...Ο Cep Boletus Edulis 6-9 είναι ένα premium αποξηραμένο μανιτάρι, που εκτιμάται για τη πλούσια, γήινη γεύση του και τις νότες umami. Ιδανικό για σούπες, σάλτσες και ριζότο, προσθέτει βάθος σε μια ευρεία γκάμα μαγειρικών εφαρμογών.
Ιδρυμένη το 2000, η FOOD PARTNERS CO ειδικεύεται στο σχεδιασμό και την παραγωγή φρέσκων, αποστειρωμένων ή παστεριωμένων έτοιμων γευμάτων για τον τομέα Food Services & τη μεγάλη διανομή.
Παράγουμε και προσφέρουμε:
- Τρόφιμα υπό τη δική σας μάρκα
- Μια ευρεία γκάμα έτοιμων γευμάτων με βάση θαλασσινά, λαχανικά και κρέας,
που κατασκευάζουμε σε παστεριωμένα ή αποστειρωμένα πιάτα
- Έρευνα & ανάπτυξ...
... υφή του τυριού. Ιδανική για να ενισχύσει ζυμαρικά, ριζότο, κρέατα ή γκουρμέ ορεκτικά, προσφέρει μια κομψή και αρωματική πινελιά που μετατρέπει τα καθημερινά πιάτα σε γαστρονομικές εμπειρίες. Η κρεμώδης υφή της σάλτσας και η ουσία της εμπλουτισμένη με τρούφα την καθιστούν αγαπημένη για όσους αναζητούν μια εκλεπτυσμένη και γκουρμέ προσθήκη στο γαστρονομικό τους ρεπερτόριο.
...Ριζότο με αποξηραμένα σαλιγκάρια, κουρκουμά και μανιτάρια. Μια θεϊκή γεύση που προέρχεται κυριολεκτικά από τη γη! Για πιο πλούσια γεύση μπορείτε να προσθέσετε φρέσκο τριμμένο τζίντζερ από πάνω. Έτοιμο σε 15 λεπτά.
... επιτρέπει στο θρεπτικό υγρό να παραμένει μέσα στην κατσαρόλα, επιτρέποντας στο πιάτο σας να μαγειρεύεται στα δικά του υγρά.
Παρουσίαση
ΑΠΟ ΣΤΗΦΑΔΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΕΝΟ ΑΡΓΑ ΜΕΧΡΙ ΓΡΗΓΟΡΕΣ ΚΑΤΣΑΡΟΛΕΣ...
Χρειάζεστε την τέλεια κατσαρόλα για πουλερικά, κρέας, ψητά, ρύζι, ζυμαρικά, σάλτσα μπολονέζ, ριζότο, λαχανικά, στιφάδο, σούπες, τσίλι κον κάρνε, κάρυ, θαλασσινά, πατάτες ή όσπρια; Επιλέξτε από τη σειρά μας...
...Χρησιμοποιήστε το για να καρυκεύσετε κρέατα, ψάρια, λαχανικά, ριζότο ή ακόμα και για να πασπαλίσετε απαλά σε πιάτα θαλασσινών. Το λεπτό του άρωμα και το λαμπερό του χρώμα θα προσθέσουν μια πινελιά κομψότητας σε κάθε μπουκιά.
Αναφορά:SELSAFRAN...
... πολύπλοκες συνταγές υψηλής γαστρονομίας: Τηγανητά αυγά με τρούφα, ομελέτες, τοστ με τρούφα, πίτσα με τρούφα, σάλτσα κρέατος με τρούφα, ζυμαρικά με τρούφα, ριζότο με τρούφα, λαζάνια με τρούφα, τυρί με τρούφα, πουρέ με τρούφα, ψάρι με τρούφα, σαλάτες με τρούφα και ξύδι και οποιοδήποτε άλλο πιάτο μπορούμε να φανταστούμε. Πρέπει να σημειωθεί ότι οι "Olio-baldintzak" δεν προορίζονται για μαγείρεμα, καθώς η...
...συγκομιδής και επεξεργασίας υπόκειται σε αυστηρές ευρωπαϊκές προδιαγραφές. Με το εισαγόμενο ρύζι, για παράδειγμα, δεν γνωρίζουμε ποια χημικά έχουν χρησιμοποιηθεί κατά τη διάρκεια της καλλιέργειάς του. Το πιο διάσημο ιταλικό πιάτο με ρύζι Arborio είναι το ριζότο, ένα χαρακτηριστικό πιάτο του βόρειου τμήματος της Ιταλίας. Το ρύζι Arborio μπορεί επίσης να είναι συστατικό γλυκών ρυζιού με βάση το γάλα ή το...
... ξηρές ντομάτες Calvi σε ελαιόλαδο είναι ένα εξαιρετικό ορεκτικό που σερβίρεται, για παράδειγμα, με φέτες σπιτικού ψωμιού ή σε μπρουσκέτες, αλλά μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν για να δώσουν γεύση σε ένα πρώτο πιάτο, όπως ένα ωραίο ριζότο.
Είναι νόστιμες σε σαλάτες με λαχανικά, ρύζι ή ζυμαρικά. Για παράδειγμα, για να δώσετε μια ιδιαίτερη αίσθηση σε μια σαλάτα Καπρέζε, προσθέτοντας ξηρές ντομάτες...
...Ένα όμορφο κουτί που περιέχει ένα "Assaisonnement à tailler Cèpe" και έναν "taille-crayon" σύμφωνα με τις διατροφικές προδιαγραφές. Μια φυσική, φυτική και χωρίς γλουτένη συνταγή μαγειρεμένη με αγάπη στην Αλές, στις Σέβεννες.
Ιδανικό με κουζίνα του Νότου-Δυτικά, θηράματα, φρέσκο τυρί, σούπες και ριζότο.
Ένα "Assaisonnement" 18g, είναι 120 φλούδες για τα πιάτα σας.
Να φυλάσσεται σε θερμοκρασία δωματίου, μακριά από το φως.
Διαστάσεις: 9,5 x 11,4 x 4,4 cm
Καθαρό βάρος: 18g...
... περιεκτικότητάς του σε αντιοξειδωτικά, βιταμίνες και μέταλλα. Είναι πλούσιο σε βιταμίνη C, βιταμίνη K και βιταμίνη B6, ενώ έχει επίσης υψηλή συγκέντρωση πολυφαινολών, φυτικών ενώσεων με ισχυρές αντιοξειδωτικές δραστηριότητες.
ΣΤΗΝ ΚΟΥΖΙΝΑ
Το ρόδι χρησιμοποιείται συχνά στην κουζίνα για την παρασκευή χυμών, μαρμελάδων, σαλτσών και για τη διακόσμηση πιάτων. Επιπλέον, οι μικρές πορτοκαλί φέτες του μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να προσθέσουν μια πινελιά χρώματος και γεύσης σε διάφορες συνταγές, όπως σαλάτες, ριζότο, κρέατα και γλυκά.
...Απευθείας από τους κήπους της Σικελίας, τα καλύτερα λαχανικά και χόρτα μεταφέρονται στις κουζίνες μας για να δημιουργήσουν ένα νόστιμο, ελαφρύ και θρεπτικό ριζότο. Φτιαγμένο με μεθόδους που διατηρούν τα χαρακτηριστικά και την ποιότητά του, θα σας μεταφέρει κατευθείαν στα χωράφια του Νότου.
...Μια τέλεια ισορροπημένη μίξη από πρώτης ποιότητας ρύζι Arborio και επιλεγμένα υλικά όπως αποξηραμένα μανιτάρια και αρωματικά βότανα. Νόστιμο, πλήρες και από φυσικά συστατικά, αυτή η μίξη είναι ιδανική ως πλήρες χορτοφαγικό (και vegan) γεύμα, ή αποτελεί μια υπέροχη βάση στην οποία μπορείτε να προσθέσετε κρέας ή ψάρι. Μια γρήγορη εναλλακτική λύση για σπιτικό ριζότο με όλα τα φυσικά συστατικά...
...Ο Tuber Aestivum Vitt Tondello αποτελείται από πολύ μικρούς ή μικρούς καλοκαιρινούς τρούφες, που δεν είναι κομμένες ή τεμαχισμένες. Παρά το μικρό τους μέγεθος, αυτές οι τρούφες διατηρούν όλο το λεπτό και γήινο άρωμά τους, χαρακτηριστικό του Tuber Aestivum. Ιδανικές για τρίψιμο ή χρήση σε πιάτα όπως ζυμαρικά, ριζότο ή σαλάτες, προσφέρουν μια οικονομική επιλογή χωρίς να θυσιάζουν τη γεύση. Αυτή η τρούφα είναι ιδανική για όσους θέλουν να απολαύσουν τη πολυτελή γεύση των καλοκαιρινών τρούφες σε πιο προσιτή τιμή.
...Αφού ολοκληρωθεί το μαγείρεμα και εκτός φωτιάς, ανακατέψτε το Ριζότο με Μανιτάρια Πόρτσινι με καθαρισμένο βούτυρο, λίγες νιφάδες από Καστελμάνο και φρέσκο ψιλοκομμένο μαϊντανό.
Συστατικά: Ρύζι Καρναρόλι Κλασικό (88%), φυτικό ζωμό σε σκόνη (αλάτι, άμυλο και μαλτοδεξτρίνες πατάτας, αποξηραμένα λαχανικά (καρότο, σέλινο, μαϊντανός), λάδι ηλιόσπορου, φυσικά αρώματα, μπαχαρικά), αλεύρι ρυζιού...
...Χωρίς συντηρητικά και με λιγότερο από 1,5 % λιπαρά. Αυτό το ριζότο θα ενθουσιάσει τις γεύσεις σας. Οι πρώτες ύλες που χρησιμοποιούνται είναι οι καλύτερες διαθέσιμες στην αγορά (ρύζι Carnaroli, αποξηραμένα μανιτάρια, ψιλοκομμένα αποξηραμένα λαχανικά). Χρησιμοποιούμε κομμάτια λαχανικών αντί για σκόνες λαχανικών. Η συσκευασία έχει επιλεγεί για να κάνει το περιεχόμενο ορατό και ελκυστικό. Η σειρά ριζότο σας επιτρέπει να φαίνεστε σαν αληθινός σεφ σε μόλις 16 λεπτά μαγειρέματος.
... και μια γεύση που κυμαίνεται από γλυκιά έως ελαφρώς πικάντικη. Το κυλινδρικό του σχήμα και η μη βρώσιμη κρούστα είναι σύμβολα της χειροποίητης φροντίδας και της ποιότητας. Το Pecorino Intramontes είναι ο ιδανικός πρωταγωνιστής για ορεκτικά, σνακ και επιδόρπια, χάρη στη λεπτή και ποτέ επιθετική γεύση του.
Τέλειο για να το απολαύσετε μόνο του ή τριμμένο σε ζυμαρικά και ριζότο, είναι ένα τυρί που μαγεύει τον ουρανίσκο και εμπλουτίζει κάθε τραπέζι με μια πινελιά κομψότητας και αυθεντικής γεύσης.
...Μια βιολογική εξαιρετικής ποιότητας ελαιόλαδο επιλεγμένο για τον πλούτο του αρώματος του, που αναδεικνύεται χάρη στο λεπτό άρωμα της τρούφας (Tuber Melanosporum), αληθινό μαύρο διαμάντι της προβαλλικής γης!
Συμβουλές γευσιγνωσίας:
Σε σαλάτα, καρπάτσιο, ριζότο, φρέσκα ζυμαρικά ή σε πουρέ πατάτας.
...Υπάρχουν τόσες πολλές συνταγές με ρύζι... Είναι σίγουρο ότι πρέπει να ξέρετε πώς να το μαγειρεύετε. Αφήστε στην άκρη την ιδέα ότι είναι μόνο ένα συνοδευτικό, μαζί μας, το ρύζι γίνεται ένα αυτόνομο πιάτο: το Ριζότο, ντυμένο με διάφορους τρόπους για να παρελάσει στα τραπέζια σας πάντα με την τελευταία μόδα. Από τη σκληρή και εκλεπτυσμένη γεύση της τρούφας, μέχρι τη ζεστασιά και την αγκαλιά των 4 τυριών, περνώντας από τη λεπτή γεύση του σαφράν και το ΒΙΟ, η Casa Di Cecco σας παρουσιάζει τα ριζότα της: όλα διαφορετικά, αλλά το καθένα με το δικό του στυλ.
...Ριζότο με μανιτάρια παρασκευασμένο με τρυφερό ρύζι Arborio και κρεμώδη σάλτσα. Τα γευστικά μανιτάρια porcini συνοδεύονται από νέους αρακά.
Βάρος: 265γ.
... κολοκύθα.
Τρόπος παρασκευής:
Βάλτε δύο κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο σε ένα τηγάνι, προσθέστε το ρύζι και αφήστε το να μαγειρευτεί λίγο, αλατοπιπερώστε κατά βούληση. Στη συνέχεια, προσθέστε περίπου 100 ml λευκού κρασιού και αφήστε το να εξατμιστεί. Προσθέστε σταδιακά ζεστό νερό (λίγο παραπάνω από το διπλάσιο του ρυζιού), ανακατεύοντας συνεχώς για περίπου 20 έως 25 λεπτά.
Το ριζότο πρέπει να είναι...
Εμείς, η εταιρεία Ludwig Hunger Werkzeug- und Maschinenfabrik GmbH, αναπτύσσουμε και διανέμουμε εργαλεία και μηχανές υψηλής ποιότητας για την επισκευή κινητήρων, μεγάλων κινητήρων και ακριβών τρυπών, καθώς και συσκευές που υποστηρίζουν αυτές τις εργασίες.
Η ιστορία της εταιρείας μας έχει μια μακρά παράδοση:
- 1922 Ίδρυση της εταιρείας και ανάπτυξη ρυθμιζόμενων χειροκίνητων τρυπανιών
- Από το 1950...
... για ριζότο και πιλάφι. Ένα εξαιρετικό συνοδευτικό. Ιδανικό για σαλάτες, κρέας και λαχανικά. Περιέχει 3 φορές περισσότερη πρωτεΐνη από το λευκό ρύζι. Διατηρεί τον σπόρο του κόκκου και όλα τα ευεργετικά στοιχεία.
Σε σύγκριση με το λευκό ρύζι, το καφέ ρύζι ARATAY έχει x12 φυτικές ίνες, x2 ιχνοστοιχεία, x6 βιταμίνη B1, x4 βιταμίνη PP. Βελτιώνει την ανοσία, καθαρίζει το σώμα, βελτιώνει τον μεταβολισμό...
...από δρυ (γαλλική δρυς) και επιπλέον 6 μήνες στις φιάλες.
Δυνατότητα παλαίωσης: 2018 - 2028.
Χαρακτηριστικά: Το χρώμα είναι βαθύ ρουμπινί. Το μπουκέτο προσφέρει τόσο νεανικές όσο και ώριμες νότες. Μυρίζει ώριμα σκούρα κόκκινα και μαύρα φρούτα και σοκολάτα με μια υποψία ξύλου.
Το κρασί είναι ξηρό στο στόμα με βελούδινη υφή και ευέλικτους τανίνες.
Πολύ έντονος και φρουτώδης χαρακτήρας αλλά ακόμα νιώθεις την κομψή φρεσκάδα.
Συνοδευτικά φαγητά: Κατάλληλο για μπριζόλα, τερίνα από άγριο κρέας ή ψητή πάπια. Ταιριάζει επίσης με ζυμαρικά, ριζότο και ώριμα τυριά. Θερμοκρασία σερβιρίσματος: 14 - 16° C.
εμπειρία 20 ετών στον τομέα των ημιτελών προϊόντων, αρωμάτων και συστατικών τροφίμων
Η εταιρεία GOODAS εδώ και πάνω από 20 χρόνια, έχει μια εδραιωμένη εμπειρία στον τομέα των ημιτελών προϊόντων, φυσικών αρωμάτων και συστατικών τροφίμων "clean label". Οι πολλές πιστοποιήσεις που έχει αποκτήσει αποδεικνύουν μια ολοένα και αυξανόμενη προσοχή, καθώς και μια ανάγκη να ανταποκριθούν στις ολοένα και πιο ...
...Αυτή η πλούσια σε γεύσεις ελαιόλαδο προσφέρει μια πολύ ισορροπημένη γεύση με λεπτές νότες τρούφας. Συνοδεύει υπέροχα τις σαλάτες, τα ζυμαρικά ή τα ριζότο.
Συστατικά: Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο 98,75%, Τρούφες καλοκαιρινές και αποξηραμένες μαύρες τρούφες 0,75% (ισοδύναμο με 2% φρέσκα προϊόντα): καλοκαιρινή τρούφα (Tuber Aestivum Vitt) 0,6%, Τρούφα...
...στο ουσιώδες: μια αλάνθαστη και χωρίς λάθη εκτέλεση για να απολαύσετε χωρίς αναστολές μια απλή, υγιεινή και νόστιμη κουζίνα. Σας οδηγεί να ανακαλύψετε σε αυτό το βιβλίο πιάτα που θα εντυπωσιάσουν με την απλότητά τους. Εγγυημένη προσβασιμότητα, με το πιάτο σας: ποτ-ο-φου, μπουργκινιόν, μπλανκέτ, αλλά και ριζότο, γκρατιν ντοφινουά ή τάρτα με μαροίλ, κ.λπ.
ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ
Μετά από την καριέρα του ως κοινωνιολόγος, ο DORIAN NIETO άνοιξε το blog μαγειρικής του "Μα γιατί σας το λέω αυτό... doriancuisine.com" για να μοιραστεί
Αναφορά: BELSO17
Σε απόθεμα: 1 άρθρο
Γλώσσα: Γαλλικά...