...Χαρακτηριστικός μακρόστενος ζαμπόν, με σκούφο και φθαρμένο από τις μακρές βόλτες στο χωράφι. Το λιπαρό του μέρος έχει μια ιριδίζουσα απόχρωση και η αναλογία του σε αυτό το κομμάτι μας επιτρέπει να απολαύσουμε ένα απαλό και ευχάριστο μπουκέτο στον ουρανίσκο.
Με ελάχιστο χρόνο ωρίμανσης 36 μηνών και προσεκτική επιλογή φυσικών δημητριακών, χόρτου και βελανιδιών στη διατροφή του, είναι πάντα εγγύηση γεύσης και ποιότητας.
Η Simón Martín Guijuelo, S.L. είναι μια οικογενειακή επιχείρηση που ασχολείται εδώ και πάνω από έναν αιώνα με την παραγωγή και ωρίμανση των ιβηρικών ζαμπόν και άλλων προϊόντων που προέρχονται από το ιβηρικό χοίρο. Έχει καταφέρει να συνδυάσει τις παραδοσιακές μεθόδους με την πιο προηγμένη τεχνολογία, πιστοποιώντας τις εγκαταστάσεις της σύμφωνα με τις απαιτήσεις της Ευρωπαϊκής Ένωσης και ενσωματώνον...
Η Bertelli Formaggi S.r.l., παρούσα στην αγορά εδώ και τέσσερις γενιές, προτείνει τυριά ωρίμανσης και φρέσκα εξαιρετικής ποιότητας. Είμαστε σημείο αναφοράς για πολλές ευρωπαϊκές δραστηριότητες για την προμήθεια όχι μόνο του Parmigiano Reggiano ωρίμανσης από 12 μήνες έως 60 μήνες, αλλά και τυριών από κατσίκι και πρόβατο της ιταλικής παράδοσης. Είμαστε προμηθευτές και τυπικών αλλαντικών όπως σαλάμι,...
...Σερράνο Ρεζέρβα ζαμπόν με περίοδο ξηράνσεως 18 έως 22 μηνών, και μεσαίο προς υψηλό βάρος και ποσοστό λίπους, με ήπια γεύση και πολύ λίγο αλάτι.
Αυτή είναι μια ζαμπόν χωρίς κόκαλο με όλο το δέρμα της στην πλάτη.
...Η καρύδα του ζαμπόν είναι το πιο εκλεκτό μέρος του ζαμπόν. Αυτή η καρύδα ζαμπόν είναι χειροποίητη και παρασκευάζεται στο εργαστήρι μας στη Λαϊσάκ, στην Αβερν. Αποτελείται αποκλειστικά από 3 συστατικά: χοιρινό, αλάτι Γκεράντ και πιπέρι Καμποτ ΙΓΠ από την Καμπότζη. Αυτό το αποξηραμένο κρέας διατηρείται για 3 μήνες σε θερμοκρασία δωματίου. Ιδανικό για τους δίσκους αλλαντικών σας, η καρύδα του ζαμπόν...
...Το πιο παραδοσιακό ισπανικό συστατικό αναμειγνύεται με μια κρεμώδη σάλτσα Μπεσαμέλ και καλύπτεται με ψίχουλα.
Για τους κυνηγούς θησαυρών, ένα πραγματικό σνακ για τους λάτρεις του φαγητού. Είμαστε πολύ χαρούμενοι να σας παρουσιάσουμε τις τέλειες κροκέτες, κρεμώδεις στο εσωτερικό, τραγανές στο εξωτερικό με την πιο λεπτή επικάλυψη ψίχουλων για κάθε γούστο.
Κρέας
Χοιρινό κρέας με κρασί Palo Cortado...
Η Embutidos La Hoguera S.A. είναι μια Αγροδιατροφική Επιχείρηση, που ξεκίνησε τη δραστηριότητά της το 1986, ως συνέχεια ενός Ολοκληρωμένου Έργου που περιλαμβάνει όλη την αλυσίδα από την παραγωγή χοίρων, σφαγείο, αίθουσα κοπής, μέχρι την επεξεργασία των προϊόντων.
Η φιλοσοφία με την οποία ξεκίνησε αυτό το Έργο προήλθε από τέσσερις εταίρους με την ιδέα να δημιουργήσουν προστιθέμενη αξία στην παραγω...
...Τα αγνολότι Πιεμοντέζι είναι μια αυθεντική σπεσιαλιτέ του Πιεμόντε, που χρονολογείται από μια περιφερειακή συνταγή του 19ου αιώνα. Αυτά τα ραβιόλια είναι γεμιστά με τρία είδη φρέσκων και άπαχων κρεάτων (μοσχάρι, χοιρινό και λευκό κρέας) και εποχιακά λαχανικά (μαγειρεμένο λάχανο, παντζάρια ή σπανάκι ανάλογα με την εποχή). Τα κύρια συστατικά περιλαμβάνουν ζαμπόν, ροστ μπιφ, μαγειρεμένο κοτόπουλο...
Η MAGUISA (MATADERO GUIJUELO, S.A.) έχει την έδρα της στο Γκουιχουέλο (Σαλαμάνκα) και ασχολείται, σχεδόν αποκλειστικά, με τη βιομηχανία του ιβηρικού χοίρου. Στόχος της ήταν να κατασκευάσει ένα σφαγείο με τμήμα κοπής και τήξης λιπαρών, που θα της παρείχε τη σφαγή και κοπή των χοίρων που χρειάζονταν οι βιομηχανίες της, καθώς και τη μετατροπή του μπέικον σε λίπος μέσω μιας διαδικασίας τήξης, ξεκινώντ...
...Κομψή συσκευασία με πιάτο 100% ιβηρικού ζαμπόν που τρέφεται με βελανίδια, κομμένο με μαχαίρι. 50 γρ.
Ιδανικό για δώρο ή κατανάλωση στο σπίτι.
Έτοιμο προς άνοιγμα και γεύση.
Βάρος: 0,1 κιλό...
...Εύκολη αναδίπλωση, μειώνει τον αποθηκευτικό χώρο.
2 θέσεις στη βάση για να κρατάτε το ζαμπόν.
Βάση με αντιολισθητικά σταματήματα. Καλή σταθερότητα.
Σύστημα περιστροφής. Επιτρέπει την εύκολη περιστροφή του ζαμπόν.
Εύκολος καθαρισμός.
Μέγεθος 56×20...
...• Παραδοσιακή παραγωγή.
• Ποιότητα: ETG Χοιρινό Σερράνο.
• Πιστοποίηση BRCGS Ασφάλειας Τροφίμων.
• Πιστοποίηση IFS Τροφίμων.
Ελάχιστη παραγγελία: 45 παρτίδες.
Φόροι δεν περιλαμβάνονται.
Μεταφορικά περιλαμβάνονται σε οποιοδήποτε σημείο της Ιβηρικής Χερσονήσου.
Επικοινωνήστε για προσφορές στα στοιχεία επικοινωνίας.
Παρακαλώ, αποφεύγετε μεσάζοντες, ιδιώτες και περίεργους.
Δεν πωλείται σε ιδιώτες υπό οποιαδήποτε προϋπόθεση.
Παρακαλώ αποφεύγετε να κάνετε αντεπίθεση με εξευτελιστικές τιμές.
Προσφορά μόνο για επαγγελματίες χονδρικής για εθνική διανομή, εστίαση ή κανάλι Horeca.
... γευστικών προφίλ όπως τηγανητό, ψητό, ζουμερό, βραστό, ψημένο και πικάντικο. Τα αρώματα παράγονται σύμφωνα με τις τρέχουσες οδηγίες της ΕΕ (συμπεριλαμβανομένου του κανονισμού αρωμάτων 1334-2008).
Πιθανά γευστικά προφίλ:
Κοτόπουλο και γαλοπούλα
Βόειο κρέας και πικάντικο κρέας
Χοιρινό, ζαμπόν και μπέικον
Αρνί
Τσεχία: Τσεχία
20 κιλά: 20 κιλά...
...IGP (χωρίς οστά) 18 μήνες ωρίμανσης, ΦΥΛΗ ΧΟΙΡΟΥ MANEX 8 κιλά
Ένα εξαιρετικό ζαμπόν. Η Rolls του Bayonne. Ένα σπάνιο προϊόν. Με ποιότητα που πλησιάζει το Χοιρινό Μαύρο του BIGORRE σε σημαντικά χαμηλότερη τιμή.
Ο χοίρος MANEX είναι ένας παραδοσιακός βαρύς χοίρος από τη Χώρα των Βάσκων. Εκτρέφεται και τρέφεται για τουλάχιστον 9 μήνες μόνο με δημητριακά που παράγονται από την εκτροφή. Πρόκειται για φάρμες που σέβονται τα περιβαλλοντικά πρότυπα και την ευημερία των ζώων, χάρη σε περιορισμένα κοπάδια.
PLV με πλαστικοποιημένη αφίσα και πινακίδες τιμών παρέχονται με το προϊόν.
...Προϊόν από λευκό χοιρινό υψηλής ποιότητας που προέρχεται από χοίρους που τρέφονται με καλαμπόκι και δημητριακά, τα οποία χαρακτηρίζουν το ζαμπόν με γεύση του παρελθόντος. Φυλή εμπλουτισμένη με τη διασταύρωση του Duroc για την παραγωγή προϊόντων με υψηλό βαθμό διείσδυσης και ζουμερότητας. Προϊόν που έχει ωριμάσει για περισσότερους από 24 μήνες. Προϊόν που παρασκευάζεται ακολουθώντας τη μεθοδολογία εργασίας που καθορίζεται από την ETG.
...Χοιρινόζαμπόν μαύρης ράτσας Bigorre AOP ολόκληρο χωρίς κόκαλο. Ένα ζαμπόν με χαρακτήρα που αναγνωρίζεται από τη μαρμαρωτή σάρκα του και το εξαιρετικό του λίπος που προέρχεται από 24 μήνες ωρίμανσης. Ο μαύρος χοίρος της Bigorre, ξάδελφος του Ιβηρικού "Pata Negra" και αναγνωρίσιμος από το μαύρο του τρίχωμα, είναι ένα εξαιρετικό γαλλικό χοιρινό. Απολαμβάνει μια υγιεινή διατροφή 100% φυτικής προέλευσης και μια ζωή ελεύθερη στους πρόποδες των βουνών.
...
Το μυστικό βρίσκεται στην επιλογή της καλύτερης πρώτης ύλης: μόνο τα πιο εξαιρετικά κομμάτια ταξινομούνται ως Alta Gastronomía. Υπομονή και άφθονος χρόνος ξεκούρασης σε κελάρι που είναι ανοιχτό στον αέρα της Σιέρα, καταλήγοντας στο καλύτερο Χοιρινό από Ελιές που μπορεί ποτέ να θυμηθεί ο ουρανίσκος σας.
Η εταιρεία La Iberica είναι μια επιχείρηση που ασχολείται με την παραγωγή και εμπορία κρέατος από ιβηρικό χοίρο σε διάφορες μορφές συσκευασίας, ανάλογα με τις ανάγκες του πελάτη. Είμαστε προμηθευτές κρέατος ιβηρικού χοίρου, ζαμπόν, ιβηρικής παλέτας, ιβηρικού λόμου, ωρίμασμένων αλλαντικών από κρέας θηραμάτων, μεταξύ άλλων δικών μας ωρίμασμένων προϊόντων. Η εργασία με την καλύτερη πρώτη ύλη και η ύπ...
Εκμετάλλευση χοίρων που βρίσκεται στην νοτιοδυτική περιοχή της Εξτρεμαδούρα, Λίκνο του Χαμόν Μπεγιότα. Διαθέτουμε δάσος, κτηνοτροφία, εργοστάσιο και δικές μας κάβες, καθώς και "Λευκή Αίθουσα" με εξειδικευμένο προσωπικό για τους διάφορους τύπους κοπών και συσκευασίας σε κενό ή με Άζωτο. Προσφέρουμε μια σειρά από ιβηρικά προϊόντα δικής μας παραγωγής και χειροποίητης κατασκευής, όπως ζαμπόν, παλέτες ...
Η Oleovid είναι μια ισπανική εταιρεία αφιερωμένη στην εισαγωγή και εξαγωγή.
Η αποστολή μας είναι να εξασφαλίσουμε τις καλύτερες προσφορές με προϊόντα που συμβάλλουν στη βελτίωση του περιβάλλοντός μας και της κοινωνίας μας.
Στόχος μας είναι να είμαστε ο πιο κερδοφόρος, αποδοτικός και αγαπητός προμηθευτής στην αγορά μας, συμβάλλοντας στην πρόοδο των πελατών μας και των επιχειρηματικών μας συνεργατ...
...Όλοι οι χοίροι μας είναι πιστοποιημένοι στην Βιολογική Γεωργία. Τρέφονται με δημητριακά πιστοποιημένα AB που προέρχονται από την φάρμα μας.
Το χοιρινό μας ζαμπόν είναι συσκευασμένο σε γυάλινο βάζο των 180g ή 350g.
Εγγυημένα χωρίς λακτόζη και χωρίς νιτρώδη άλατα.
Η ημερομηνία λήξης κατανάλωσης: τουλάχιστον 1 χρόνος.
Η XarcuSpain είναι μια εταιρεία που ασχολείται κυρίως με την εξαγωγή γκουρμέ, χειροποίητων, υγιεινών και οικολογικών προϊόντων ισπανικής προέλευσης.
Αν και είμαστε ειδικοί στα αλλαντικά (Ζαμπόν, Χορίθο και Λόμο), στον κατάλογό μας μπορείτε να βρείτε διάφορες κατηγορίες. Μέλια, Τρούφες, Λικέρ, Έλαια και οποιοδήποτε είδος Κρέατος.
Κατευθύνουμε τη δραστηριότητά μας προς το κανάλι HORECA και αν και ...