...Ως Wellplast ambalaj plastik san. ve tic. ltd. şti., παράγουμε μονόδρομους βαλβίδες εκτόνωσης αέρα για προϊόντα που συνεχίζουν τη ζύμωση μετά την συσκευασία, όπως τρόφιμα, γεωργικά φάρμακα (καφές, τυρί, ελιές, τουρσιά, ζύμη, φάρμακα κ.λπ.).
Οι βαλβίδες καφέ πρέπει να προστατεύουν τους καφέδες που συσκευάζονται μετά το καβούρδισμα από την έκθεση σε οξυγόνο, υγρασία και φως, προκειμένου να...
...Ειδική φόρμουλα για την ποιότητα ύπνου και τη διαχείριση του άγχους.
Συνδυασμός υψηλής βιοδιαθεσιμότητας μαγνησίου και βιολογικών φυτικών εκχυλισμάτων. Φόρμουλα που αποτελείται αποκλειστικά από βιολογικά συστατικά ή προερχόμενα από βακτηριακή ζύμωση. Φόρμουλα που αναπτύχθηκε και δοκιμάστηκε στη Γαλλία, κοντά στη Μονπελιέ. Συστατικά: Μαγνησίου βισγλυκινάτη, Ταυρίνη, Βιολογική σκόνη κράταιγου...
Προσαρμοσμένη στις προδιαγραφές του πελάτη παραγωγή
Υπηρεσία
... και δυνατότητα προσαρμογής παραμέτρων κατά τη διάρκεια της λειτουργίας.
– iFunction: αυτόματη λειτουργία σε μαγείρεμα sous vide, νυχτερινό μαγείρεμα, ζύμωση, παστερίωση, αφυδάτωση. Πολυδιάστατος εσωτερικός αισθητήρας.
– iClima: διαχείριση και ρύθμιση της υγρασίας σε +/-1% ή +/-10%. Γρήγορη ψύξη της θαλάμης μαγειρέματος με αέρα ή νερό.
– 200 προγραμματισμένες συνταγές και απεριόριστη δυνατότητα προσθήκης συνταγών σε 9 βήματα. Λειτουργία multitray: χειροκίνητη ή αυτόματη διαχείριση, οργάνωση των διαδικασιών παραγωγής.
Μαγείρεμα σε Delta T για ευαίσθητες παρασκευές.
...Ποιότητα ξηρής μαγιάς για την παρασκευή αλκοολούχων ποτών, συμπεριλαμβανομένων και στο σπίτι, με την ονομασία "Σαμόγκο". Στην παραγωγή της μαγιάς για τα ποτά "Σαμόγκο" χρησιμοποιήθηκε μια ειδικά αναπτυγμένη ποικιλία, που συμβάλλει στη μέγιστη ζύμωση της ζάχαρης και στην αύξηση του ποσοστού αλκοόλ.
"Σαμόγκο" έχει πολλά πλεονεκτήματα σε σύγκριση με διάφορες μαγιάδες:
● Συντομότερος χρόνος ζύμωσης...
...Η διαδικασία παραγωγής της σειράς Lubrano περιλαμβάνει μακρά ζύμωση που προσφέρει στη μπαγκέτα μια αέρινη ψίχα και μια τραγανή κρούστα χάρη στο ψήσιμο σε πέτρινη βάση.
...• με υψηλής ποιότητας εμαγιέ φινίρισμα • ανθεκτικό σε κοψίματα, ανθεκτικό σε γρατζουνιές • ανθεκτικό σε οξέα, ανθεκτικό σε ζύμωση • ανθεκτικό στη θερμότητα έως 400°C...
... κάθε ζύμωση και οσμή.
Οι σακούλες SOS για πράσινα απόβλητα είναι πιστοποιημένες από τον οργανισμό OK Compost Vinçotte Tûv, ο οποίος ελέγχει ετησίως τη συμμόρφωσή τους με τις περιβαλλοντικές προδιαγραφές όσον αφορά το χαρτί, τη κόλλα και τη μελάνη που χρησιμοποιούνται.
Χάρη στην ενισχυμένη επίπεδη βάση τους και τα πλευρικά τους πτερύγια, είναι πρακτικές στη χρήση και στέκονται μόνες τους, επιτρέποντάς σας έτσι γρήγορη πλήρωση.
...Παραγωγή στην Ιαπωνία με παραδοσιακή μέθοδο φυσικής ζύμωσης, η σάλτσα σόγιας Koikuchi, σε αντίθεση με τις σάλτσες σόγιας της αγοράς, δεν παράγεται με βιομηχανική μέθοδο αλλά με την αρχαία αυθεντική μέθοδο που περιλαμβάνει μακρά ζύμωση, που επιτυγχάνεται με φυσικά συστατικά: σόγια, σιτάρι, αλάτι, καθαρό νερό πηγής και koji.
Η σάλτσα σόγιας Koikuchi Nipponia έχει ισορροπημένη γεύση umami, με καθαρό...
Νότια Κορέα, Seongnae-Ro 6-Gil, Gangdong-Gu, Seoul
2000
50-99
... βιωσιμότητα μεταβολισμού κυττάρων σε σύγκριση με τη ζύμωση υγρής φάσης
- Άφθονα ευεργετικά βακτήρια και μεταβολίτες
- Εξαιρετική αντοχή σε οξύ, θερμότητα και χολικό οξύ
- Υψηλής ποιότητας έλεγχος
<Η Εταιρεία μας>
Πλούσια ζωή και προσθήκη αξίας στη ζωή και το περιβάλλον σας με την Daeho
Θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να σας ικανοποιήσουμε με νέες και χρήσιμες πληροφορίες. Η Daeho ιδρύθηκε το...
...Δεξτρόζη μονοϋδρική κρυσταλλική από σταφύλι. Είναι η αυθεντική φraction του μονοσακχαρίτη γλυκόζης που βρίσκεται στον χυμό σταφυλιού. Παρουσιάζεται σε μορφή λευκών κρυστάλλων, με καθαρότητα > 99%. Εφαρμογές:
Ζαχαροπλαστική και Προϊόντα αρτοποιίας: βελτιώνει τη ζύμωση;
Ποτά: παράγοντας αλκοολικής ζύμωσης;
Γλυκά: απελευθερώνει μια ήπια γλυκύτητα και μια αίσθηση φρεσκάδας στο στόμα;
Διατροφικά τρόφιμα (διαιτητικά συμπληρώματα, συμπληρώματα για αθλητές): άμεση πηγή ενέργειας για την αποκατάσταση των ενεργειακών αποθεμάτων του οργανισμού που υπόκειται σε στρες.
...Φτιαγμένο από τα καλύτερα σταφύλια Tempranillo που επιλέχθηκαν από τους παλαιότερους αμπελώνες μας, συλλεγμένα με το χέρι σε μικρές κούτες και ταξινομημένα στο τραπέζι επιλογής.
Μαλολακτική ζύμωση και περαιτέρω παλαίωση για 24 μήνες σε νέες γαλλικές δρύινες βαρέλες.
Τέλος, το κρασί παραμένει τουλάχιστον 12 μήνες στη φιάλη πριν πωληθεί.
Φιάλη: 0,75L
Φιάλη Magnum: 1,75L...
...Εξοπλισμός υδρογόνωσης και αντιδραστήρες υδρογόνωσης (αυτοκλάβες υδρογόνωσης) σχεδιασμένοι για χρήση στη λεπτή χημεία, τη βιοχημεία, τη φαρμακευτική, την τεχνολογία τροφίμων και τη ζύμωση.
...MILLESIME : 2018
CEPAGE : Chenin.
TERROIR : Gravier d'Anjou.
VINIFICATION ET ELEVAGE : Απαλή πίεση 3 επιλεγμένων τρυγημάτων σταφυλιών που έχουν υποστεί αποξήρανση και βοτρύτη. Ζύμωση σε δρύινα βαρέλια και στη συνέχεια ωρίμανση 12 μηνών πάνω σε λεπτά οινολάσπης για την εξαγωγή μιας πολύπλοκης αρωματικής δομής.
APPELLATION : AOP Coteaux de l'Aubance.
NOTES DE DEGUSTATION : Λαμπερό και χρυσό...
... κενού και ατμοσφαιρικής πίεσης.\nΣύστημα ανακύκλωσης προϊόντος εξοπλισμένο με ευρωπαϊκές αντλίες και βαλβίδες για καλύτερη απόδοση.\nΘύρες παρατήρησης με γυαλί.\nΔιπλό τζάκι.\nΣυμπαγής σχεδίαση.\nΟμογενοποιητής με λειτουργία αντλίας.\nΛάμες σχεδιασμένες για ανάμειξη και ζύμωση.\nΣύστημα CIP.\nΣύστημα ατμού.\nΑντλία κενού.\nΑναδευτήρας με προηγμένο σχεδιασμό αγκύλης.\nΑυτόματο σύστημα ανοίγματος και...
...Σακίδια από χαρτί kraft
Συνδυασμένα από 2 φύλλα 70 γρ/m2
Τύπος SOS (με πτυχώσεις και επίπεδο πάτο)
Επεξεργασία WS (αντι-υγρασίας) στο 25%
Με ταινία στο πάτο
Αυτά τα σακίδια είναι σχεδιασμένα για πράσινα απόβλητα.
Ο επίπεδος πάτος επιτρέπει την όρθια στάθμευση του σακιού.
Το χαρτί είναι αναπνεύσιμο και αποτρέπει τις οσμές.
Είναι ανθεκτικό στη ζύμωση και την υγρασία για 15 ημέρες.
Είναι κομποστοποιήσιμο (Βιομηχανική κομποστοποίηση, πρότυπο EN13432)
Διαστάσεις 400+300x830 + 300/2 mm
Βάρος του σακιού περίπου 350 γρ.
Πωλούνται σε πακέτα των 25.
...Ο κλασικός Πολυαιθυλένιο παράγεται από την διύλιση του πετρελαίου, μιας μη ανανεώσιμης ορυκτής ύλης.
Ο φυτικός Πολυαιθυλένιο παράγεται από απορρίμματα ζαχαροκάλαμου, μιας ανανεώσιμης φυτικής ύλης.
Η ζαχαροκάλαμος θρυμματίζεται για να παραχθεί τόσο ζάχαρη όσο και ένα ιξώδες υπόλειμμα: η μελάσα.
Η ζύμωση αυτής της μελάσας επιτρέπει την παραγωγή αιθανόλης, η οποία, αφού αφυδατωθεί, μετατρέπεται...
...{"VINIFICATION":"Άμεση πίεση και ζύμωση με έλεγχο θερμοκρασιών – ανακάτεμα των οινολάσπων στο τέλος της ζύμωσης.","DÉGUSTATION":"Απαλή κίτρινη απόχρωση με πράσινες ανταύγειες. Στη γεύση, αναδύονται αρώματα εσπεριδοειδών (λεμόνι, γκρέιπφρουτ) και φυτικών αρωμάτων (φύλλα δάφνης, γιασεμί). Ιδανικό ως απεριτίφ, συνοδευόμενο από σαλάτες ή ψητά ψάρια. Αυτό το κρασί σερβίρεται ιδανικά μεταξύ 8°C και 10°C."}...
... προέρχεται από φρέσκο χυμό ζαχαροκάλαμου. Μετά από μια ζύμωση και απόσταξη σύμφωνα με τους αυστηρούς κανόνες της AOC, αυτό το ρούμι υποβάλλεται σε πολλές διαδικασίες μείωσης και ξεκούρασης. Απόσταξη σε κολώνα κρεολών.
Ανακαλύψτε αυτό το νέκταρ με μεγάλη αρωματική πλούτο. Πολύ ισορροπημένο και στρογγυλό στο στόμα. Θα φέρει χαρά σε όλους τους λάτρεις του ti-punch.
... όχι έντονη ζύμωση όπως το Ορθόδοξο Μαύρο Τσάι Temi. Το πράσινο τσάι Temi είναι όχι μόνο 100% βιολογικό, αλλά χρησιμοποιεί επίσης διαδικασίες που δεν περιλαμβάνουν τηγάνισμα. Το πράσινο τσάι Temi είναι γεμάτο αντιοξειδωτικά και βοηθά στη λειτουργία του εγκεφάλου, στην απώλεια λίπους και στη μείωση του κινδύνου καρκίνου. Το πράσινο τσάι Temi είναι μια τέλεια κούπα που απολαμβάνεται ως λικέρ με λουλουδάτη γεύση και επίγευση από φραγκοστάφυλο.
...Παραγωγή στην περιοχή Σαμπάνια, αυτό το ΣΠΟΥΔΑΙΟ, ΕΛΕΓΑΝΤΙΚΟ, ΣΕΞΙ και ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ λικέρ με βάση το φυτό ΟΚΟΚ (γνωστό και ως ΦΟΥΜΠΟΥΑ ή GNETUM AFRICANUM), ξεχωρίζει για το μείγμα του πινό μενιέ, του σαμπανιού και του Οκόκ, ενισχυμένο σε μια ιδιαίτερα μοναδική ζύμωση στον κόσμο μέσω μιας παραδοσιακής τεχνικής από το Καμερούν με έναν πρωτότυπο τρόπο που συνδυάζεται με την περιοχή Σαμπάνια της...
...Η Εργοθιονίνη (EGT) είναι μια σημαντική δραστική ουσία στο ανθρώπινο σώμα. Η Εργοθιονίνη αποκτάται μέσω πολλαπλής ζύμωσης του Hericium Erinaceum και του Tricholoma Matsutake. Η πολλαπλή ζύμωση μπορεί να αυξήσει την απόδοση της L-Εργοθιονίνης, η οποία είναι ένα θειούχο παράγωγο του αμινοξέος ιστιδίνη, ένας μοναδικός σταθερός αντιοξειδωτικός και κυτταροπροστατευτικός παράγοντας, που υπάρχει στο...
...Η κατάψυξη χρησιμοποιείται εδώ και αιώνες για τη διατήρηση των τροφίμων. Χάρη σε αυτή την τεχνολογία, μπορούμε να αποτρέψουμε την αποσύνθεση ή τη ζύμωση των φρούτων. Παρά τα πλεονεκτήματά της, η παραδοσιακή κατάψυξη έχει τους περιορισμούς της. Η διαδικασία είναι συνήθως πολύ αργή, προκαλώντας το σχηματισμό κρυστάλλων πάγου που βλάπτουν τη δομή των κυττάρων. Έτσι, μόλις τα φρούτα αποψυχθούν...
...Προϊόν που προέρχεται από αφρώδες κρασί και μέλι. Κλασική παραγωγή αφρώδους κρασιού. Σεβασμός στη φυσική ζύμωση στη φιάλη (14 μήνες).
Φυσικό, αρωματικό και λουλουδάτο. Φρέσκια είσοδος με γλυκές νότες μεσογειακού μελιού.
...Παρασκευασμένο από την επεξεργασία καθαρών σταφυλιών Cannonau.
Μετά από μια ζύμωση με τις φλούδες για περίοδο που κυμαίνεται από 15 έως 20 ημέρες, το κρασί ωριμάζει κυρίως σε δεξαμενές από ανοξείδωτο χάλυβα για τουλάχιστον 10 μήνες, ενώ ένα μικρό μέρος ωριμάζει σε γαλλικά βαρέλια για λιγότερο από ένα χρόνο. Μετά την εμφιάλωση ακολουθούν 2 ή 3 μήνες παλαίωσης.
Με ζωντανό ρουμπινί χρώμα, το Vigna...
...Η παραδοσιακή μέθοδος παραγωγής στην περιοχή μας. Οι ολόκληροι τσαμπίδες εισάγονται σε μια δεξαμενή για να ακολουθήσουν μια φυσική ζύμωση μέσα σε μια ατμόσφαιρα διοξειδίου του άνθρακα. Το αποτέλεσμα είναι κρασιά με αρωματική δύναμη φρούτων και βιολετί χρώματα.
...Η διαδικασία Redux επιτρέπει τη μείωση του αλκοολικού βαθμού ενός κρασιού κατά 1 έως 2 βαθμούς, επεξεργαζόμενη τον μούστο πριν από τη ζύμωση.
Η Redux είναι μια πατενταρισμένη αφαιρετική τεχνική που επιτρέπει τη μείωση της περιεκτικότητας σε ζάχαρη ενός μούστου σταφυλιού μέσω μιας διμεμβρανικής επεξεργασίας σε δύο στάδια: φιλτράρισμα και αντίστροφη όσμωση. Πρόκειται για την εξαγωγή ενός...
... της ελιάς. Η απογύμνωση και ο καθαρισμός ως θεμελιώδης μοντέλο εργασίας συμβάλλουν σε υψηλότερα πρότυπα υγιεινής καθ' όλη τη διάρκεια της διαδικασίας, ενώ η συγκομιδή και η αποθήκευση πραγματοποιούνται εξαιρετικά γρήγορα προκειμένου να αποφευχθεί η ζύμωση, διατηρώντας έτσι πλήρως τις γευστικές ιδιότητες.
...Ποικιλία: 100% Negroamaro. Περιοχή παραγωγής: Σαλέντο, μεταξύ των επαρχιών Μπρίντιζι και Λέτσε. Παράγεται από τη ζύμωση σε ανοξείδωτο χάλυβα σταφυλιών Negroamaro, είναι ένα ξηρό κρασί με επίμονο γευστικό προφίλ.
Στη μύτη αναδύονται αρώματα από κόκκινα φρούτα όπως φραγκοστάφυλο, μαύρη μουριά, βατόμουρο και κεράσι, καθώς και βαλσαμικά στοιχεία από τη μεσογειακή βλάστηση.
Χάρη στη δομή των τανινών...
...ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗΣ: CIGALES
Η συγκομιδή πραγματοποιήθηκε στις αρχές Οκτωβρίου, υποβάλλοντας την σε ήπιο πάτημα και αποκοπή. Ζύμωσε σε ελεγχόμενη θερμοκρασία. Στη συνέχεια, πραγματοποιήθηκε η μηλογαλακτική ζύμωση. Ακολούθως, καθαρίστηκε, σταθεροποιήθηκε και εμφιαλώθηκε.
...αναστέλλει την αποδόμηση των μυϊκών πρωτεϊνών και υποστηρίζει τις διαδικασίες επούλωσης. Έτσι, μπορείς να προσθέσεις την 100% καθαρή L-λευκίνη ως συμπλήρωμα διατροφής στα σέικ σου ή στα BCAAs, για να αποκτήσεις την απαραίτητη ενεργειακή ώθηση κατά την προπόνηση.
Χαρακτηριστικά προϊόντος: Χωρίς γλουτένη, Χωρίς λακτόζη, Vegan
Επισήμανση τροφίμων: E 641
Παραγωγή: Ζύμωση από καλαμπόκι...