... πάτημα, εκχύλιση 35 ημερών, μηλογαλακτική ζύμωση σε δεξαμενές.
Ωρίμανση: 60% σε βαρέλια, 25% σε δεξαμενές inox και 15% σε αμφορείς.
Γευσιγνωσία: Ρόμπα γκρανάτ με όμορφη ένταση, μύτη με νότες από μαύρη σταφίδα, βιολέτα, εμπλουτισμένη με μενθολικές νότες, όμορφη αρωματική πολυπλοκότητα.
Γευστικός, με πολλή στρογγυλότητα και γλυκύτητα, λεπτοί, βελούδινοι και κομψοί τανίνες, αρώματα από κόκκινα και μαύρα φρούτα με όμορφη φρεσκάδα.
...Το μίσο είναι ένα παραδοσιακό ιαπωνικό καρύκευμα. Παράγεται με τη ζύμωση σόγιας ή ρεβιθιών με αλάτι και κότζι (εμβολιασμένο ρύζι) και μερικές φορές ρύζι, κριθάρι, φύκια ή άλλα συστατικά. Είναι γεμάτο ευεργετικά στοιχεία, με μια χαρακτηριστική γεύση και μια γεύση που αποκτάται με τον καιρό.
Προσθέστε μια κουταλιά της σούπας πάστα μίσο Belbri σε ένα μπολ με ζεστό νερό (όχι πάνω από 75 βαθμούς...
...{"Italy – Veneto":"Ιταλία – Βένετο","Designation":"Ονομασία","11.5%":"11,5%","Volume:75cl":"Όγκος: 75cl","Region":"Περιοχή","Alcohol Content":"Περιεκτικότητα σε αλκοόλ","100% Glera":"100% Γκλέρα","Soft Pressing And Pure Fermentation At A Controlled Temperature. Second Fermentation And Natural Fermentation In Autoclave For About 50 Days At 12 – 13¡C":"Απαλή πίεση και καθαρή ζύμωση σε ελεγχόμενη θερμοκρασία. Δεύτερη ζύμωση και φυσική ζύμωση σε αυτόκλειστο για περίπου 50 ημέρες στους 12 – 13°C","Variety":"Ποικιλία","Wine Making":"Οινοποίηση","DOCG":"DOCG"}...
...McHenry Hohnen είναι ένα οινοποιείο στο Margaret River στην Αυστραλία, αναγνωρισμένο για τα βιολογικά κρασιά του που εκφράζουν την ποικιλία των τοπικών εδαφών. Ιδρυμένο από τους πρωτοπόρους της περιοχής, το οινοποιείο ξεχωρίζει για τις βιώσιμες πρακτικές του και την αυθεντικότητα των cuvées του.
Η Cuvée "Rocky Road" είναι ένα μείγμα από Sémillon και Sauvignon Blanc. Η ζύμωση σε βαρέλια και...
...Αισθητήρας οξυγόνου Memosens για υγιεινές εφαρμογές στις επιστήμες ζωής και τη φαρμακευτική/τροφική βιομηχανία
Ο Memosens COS81D είναι ο ιδανικός αισθητήρας οξυγόνου για υγιεινές εφαρμογές όπως η ζύμωση και η αδρανοποίηση. Οι ακριβείς και σταθερές μετρήσεις του σε μακροχρόνιο διάστημα, καθώς και η μόνιμη αυτοπαρακολούθηση του, εξασφαλίζουν εξαιρετικά αξιόπιστες μετρήσεις για να σας βοηθήσουν να...
...Οργανικά λιπάσματα, η καλύτερη εναλλακτική λύση για τη διατήρηση ενός επιθυμητού επιπέδου χούμου στο έδαφος. Αποτελούνται κυρίως από μαύρη τύρφη, πολύ αποσυντεθειμένη, πλούσια σε περιεκτικότητα χούμου, καθώς και από κοπριά κοτόπουλου και προβάτου. Αυτό το μείγμα έχει υποστεί βιομηχανική ζύμωση, προσομοιώνοντας αυτό που συμβαίνει πραγματικά κατά τη φυσική διαδικασία σχηματισμού χούμου στο έδαφος. Χωρίς οσμή, έτσι ώστε να μπορούν να χρησιμοποιηθούν τέλεια στον κήπο.
Αυτά τα προϊόντα μπορούν να προσφερθούν σε κοκκώδη ή σκόνη μορφή.
Συσκευασία: Σακούλες 25 και 50Kg.
...Ενδυμασία: Μακαμπέου - Μουσκάτ
Κόστες Καταλάνες
Χρυσό μετάλλιο από τους Gilbert και Gaillard
Εδάφη: Αργιλο-ασβεστολιθικά
Οινοποίηση: Άμεση πίεση, στατική απολάσπωση και ζύμωση σε δεξαμενές inox στους 14" / 16" για 15 έως 20 ημέρες, ακολουθούμενη από παλαίωση σε λεπτές οινολάσπες μέχρι την εμφιάλωση
Γευσιγνωσία:
Χρώμα ανοιχτό κίτρινο και λαμπερό,
Η μύτη προσφέρει αρώματα φρέσκων φρούτων,
λεμονιών και εξωτικών καθώς και όμορφες
ανθικές νότες.
Ζωντανό και φρέσκο στο στόμα, η τυπικότητα του μουσκάτ
είναι κυρίαρχη στην επίγευση.
Ενδυμασία: Μακαμπέου - Μουσκάτ
Εδάφη: Αργιλο-ασβεστολιθικά...
... εξαιρετικά ελαστική ενέσιμη λύση, η οποία βασίζεται σε καθαρισμένο νατρίου υαλουρονάτη που παράγεται από βακτηριακή ζύμωση μιας υψηλής μοριακής μάζας κλάσματος υαλουρονικού οξέος. Το υαλουρονικό οξύ είναι μια ουσία που απαντάται φυσικά σε πολλούς ιστούς του σώματος, συμπεριλαμβανομένου του χόνδρου και του αρθρικού υγρού. Είναι ένα κύριο συστατικό του αρθρικού υγρού που είναι υπεύθυνο για την ιξώδη και ελαστική του ιδιότητα. Ως φυσικό λιπαντικό και απορροφητής κραδασμών, η υαλουρονάτη είναι απαραίτητη για τη σωστή λειτουργία των αρθρώσεων.
...ΤΟΣΟ ΦΥΣΙΚΟ ΟΣΟ ΕΣΥ
Τόσο φυσικό όσο ο μούστος του σταφυλιού που μόλις έχει πιεστεί. Όταν αρχίζει η ζύμωση, είμαστε σε θέση να τη σταματήσουμε φυσικά με κρύο, πετυχαίνοντας χαμηλή αλκοολική περιεκτικότητα 5,5 % Alc. και μια δόση φυσικού διοξειδίου του άνθρακα. Είναι κάτι καινοτόμο και εξαιρετικό που προσελκύει ολοένα και περισσότερους ανθρώπους που μαγεύονται από την εξαιρετική του γεύση.
“ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΦΡΙΖΑΝΤΕ ΤΗΣ ΙΣΠΑΝΙΑΣ 2017”...
...25 KG Σακούλα Kraft. Προορισμός Χρήσης Μείγμα ψωμιού Sudem (10 kg), το συστατικό μαγιά (για ψωμάκια 300 GR, για μεγάλα ψωμιά 400 g) και νερό (6 λίτρα) αναμειγνύονται και μετατρέπονται σε ζύμη. Η θερμοκρασία της ζύμης 25-27 °C για 10 λεπτά αργά, 7 λεπτά γρήγορα ζυμώνεται. Για 1η Ζύμωση 15 λεπτά (στην επιφάνεια εργασίας) Για 2η Ζύμωση, απαιτούνται 30 λεπτά για ζύμωση. Ψήνεται για 30-35 λεπτά. 1 χρόνος αποθήκευσης σε δροσερό και ξηρό μέρος.
...Αυτό είναι ένα από τα πιο ιδιαίτερα κρασιά μας, με περιορισμένη παραγωγή, φτιαγμένο από λευκά σταφύλια που καλλιεργούνται σε μη αρδευόμενους λόφους στη Μοντέσα (Ουέσκα). Μετά από ζύμωση υπό ελεγχόμενη θερμοκρασία, ωριμάζει σε εξωτερικούς χώρους σε γυάλινες ντεμιζόν, προσφέροντάς του οξειδωτική ωρίμανση, αναβιώνοντας παλιές μεθόδους οινοποίησης και ανακτώντας ξεχασμένα αρώματα και γεύσεις.
Βιώσιμη καλλιέργεια 1.800 κιλά/εκτάριο.
Συλλέγεται με το χέρι.
Ακαθάριστο και μη φιλτραρισμένο.
...Τα σταφύλια συλλέγονται με το χέρι. Για αυτή την Cuvée, χρησιμοποιούμε μόνο τις πρώτες πιέσεις
μόνο τις πρώτες πιέσεις των καλύτερων σοδειών μας.
Το κρασί ωριμάζει σε δεξαμενές μόνο κατά τη διάρκεια της πρώτης αλκοολικής ζύμωσης.
για περίπου 3 μήνες, ακολουθούμενη από εμφιάλωση με τη δεύτερη ζύμωση
δεύτερη ζύμωση για να δημιουργηθούν λεπτές φυσαλίδες.
Το κρασί στη συνέχεια ωριμάζει σε...
...Η ραχοκοκαλιά της ζυθοποιίας σας: KASPAR SCHULZ "BRAUBLOCK" είναι μια ολοκληρωμένη τυποποιημένη ζυθοποιία από ανοξείδωτο χάλυβα, που συνδυάζει όλα τα στοιχεία της ζυθοποίησης σε ένα μόνο σύστημα, από την προ-ζύμωση μέχρι τον αναδευτήρα.
Λιγότερος εξοπλισμός, μεγάλα αποτελέσματα: Οι ελάχιστες απαιτήσεις χώρου κρατούν τα κόστη χαμηλά και η γρήγορη εγκατάσταση σας βοηθά να ξεκινήσετε τη ζυθοποίηση...
...Το Vita Biosa Hagebutte είναι ένα ελεγχόμενο βιολογικό ποτό από ζυμωμένα βότανα με 7 καλλιέργειες γαλακτικών βακτηρίων, εκχύλισμα από 19 επιλεγμένα βότανα, άγριο τριαντάφυλλο και τζίντζερ. Η προσεκτική ζύμωση, οι μικροοργανισμοί και ένα ειδικό εκχύλισμα βοτάνων χαρακτηρίζουν το Vita Biosa Aronia.
Το Vita Biosa Hagebutte μπορεί να καταναλώνεται κατά τη διάρκεια της ημέρας, επίσης σε συνδυασμό με...
... πρωτότυπων εφαρμογών. Αυτός είναι ο μόνος σωληνωτός εναλλάκτης θερμότητας για την ομοιογενή ψύξη ή θέρμανση του μούστου σταφυλιών (με ή χωρίς κοτσάνια), του πολτού φρούτων και άλλων προϊόντων που περιέχουν αιωρούμενα στερεά ή ίνες (έως 25-30%).
Είναι επομένως ιδανικός για:
• ψύξη σε γραμμή του μούστου λευκών σταφυλιών στους 15°C, για να αποτραπεί η ζύμωση πριν από την πίεση
• άμεση ψύξη του...
...Κρουασάν με ελαιόλαδο, παρασκευασμένα με μια πρέζα ζάχαρης που προσφέρει μια λεπτή και ελαφρώς γλυκιά γεύση. Υψηλή πεπτικότητα, χάρη στη μακρά ζύμωση και την αργή ψήσιμο. Ιδανικά για κατανάλωση το πρωί και για σνακ.
...Ηλεκτροχημικός αναλυτής οξυγόνου για τη μέτρηση συγκεντρώσεων οξυγόνου - Η online μέτρηση σε πραγματικό χρόνο του O2 σε βιοτεχνολογικές διαδικασίες είναι ιδιαίτερα χρήσιμη και παρέχει σημαντικές πληροφορίες σχετικά με την κατάσταση μιας καλλιέργειας. Είτε πρόκειται για ζύμωση, βιοπαραγωγή, μελέτη κλιμάκωσης ή παρόμοια, η γνώση της συγκέντρωσης οξυγόνου απευθείας στη διαδικασία είναι ουσιώδης για...
...Ενσωματωμένη παρακολούθηση διαλυμένου CO₂ για τη βιοτεχνολογία, τη φαρμακευτική βιομηχανία καθώς και τη βιομηχανία τροφίμων και ποτών με αισθητήρες CO₂
Ανεξάρτητα από το αν ελέγχετε τη ζύμωση στην ανάπτυξη φαρμάκων ή παρακολουθείτε την ποιότητα αναψυκτικών ή μπύρας: οι αισθητήρες διαλυμένου CO₂ της METTLER TOLEDO σας επιτρέπουν μια ενσωματωμένη μέτρηση με την απαιτούμενη ακρίβεια για τον έλεγχο των διαδικασιών σας. Οι μοναδικοί ενσωματωμένοι αισθητήρες μας για διαλυμένο CO₂ παρέχουν άμεση ανατροφοδότηση σχετικά με το CO₂ εντός της διαδικασίας σας, χωρίς να απαιτούνται δειγματοληψίες.
...GODELLO
FICHA ΤΕΧΝΙΚΗ:
Δεδομένα προέλευσης:
DOP Valdeorras
Σύνθεση:
100% Godello
Οινοποίηση:
Το 60% της σταφυλής υποβάλλεται σε κρύα εκχύλιση πριν από την πίεση. Μόλις ολοκληρωθεί η αλκοολική ζύμωση.
Αλκοολικός βαθμός: 13o
ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ ΓΕΥΣΗΣ:
Όραση: Απαλό κίτρινο χρώμα με χρυσές ανταύγειες. Άρωμα: Λεπτό λουλουδάτο άρωμα με μια νότα από ώριμο φρούτο.
Γεύση: Ικανό με σώμα και ισορροπημένη οξύτητα.
...Θέλετε να μετρήσετε την πίεση ή το κενό στη διαδικασία σας; Με την ακριβή τεχνολογία μέτρησης της Ellabs, είστε πλήρως εξοπλισμένοι για ακριβείς μετρήσεις πίεσης.
Προσφέρουμε τόσο αισθητήρες πίεσης για ασύρματους καταγραφείς δεδομένων, όσο και μεταδότες πίεσης για συνεχή παρακολούθηση. Είτε πρόκειται για ζύμωση, φιλτράρισμα, εμφιάλωση ή άλλες διαδικασίες, με τους αισθητήρες μας η διαδικασία σας...
... μόνο ως ηλεκτρικός. Η διατήρηση της θερμότητας των πέτρινων βάσεων είναι στο μέγιστο επίπεδο. Τα προϊόντα μπορούν να παρατηρηθούν καθαρά μέσω γυάλινων θυρών και ισχυρού φωτισμού. Επιλογή χειροκίνητου και πίνακα ελέγχου αφής / Ζύμωση ή ανοξείδωτο τραπέζι για το κάτω μέρος του φούρνου.
...Τερέν: Αργυρός και χαλικώδης έδαφος σε σχιστόλιθους
Κατάσταση: Υψηλός λαιμός
Ο σταφύλι συλλέγεται χειροκίνητα με διαδοχικές επιλογές.
Οινοποίηση
Η αλκοολική ζύμωση πραγματοποιείται σε βαρέλια και η ωρίμανση διαρκεί 18 μήνες σε βαρέλια.
Υπολείμματα ζάχαρης: 210 g/λίτρο
Βαθμός: 12.5
Γευσιγνωσία μεταξύ 10 και 12°C
Μύτη: Κίτρινο
Μύτη: Νότες από κυδώνια
Στόμα: Γλυκά φρούτα, κυδώνια με πλούσια επίγευση...
Ο φυσικός ξίδι μήλου είναι το ελιξίριο της ζωής. Δεν είναι απλώς ένα ξίδι που ρίχνουμε σε σαλάτες ή σούπες. Περιέχει πολύ σημαντικά και ευεργετικά φιλικά βακτήρια (προβιοτικά) για το πεπτικό σύστημα. Η αναλογία των ευεργετικών προς τα επιβλαβή θα πρέπει να είναι 80% περισσότερη. Το φυσικό ξίδι μήλου, το οποίο είναι τόσο αντισηπτικό (επιβλαβές μικροβιοκτόνο) όσο και πηγή ευεργετικών βακτηρίων, θα π...
Ειδικός στην πλαστική τεχνολογία που εφαρμόζεται στην τυροκομία, η Servi Doryl σχεδιάζει, παράγει και εμπορεύεται παγκοσμίως καλούπια, μπλοκ-καλούπια, λεκάνες πήξης, πλάκες αποστράγγισης και πολλά άλλα προϊόντα που προορίζονται για την παραγωγή όλων των τύπων τυριών μαλακής και σφιχτής ζύμης.
Από το 1972, η Servi Doryl αναπτύσσει μοναδικές τεχνικές διάτρησης, πλέξης, μορφοποίησης και συγκόλλησης ...
...Η πατενταρισμένη αερισμός καρυκευμάτων TURBO AIR θέτει το πρότυπο για αυτή την τεχνολογία. Απαράμιλλη αποδοτικότητα και υγιεινή εξασφαλίζουν μια καλή αρχή στη ζύμωση.