...Προχωράμε ένα βήμα παραπέρα από το Brut και αυξάνουμε ακόμη περισσότερο την ποσότητα ζάχαρης. Τώρα θα έχουμε ένα προϊόν με εξαιρετική ελαφρότητα στο στόμα, με εσπεριδοειδή αρώματα, αρώματα από λυκίσκο και εσπεριδοειδή φρούτα, τέλειο για οποιοδήποτε επιδόρπιο.
Ποικιλίες: Macabeo 70%, Parellada 30%
Αλκοολικός βαθμός: 11.70% vol
Ζάχαρα: 35 gr/L.
Παλαίωση, ανά παρτίδα μεταξύ 9 και 25 μηνών...
...Σύνθετο άρωμα από κόκκινα φρούτα και μπαχαρικά. Η γεύση του είναι ισοδύναμη με το άρωμα, πλούσια και γεμάτη, με υψηλής ποιότητας τανίνες και μακρύ, βελούδινο φινίρισμα.
...Η ακαταμάχητη γλύκα αυτού του ημίξηρου κρασιού θα σας προσφέρει γευστικές και ζεστές γεύσεις.
Οπτική: Λαμπερό, διαυγές και φωτεινό χρώμα, σε έντονο χρυσό. Ο αφρός είναι πυκνός, ομοιογενής, με λεπτές φυσαλίδες.
Οσφρητική: Η μύτη του είναι πολύ εκφραστική, τα αρώματα από λευκά και κίτρινα φρούτα εκφράζονται με στρογγυλάδα και κομψότητα, ακολουθούμενα από αρώματα ξηρών φρούτων και ζαχαροπλαστικής.
Γευστική: Ώριμο και φρουτώδες, ισορροπεί αρμονικά με μια πολύ καλά ενσωματωμένη δοσολογία.
...MORETUM παλαιωμένο σε βαρέλι, μπουκάλι από γρανίτη 75 cl, δηλαδή 23.20 €/l
Αυτό το μεσαιωνικό μοναστικό ποτό είναι σύγχρονο του Hypocras.
Ωστόσο, οι μοναχοί δεν είχαν πρόσβαση στα μπαχαρικά λόγω της κοινωνικής τους θέσης και του γεγονότος ότι αποδίδονταν στον Hypocras αφροδισιακές ιδιότητες.
Έτσι, χρησιμοποιούσαν το κρασί από τους αμπελώνες τους, το μέλι από τις κυψέλες τους και κόκκινα φρούτα...
...Τερέν: Αργυρός και χαλικώδης έδαφος σε σχιστόλιθους
Κατάσταση: Υψηλός λαιμός
Ο σταφύλι συλλέγεται χειροκίνητα με διαδοχικές επιλογές.
Οινοποίηση
Η αλκοολική ζύμωση πραγματοποιείται σε βαρέλια και η ωρίμανση διαρκεί 18 μήνες σε βαρέλια.
Υπολείμματα ζάχαρης: 210 g/λίτρο
Βαθμός: 12.5
Γευσιγνωσία μεταξύ 10 και 12°C
Μύτη: Κίτρινο
Μύτη: Νότες από κυδώνια
Στόμα: Γλυκά φρούτα, κυδώνια με πλούσια επίγευση...
... παπαρούνες, με νότες κόκκινων φρούτων.
Η μαλακή και γενναιόδωρη γεύση προσφέρει στρογγυλάδα χωρίς υπερβολική οινικότητα, διατηρώντας ταυτόχρονα μια ορισμένη φρεσκάδα στην επίγευση.
Η κουβέ μας θα συνοδεύσει τέλεια τα λευκά κρέατα καθώς και τα μπάρμπεκιου σας.
Επίσης, θα μπορέσει να συμπληρώσει αρμονικά έναν σολομό με αμύγδαλα ή μια σόλα με σάλτσα Αρμορικά.
Τα τυριά κατσικίσιου γάλακτος θα είναι επίσης ένας πιστός σύντροφος.
Τέλος, η ΣΑΜΠΑΝΙΑ Claude PERRARD Brut Rosé θα απογειώσει τα επιδόρπιά σας με βάση τα κόκκινα φρούτα.
...Ένα λεπτό και όμορφο ροζέ με ευχάριστη μεταλλικότητα, όπως το μετάξι στο στόμα. Πολύ αναζωογονητικό. Συνιστάται με ανιπάστι, πεπόνι και προσούτο, τυριά μέτριας έντασης, σαλάτα Νισουάζ, ψητό γαλοπούλα ή κοτόπουλο, και ακόμη και φρούτα, ορεκτικά και χαβιάρι.
...MILLESIME : 2020
CEPAGE : Pineau d'Aunis (50%), Gamay (50%).
TERROIR : Λιμνών αργίλου.
VINIFICATION ET ELEVAGE : Σταφύλια που συλλέγονται σε πολύ καλή ωρίμανση. Μακράνωση 24 ωρών σε χαμηλή θερμοκρασία.
APPELLATION : AOP Ροζέ ν'Ανζού.
NOTES DE DEGUSTATION : Ροζέ χρώμα. Αρμονική μύτη από μικρούς κόκκινους καρπούς. Γευστική, τρυφερή γεύση με φινάλε γεμάτο φρούτα και πιπεράτες πικάντικες νότες.
ACCORD METS/VIN : Απεριτίφ, αλλαντικά, πίτσα, επιδόρπια με φρούτα.
TEMPERATURE DE SERVICE : Μεταξύ 6 και 8°C.
Κουτί με 6 φιάλες των 75cl...
...
• Επιδόρπιο κρασί από ξινές κερασιές:
Με 12 % vol. περιεκτικότητα αλκοόλ, αυτό το φρουτώδες κρασί έχει εξελιχθεί σε επιδόρπιο κρασί. Το καλοκαίρι (καλά κρυωμένο) όπως και το χειμώνα (ζεσταμένο και με μια δόση σαντιγί) είναι μια νόστιμη εναλλακτική για τους λάτρεις των φρουτώδων κρασιών.
• Φρούτα και μούρα ζεστό κρασί...
...Έντονο κόκκινο χρώμα, με ρουμπινί ανταύγειες.
Στη μύτη αναδύονται ώριμα κόκκινα φρούτα, κυρίως βύσσινο και κεράσι.
Στο στόμα είναι ισχυρό και ταυτόχρονα βελούδινο με νότες από
γλυκόριζα.
Στο φινάλε, που είναι πολύ μακρύ, επιστρέφουν με συνέπεια και ισορροπία οι τόνοι που εκφράστηκαν στη μύτη.
...Συνταγή εποχής που παρασκευάζεται μόνο από τα τέλη Ιουνίου έως τις αρχές Ιουλίου από φρούτα που προέρχονται από την παραγωγή της Νορμανδίας. Με όμορφο ροζ χρώμα, η σοδειά Φρούτα Κόκκινα είναι γευστική και φρουτώδης με νότες από φρέσκες φράουλες και σμέουρα.
Κατάσταση: Νέο προϊόν
Χώρα: Γαλλία
Περιοχή παραγωγής: Νορμανδία
Ονομασία: Λικέρ με Καλαβδό
Εσοδεία: 2020
Αλκοόλ: 25°
Περιεκτικότητα: 50cl...
...Πρέπει να καταναλώνεται σε θερμοκρασία 12°C στην νεότητά του για να εκτιμηθεί η παλέτα των αρωμάτων εσπεριδοειδών, εξωτικών φρούτων, ροδάκινου και βερίκοκου, συνοδεύοντας όλα τα επιδόρπια με λευκά φρούτα και βανίλια.
...Όμορφο μπορντό φόρεμα με μωβ ανταύγειες. Πολύ φρουτώδη αρώματα: κόκκινα φρούτα, βύσσινα, δαμάσκηνα, μπαχαρικά και χαρακτήρας... ένα ζωντανό, ελαφρύ, ρέον, ισορροπημένο άρωμα... με μια καθαρή επίγευση και ωραία διάρκεια. Συνοδεύει ιδανικά: λουκάνικο με μήλα, αρνί, βοδινό από το Λιμού, φιλέτο πάπιας...
...Ένα φρέσκο και γοητευτικό κρασί.
Προερχόμενο από ένα μείγμα Σέμιγιον, Σοβινιόν Μπλαν και Σοβινιόν Γκρι σε λειαντικά αμμώδη εδάφη, αυτό το κρασί προσφέρει αρώματα από λευκά φρούτα, εξωτικά και αλμυρά.
Με την μοναδική μπλε φιάλη του, γοητεύει το βλέμμα και προσκαλεί να απολαύσετε ένα πιάτο θαλασσινών στην βεράντα ενός παλιού λιμανιού.
Χρώμα: Λευκό
AOC: Bordeaux Blanc Sec
Αμπελώνες: Λειαντικά αμμώδη εδάφη
Οινοποιήσεις: Ωρίμανση σε λεπτές οινολάσπες σε δεξαμενή 2 μήνες...
...ΜΑΤΙ: Ωραίο πορφυρό χρώμα, διαυγές και βαθύ. Ελαφριές αντανακλάσεις από ρουμπίνι.
ΜΥΤΗ: έντονη, λεπτή και ευαίσθητη, συνδυάζει αρώματα από κόκκινα φρούτα (φράουλα, μαύρη σταφίδα) μαρμελάδας με πιο πικάντικες νότες.
ΓΕΥΣΗ: μαλακή και λιπαρή στην αρχή, η γεύση είναι εξαιρετικά ισορροπημένη με μια ωραία ζωντάνια. Οι τανίνες, πολύ παρούσες αλλά με μεγάλη λεπτότητα, θα του προσδώσουν εξαιρετική ικανότητα παλαίωσης τα επόμενα χρόνια.
κόκκινο κρασί: AOC...
... να είναι υψηλός. Τα παραγόμενα κρασιά παρουσιάζουν αρώματα από ώριμα φρούτα και μπαχαρικά.
Καλλιεργητικές και αγρονομικές ικανότητες
Ο Prunelard N είναι μια ποικιλία με χαμηλή παραγωγικότητα και αρκετή ζωτικότητα, με όρθια ανάπτυξη, που μπορεί να καλλιεργηθεί με μακρύ κλάδεμα.
Στοιχεία περιγραφής
Η ταυτοποίηση βασίζεται:
- στην άκρη του νεαρού βλαστού που παρουσιάζει υψηλή πυκνότητα από ξαπλωμένα...
... παραμείνουν πολύπλοκες φρουτώδεις νότες από κεράσι, βανίλια και κακάο.
Φωτογραφία μη συμβατική - Μπορεί να ισχύουν χρεώσεις συσκευασίας - επικοινωνήστε μαζί μας
Συνοδευτικά Πιάτα-Κρασιά: -Απεριτίφ -Μαγρέ του Πάπια -Κρέας σε...
...Η Zhalbaus Roble πειραματίζεται με αρώματα μεγάλης πολυπλοκότητας, φρούτα, καπνιστά και μπαχαρικά με μια ισορροπία μεταξύ ξύλου και φρούτου που έχει επιτευχθεί με εξαιρετική επιτυχία. Οι καβουρδισμένες νότες της και ένα υπόβαθρο μεταλλικότητας της προσδίδουν μεγάλη πρωτοτυπία σε αυτή τη φάση της οσφρητικής εμπειρίας, με μεγάλη ένταση και κομψότητα.
Με εξαιρετική δομή, πολύ σάρκινη, πυκνή...
...Κρασί που προέρχεται από την οινοποίηση σταφυλιών Negroamaro (90%) και Malvasia Nera (10%). Περιοχή παραγωγής: Σαλέντο, μεταξύ των επαρχιών Μπρίντιζι και Λέτσε. Ωρίμανση σε βαρέλια.
Στη μύτη αναδύονται αρώματα από ώριμα κόκκινα φρούτα και μαρμελάδες, μπαχαρικά όπως μαύρο πιπέρι, γλυκόριζα, καβουρδισμένα και βαλσαμική νότα από μεσογειακή βλάστηση.
Ιδανικό με σκληρά τυριά όπως Comtè, Gorgonzola, αλλαντικά όπως Pancetta από χοιρινό, chorizo, capocollo και κόκκινες κρέατα στη σχάρα.
...Είναι προσεκτικά παρασκευασμένο ώστε το αλκοόλ να αφαιρείται ακριβώς πριν από την εμφιάλωση, διατηρώντας τα οργανοληπτικά του χαρακτηριστικά, αφαιρώντας μόνο το αλκοολικό και θερμιδικό περιεχόμενο αυτού του κόκκινου κρασιού με πλούσια φρουτώδη εκδήλωση, πλούσιο σε αποχρώσεις κόκκινου φρούτου.
Κερασί κόκκινο, μέτρια βάθος. Άμεσο άρωμα, κρασάτο, που θυμίζει φλούδα σταφυλιού, κόκκινα φρούτα και...
Προσαρμοσμένη στις προδιαγραφές του πελάτη παραγωγή
Διανομή
...Λαμπερό ρούχο σε έντονο ανοιχτό χρυσό χρώμα με μερικές χρυσές ανταύγειες. Ικανό άρωμα, με νότες από φουντούκια και καβουρδισμένα αμύγδαλα, αλλά και από γλυκά φρούτα. Στρογγυλή, πλούσια και απαλή γεύση. Εκφράζεται με γλυκά εξωτικά φρούτα. Η πυκνή και ισχυρή επίγευση αναδεικνύει τους καβουρδισμένους ξηρούς καρπούς. Συνιστώμενη θερμοκρασία σερβιρίσματος: 12-14 βαθμοί.
Αυτό το κρασί ταιριάζει στο...
... χάλυβα για 10-12 ημέρες σε ελεγχόμενη θερμοκρασία 24-26°C. Στο τέλος της ζύμωσης, το κρασί ωριμάζει σε μπαρικ για 16-18 μήνες. Ακολουθεί περαιτέρω ωρίμανση σε φιάλη για τουλάχιστον 3 μήνες.
Ικανότητα παλαίωσης: 4 και περισσότερα χρόνια ανάλογα με τη σοδειά.
Χρώμα: έντονο ρουμπινί.
Αρώματα: πλούσιο και επίμονο, με νότες από καλά ώριμα κόκκινα φρούτα.
...Η έντονα μαύρη ρόμπα του έχει σκούρους μωβ τόνους.
Αυτό το πολύπλοκο κρασί αποτελείται από πολλαπλά αρώματα: μαύρα φρούτα (μούρα, βατόμουρα), μπαχαρικά (πιπέρι, βανίλια) και μια υποψία γλυκόριζας από την παλαίωση. Συνοδεύονται από λεπτά περιχυμένα τανίνες, όλα μαζί σχηματίζουν μια τέλεια ισορροπία.
Η πλούσια και ισχυρή του δομή του προσδίδει μεγάλο δυναμικό παλαίωσης.
...CÉPAGES : 100 % PINOT NOIR
VINIFICATION : Μερική μαλολακτική ζύμωση.
Ωρίμανση σε κελάρι για 5 χρόνια.
ASSEMBLAGE : 15 % κρασί από αποθεματικό
από μόνιμο σολέρα.
DOSAGE : 10 g/l
DÉGUSTATION : Αυτή η cuvée καθαρού Pinot Noir παρουσιάζει αρώματα που συνδυάζουν λευκά λουλούδια και εσπεριδοειδή. Η επίθεση στο στόμα, στρογγυλή και απαλή, επικεντρώνεται σε φρούτα μαρμελάδας και βανίλια, αποκαλύπτοντας ξυλώδεις νότες στο τέλος.
Αυτό το Σαμπάνια απολαμβάνεται ως απεριτίφ και καθ' όλη τη διάρκεια του γεύματος.
...Λεπτό και ελαφρώς αφρώδες στον ουρανίσκο – περισσότερα από μια υπόσχεση: ο Fresch Dachs Secco
Ο Secco "Fresch Dachs" είναι ιδανικός για μια αφρώδη εμπειρία ποτού. Με το σύνθημα "It's Ladies Time", είναι ο τέλειος Secco για την επόμενη βραδιά κοριτσιών. Αυτός ο Secco έχει γεύση από ώρινο μήλο και εξωτικά φρούτα όπως το παθιασμένο φρούτο, και υπόσχεται καθαρή απόλαυση ως απεριτίφ και για το...
...Προσφέρουμε επίσης μια επιλογή από χορτοφαγικά πιάτα και κατόπιν αιτήματος μπορούμε να ετοιμάσουμε μενού χωρίς γλουτένη για κοιλιοκάκους. Συμπληρώνει το σύνολο μια "σημαντική" κάβα με τα καλύτερα κρασιά της περιοχής και του CHIANTI, που ταιριάζουν και συνδυάζονται με τα νόστιμα πιάτα της κουζίνας μας. Η TABACCAIA είναι ανοιχτή όλο το χρόνο για 365 ημέρες στη διάθεση των επισκεπτών τόσο για μεσημεριανό γεύμα όσο και για δείπνο. Διαθέτει 3 αίθουσες φαγητού και την πανοραμική βεράντα. Είμαστε σε θέση να φιλοξενήσουμε τελετές, ιδιωτικά πάρτι και επαγγελματικά γεύματα.</p>...
...) Κρασιά, Ουίσκι και Αλκοόλ
6) Γάλα και γαλακτοκομικά προϊόντα.
7) Τυρί (κατεψυγμένο ή φρέσκο)
8) Φρούτα και λαχανικά Επικοινωνήστε μαζί μας, θα σας δώσουμε μια γρήγορη, αποτελεσματική και ανταγωνιστική απάντηση προσαρμοσμένη στις ανάγκες σας.
Διαχειριζόμαστε τουλάχιστον μια παλέτα ανά SKU και μπορούμε να συγκεντρώσουμε κοντέινερ 20 και 40 ποδιών. Η AET μπορεί να προμηθεύσει τις παρακάτω...