...Χαρακτηριστικός μακρόστενος ζαμπόν, με σκούφο και φθαρμένο από τις μακρές βόλτες στο χωράφι. Το λιπαρό του μέρος έχει μια ιριδίζουσα απόχρωση και η αναλογία του σε αυτό το κομμάτι μας επιτρέπει να απολαύσουμε ένα απαλό και ευχάριστο μπουκέτο στον ουρανίσκο.
Με ελάχιστο χρόνο ωρίμανσης 36 μηνών και προσεκτική επιλογή φυσικών δημητριακών, χόρτου και βελανιδιών στη διατροφή του, είναι πάντα εγγύηση γεύσης και ποιότητας.
Η Simón Martín Guijuelo, S.L. είναι μια οικογενειακή επιχείρηση που ασχολείται εδώ και πάνω από έναν αιώνα με την παραγωγή και ωρίμανση των ιβηρικών ζαμπόν και άλλων προϊόντων που προέρχονται από το ιβηρικό χοίρο. Έχει καταφέρει να συνδυάσει τις παραδοσιακές μεθόδους με την πιο προηγμένη τεχνολογία, πιστοποιώντας τις εγκαταστάσεις της σύμφωνα με τις απαιτήσεις της Ευρωπαϊκής Ένωσης και ενσωματώνον...
...Σερράνο Ρεζέρβα ζαμπόν με περίοδο ξηράνσεως 18 έως 22 μηνών, και μεσαίο προς υψηλό βάρος και ποσοστό λίπους, με ήπια γεύση και πολύ λίγο αλάτι.
Αυτή είναι μια ζαμπόν χωρίς κόκαλο με όλο το δέρμα της στην πλάτη.
...Το πιο παραδοσιακό ισπανικό συστατικό αναμειγνύεται με μια κρεμώδη σάλτσα Μπεσαμέλ και καλύπτεται με ψίχουλα.
Για τους κυνηγούς θησαυρών, ένα πραγματικό σνακ για τους λάτρεις του φαγητού. Είμαστε πολύ χαρούμενοι να σας παρουσιάσουμε τις τέλειες κροκέτες, κρεμώδεις στο εσωτερικό, τραγανές στο εξωτερικό με την πιο λεπτή επικάλυψη ψίχουλων για κάθε γούστο.
Κρέας
Χοιρινό κρέας με κρασί Palo Cortado...
Η Embutidos La Hoguera S.A. είναι μια Αγροδιατροφική Επιχείρηση, που ξεκίνησε τη δραστηριότητά της το 1986, ως συνέχεια ενός Ολοκληρωμένου Έργου που περιλαμβάνει όλη την αλυσίδα από την παραγωγή χοίρων, σφαγείο, αίθουσα κοπής, μέχρι την επεξεργασία των προϊόντων.
Η φιλοσοφία με την οποία ξεκίνησε αυτό το Έργο προήλθε από τέσσερις εταίρους με την ιδέα να δημιουργήσουν προστιθέμενη αξία στην παραγω...
Η MAGUISA (MATADERO GUIJUELO, S.A.) έχει την έδρα της στο Γκουιχουέλο (Σαλαμάνκα) και ασχολείται, σχεδόν αποκλειστικά, με τη βιομηχανία του ιβηρικού χοίρου. Στόχος της ήταν να κατασκευάσει ένα σφαγείο με τμήμα κοπής και τήξης λιπαρών, που θα της παρείχε τη σφαγή και κοπή των χοίρων που χρειάζονταν οι βιομηχανίες της, καθώς και τη μετατροπή του μπέικον σε λίπος μέσω μιας διαδικασίας τήξης, ξεκινώντ...
...Κομψή συσκευασία με πιάτο 100% ιβηρικού ζαμπόν που τρέφεται με βελανίδια, κομμένο με μαχαίρι. 50 γρ.
Ιδανικό για δώρο ή κατανάλωση στο σπίτι.
Έτοιμο προς άνοιγμα και γεύση.
Βάρος: 0,1 κιλό...
...Εύκολη αναδίπλωση, μειώνει τον αποθηκευτικό χώρο.
2 θέσεις στη βάση για να κρατάτε το ζαμπόν.
Βάση με αντιολισθητικά σταματήματα. Καλή σταθερότητα.
Σύστημα περιστροφής. Επιτρέπει την εύκολη περιστροφή του ζαμπόν.
Εύκολος καθαρισμός.
Μέγεθος 56×20...
...• Παραδοσιακή παραγωγή.
• Ποιότητα: ETG Χοιρινό Σερράνο.
• Πιστοποίηση BRCGS Ασφάλειας Τροφίμων.
• Πιστοποίηση IFS Τροφίμων.
Ελάχιστη παραγγελία: 45 παρτίδες.
Φόροι δεν περιλαμβάνονται.
Μεταφορικά περιλαμβάνονται σε οποιοδήποτε σημείο της Ιβηρικής Χερσονήσου.
Επικοινωνήστε για προσφορές στα στοιχεία επικοινωνίας.
Παρακαλώ, αποφεύγετε μεσάζοντες, ιδιώτες και περίεργους.
Δεν πωλείται σε ιδιώτες υπό οποιαδήποτε προϋπόθεση.
Παρακαλώ αποφεύγετε να κάνετε αντεπίθεση με εξευτελιστικές τιμές.
Προσφορά μόνο για επαγγελματίες χονδρικής για εθνική διανομή, εστίαση ή κανάλι Horeca.
...Προϊόν από λευκό χοιρινό υψηλής ποιότητας που προέρχεται από χοίρους που τρέφονται με καλαμπόκι και δημητριακά, τα οποία χαρακτηρίζουν το ζαμπόν με γεύση του παρελθόντος. Φυλή εμπλουτισμένη με τη διασταύρωση του Duroc για την παραγωγή προϊόντων με υψηλό βαθμό διείσδυσης και ζουμερότητας. Προϊόν που έχει ωριμάσει για περισσότερους από 24 μήνες. Προϊόν που παρασκευάζεται ακολουθώντας τη μεθοδολογία εργασίας που καθορίζεται από την ETG.
...
Το μυστικό βρίσκεται στην επιλογή της καλύτερης πρώτης ύλης: μόνο τα πιο εξαιρετικά κομμάτια ταξινομούνται ως Alta Gastronomía. Υπομονή και άφθονος χρόνος ξεκούρασης σε κελάρι που είναι ανοιχτό στον αέρα της Σιέρα, καταλήγοντας στο καλύτερο Χοιρινό από Ελιές που μπορεί ποτέ να θυμηθεί ο ουρανίσκος σας.
Η εταιρεία La Iberica είναι μια επιχείρηση που ασχολείται με την παραγωγή και εμπορία κρέατος από ιβηρικό χοίρο σε διάφορες μορφές συσκευασίας, ανάλογα με τις ανάγκες του πελάτη. Είμαστε προμηθευτές κρέατος ιβηρικού χοίρου, ζαμπόν, ιβηρικής παλέτας, ιβηρικού λόμου, ωρίμασμένων αλλαντικών από κρέας θηραμάτων, μεταξύ άλλων δικών μας ωρίμασμένων προϊόντων. Η εργασία με την καλύτερη πρώτη ύλη και η ύπ...
Εκμετάλλευση χοίρων που βρίσκεται στην νοτιοδυτική περιοχή της Εξτρεμαδούρα, Λίκνο του Χαμόν Μπεγιότα. Διαθέτουμε δάσος, κτηνοτροφία, εργοστάσιο και δικές μας κάβες, καθώς και "Λευκή Αίθουσα" με εξειδικευμένο προσωπικό για τους διάφορους τύπους κοπών και συσκευασίας σε κενό ή με Άζωτο. Προσφέρουμε μια σειρά από ιβηρικά προϊόντα δικής μας παραγωγής και χειροποίητης κατασκευής, όπως ζαμπόν, παλέτες ...
Η Oleovid είναι μια ισπανική εταιρεία αφιερωμένη στην εισαγωγή και εξαγωγή.
Η αποστολή μας είναι να εξασφαλίσουμε τις καλύτερες προσφορές με προϊόντα που συμβάλλουν στη βελτίωση του περιβάλλοντός μας και της κοινωνίας μας.
Στόχος μας είναι να είμαστε ο πιο κερδοφόρος, αποδοτικός και αγαπητός προμηθευτής στην αγορά μας, συμβάλλοντας στην πρόοδο των πελατών μας και των επιχειρηματικών μας συνεργατ...
Η XarcuSpain είναι μια εταιρεία που ασχολείται κυρίως με την εξαγωγή γκουρμέ, χειροποίητων, υγιεινών και οικολογικών προϊόντων ισπανικής προέλευσης.
Αν και είμαστε ειδικοί στα αλλαντικά (Ζαμπόν, Χορίθο και Λόμο), στον κατάλογό μας μπορείτε να βρείτε διάφορες κατηγορίες. Μέλια, Τρούφες, Λικέρ, Έλαια και οποιοδήποτε είδος Κρέατος.
Κατευθύνουμε τη δραστηριότητά μας προς το κανάλι HORECA και αν και ...
Το JamonShop.es είναι μια εταιρεία που ειδικεύεται στην online πώληση των καλύτερων παραδοσιακών ισπανικών προϊόντων. Η φιλοσοφία μας βασίζεται σε έναν συγκεκριμένο στόχο: να παραδώσουμε στους πελάτες μας τα προϊόντα των καλύτερων ισπανικών μαρκών, αναγνωρισμένων διεθνώς, στον συντομότερο δυνατό χρόνο και σε ασυναγώνιστη τιμή. Οι επαγγελματίες μας είναι ειδικοί με εμπειρία στον τομέα της πώλησης κ...
Η εταιρεία Black Pork Sociedad Limitada ασχολείται με την εξαγωγή Ιβηρικού Χοιρινού 100% από βελανίδια, τόσο σε ολόκληρους χοίρους όσο και σε φέτες.
ΙΒΗΡΙΚΟ ΧΟΙΡΙΝΟ 100% ΑΠΟ ΒΕΛΑΝΙΔΙΑ / ΠΑΤΑ ΝΕΓΚΡΑ
Ατομική συσκευασία 100 γραμμαρίων
Τιμή: Ex-work Guijuelo, Σαλαμάνκα (Ισπανία)
Λήξη: 12 μήνες από την ημερομηνία παραγωγής
40 μονάδες ανά κιβώτιο (κάθε κιβώτιο έχει μέσο βάρος 6,55 κιλά)
Ελάχιστη παραγγ...
Η FRANRODEL, ειδικοί στην κατασκευή και πώληση ζαμπόν και αλλαντικών από ιβηρικό χοιρινό εδώ και πάνω από έναν αιώνα.
Κατά τη διάρκεια της πορείας της, αυτή η οικογενειακή επιχείρηση που προωθείται εδώ και τέσσερις γενιές από τον Φρανσίσκο Ροντρίγκεζ Ντελγκάδο, έχει καταφέρει να συνδυάσει τέλεια την παραδοσιακή τέχνη με τις νέες τεχνολογίες και τις καινοτόμες εγκαταστάσεις. Όλα αυτά με στόχο να...
Βρισκόμαστε σε μια δύσβατη περιοχή, όπου η επεξεργασία των ιβηρικών προϊόντων (ζαμπόν, αλλαντικά και χοιρινό κρέας) διασφαλίζεται υπό την προστασία της ένδειξης προέλευσης Guijuelo. Στο San Jamon μπορείτε να αγοράσετε τα εξαιρετικά προϊόντα μας ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ από την Ισπανία. Είμαστε προμηθευτές και χονδρέμποροι. Διαθέτουμε έναν πολύ μεγάλο κατάλογο από προϊόντα χοιρινού κρέατος και ζαμπόν. Το ιβηρικό...
Είμαστε παραγωγοί ζαμπόν, ώμων και ιβηρικών λουκάνικων από τη Σιέρα ντε Ουέλβα. Προμηθεύουμε φρέσκο και κατεψυγμένο κρέας από ιβηρικό χοιρινό, μοσχάρι, αρνί και κατσίκι.
Αγοράστε online ζαμπόν de bellota 100% ibérique, το αυθεντικό ζαμπόν pata negra, και άλλα προϊόντα παραδοσιακής χοιροτροφίας από χοιρινό ibérico, που έχουν παρασκευαστεί προσεκτικά από τις παραδοσιακές συνταγές των περιοχών μας (στην περιοχή της Εξτρεμαδούρας, Ισπανία). Θέλουμε να σερβίρουμε απευθείας στο τραπέζι σας τις καλύτερες γεύσεις της περιοχής μας: Ζαμπόν Pata Negra, Chorizo Ibérico de...