... ξηρές ντομάτες Calvi σε ελαιόλαδο είναι ένα εξαιρετικό ορεκτικό που σερβίρεται, για παράδειγμα, με φέτες σπιτικού ψωμιού ή σε μπρουσκέτες, αλλά μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν για να δώσουν γεύση σε ένα πρώτο πιάτο, όπως ένα ωραίο ριζότο.
Είναι νόστιμες σε σαλάτες με λαχανικά, ρύζι ή ζυμαρικά. Για παράδειγμα, για να δώσετε μια ιδιαίτερη αίσθηση σε μια σαλάτα Καπρέζε, προσθέτοντας ξηρές ντομάτες...
... περιεκτικότητάς του σε αντιοξειδωτικά, βιταμίνες και μέταλλα. Είναι πλούσιο σε βιταμίνη C, βιταμίνη K και βιταμίνη B6, ενώ έχει επίσης υψηλή συγκέντρωση πολυφαινολών, φυτικών ενώσεων με ισχυρές αντιοξειδωτικές δραστηριότητες.
ΣΤΗΝ ΚΟΥΖΙΝΑ
Το ρόδι χρησιμοποιείται συχνά στην κουζίνα για την παρασκευή χυμών, μαρμελάδων, σαλτσών και για τη διακόσμηση πιάτων. Επιπλέον, οι μικρές πορτοκαλί φέτες του μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να προσθέσουν μια πινελιά χρώματος και γεύσης σε διάφορες συνταγές, όπως σαλάτες, ριζότο, κρέατα και γλυκά.
...Απευθείας από τους κήπους της Σικελίας, τα καλύτερα λαχανικά και χόρτα μεταφέρονται στις κουζίνες μας για να δημιουργήσουν ένα νόστιμο, ελαφρύ και θρεπτικό ριζότο. Φτιαγμένο με μεθόδους που διατηρούν τα χαρακτηριστικά και την ποιότητά του, θα σας μεταφέρει κατευθείαν στα χωράφια του Νότου.
...Ο Tuber Aestivum Vitt Tondello αποτελείται από πολύ μικρούς ή μικρούς καλοκαιρινούς τρούφες, που δεν είναι κομμένες ή τεμαχισμένες. Παρά το μικρό τους μέγεθος, αυτές οι τρούφες διατηρούν όλο το λεπτό και γήινο άρωμά τους, χαρακτηριστικό του Tuber Aestivum. Ιδανικές για τρίψιμο ή χρήση σε πιάτα όπως ζυμαρικά, ριζότο ή σαλάτες, προσφέρουν μια οικονομική επιλογή χωρίς να θυσιάζουν τη γεύση. Αυτή η τρούφα είναι ιδανική για όσους θέλουν να απολαύσουν τη πολυτελή γεύση των καλοκαιρινών τρούφες σε πιο προσιτή τιμή.
...Αφού ολοκληρωθεί το μαγείρεμα και εκτός φωτιάς, ανακατέψτε το Ριζότο με Μανιτάρια Πόρτσινι με καθαρισμένο βούτυρο, λίγες νιφάδες από Καστελμάνο και φρέσκο ψιλοκομμένο μαϊντανό.
Συστατικά: Ρύζι Καρναρόλι Κλασικό (88%), φυτικό ζωμό σε σκόνη (αλάτι, άμυλο και μαλτοδεξτρίνες πατάτας, αποξηραμένα λαχανικά (καρότο, σέλινο, μαϊντανός), λάδι ηλιόσπορου, φυσικά αρώματα, μπαχαρικά), αλεύρι ρυζιού...
... και μια γεύση που κυμαίνεται από γλυκιά έως ελαφρώς πικάντικη. Το κυλινδρικό του σχήμα και η μη βρώσιμη κρούστα είναι σύμβολα της χειροποίητης φροντίδας και της ποιότητας. Το Pecorino Intramontes είναι ο ιδανικός πρωταγωνιστής για ορεκτικά, σνακ και επιδόρπια, χάρη στη λεπτή και ποτέ επιθετική γεύση του.
Τέλειο για να το απολαύσετε μόνο του ή τριμμένο σε ζυμαρικά και ριζότο, είναι ένα τυρί που μαγεύει τον ουρανίσκο και εμπλουτίζει κάθε τραπέζι με μια πινελιά κομψότητας και αυθεντικής γεύσης.
εμπειρία 20 ετών στον τομέα των ημιτελών προϊόντων, αρωμάτων και συστατικών τροφίμων
Η εταιρεία GOODAS εδώ και πάνω από 20 χρόνια, έχει μια εδραιωμένη εμπειρία στον τομέα των ημιτελών προϊόντων, φυσικών αρωμάτων και συστατικών τροφίμων "clean label". Οι πολλές πιστοποιήσεις που έχει αποκτήσει αποδεικνύουν μια ολοένα και αυξανόμενη προσοχή, καθώς και μια ανάγκη να ανταποκριθούν στις ολοένα και πιο ...
...Συστατικά: καλοκαιρινό μαύρο τρούφα (tuber aestivum Vitt.) 70%, ελαιόλαδο, αλάτι, άρωμα.
Προτάσεις: Ιδανικό για ορεκτικά, ομελέτες, αντιπάστι, πιάτα ζυμαρικών, ριζότο, λευκά κρέατα και σαλάτες.
Διαθέσιμο επίσης σε μορφή 500 g.
...Ο κύβος για ζωμό ψαριού είναι μία από τις καινοτομίες της Bauer. Μπακαλιάρος, γαρίδα και αποξηραμένος καβούρι ενώνονται με λαχανικά πρώτης ποιότητας. Για πιάτα με γεύση θάλασσας και για να προσθέσετε μία πινελιά πρωτοτυπίας στο τραπέζι. Διαλύστε 1 κύβο ψαριού Bauer σε 500ml νερού και βράστε για μερικά λεπτά ανακατεύοντας κατά διαστήματα. Ο κύβος μπορεί να προστεθεί στα φαγητά (σούπες ψαριού, σάλτσες ψαριού, σούπες, ριζότο, πιάτα ψαριού) κατά τη διάρκεια του μαγειρέματος, στην επιθυμητή ποσότητα.
...το έξτρα παρθένο ελαιόλαδο από την Olive Armonico ταιριάζει σε μέτρια νόστιμα πιάτα. Ιδανικό για χρήση στο τραπέζι, για να εμπλουτίσει λεπτά πιάτα όπως η Bresaola και οι φρέσκες σαλάτες, είναι επίσης εξαιρετικό στην κουζίνα για να καρυκεύσει ψάρι, ριζότο, ζυμαρικά και τηγανητά. Συνιστάται για όλα εκείνα τα πιάτα όπου το λάδι έχει τον ρόλο της βελτίωσης της ουσίας, χωρίς να καλύπτει τα αρώματα.
...Η κρέμα μανιταριών τρούφας μας είναι ένα μοναδικό προϊόν.
Ιδανική για άλειμμα σε καναπέδες ή κρουτόν ως απεριτίφ, ως καρύκευμα για ζυμαρικά, ριζότο, βραστά/ψητά λαχανικά, σε κρέατα ή σε πολλές άλλες συνταγές.
Αποθηκεύστε σε δροσερό μέρος μακριά από άμεσο φως. Αφού ανοιχτεί, διατηρήστε την στο ψυγείο καλυμμένη με λάδι και χρησιμοποιήστε την εντός λίγων ημερών.
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ: Μανιτάρια, Τρούφα, ελαιόλαδο εξαιρετικής ποιότητας, αλάτι, φυσικές γεύσεις
Διάρκεια ζωής: 30 μήνες, διαθέσιμες διάφορες μορφές...
Εισάγουμε και εξάγουμε κατεψυγμένα ψάρια, συσκευάζουμε επαγγελματικά παρασκευάσματα ποιότητας για τη μαζική εστίαση. Αναζητούμε νέους σοβαρούς συνεργάτες για να επεκτείνουμε στο εξωτερικό τα προϊόντα μας, θαλασσινές σαλάτες, διάφορες τηγανιτές ψαριές, παρασκευάσματα για ριζότο και θαλασσινά με δοκιμασμένες συνταγές κατάλληλες για τη μαζική εστίαση, εστιάζοντας στη μείωση του χρόνου προετοιμασίας και στη μείωση του κόστους αποθήκευσης, ποιότητα, οικονομία και πρακτικότητα μαζί.
...βούτυρο τρούφας, ριζότο τρούφας, ζυμαρικά τρούφας, πουρέ τρούφας, πατέ από μαύρες ελιές, πικάντικη σάλτσα, ντομάτα με τρούφα ή μανιτάρια. Διαθέτουμε επίσης αποξηραμένες τρούφες σε βάζο. Για τη μαζική εστίαση, εξαιρετικά πορτσίνι και κατεψυγμένες τρούφες. Ούμπρια και Τοσκάνη κρασιά. Από το 1990, η Tartufi Bianconi παράγει ειδικά προϊόντα τρούφας και καρυκεύματα με τρούφα όπως λάδι τρούφας και ριζότο...
...Τα κρέατά μας (φιλέτο, ριζότο, διάφραγμα, μπριζόλες και φιορεντίνες) συνοδεύονται από τα καλύτερα τοπικά κρασιά, από μια επιλογή τσίπουρων και από 5 διαφορετικές αρωματικές ποικιλίες καφέ, για μια μοναδική γαστρονομική εμπειρία που αξίζει να δοκιμάσετε. Βρισκόμαστε στη Via San Martino, 48 στο Mariano Comense, επαρχία Κόμο. Για πληροφορίες και κρατήσεις καλέστε το 0314124745.
... κατοίκων της Βιέτρι σούλ Μάρε και της Ακτής Αμάλφι, που συνδυάζουν σοφά την τυπική μυρωδιά των θαλασσινών προϊόντων με αυτά των μπαχαρικών και την αναγνωρίσιμη μυρωδιά των λεμονιών της ακτής Αμάλφι και Σορέντο. Το εστιατόριο προσφέρει την ευκαιρία στον πελάτη να απολαύσει τα παραδοσιακά πιάτα της Βιέτρι και της Ακτής Αμάλφι, που, χάρη στην ποιότητα των γνήσιων προϊόντων και την τέχνη του σεφ, γίνονται ξεχωριστά: νιόκι ή κανελόνια στη Σορέντο, σιαλατέλι με θαλασσινά, πακέρι ή ριζότο με ψαράκια ή μανιτάρια πορτσίνι, σπαγγέτι με μύδια, ψάρι.
...ΣΑΛΤΣΕΣ ΜΕΣΟΓΕΙΟΥ ΕΤΟΙΜΕΣ ΓΙΑ ΧΡΗΣΗ
Η Ιδέα
Δημιουργία σαλτσών "έτοιμων προς χρήση" για να ετοιμάσετε σε λίγα δευτερόλεπτα τα πιο δημοφιλή πιάτα των παράκτιων περιοχών της Μεσογείου όπως: Ζυμαρικά, Ριζότο, Πίτσα, Μπρουσκέτες, Κους Κους, Σούπες, Βελουτέ και Πολέντα.
Η Παράδοση
Χρησιμοποιούμε μόνο τις πιο παλιές πρώτες ύλες της μεσογειακής κουζίνας όπως: Ψάρι από τη Μεσόγειο FAO 37, Ελαιόλαδο...