...Prosciutto di Parma DOP διαθέσιμο σε διάφορες ωριμάνσεις.
Παραγωγή από το μπούτι ενός βαρύ χοίρου, γεννημένου και εκτρεφόμενου στην Ιταλία, τρεφόμενου με ποιοτικές τροφές.
Η γλυκύτητα και η αξία κάνουν αυτό το προσούτο ένα προσούτο σπάνιας νοστιμιάς.
Διαθέσιμο σε μορφές με κόκαλο, χωρίς κόκαλο Addobbo και χωρίς κόκαλο Pressato.
Προσαρμοσμένη στις προδιαγραφές του πελάτη παραγωγή
Διανομή
... εστιατόρια και καταστήματα τροφίμων.
Με μακρά ημερομηνία λήξης έως 07/05/25, αυτό το προσούτο είναι ένα αξιόπιστο και ευέλικτο προϊόν, κατάλληλο για μια ευρεία γκάμα συνταγών. Τέλειο για όσους αγαπούν την ιταλική γαστρονομική παράδοση, είναι ένα βασικό συστατικό για όσους επιθυμούν να φέρουν την αυθεντική γεύση στην κουζίνα τους. Εύκολο στη χρήση και έτοιμο προς χρήση, είναι η ιδανική επιλογή για όσους αναζητούν ποιότητα και ευκολία.
KG 10.010 καθαρό βάρος
Ελάχιστη παραγγελία: 50 συσκευασίες με 2 προσούτα...
...Οι tortelloni μας, ravioli σε σχήμα μεγάλων tortellini, γεμιστά με προσούτο και τυρί, προσφέρουν μια πολύπλοκη και αρμονική γευστική εμπειρία. Κάθε μπουκιά είναι μια έκρηξη καλά ισορροπημένων γεύσεων: η αλμυρότητα του προσούτο, η κρεμώδης και πολύπλοκη γεύση του τυριού, είναι ικανές να ευχαριστήσουν και να ικανοποιήσουν ακόμη και τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους.
Η Bertelli Formaggi S.r.l., παρούσα στην αγορά εδώ και τέσσερις γενιές, προτείνει τυριά ωρίμανσης και φρέσκα εξαιρετικής ποιότητας. Είμαστε σημείο αναφοράς για πολλές ευρωπαϊκές δραστηριότητες για την προμήθεια όχι μόνο του Parmigiano Reggiano ωρίμανσης από 12 μήνες έως 60 μήνες, αλλά και τυριών από κατσίκι και πρόβατο της ιταλικής παράδοσης. Είμαστε προμηθευτές και τυπικών αλλαντικών όπως σαλάμι,...
...Το "Castro y González 'Seleccion'" είναι ένα μακρόστενο προσούτο, με σκούφο που έχει φθαρεί από τις μακρές βόλτες στο χωράφι.
Η λιπαρή του πλευρά είναι ελαφρώς πιο σκούρα και χαμηλότερη σε αναλογία, προσφέροντας μια πιο απαλή και ευχάριστη γεύση. Με ελάχιστο χρόνο ωρίμανσης 36 μηνών και την προσεκτική επιλογή φυσικών δημητριακών στη διατροφή τους, το Castro y González είναι πάντα εγγύηση γεύσης και ποιότητας.
SKU:612000
βάρος:7 – 8 κιλά
Βάρος αποστολής:8.5 κιλά...
Από το 2006, η Sempre Ghiotti δραστηριοποιείται με επιτυχία στον τομέα του catering και της εστίασης, προσφέροντας τις καλύτερες συνταγές της σικελικής κουζίνας με τη μορφή έτοιμων πιάτων, βολικών για καθημερινή χρήση και νόστιμων όπως μόλις φτιαγμένων. Οι παρασκευές μας, που γίνονται με πρώτες ύλες υψηλής ποιότητας, δίνουν τη δυνατότητα να σερβίρουμε όλη την αυθεντικότητα της Μεσογείου σε λίγα κα...
Η Pioggia Store είναι μια ιταλική εταιρεία ηγέτης στην παραγωγή και διανομή τυπικών τροφίμων της Πούλια, με έμφαση στην εξαγωγή προς διεθνείς αγορές και χονδρική πώληση. Χάρη σε μια προσεκτική επιλογή πρώτων υλών, που προέρχονται αποκλειστικά από τοπικές καλλιέργειες και εκτροφές, εγγυόμαστε αυθεντικά και υψηλής ποιότητας προϊόντα. Η γκάμα μας περιλαμβάνει φρέσκα τυριά όπως η mozzarella di bufala,...
...Ο προσούτο από μαύρο χοίρο, με έντονο κόκκινο χρώμα και πλούσια γεύση, θυμίζει το άρωμα του δάσους και έχει βαθιά γλυκύτητα που προέρχεται από τον τύπο εκτροφής και τη διατροφή σε εξωτερικούς χώρους. Η επεξεργασία, που είναι εντελώς χειροποίητη, γίνεται με σεβασμό στις παραδόσεις μας από την Εμίλια.
... αλάτι, κρέμονται για 90 ημέρες. Σε αυτή τη φάση το προσούτο στεγνώνει αργά, στη συνέχεια πλένεται και κρεμιέται στον φυσικό αέρα. Τώρα αρχίζει η ωρίμανση, η οποία χωρίζεται σε δύο φάσεις: μέχρι εννέα μήνες σε καλά αεριζόμενους χώρους με φυσική ανανέωση του αέρα, και τέλος σε κελάρι για μακρά ωρίμανση.
Βαμβακερά είδη σπιτιού κεντημένα στο χέρι, παραγωγή και πώληση μοναδικών προϊόντων: τραπεζομάντιλα, κουζίνα, μπάνιο, γραμμή γιοτ, παιδικά, δαντέλες, υπνοδωμάτιο, εξατομικεύσεις όπως αρχικά ή αναπαραγωγές σε ύφασμα σχεδίων που προτείνονται από τον πελάτη, αναπαραγωγές σε ύφασμα σχεδίων που έχουν ληφθεί από πιάτα ή άλλα. Κεντήματα σε οποιοδήποτε τύπο υφάσματος που γίνονται στο χέρι. Ακριβώς λόγω της...
...Μηχανή κατάλληλη για την αλάτισμα κρεάτων,
όπως μπρεζάολες, κοπές, παντσέτες, προσούτο, κ.λπ.
Μηχανή κατάλληλη για την αλάτισμα κρεάτων,
όπως μπρεζάολες, κοπές, παντσέτες, προσούτο, κ.λπ.
Χρησιμοποιεί δοχεία από ανοξείδωτο χάλυβα ή πλαστικό.
Η λειτουργία είναι ηλεκτροπνευματική.
Μοντέλα με διαχείριση μέσω PLC και φράγματα ασφαλείας.
Ηλεκτρονική μεταβολή των στροφών.
Η μηχανή μπορεί να λειτουργεί σε περιβάλλοντα με
κανονική θερμοκρασία και επιτρέπει τη μείωση
του χρόνου αλατίσματος σε σύγκριση με τις παραδοσιακές μεθόδους.
...Το προσούτο από την Πάρμα είναι ένα ωριμασμένο χοιρινό κρέας που παράγεται στην επαρχία της Πάρμα, στο βόρειο τμήμα της Ιταλίας. Είναι ένα παραδοσιακό προϊόν με μακρά ιστορία, δημοφιλές και διάσημο στην Ιταλία και πέρα από αυτήν. Το προσούτο από την Πάρμα παράγεται αποκλειστικά από ιταλικούς χοίρους και ωριμάζει για τουλάχιστον 24 μήνες. Αυτό το προϊόν διαθέτει πιστοποίηση ΠΟΠ (DOP).
Ειδικός στην εισαγωγή ιταλικών τροφίμων στη Γαλλία για επαγγελματίες.
Χονδρέμπορος ιταλικών προϊόντων: ιταλικά τυριά, ιταλικά αλλαντικά, ιταλικές σάλτσες.
Διανομή ιταλικών προϊόντων: χονδρέμποροι, GMS, εκλεκτά παντοπωλεία, βιομηχανίες, εστιατόρες.
Εισαγωγή ιταλικών σπεσιαλιτέ απευθείας από την Ιταλία σε φρέσκα και κατεψυγμένα.
Παραδόσεις σε όλη τη Γαλλία με παραλαβές φρέσκων προϊόντων κάθε εβδο...
...Προϊόν προσούτο από επιλεγμένα χοιρινά κρέατα, κομμένα χειροκίνητα. Ωριμάζει σε ελεγχόμενη θερμοκρασία και υγρασία για τουλάχιστον 100 ημέρες. Το ομοιόμορφο χρώμα του, που κυμαίνεται μεταξύ ροζ και κόκκινου, διακόπτεται από το καθαρό λευκό των λιπαρών τμημάτων.
Συσκευασία: A.T.M. - S.V - Ελεύθερο
Χωρίς Συντηρητικά
Χωρίς Γλουτένη
Χωρίς Λακτόζη
Χωρίς Χρωστικές...
...Ο Προσούτο Τοσκάνου DOP, στην κλασική του εκδοχή με κόκαλο, είναι αναμφίβολα ένα από τα πιο σημαντικά προϊόντα όταν μιλάμε για αλλαντικά της Τοσκάνης, τόσο για την ποιότητα των πρώτων υλών που χρησιμοποιούνται για την παρασκευή και συντήρησή του, όσο και κυρίως για τη έντονη και ελαφρώς αλμυρή γεύση του που μπορεί να ευχαριστήσει τον ουρανίσκο των μεγάλων και των παιδιών, είτε μόνο του είτε συνοδευόμενο από άλλα τοπικά προϊόντα ή από μια απλή φέτα φρέσκου ψωμιού. Επιπλέον, η Προστατευόμενη Ονομασία Προέλευσης διασφαλίζει την ποιότητα και το χαρακτηριστικό του άρωμα.
Ο σεφ Jean-Michel Querci, από την Κορσική, θέλει μέσω των δημιουργιών του να μοιραστεί την αγάπη του για τα προϊόντα του νησιού του. Εφευρέτης της μαρμελάδας με βάση το Brocciu (φρέσκο τυρί από την Κορσική), ο σεφ μας προτείνει ένα γαστρονομικό ταξίδι στις ρίζες του. Η σειρά "O Mà" είναι πολύ ποικιλόμορφη και περιλαμβάνει γλυκές απολαύσεις (μαρμελάδες, αλείμματα, αρωματισμένα σάκχαρα, γλυκά) έως α...
Η εταιρεία ιδρύθηκε το 1947 από τον ιδρυτή Κότσια Σέστο, έναν εξαιρετικό κρεοπώλη. Με την πάροδο του χρόνου επεκτάθηκε και έγινε βιομηχανία, αλλά ο κανόνας παρέμεινε ο ίδιος: να χρησιμοποιεί το καλύτερο από τις πρώτες ύλες και ποτέ να μην έχει καταψύξεις, για να διασφαλίσει ένα ποιοτικό πρότυπο διαφορετικό από το συνηθισμένο. Σήμερα η εταιρεία είναι πιστοποιημένη με ISO 22000, είναι εξουσιοδοτημέν...
Καλώς ήρθατε στη DISTRAZUR, τον χονδρέμπορο σας σε εκλεκτά τρόφιμα. Από πάνω από 25 χρόνια, εξυπηρετούμε το παραδοσιακό εμπόριο με τη συνεχή φροντίδα να προσφέρουμε ποιοτικά προϊόντα, προσαρμοσμένα στους πελάτες μας και διαφορετικά από τα κανάλια της μεγάλης διανομής. Η μάρκα μας, Les Saveurs du Clavon, ενθουσιάζει τους πιο απαιτητικούς γευσιγνώστες. Είναι εύκολα αναγνωρίσιμη και εγγυάται μια επιλ...
...ΠΡΟΣΙΟΥΤΤΟ ΚΡΟΥΝΤΟ MEC 1° ΕΠΙΛΟΓΗ
ΠΡΟΪΟΝ ΒΑΡΟΣ ΤΙΜΗ
Προσούτο κρουτό mecda 4,40 Kg έως 5,00 Kg € 4,10 ανά Kg
Προσούτο κρουτό mecda 5,00 Kg έως 5,50 Kg € 4,40 ανά Kg
Προσούτο κρουτό mecda 5,50 Kg έως 6,00 Kg € 4,70 ανά Kg
Προσούτο κρουτό mecda 6,00 Kg έως 6,50 Kg € 5,40 ανά Kg
Προσούτο κρουτό mecda 6,50 Kg και άνω € 5,70 ανά Kg
ΟΡΟΙ ΠΩΛΗΣΗΣ
Συσκευασίες: χαρτοκιβώτια των 4 τεμαχίων έως 200 προσούτα, πέρα από χαρτοκιβώτιο
Έτοιμο εμπόρευμα: 4/5 εργάσιμες ημέρες από την παραλαβή της πληρωμής
Πληρωμές: προκαταβολές (πριν από την αποστολή της παραγγελίας)...
... E 316, συντηρητικά E 250.
Σημείωση: Νιτρίτες: η χρήση νιτριτών, στις ελάχιστες ποσότητες που επιτρέπονται από το Νόμο, αναγνωρίζεται ως ακόμη απαραίτητη στην πρόληψη του κινδύνου της βοτουλινικής τοξίνης και δεν μπορούν ακόμη να εξαλειφθούν οριστικά.
Μέγεθος τελικού προϊόντος:
Μέγεθος Kg. 8/8,50
Συσκευασία:
Το προσούτο μετά την ψύξη, τυλίγεται σε προστατευτική ελαστική κάλτσα που κλείνει ξανά, στη συνέχεια δένεται, συσκευάζεται σε διαφανή σακούλα Cryovac και παστεριώνεται.
...Ο ωμός προσούτο είναι ένα τυπικό ιταλικό αλλαντικό που προέρχεται από την ξηρή αλάτιση του μηρού του χοίρου, ειδικότερα από ζώα που έχουν φτάσει σε βάρος περίπου 130 κιλών. Το κρέας μασάρεται προσεκτικά στο χέρι, κόβεται για να αποκτήσει την επιθυμητή μορφή και στη συνέχεια καρυκεύεται σύμφωνα με την αρχαία μας συνταγή. Η περίοδος ξήρανσης του προσούτου ξεπερνά τους 180 ημέρες και είναι η πιο...
...Το προσούτο από ώμο FISAN που τρέφεται με βελανίδια είναι σχετικά άπαχο και έντονα νόστιμο. Το τέλειο σημείο ωρίμανσης, που επιτυγχάνεται μετά από περισσότερους από τριάντα τέσσερις μήνες σε φυσικές κάβες, είναι αυτό που συμβάλλει στην ομοιόμορφη διείσδυση αερίων και στη γεύση που έχει μοναδική βάθος.
... ιδιαίτερα ωφέλιμη σε σαλάμια και ωμό προσούτο όταν αυτά πρέπει να ωριμάσουν ή να αποθηκευτούν για μεγάλο χρονικό διάστημα (π.χ. σαλάμι πίτσας).
Η χρήση σε αλλαντικά που παρασκευάζονται χωρίς νιτρωδές αλάτι είναι επίσης επωφελής, καθώς εδώ λείπει η αντιοξειδωτική δράση του νιτρώδους.
...900 AROMATIZADOS είναι ένα καρύκευμα από εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο αρωματισμένο με διάφορες επιλεγμένες γεύσεις, με σκοπό να προσφέρει στην κουζίνα μια πινελιά διακριτικότητας ή κυρίως πρωτοτυπίας. Οι μαγειρικές χρήσεις είναι ατελείωτες με μόνο όριο τη φαντασία του καταναλωτή.
Βρίσκεται σε διάφορους τύπους:
-Άρωμα σοκολάτας
-Καπνιστό άρωμα
-Άρωμα λευκής τρούφας
-Άρωμα βασιλικού
-Άρωμα προσούτο
-Άρωμα πορτοκαλιού
-Άρωμα κάρυ...
... "Menorca" κατασκευάζονται χρησιμοποιώντας το αποκλειστικό ανοξείδωτο ατσάλι "Nitrum", ενώ οι σκούρο μπλε λαβές είναι φτιαγμένες από πολυπροπυλένιο, υλικό που εκτιμάται για την ευχρηστία του, την αντοχή του στον χρόνο και το ελαφρύ του βάρος.
Επιπλέον, μέσα στη συσκευασία περιλαμβάνεται ένα DVD (στα ισπανικά, αγγλικά και γαλλικά) πρακτικό και διαισθητικό, στο οποίο εξηγείται σαφώς πώς να κόβετε το προσούτο με τον πιο σωστό τρόπο. Επίσης, περιέχει πολύτιμες συμβουλές σχετικά με τη σωστή χρήση και τη συντήρηση των μαχαιριών κοπής.
...Παντζερότι, ραβιόλι, τορτελίνι, τορτελόνι … Τα Φρέσκα Πρώτα είναι η σειρά προϊόντων των 500g που φέρνει στο τραπέζι την παράδοση και κάνει κάθε περίσταση ξεχωριστή.
Διαθέσιμο επίσης:
- Ραβιόλι με κρέας 500g
- Παντζερότι με κολοκύθα 500g
- Τορτελόνι με ρικότα και σπανάκι 500g
- Τορτελόνι μπολονέζ 500g
- Τορτελόνι με προσούτο 500g
- Τορτελόνι με κρέας 500g...
...Είναι αλάτι από τη γη (και όχι από τη θάλασσα)
Είναι το αλάτι που πρέπει υποχρεωτικά να χρησιμοποιείται για να φτιαχτεί το προσούτο Bayonne IGP.
Είναι ένα μη ιωδιωμένο αλάτι με διαφορετικές ιδιότητες από το θαλασσινό αλάτι. Έχει μια ελαφρώς διαφορετική γεύση και είναι 10 φορές πιο αλμυρό. Έτσι, βάζετε λιγότερο.
Πολλά γαστρονομικά εστιατόρια το χρησιμοποιούν για τις γευστικές του ιδιότητες. Τα κρέατα είναι πολύ καλύτερα με αυτό το αλάτι.