...ALLEGRINI Amarone della Valpolicella classico DOC 1 bott. cl 75 είναι ένα ισχυρό και έντονο κόκκινο κρασί, που έχει ωριμάσει για τουλάχιστον 2 χρόνια σε δρύιναβαρέλια. Οι νότες του από ώριμα φρούτα και μπαχαρικά το καθιστούν ιδανικό για να συνοδεύσει κόκκινα κρέατα και ωριμασμένα τυριά. Απόλαυσε αυτή την εκλεκτή φιάλη μόνος ή με παρέα.
...Η La Flaguerie Poirino προέρχεται από το μείγμα χυμού αχλαδιού και νεαρού καβαδό που έχει ωριμάσει σε δρύιναβαρέλια. Έχει φωτεινό πορτοκαλί χρώμα και αναπτύσσει μια πλούσια αρωματική παλέτα με φινέτσα και κομψότητα.
Ακαθάριστο βάρος: 1100g / 2.42lb
Βάρος κουτιού των 6: 7kg / 15,43lb...
... πρακτικές και Υψηλή Περιβαλλοντική Αξία (επίπεδο 3), έχει λάβει όλες τις προσοχές από τον αμπελώνα μέχρι το κελάρι. Είναι ο γευστικός και ελαφρύς χαρακτήρας που αναζητείται εδώ στη διαδικασία οινοποίησης και ωρίμανσης.
VINIFICATION
Τάξη των μούρων
Παραδοσιακή οινοποίηση
Ωρίμανση για μερικούς μήνες σε δρύιναβαρέλια
CÉPAGES
Merlot
Cabernet Sauvignon
DÉGUSTATION
Εντυπωσιακό και λαμπερό κόκκινο χρώμα κερασιού.
Λεπτή και ευχάριστη μύτη με κόκκινα και μαύρα φρούτα.
Φρουτώδης, απαλός και στρογγυλός ουρανίσκος υποστηριζόμενος από λειωμένους και ελαφρώς γλυκόριζους τανίνες.
... επιταχύνουν έτσι την ωρίμανση των σταφυλιών.
Τα σταφύλια προέρχονται από εδάφη αργιλοασβεστολιθικά με κυρίαρχο τον ασβεστόλιθο της Côte Chalonnaise. Οι κλίσεις είναι ήπιες και στραμμένες προς Ανατολή και Νοτιοανατολή.
Εκτροφή
Η οινοποίηση ξεκινά σε δεξαμενές inox και στη συνέχεια σε δρύινες δεξαμενές. Η διάρκεια σε δρύιναβαρέλια ποικίλλει ανάλογα με τις χρονιές.
Χαρακτήρας του κρασιού
Ωραίο κόκκινο...
... οινοποίηση γίνεται σύμφωνα με την παραδοσιακή μέθοδο του Μπορντό με φυσική αλκοολική ζύμωση, έλεγχο θερμοκρασίας, μακρά εκχύλιση (18 ημέρες), 2 ανατροπές την ημέρα κατά τη διάρκεια της ζύμωσης. Αυτές οι διαδικασίες επιτρέπουν την μέγιστη εξαγωγή της ποιότητας των φρούτων: χρώμα, αρώματα και δομή. Η ωρίμανση του κρασιού γίνεται στη συνέχεια σε δρύιναβαρέλια, εκ των οποίων το ένα τρίτο είναι καινούργιο...
...Η τεκίλα είναι ένα εμβληματικό ποτό του Μεξικού, παρασκευασμένο από το μπλε αγαύη, ένα ζουμερό φυτό που καλλιεργείται κυρίως στις περιοχές του Χαλίσκο. Γνωστή για τις έντονες γεύσεις της και τις γήινες νότες, η τεκίλα είναι ένα προϊόν παράδοσης και τεχνογνωσίας. Διατίθεται σε πολλές κατηγορίες, όπως η τεκίλα Blanco, φρέσκια και μη παλαιωμένη, η τεκίλα Reposado, που ωριμάζει μεταξύ 2 και 12 μηνών σε δρύιναβαρέλια, και η τεκίλα Añejo, που ξεκουράζεται πάνω από ένα χρόνο για να αναπτύξει πιο πλούσιες και σύνθετες αρωματικές νότες.
...Υποκύψτε στην κομψότητα του Bourgogne rouge, ενός κρασιού με αξιοσημείωτο βάθος και πολυπλοκότητα. Ωριμασμένο προσεκτικά σε γαλλικά δρύιναβαρέλια, αυτό το κρασί αποκαλύπτει πλούσια αρώματα από ώριμα κόκκινα φρούτα και λεπτές ξυλώδεις νότες. Στο στόμα, μια βελούδινη υφή και μαλακοί τανίνες αγκαλιάζουν τον ουρανίσκο, προσφέροντας μια αρμονική και μαγευτική αισθητηριακή εμπειρία. Αφεθείτε στην διαχρονική κομψότητα αυτού του Bourgogne rouge.
...Δρύιναβαρέλια 225 λίτρων από τα καλύτερα αεροστεγανά και λεπτόκοκκα ξύλα διαφόρων χωρών προέλευσης. Η τοστάρισμα γίνεται σύμφωνα με τις επιθυμίες του πελάτη (ελαφρύ, μέτριο, δυνατό κ.λπ.)
Παραγωγή: Αυστρία...
...Το Cognac είναι ένα πολυτελές ποτό, αναγνωρισμένο παγκοσμίως για την εξαιρετική του ποιότητα και τη λεπτή του γεύση. Παραγόμενο στην περιοχή του Cognac στη Γαλλία, αυτό το ποτό παρασκευάζεται από προσεκτικά επιλεγμένα λευκά σταφύλια, που αποστάζονται δύο φορές σε παραδοσιακούς χαλκούς άμβυκες. Η διαδικασία ωρίμανσης σε δρύιναβαρέλια προσδίδει στο Cognac τα πολύπλοκα αρώματά του και το...
...Το Armagnac Castarède - 1992 είναι μια εξαιρετική σοδειά, ωριμασμένη σε δρύιναβαρέλια μέχρι την εμφιάλωσή του. Αυτό το ποτό, με 40°, προσφέρει μια αξέχαστη εμπειρία γευσιγνωσίας. Ως χωνευτικό, απολαμβάνεται αργά, επιτρέποντας την εκτίμηση των πλούσιων και πολύπλοκων αρωμάτων του. Η ωρίμανση σε βαρέλι προσδίδει σε αυτό το Armagnac ξυλώδεις νότες και βάθος γεύσεων που θα ενθουσιάσουν τους λάτρεις...
...Μέγιστη Έκφραση Του Μπομπάλ
Άρωμα Καθαρού Από Ωριμασμένο Κόκκινο Φρούτο Τυπικό Της Ποικιλίας Μπομπάλ. Με Μεταξένια Και Έντονη Γεύση Στο Στόμα, Με Ένα Μπαχαρένιο Υπόβαθρο Που Αντικατοπτρίζει Τον Αληθινό Χαρακτήρα Της Μαντσουέλα.
1618 ºc Θερμοκρασία Σερβιρίσματος
ΗΛΙΚΙΑ ΤΟΥ ΑΜΠΕΛΩΝΑ: Μεταξύ 60-70 ετών
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ: Ζυμωμένο Σε Δεξαμενές Ξύλου 10.000 lt Και Ωριμασμένο Σε Γαλλικά ΔρύιναΒαρέλια 225 l
ΠΟΙΚΙΛΙΑ ΣΤΑΦΥΛΙΟΥ: Μπομπάλ...
... 3 χρόνια σε δρύιναβαρέλια, μετά τα οποία τα κρασιά εμφιαλώνονται και ωριμάζουν σε γυάλινες φιάλες και στην "Golden Collection" του Mileștii Mici.
Η αποθήκευση των κρασιών στη συλλογή χρονολογείται από το 1969 έως σήμερα. Κάθε μπουκάλι έχει έναν αριθμό καταλόγου και μια αντίστοιχη σημείωση που αποδεικνύει την αποκλειστικότητα των κρασιών της συλλογής. Ο μοναδικός σχεδιασμός, που αρχικά μιμείται...
Η LUSO BARREL είναι προμηθευτής νέων και μεταχειρισμένων ξύλινων βαρελιών από μια μικρή οικογενειακή βαρελοποιία κοντά στο Πόρτο, στη βόρεια Πορτογαλία. Εστιάζουμε στην παραγωγή ειδικών βαρελιών, με ιδιαίτερη έμφαση σε μεταχειρισμένα βαρέλια κρασιού πορτογαλίας και νέα βαρέλια από δρυ και διακοσμητικά βαρέλια από διάφορα ξύλα. Η βαρελοποιία μας είναι ένας συνδυασμός προηγμένης τεχνολογίας και παρα...
...Μεταχειρισμένα βαρέλια κόκκινου και λευκού κρασιού, κατασκευασμένα από γαλλική ή αμερικανική δρυ. Επιπλέον, η χωρητικότητά τους μπορεί να κυμαίνεται από 225 λίτρα έως 500 λίτρα και μπορούν να βρεθούν στο Λογκρόνιο (Λα Ριόχα).
...Οι βαρέλια μας προέρχονται από μια τέχνη που μεταδίδεται από πατέρα σε γιο μέσα στα χρόνια.
Τα σχεδιάζουμε από αυστηρά επιλεγμένες γαλλικές βελανιδιές, προκειμένου να προσφέρουμε στους πελάτες μας την καλύτερη δυνατή ποιότητα.
Προτείνουμε χωρητικότητες που κυμαίνονται από 225 έως 400L και προσαρμόζουμε την καύση κατόπιν αιτήματος.
...Σακούλα σε Κουτί (BIB)
- διάφορα μεγέθη και σχήματα
Δρύιναβαρέλια για κρασί σε σακούλα σε κουτί σε διάφορα μεγέθη από 3 Lt έως 20 Lt. Βαρέλια σχεδιασμένα για διακόσμηση σε εστιατόρια, καφετέριες κ.λπ., για τοποθέτηση κρασιού σε σακούλα σε κουτί και σερβίρισμα από τα αληθινά δρύιναβαρέλια.
Η BarricasDeMadera.com είναι μια εταιρεία αφιερωμένη στην πώληση νέων και μεταχειρισμένων βαρελιών από γαλλική και αμερικανική δρυ. Διαθέτουμε βαρέλια από 2 έως 500 λίτρα για την ωρίμανση ποτών ή για διακοσμητική χρήση σε διάφορες καταστάσεις και χώρους, με τα καλύτερα αισθητικά και λειτουργικά αποτελέσματα. Τα τελευταία χρόνια έχουμε συνεργαστεί με διάφορες εταιρείες για να επιτύχουμε τα επιθυμητ...
...Συνοδεύει: τυριά, θηράματα, πιάτα με σάλτσες, πικάντικα πιάτα, κόκκινα κρέατα
Οινοποίηση: Οι συγκομιδές γίνονται χειρονακτικά σε κασόνια με διπλή επιλογή. Η οινοποίηση πραγματοποιείται σε μικρές θερμορυθμιζόμενες ανοξείδωτες δεξαμενές. Η μαλακτική ζύμωση γίνεται σε δεξαμενές σε ξεχωριστό χώρο. Η ωρίμανση των 18 μηνών γίνεται σε βαρέλια από δρυ (20 έως 30% καινούργια).
Οφθαλμός: σκούρο και βαθύ...
Η TECNIWOOD είναι μια πρωτοπόρος επιχείρηση στην ανακαίνιση βαρελιών εδώ και πάνω από 20 χρόνια. Ειδικευόμαστε σε νέα, ανακαινισμένα και μεταχειρισμένα βαρέλια.
Η TECNIWOOD αποστέλλει τα βαρέλια της σε πολλές χώρες παραγωγής κρασιού και αποσταγμάτων: νέα βαρέλια από γαλλική, ευρωπαϊκή και αμερικανική δρυ / ανακαινισμένα βαρέλια από γαλλική και αμερικανική δρυ / μεταχειρισμένα βαρέλια.
Η TECNIWOO...
...Ο αυθεντικός σαμπάνια par excellence, η cuvée Fût de Chêne ξεχωρίζει για τη δύναμή της, την κομψότητά της και τη φρεσκάδα της. Η ωρίμανσή της σε μεγάλα δρύιναβαρέλια από τη συγκομιδή μέχρι την εμφιάλωση την καθιστά μια σαμπάνια που δεν περνά απαρατήρητη.
... υπόλοιπα. Η φρουτώδης μύτη του με νότες ροδοπέταλου αποκαλύπτει τη γλυκύτητα του αλμυρού καραμέλας και των κόκκινων μούρων, ιδιαίτερα των σμέουρων. Στο στόμα, η επίγευση είναι αξιοσημείωτα μακρά με μια απαλή γεύση δέρματος, κακάο και μαύρου τσαγιού. Αυτό το armagnac εκπέμπει εκπληκτικές χρυσές και χαλκώδεις αποχρώσεις, απόδειξη της καθαρής ωρίμανσής του στα αιώνια chais μας: γαλλικά δρύιναβαρέλια, ανέγγιχτα από καραμέλα, boisé ή ζάχαρη.
...CEPAGE : Ugni blanc
SOL : Argilo-calcaire
ELABORATION :
Αφού ολοκληρωθεί η συγκομιδή, η σοδειά αρχικά οινοποιείται. Στη συνέχεια, το παραγόμενο κρασί αποστάζεται σύμφωνα με τη μέθοδο Charentaise, δηλαδή με διπλή απόσταξη. Αυτό το μείγμα αποτελείται από διάφορες eaux-de-vie της περιοχής μας που έχουν ωριμάσει μεταξύ 2 και 5 ετών σε δρύιναβαρέλια.
DEGUSTATION :
Αναδεικνύει μελιτώδεις ανταύγειες...
...Μεγάλη Κουβέ λευκό
AOP Coteaux d'Aix-en-Provence
Λευκό βιολογικό κρασί
Ποικιλίες σταφυλιών
Vermentino 70% - Ugni blanc 30%.
Ωριμάζει για 12 μήνες σε νέα δρύιναβαρέλια, στη συνέχεια ωριμάζει σε φιάλη
στη συνέχεια ωριμάζει σε φιάλη για 1 χρόνο.
Γευσιγνωσία
Το χρώμα είναι ανοιχτό κίτρινο με χρυσές και ασημένιες αντανακλάσεις.
Η γεύση είναι δομημένη, στρογγυλή και βαθιά:
- Υφή: όμορφη και...
...Sangiovese 97% (Colorino και Canaiolo 3%). 12 μήνες σε γαλλικά δρύιναβαρέλια, 4 μήνες σε ανοξείδωτους κάδους. Άρωμα: πολύπλοκο και πολυτελές, με ακριβείς νότες πιπεριού και κάρδαμου. Χρυσό μετάλλιο MUNDUS.
...Το Very Special (VS) είναι ένα μείγμα Κονιάκ διαφορετικών ηλικιών, το νεότερο από τα οποία έχει περάσει τουλάχιστον 2 χρόνια σε δρύιναβαρέλια. Είναι ένα φρέσκο και ειλικρινές Κονιάκ, με αρώματα φρούτων που συνδυάζονται με τον κόσμο της μιξολογίας.
... απολάσπωση για 48 ώρες, ο μούστος τοποθετείται απευθείας σε γαλλικά δρύιναβαρέλια (25% καινούργια) όπου θα πραγματοποιήσει όλη τη διαδικασία της αλκοολικής ζύμωσης. Η μηλογαλακτική ζύμωση δεν επιδιώκεται σκόπιμα ώστε να διατηρηθεί η ζωντάνια. Κατά τη διάρκεια της ωρίμανσης σε ολικούς οινολάσπες για 10 μήνες, το κρασί αναδεύεται τακτικά για να αποκτήσει περισσότερο σώμα. Αυτή η εργασία "à la...
...στηρίζεται σε μια παρούσα και αρμονική τανική δομή και συνεχίζεται με μια όμορφη επίγευση φρούτου.
Γενική εντύπωση: είναι ένα κρασί υψηλής ποιότητας που μπορεί να καταναλωθεί ήδη τώρα ή να διατηρηθεί για αρκετά χρόνια.
Να απολαμβάνεται μεταξύ 16 και 18°C.
Προϊόν: Château du Garde AOC Côtes de Bordeaux – Ωριμασμένο σε δρύιναβαρέλια
Επιφάνεια: 1 εκτάριο
Ποικιλία: 100% Merlot
Έδαφος: αργιλώδες-ασβεστολιθικό
Όψη: διαυγής, λαμπερή, χρώμα καρμινί...