• Παράταση της διάρκειας ζωής του ψωμιού.
...Σερβίρεται κατά προτίμηση μεταξύ 6ºC – 8ºC.
Ποικιλία σταφυλιών: Chardonnay και Garnacha
Σημείωση γευσιγνωσίας: Ελκυστικό μπλε χρώμα, καθαρό και λαμπερό. Έντονα αρώματα μεσογειακών φρούτων. Αίσθηση φρούτου, άφθονες και λεπτές φυσαλίδες, φρέσκες και αφρώδεις.
Παραγωγή: Μακράν 4 ώρες για να απορροφηθούν πλήρως τα αρώματα. Ελαφριά πίεση. Ζύμωση στους 12ºC σε ανοξείδωτους κάδους. Αργότερα, όλα τα γλεύκη που το αποτελούν δοκιμάζονται και συνδυάζονται για ομογενοποίηση. Η δεύτερη ζύμωση πραγματοποιείται σε ισοβαρικό δοχείο για να συλληφθούν οι φυσαλίδες και τελικά εμφιαλώνεται.
...Εδώ, δεν συλλέγουμε τους πιο νεαρούς βλαστούς, αλλά το φύλλο του Souchong, φύλλα πιο ώριμα και μεγαλύτερα που προέρχονται από τις χαμηλές περιοχές των τσαγιών.
Μετά τη ζύμωση, αυτά τα φύλλα τοποθετούνται σε ζεστές σιδερένιες κατσαρόλες και ψήνονται για λίγο, μετά τα οποία το τσάι καπνίζεται σε ξύλα πεύκου πλούσια σε ρητίνη. Η διάρκεια του καπνίσματος καθορίζεται ανάλογα με την ποικιλία (Lapsang Souchong, Tarry Lapsang Souchong, Lapsang Souchong Crocodile).
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΝΕΡΟΥ: 100° C
ΧΡΟΝΟΣ ΕΚΘΕΣΗΣ: 2 έως 4 λεπτά...
...Φάκελος προϊόντων
DAB – 1400/700
Το κρέας που έχει ωριμάσει είναι πιο τρυφερό, αρωματικό και πιο εύπεπτο από το φρέσκο κρέας. Έχει μεγαλύτερη ικανότητα συγκράτησης νερού, μαγειρεύεται πιο γρήγορα και παραμένει ζουμερό.
Βιοχημικές διαδικασίες
Μετά τον θάνατο του ζώου, αρχικά εμφανίζεται η rigor mortis, μια μυϊκή σύσπαση που προκαλείται βιοχημικά, ενεργοποιούμενη από τη γαλακτική ζύμωση, τη...
...FLEXBCAA + OpTIPEA, η επαναστατική σκόνη που υπογράφει η hexacube sport!
BCAA με σήμα InstAAⓇ, σκόνη που προέρχεται από φυτική ζύμωση, χωρίς υποπροϊόντα της ζωικής βιομηχανίας.
Σύνθετο με αναλογία 2:1:1, μια σίγουρη επιλογή, για να προάγει την αποκατάσταση των μυών, την αντοχή και την ανάκαμψη.
Εμπλουτισμένο με 400mg OptiPEAⓇ, για να σας βοηθήσει να κάνετε ένα βήμα μπροστά στην πρόληψη...
... παροχής περιλαμβάνεται ένα μηχάνημα ζυμώματος και ανάμειξης με σύστημα κοχλία κενής ράβδου. Η απόδοση εξαρτάται από το μέγεθος του δοχείου.
Μέσω ρύθμισης ταχύτητας με μετατροπέα συχνότητας, εξασφαλίζεται ότι σε υψηλή ταχύτητα επιτυγχάνεται το χτύπημα του βουτύρου και σε χαμηλή ταχύτητα η ισχυρή ζύμωση του βουτύρου. Ο ορός του βουτύρου ρέει μέσω μιας εξόδου που βρίσκεται στο έδαφος. Ο μετατροπέας συχνότητας και ο πλήρης έλεγχος είναι τοποθετημένοι σε πίνακα ελέγχου από ανοξείδωτο χάλυβα. Περιλαμβάνεται επίσης ένα αναδιπλούμενο καπάκι από ανοξείδωτο χάλυβα με μεγάλο παράθυρο από ακρυλικό.
...Βαθμός: 100% Νεμπιόλο.
Οινοποίηση: παραδοσιακή ζύμωση με εκχύλιση για περίπου 18 ημέρες.
Παλαίωση: 18 μήνες σε μεγάλες δρύινες δεξαμενές από τη Σλαβονία.
Χρώμα: σκούρο ρουμπινί που τείνει προς το γρανάτη.
Άρωμα: κομψό και λεπτό, με νότες από σμέουρα και βιολέτες σε φόντο γλυκών μπαχαρικών.
Γεύση: ξηρή και γεμάτη σώμα, με μακρύ και επίμονο φινάλε.
Αλκοολικός βαθμός: ±14%
Γαστρονομικός...
...Για να ξεκινήσουμε, οι σπόροι είναι πλούσιοι σε πρωτεΐνες και λιπίδια. Καταναλώνονται σε πολλές χώρες της Αφρικής. Χρησιμοποιούνται σε πιάτα ως παραδοσιακό καρύκευμα, μετά το μαγείρεμα και τη ζύμωση, ή ως ορεκτικά. Από τους σπόρους εξάγεται λάδι πλούσιο σε ακόρεστα λιπαρά οξέα, ενώ το λουλούδι του μπιζαριού χρησιμοποιείται παραδοσιακά στη μαγειρική στο Τσαντ και στην Τανζανία, για παράδειγμα...
...Η Βιολογικά Πιστοποιημένη Σκόνη Ακερόλας 50% Ταπιόκας που έχει υποστεί κατάψυξη και αποξήρανση είναι προϊόν που προέρχεται από πολτό ακερόλας που έχει αλεστεί μετά από κατάψυξη και αποξήρανση σύμφωνα με τις Γενικές Αρχές Παραγωγής (GMP). Ελεύθερη από αλκοόλ, συντηρητικά, ακτινοβολία και ζύμωση.
Τα προϊόντα μας που έχουν υποστεί αποξήρανση δεν θα μπορούσαν να έχουν καλύτερο διατροφικό προφίλ...
Η εταιρεία "Dental & Ιατρικές Συσκευές Υπηρεσία" ιδρύθηκε τον Αύγουστο του 1993 από τον κύριο Διπλ.-Μηχ. Μπέρντ Μπέρτραμ στην Πότσνταμ. Αυτό που αρχικά προοριζόταν μόνο ως εξουσιοδοτημένη υπηρεσία της εταιρείας Heraeus Kulzer, εξελίχθηκε γρήγορα σε μια ολοκληρωμένη εταιρεία υπηρεσιών, η οποία έγινε σημείο επαφής για άλλους κορυφαίους κατασκευαστές από τον τομέα της οδοντιατρικής και πολλούς πελάτε...
Η CRISTALCO είναι ο ευρωπαϊκός ηγέτης στις αγορές ζάχαρης, αλκοόλ και βιοαιθανόλης, ειδικευμένη στο μάρκετινγκ ζάχαρης σε όλες τις μορφές της, τόσο για τη φαρμακευτική, χημική όσο και για τη γεωργική βιομηχανία.
...Το εκχύλισμα κόκκινου ρυζιού είναι ένα μοναδικό, φυσικό προϊόν που χρησιμοποιείται εδώ και αιώνες στην Ασία στην βοτανολογία και ως φυσική χρωστική ουσία. Το ρύζι έχει υποστεί ζύμωση με τη βοήθεια του μύκητα 'Monascus purpureus', γεγονός που δημιουργεί το έντονο κόκκινο χρώμα. Το εκχύλισμα κόκκινου ρυζιού βοηθά στη διατήρηση φυσιολογικών επιπέδων χοληστερόλης. Οι κάψουλες κόκκινου ρυζιού μας...
... για την πλειονότητα των αγροτών της. Αυτό το κακάο συλλέγεται από μικρούς παραγωγούς που καλλιεργούν, ζυμώνουν και ξηραίνουν το δικό τους κακάο.\n\nHarvest\nΟκτώβριος – Νοέμβριος και Μάιος – Ιούνιος\n\nGenetics\nΓενετική Τρινιτάριο με μικρές ποσοστώσεις Κριόλο και Φοραστέρο\n\nPost Harvesting Process\nΟι κόκκοι από κάθε φάρμα ζυμώνονται ξεχωριστά. Η ζύμωση γίνεται σε ξύλινες κούτες για μια περίοδο...
...Φερμεντέρ για τη ζύμωση τροφίμων, φαρμακευτικών ή καλλυντικών προϊόντων
Η πλήρως αυτοματοποιημένη τεχνολογία αποστείρωσης της Ruland ελέγχει τις διαδικασίες στο φερμεντέρ με λεπτομέρεια και εξασφαλίζει βέλτιστες, συνεχείς συνθήκες περιβάλλοντος και τροφοδοσία θρεπτικών συστατικών.
...Η σειρά ISM της Dirmak Machinery απευθύνεται σε πολλούς τομείς, προσφέροντας μια ευρεία γκάμα προϊόντων από 10 λίτρα έως 350 λίτρα. Οι μηχανές μας επιτρέπουν την ζύμωση σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα, χάρη στον εξαιρετικό σχεδιασμό του μπολ και της σπειροειδούς συσκευής. Ο σπειροειδής μίκτης προσφέρει πολύ γρήγορη προετοιμασία χωρίς να θερμαίνει και να κουράζει τα προϊόντα, όπως ζύμη, κιμά, τσιγκόφτε κ.λπ. Η σειρά ISM δίνει δύναμη στην επιχείρησή σας με ήσυχη και ομαλή λειτουργία, ανθεκτική και μακράς διάρκειας.
...Εκλεπτυσμένο με 100% σταφύλια Verdejo, και ελεγχόμενη ζύμωση με διακοπή στους 9º αλκοόλ, και 57 γραμμάρια υπολειμματικής ζάχαρης. Ελκυστικό χρώμα κρεμ. Πολύ γλυκό και απαλό στο στόμα.
Αποστολές στην ηπειρωτική χώρα. Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 60€.
...Η ωρίμανση "Παράδοση" σημαίνει ότι αυτά τα Comté έχουν ωριμάσει σύμφωνα με την παραδοσιακή μέθοδο ωρίμανσης Comté, αυτή που χρησιμοποιήθηκε κατά την ίδρυση της επιχείρησής μας, πριν από σχεδόν 140 χρόνια.
Η ωρίμανση των Comté διεξάγεται με τρόπο που ευνοεί τη βέλτιστη ζύμωση. Κάθε τροχός θα περάσει από τουλάχιστον τρεις κάβες, παρουσιάζοντας η καθεμία...