...Λαμπερό και κομψό, το Sassoalloro από την κάβα SASSOALLORO είναι ένα κρασί υψηλής ποιότητας, ιδανικό για ειδικές περιστάσεις. Συσκευασμένο σε μπουκάλι 75 cl, αυτό το κρασί είναι ένα μοναδικό μείγμα επιλεγμένων σταφυλιών που προσφέρει μια πλούσια και σύνθετη γεύση. Αφεθείτε να σας κατακτήσουν οι νότες από κόκκινα φρούτα και μπαχαρικά που θα σας προσφέρουν μια αξέχαστη εμπειρία γευσιγνωσίας.
...Απαλή ροζ απόχρωση με ζωντανές ανταύγειες. Άγρια κόκκινα φρούτα, κεράσια. Ζωντανές νότες ροδάκινου και βερίκοκου. Μια ακόμη εκπληκτική ανθισμένη νότα από Μαγνόλια με άνθη Γιασμίν. Η οξύτητα και η ζάχαρη είναι καλά ισορροπημένες; κομψό και ευχάριστα φρέσκο.
Περιοχή: Βενετία
Τυπολογία: D.O.C.
...στο στόμα είναι μαλακό και καλά ισορροπημένο, διαθέτει καλή δομή και ευρύ φινίρισμα. Κατάλληλο για κάθε περίσταση, εξαιρετικό με ζυμαρικά και ελαφριά κυρίως πιάτα. Τρόπος σερβιρίσματος: θερμοκρασία 18°C.
Περιέχει θειώδη.
Χωρητικότητα: 0,75l
Κωδικός: 06822
Κατηγορία: Κόκκινα
Αλκοολικός βαθμός: 13% Vol.
Χώρα: Ιταλία
Περιοχή: Τοσκάνη
Ποικιλίες: Σαντζοβέζε
Χρώμα: Κόκκινο ρουμπινί με βιολετί ανταύγειες
Άρωμα: Κόκκινα φρούτα και ελαφρές νότες βανίλιας
Συνιστώμενο ποτήρι: Chianti di Streda DOCG...
...Χρώμα: Στραγγιστό κίτρινο με αχνές πράσινες ανταύγειες
Άρωμα: Λεπτά αρώματα, φρουτώδεις και ανθώδεις νότες που θυμίζουν ώριμα εξωτικά φρούτα.
Γεύση: Κομψή, με τη σωστή απαλότητα που συνοδεύει τη ελαφριά οξύτητα με ισορροπία.
Αποθήκευση και σερβίρισμα: Οι φιάλες θα πρέπει να αποθηκεύονται σε δροσερό και ξηρό περιβάλλον, μακριά από το φως και πηγές θερμότητας. Σερβίρετε σε θερμοκρασία μεταξύ 6-8°C. Συνιστάται ένα μάλλον μεγάλο ποτήρι σε σχήμα τουλίπας.
Συνοδεύσεις: Εξαιρετικό μετά από ένα γεύμα και τέλεια συνοδεία για ξηρά γλυκά, τάρτες φρούτων και άλλα παραδοσιακά ιταλικά επιδόρπια.
...Έντονο κόκκινο χρώμα, με ρουμπινί ανταύγειες.
Στη μύτη αναδύονται ώριμα κόκκινα φρούτα, κυρίως βύσσινο και κεράσι.
Στο στόμα είναι ισχυρό και ταυτόχρονα βελούδινο με νότες από
γλυκόριζα.
Στο φινάλε, που είναι πολύ μακρύ, επιστρέφουν με συνέπεια και ισορροπία οι τόνοι που εκφράστηκαν στη μύτη.
...Κρασί που προέρχεται από την οινοποίηση σταφυλιών Negroamaro (90%) και Malvasia Nera (10%). Περιοχή παραγωγής: Σαλέντο, μεταξύ των επαρχιών Μπρίντιζι και Λέτσε. Ωρίμανση σε βαρέλια.
Στη μύτη αναδύονται αρώματα από ώριμα κόκκινα φρούτα και μαρμελάδες, μπαχαρικά όπως μαύρο πιπέρι, γλυκόριζα, καβουρδισμένα και βαλσαμική νότα από μεσογειακή βλάστηση.
Ιδανικό με σκληρά τυριά όπως Comtè, Gorgonzola, αλλαντικά όπως Pancetta από χοιρινό, chorizo, capocollo και κόκκινες κρέατα στη σχάρα.
... χάλυβα για 10-12 ημέρες σε ελεγχόμενη θερμοκρασία 24-26°C. Στο τέλος της ζύμωσης, το κρασί ωριμάζει σε μπαρικ για 16-18 μήνες. Ακολουθεί περαιτέρω ωρίμανση σε φιάλη για τουλάχιστον 3 μήνες.
Ικανότητα παλαίωσης: 4 και περισσότερα χρόνια ανάλογα με τη σοδειά.
Χρώμα: έντονο ρουμπινί.
Αρώματα: πλούσιο και επίμονο, με νότες από καλά ώριμα κόκκινα φρούτα.
...Προσφέρουμε επίσης μια επιλογή από χορτοφαγικά πιάτα και κατόπιν αιτήματος μπορούμε να ετοιμάσουμε μενού χωρίς γλουτένη για κοιλιοκάκους. Συμπληρώνει το σύνολο μια "σημαντική" κάβα με τα καλύτερα κρασιά της περιοχής και του CHIANTI, που ταιριάζουν και συνδυάζονται με τα νόστιμα πιάτα της κουζίνας μας. Η TABACCAIA είναι ανοιχτή όλο το χρόνο για 365 ημέρες στη διάθεση των επισκεπτών τόσο για μεσημεριανό γεύμα όσο και για δείπνο. Διαθέτει 3 αίθουσες φαγητού και την πανοραμική βεράντα. Είμαστε σε θέση να φιλοξενήσουμε τελετές, ιδιωτικά πάρτι και επαγγελματικά γεύματα.</p>...
... μπαχαρικά, ψάρι, θαλασσινά και μαλάκια, καθώς και όλα τα παρόμοια, συνδεδεμένα και σχετιζόμενα τρόφιμα με τα προηγούμενα, είτε είναι συσκευασμένα, φρέσκα, συντηρημένα ή κατεψυγμένα, κρασιά, αλκοολούχα και μη αλκοολούχα ποτά, ξύλο και οικοδομικά υλικά, πολιτικά και βιομηχανικά καλύμματα.
> Αξιόπιστη και αποτελεσματική παγκόσμια εισαγωγή/εξαγωγή.
> Ευρεία γκάμα διαθέσιμων προϊόντων.
> Μακρά εμπειρία και αποκτηθείσα αξιοπιστία.
> Προσαρμοσμένες λύσεις για εσάς.
...που έχει καταφέρει να διατηρήσει τις αρχαίες παραδόσεις και την αξία της μοναδικής κληρονομιάς της σε συνταγές και γεύσεις. Κατεψυγμένα προϊόντα/Frozen food. Επιπλέον, παράγουμε μη κατεψυγμένα προϊόντα όπως το Brik Γάλα Αμυγδάλου χωρίς χοληστερόλη, χωρίς λακτόζη, χωρίς γλουτένη έτοιμο προς κατανάλωση; τα κλασικά και αρωματισμένα κρασιά αμυγδάλου, σικελικά D.O.C. υψηλής ποιότητας πιστοποιημένα...
... Chianti Classico, Grappa di Chianti Classico Riserva, Grappa με φράουλες του δάσους, Λικέρ nocino, Λικέρ cedrino, Vinsanto del Chianti Classico, cecino rugoso di San Pierino, φρούτα και λαχανικά εποχής. Η επιχείρηση είναι οικογενειακή και η παραγωγή φροντίζεται προσωπικά από τους ιδιοκτήτες. Η περιοχή όπου είναι φυτεμένα τα ελαιόδεντρα και οι αμπελώνες του San Pierino χαρακτηρίζεται από ήπιο ορεινό κλίμα, με πιο έντονες θερμοκρασιακές διακυμάνσεις στις κοιλάδες, οι οποίες, μαζί με τη σύνθεση του εδάφους, συμβάλλουν στο να δώσουν στα προϊόντα μας ένα ιδιαίτερο άρωμα και γεύση.
...
Στην Αγροτική Επιχείρηση Melillo θα βρείτε κρασιά, λάδι, μέλι, φρούτα, λαχανικά και άλλα βιολογικά προϊόντα. Προσφέρουμε γευσιγνωσίες, εργαστήρια, μια υπέροχη αγροτική κατασκήνωση ανάμεσα στις ελιές, και είμαστε επίσης Bed & Breakfast και Μαθήματα Αγροτικής Εκπαίδευσης.
Γεννημένη από την τέχνη της καλλιέργειας της αμπέλου του προπάππου Domenico, η Αγροτική Επιχείρηση Melillo αναβίωσε από τους...
...- μαγειρεμένο μούστο (χρησιμοποιείται στην παραγωγή μπαλσάμικου ξυδιού),
- βιολογικά παράγωγα σταφυλιών.
Τα δύο κύρια προϊόντα για τη βιομηχανία κρασιού είναι το συμπυκνωμένο χυμό κόκκινου/λευκού σταφυλιού, που χρησιμοποιείται για τη διόρθωση του χρώματος του κρασιού, και ο RMC (διορθωμένος συμπυκνωμένος μούστος) που χρησιμοποιείται για την εμπλουτισμένη μούστου και νέα κρασιά κατά τη διάρκεια της ζύμωσης...