...
Εκχύλιση κατά τμήματα
Μακρά ζύμωση 3 εβδομάδων
Μαλακή ζύμωση σε δεξαμενές
Ωρίμανση σε γαλλικά δρύινα βαρέλια για 12 μήνες
CÉPAGES
50% Cabernet Sauvignon
50% Merlot
DESCRIPTION
Με μια όμορφη διαυγή ρόμπα με γκρενά ανταύγειες, το Château Lalande rouge αποκαλύπτει στη μύτη ένα νόστιμο μπουκέτο από κόκκινα φρούτα και κακάο, με νότες καπνιστού ξύλου. Η επίθεση είναι απαλή και στρογγυλή, εξελισσόμενη σε φρουτώδεις νότες με τανίνες που είναι διακριτικά λειωμένες. Ένα σπουδαίο κρασί από το Saint-Julien.
...Το κόκκινο κρασί είναι ένα από τα πιο αγαπημένα αλκοολούχα ποτά στον κόσμο, προερχόμενο από τη ζύμωση μαύρων ή κόκκινων σταφυλιών. Το βαθύ του χρώμα κυμαίνεται από ρουμπινί έως γρανάτη ανάλογα με την ηλικία και την ποικιλία του. Τα κόκκινα κρασιά είναι συχνά γεμάτα, με πολύπλοκα αρώματα από κόκκινα φρούτα, δαμάσκηνα, βανίλια ή δέρμα, και τανίνες που προσφέρουν δομή και διάρκεια στο στόμα. Είτε...
...Υποκύψτε στην κομψότητα του Bourgogne rouge, ενός κρασιού με αξιοσημείωτο βάθος και πολυπλοκότητα. Ωριμασμένο προσεκτικά σε γαλλικά δρύινα βαρέλια, αυτό το κρασί αποκαλύπτει πλούσια αρώματα από ώριμα κόκκινα φρούτα και λεπτές ξυλώδεις νότες. Στο στόμα, μια βελούδινη υφή και μαλακοί τανίνες αγκαλιάζουν τον ουρανίσκο, προσφέροντας μια αρμονική και μαγευτική αισθητηριακή εμπειρία. Αφεθείτε στην διαχρονική κομψότητα αυτού του Bourgogne rouge.
...100% Merlot
Βρίσκεται στη Σεντ Τερ
Σημειώσεις Γευσιγνωσίας :
Με μια όμορφη σκούρα και βιολετί ρόμπα, αυτό το κρασί εκπέμπει ένα αρωματικό φάσμα μεγάλης πολυπλοκότητας. Ξεκινάμε με καπνιστές νότες, και στη συνέχεια εξελισσόμαστε σε μαύρα φρούτα και κόκκινες συκιές. Στο στόμα, η επίθεση είναι πυκνή και μαζική, διατηρώντας ταυτόχρονα μια ισορροπία και έντονη φρεσκάδα. Μια ισχυρή επίγευση που μαρτυρά ένα υποσχόμενο μέλλον.
...Ανοιχτό ροζ φωτεινό ρόμπα.
Νότες από κόκκινα φρούτα και μούρα (φράουλες, βατόμουρα), αποξηραμένα φρούτα (βερύκοκα), μπισκότα και αρτοσκευάσματα.
Σκαλισμένο, ο ουρανίσκος είναι αέρινος, πολύ αναζωογονητικός και προσφέρει μια πολύ όμορφη επίγευση.
...[terdézom) ροζέ παρουσιάζει μια όμορφη ανοιχτόχρωμη ρόμπα με λαμπερούς τόνους και ένα μπουκέτο από φρέσκα φρούτα και ελαφρές νότες εσπεριδοειδών. Μια φρεσκάδα στο στόμα, φρουτώδης, ισορροπημένος και ζωντανός. Είναι ένα ελαφρύ και ισορροπημένο βιολογικό ροζέ κρασί.
Διαθέτουμε σημαντικές ποσότητες για να τροφοδοτήσουμε τις αγορές σας.
...Ποικιλία: Vermentinu 20 ετών 25 hl/hec 6 500
φιάλες.
Συγκομιδή: πρωινή και χειρονακτική
Οινοποίηση: Άμεση πίεση χωρίς θειώδη / Ψυχρή απολάσπωση 48 ώρες / Ζύμωση και ζύμωση 14-15°C
Ωρίμανση σε λεπτά οινολάσπης 6 μήνες σε φυσικές θερμοκρασίες.
Φιλτράρισμα, ελαφρύ θειώδες και εμφιάλωση.
Εμφιάλωση την άνοιξη.
Γευσιγνωσία:
- Ζωντανό κίτρινο χρώμα;
- Έντονη αρωματική ένταση που χαρακτηρίζεται από φρούτα με λευκή σάρκα και κίτρινες ανθοφορίες του μακί;
- Ζωντανή, στρογγυλή και τεντωμένη γεύση. Οπισθορινική αίσθηση σε αρμονία με τη μύτη.
...Τα Brandies είναι εκλεπτυσμένα αποστάγματα, που παράγονται από κρασί και ωριμάζουν σε δρύινα βαρέλια για να αναπτύξουν πλούσιες και σύνθετες γεύσεις. Αυτή η διαδικασία ωρίμανσης τους προσδίδει βάθος γεύσης που γοητεύει τους λάτρεις των αποσταγμάτων σε όλο τον κόσμο. Τα Brandies συχνά απολαμβάνονται ως χωνευτικό, αλλά μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν για να ενισχύσουν κοκτέιλ με κομψότητα.
Στο...
...Χαρακτηρίζεται από ένα έντονο χρώμα, τραγανά φρούτα, και μια πυκνή και γλυκιά γεύση, είναι πραγματικά ένα κρασί απόλαυσης.
Ποικιλίες: Cabernet Sauvignon (70%), Merlot (12%), Cabernet Franc (9%), Petit Verdot (9%)
Παραγωγός: Οικογένεια Albada Jelgeresma στη Labarde (33460)
Μορφές και συσκευασίες: Φιάλη (75cl) - Ξύλινη κούτα των 12 - 2017...
Προσαρμοσμένη στις προδιαγραφές του πελάτη παραγωγή
... (χλώριο) χωρίς τα μειονεκτήματα: απομακρύνει τους λεκέδες από τα ρούχα χωρίς να τα ξεθωριάζει και δεν καταστρέφει τις ίνες, είναι άοσμο και δεν απελευθερώνει χλώριο στο περιβάλλον. Είναι βιοδιασπώμενο.
Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε σε πλυντήριο, σε μουλιάσμα και σε ψεκαστήρα. Αφαιρεί κυρίως λεκέδες από: τσάι, καφέ, κρασί, σάλτσα, φρούτα, σάλτσα ντομάτας, σοκολάτα, αίμα, ούρα, ιδρώτα, χόρτο, χώμα...
... οργανικούς λεκέδες: αίμα, τσάι, καφέ, κρασί, σοκολάτα, φρούτα, χόρτο, ντομάτα, λιπαρούς λεκέδες, ιδρώτα, ούρα, μελάνι, καπνό.
Λευκαίνει τα λευκά ρούχα που γκριζάρουν ή κιτρινίζουν.
Χρησιμοποιείται ως απορρυπαντικό πριν το πλύσιμο και ως συμπλήρωμα στο απορρυπαντικό.
Χρησιμοποιείται σε πλενόμενα υφάσματα (λευκά ή χρωματιστά), χαλιά, μοκέτες κ.λπ.
Μην χρησιμοποιείτε σε μετάξι, μαλλί, λινό και εξωτικά ξύλα.
...Ποικιλία: 100% Καλαδόκ
Ηλικία των αμπελιών: 15 ετών
Έδαφος: Αργιλοασβεστολιθικό
Συγκομιδή: Μηχανική
Γευσιγνωσία:
• Χρώμα: Βαθύ κόκκινο, βιολετί ανταύγειες
• 1η μύτη: Κόκκινα φρούτα
• 2η μύτη: Μπαχαρικές νότες
• Στο στόμα: Κόκκινα φρούτα, ισορροπία και φρεσκάδα
• Μακρά επίγευση
Συνοδεία φαγητού/κρασιού:
Περιφερειακά πιάτα, κρέατα, αλλαντικά
Διάρκεια παλαίωσης: 4 έως 5 χρόνια
Οινοποίηση:
Αφαίρεση σταφυλιών/Συνθλίψη.
Σχέδιο εκχύλισης 10 ημερών στους 24° για να διατηρηθεί η φρεσκάδα και ο καρπός.
Πίεση του στέμφυλου και προσθήκη στον χυμό.
FML πάνω σε λεπτά οινολάσπης το χειμώνα μέχρι την εμφιάλωση.
Προσαρμοσμένη στις προδιαγραφές του πελάτη παραγωγή
Διανομή
...Λαμπερό ανοιχτό χρυσό κίτρινο ρόμπα με κάποιες χρυσές αντανακλάσεις. Έντονη μύτη, με αρώματα φουντουκιών και ψημένων αμυγδάλων, αλλά και από γλυκά φρούτα. Στρογγυλή, πλούσια και λεία αίσθηση στο στόμα. Εκφράζεται με γλυκά εξωτικά φρούτα. Η πυκνή και ισχυρή επίγευση αναδεικνύει τα ψημένα αποξηραμένα φρούτα. Συνιστώμενη θερμοκρασία σερβιρίσματος: 12-14 βαθμοί.
Αυτό το κρασί είναι τέλειο για να...
...Μοσχάτο με χρυσή απόχρωση που ξεχωρίζει για την αρωματική του δύναμη στα εξωτικά φρούτα: κουμκουάτ, φρούτα του πάθους, λυτσί, πορτοκάλι. Αυτό το κρασί είναι γενναιόδωρο και βαθύ με μια επίγευση από αγιόκλημα.
Διαθέσιμο σε φιάλες ή σε χύμα.
Έλαβε βαθμολογία 12* στον διαγωνισμό "Μοσχάτο του Κόσμου" 2023.
...Η χειροποίητη μαρμελάδα Macvin είναι μια προσεκτικά παρασκευασμένη μαρμελάδα από κρασί Jura, εμπλουτισμένη με τις πλούσιες γεύσεις του Macvin, ενός παραδοσιακού γαλλικού απεριτίφ.
Βάρος: 130g
SKU: 3455140113573...
... Champagnes τουλάχιστον 25 ετών.
DEGUSTATION :
Το χρώμα του είναι κεχριμπαρένιο με τόνους που θυμίζουν κεραμιδί. Αυτό το XO κονιάκ, καθαρά παραδοσιακό Charentaise, είναι μεταξένιο και ισχυρό, προσφέροντας λεπτές αρωματικές νότες από αποξηραμένα φρούτα συνδυασμένες με λεπτές πικάντικες νότες. Η επίγευση είναι μακρά και ισχυρή με μια ελαφριά ξυλώδη νότα που είναι καλά ενσωματωμένη.
ACCORD METS / COGNAC :
Απολαύστε το σκέτο, ελαφρώς ζεσταμένο στην παλάμη σας. Συνοδεύει τέλεια μια σάλτσα από αστακούς με σαφράν.
Η TOM PRESS προτείνει στους επαγγελματίες όλο τον εξοπλισμό για τη συντήρηση, την επεξεργασία τροφίμων και τη μαγειρική: Νο 1 για τους λάτρεις του σπιτικού.
Η TOM PRESS σχεδιάζει και διανέμει περισσότερες από 5.000 αναφορές εξοπλισμού και προϊόντων για τη συντήρηση, τη μαγειρική και την επεξεργασία τροφίμων. Με αυτόν τον εξοπλισμό, μπορείτε να παράγετε και να επεξεργάζεστε φρούτα και λαχανικά, κ...
...Η διαδικασία ζύμωσης διαρκεί πολύ περισσότερο και γίνεται σε χαμηλότερη θερμοκρασία από ότι με τον χυμό σταφυλιού. Αυτό διατηρεί τα υγιή συστατικά στον χυμό ροδιού και προσφέρει μια πλούσια και φρουτώδη γεύση και άρωμα. Το ημι-γλυκό κρασί ροδιού NRAN έχει μαρόν χρώμα, ευχάριστα ξινό και αρωματικό άρωμα. Στο στόμα είναι φρουτώδες και εκτενώς πικάντικο. Οι τανίνες είναι ήπιες. Η επίγευση είναι μακράς διάρκειας με πλούσιες γεύσεις μούρων και ροδιού. Το NRAN είναι ένα αναζωογονητικό κρασί κοκτέιλ που σερβίρεται ελαφρώς δροσερό. Συνιστάται να πίνετε το NRAN με μαλακά τυριά, φρούτα και επιδόρπια.
... αρωματική παλέτα, ανάμεσα σε κόκκινα φρούτα (κεράσι, φραγκοστάφυλο) και κέδρο, προαναγγέλλουν όλη τη δύναμη και τη δομή αυτού του χαρμανιού με ατλαντικές νότες. Για τους λάτρεις των γευστικών και φρέσκων κρασιών με ωραία διάρκεια.
Διαθέσιμες χρονιές: 2013, 2014, 2015 και 2016...
...CEPAGE : 70% MERLOT, 30% CABERNET
ORIGINE DU RAISIN : 100% Domaine du MANOIR de la VALETTE à 40 km de BORDEAUX
SOL : Αργιλώδης ασβεστόλιθος
VINTAGE : 100% του έτους 2022
METHODE : Ωρίμανση σε δεξαμενές
ALCOOL : 12,5%<x<13 %Vol
DOSAGE : Ξηρός τύπος
PACKAGING : φιάλη 750 ml
NOTES : Διαυγές ροζέ κρασί. Η μύτη θυμίζει κόκκινα φρούτα καθώς και την επίθεση στο στόμα.
Συμβουλές : Πηγαίνει πολύ καλά ως απεριτίφ ή καθ' όλη τη διάρκεια του γεύματος. Να καταναλώνεται μεταξύ 4 και 8 °C.
... technique de la \"Méthode Traditionnelle\". Ce Rosé est le produit d'une sélection rigoureuse des cuvées qui feront la \"champagnisation\". Il a été élevé pendant un minimum de 12 mois, donnant au vin son fruité et sa complexité.":"Δεύτερη φυσική ζύμωση σε μπουκάλι που επιτυγχάνεται με την τεχνική της \"Παραδοσιακής Μεθόδου\". Αυτό το Ροζέ είναι το προϊόν μιας αυστηρής επιλογής των κουβών που θα κάνουν την \"σαμπανιοποίηση\". Έχει ωριμάσει για τουλάχιστον 12 μήνες, δίνοντας στο κρασί τη φρουτώδη γεύση και την πολυπλοκότητά του."}...
Η West-Indies Distribution είναι ένας εισαγωγέας και διανομέας εξωτικών προϊόντων, κυρίως από τις Αντίλλες (Γουαδελούπη, Μαρτινίκα, Γουιάνα και Ρεϊνιόν). Διαθέτουμε την πιο ευρεία γκάμα προϊόντων, από ξηρά, φρέσκα, κατεψυγμένα έως φρούτα και λαχανικά. Παρέχουμε παράδοση στη Γαλλία και διεθνώς. Συνεργαζόμαστε με αξιόπιστους προμηθευτές από όλο τον κόσμο για να διασφαλίσουμε τη φρεσκάδα, την ποιότητ...
... Βερσαλλιών.
Συλλέγεται από την αρχαιότητα σε όλη την περιφέρεια της Μεσογείου, καθώς και στην Κεντρική Ασία.
Ο χυμός του, που δροσίζει, ήταν πολύ εκτιμημένος από τις εμπορικές καραβάνες που διέσχιζαν την έρημο.
Οι Αιγύπτιοι τον ζύμωναν για να παρασκευάσουν ένα δυνατό κρασί.
Ο ρόδι εγκαταστάθηκε στις Καραϊβικές και στη Λατινική Αμερική με την άφιξη των Ισπανών κατακτητών.
Στην αρχαία Αίγυπτο, αυτός ο καρπός θεωρούνταν σύμβολο φιλοδοξίας ή ευημερίας.
Ean13:3701511702625
Αναφορά:ΣκόνηΡοδιούΒιοFairΟυζμπέκ1...
...Αυτό το κρασί γοητεύει με την αρωματική του κομψότητα, με νότες από ώριμα μαύρα φρούτα και λεπτές μπαχαρικές νότες. Στο στόμα, παρουσιάζει μια έντονη ένταση, μια όμορφη ισορροπία και μια σίγουρη κομψότητα από την πρώτη του εμφιάλωση.
Συνοδεύει ιδιαίτερα καλά μια daube de bœuf ή ένα ριζότο με μανιτάρια.
...Σόλοι:
Λιμωνο-Ασβεστολιθικοί
Χρυσό μετάλλιο από τους Gilbert και Gaillard
Οινοποίηση:
Συγκομιδή χωρίς κοτσάνια, μακρά εκχύλιση σε ανοξείδωτη δεξαμενή και στη συνέχεια ωρίμανση σε γαλλικά βαρέλια.
Λαμπερό χρώμα, κόκκινο ρουμπινί
Εντυπωσιακή και πλούσια μύτη, αρώματα καβουρδισμένου, βανίλιας και γλυκόριζας συνοδευόμενα από ώριμα φρούτα όπως το δαμάσκηνο.
Στο στόμα, οι τανίνες είναι μεταξένιες και καλά ενσωματωμένες.
Σύνθεση: 100% Cabernet Sauvignon
Σόλοι: Λιμωνο-Ασβεστολιθικοί...
...Έδαφος: Ροζ γρανίτης
Πυκνότητα φύτευσης: 9.000 φυτά/εκτάριο για να ελέγχεται η ζωτικότητα της ποικιλίας.
Κλάδεμα: γαλλικό, πολύ κοντό, επιτρέπει τον έλεγχο των αποδόσεων.
Οινοποίηση:
Συγκομιδή: χειρονακτική.
Μέθοδος: παραδοσιακή του Μποζολέ, ημι-καρbonique, σε ολόκληρες τσαμπιά.
Μακράν: 6 έως 10 ημέρες.
Ωρίμανση: σε δεξαμενές.
Γευσιγνωσία:
Κόκκινο με όμορφες βιολετί ανταύγειες, αυτή η σοδειά απελευθερώνει πολύπλοκες αρωματικές νότες από κόκκινα φρούτα και μαύρη σταφίδα, συνοδευόμενες από αποχρώσεις αμυγδάλου.
Μετά από μια έντονη επίθεση, το κρασί γεμίζει όλο το στόμα.
...Τερέν: Αργυρός και χαλικώδης έδαφος σε σχιστόλιθους
Κατάσταση: Υψηλός λαιμός
Ο σταφύλι συλλέγεται χειροκίνητα με διαδοχικές επιλογές.
Οινοποίηση
Η αλκοολική ζύμωση πραγματοποιείται σε βαρέλια και η ωρίμανση διαρκεί 18 μήνες σε βαρέλια.
Υπολείμματα ζάχαρης: 210 g/λίτρο
Βαθμός: 12.5
Γευσιγνωσία μεταξύ 10 και 12°C
Μύτη: Κίτρινο
Μύτη: Νότες από κυδώνια
Στόμα: Γλυκά φρούτα, κυδώνια με πλούσια επίγευση...
...MILLESIME : 2020
CEPAGE : Pineau d'Aunis (50%), Gamay (50%).
TERROIR : Λιμνών αργίλου.
VINIFICATION ET ELEVAGE : Σταφύλια που συλλέγονται σε πολύ καλή ωρίμανση. Μακράνωση 24 ωρών σε χαμηλή θερμοκρασία.
APPELLATION : AOP Ροζέ ν'Ανζού.
NOTES DE DEGUSTATION : Ροζέ χρώμα. Αρμονική μύτη από μικρούς κόκκινους καρπούς. Γευστική, τρυφερή γεύση με φινάλε γεμάτο φρούτα και πιπεράτες πικάντικες νότες.
ACCORD METS/VIN : Απεριτίφ, αλλαντικά, πίτσα, επιδόρπια με φρούτα.
TEMPERATURE DE SERVICE : Μεταξύ 6 και 8°C.
Κουτί με 6 φιάλες των 75cl...