...Ένα αξιοσημείωτο ρούμι σε μια απαράμιλλη φιάλη! Το Bocathéva είναι ένα ρούμι από μελάσα που έχει ωριμάσει αποκλειστικά στη Μπαρμπάντος για 12 χρόνια σε αμερικανικά δρύιναβαρέλια, που χρησιμοποιήθηκαν προηγουμένως για το bourbon. Ένα αυθεντικό ρούμι με πλούσιο αρωματικό προφίλ.
Κατάσταση: Νέο προϊόν
Χώρα: Καραϊβική
Περιοχή παραγωγής: Μπαρμπάντος
Ονομασία: Ρούμι
Χρονιά: 2021
Αλκοόλ: 45°
Περιεκτικότητα: 70cl
Συνοδεία φαγητού: Απεριτίφ και χωνευτικό...
... από τους διαφορετικούς ποικιλίες συνδυάζονται μετά από 6 μήνες. Η ωρίμανση γίνεται, ένα μέρος σε δρύιναβαρέλια για να τελειοποιηθούν οι τανίνες και να προστεθεί πολυπλοκότητα, το άλλο μέρος σε τσιμεντένιες δεξαμενές για να διατηρηθεί η φρεσκάδα του φρούτου.
DÉGUSTATION
Ικανός και πολύπλοκος αρωματικός χαρακτήρας, συνδυάζοντας αρώματα πολύ ώριμων κόκκινων φρούτων, νότες γλυκόριζας και μια πινελιά...
...Σετ που περιλαμβάνει ένα καλάθι παρουσίασης δώρο, ένα μπουκάλι κόκκινου κρασιού Mille et unes pierres που έχει ωριμάσει σε δρύιναβαρέλια, ένα βιβλίο συνταγών από την Κορέζ κάθε φορά διαφορετικό, μια μωβ μουστάρδα και ένα βάζο με αποξηραμένα μανιτάρια 1ης ποιότητας. Για να ετοιμάσετε μια αυθεντική γευστική εμπειρία από την Κορέζ!
...Αυτό το ρούμι που έχει ωριμάσει σε ξύλο παράγεται από φρέσκο χυμό ζαχαροκάλαμου που στη συνέχεια ζυμώνεται, αποστάζεται και ωριμάζει σύμφωνα με την Ελεγχόμενη Ονομασία Προέλευσης.
ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ
Ρούμι αγροτικής προέλευσης AOC από τη Μαρτινίκα
ΠΑΡΑΓΩΓΗ
Αυτό το ρούμι που έχει ωριμάσει σε ξύλο ή κεχριμπαρένιο είναι ωριμασμένο σε δρύιναβαρέλια για διάστημα 12 έως 18 μηνών. Στη γεύση του αναδύονται αρώματα φρέσκου ζαχαροκάλαμου συνοδευόμενα από μια υποτυπώδη ξυλώδη γεύση.
... φρούτων και μούρων, μαρασκίνο και μύρτο συνοδευόμενα από μια πινελιά μπαχαρικών που προέρχονται από την ωρίμανση σε γαλλικά δρύιναβαρέλια.
Στο στόμα, η θερμή αίσθηση ακολουθείται από σημαντική φρεσκάδα, έντονη αλμυρότητα και κομψή ταννικότητα, που συνδυάζονται όμορφα στη μαλακή και βελούδινη δομή. Καλή ένταση και διάρκεια.
Η Atha Ruja ταιριάζει με ημι-σκληρά τυριά μέτριας έντασης, γευστικά αλλαντικά και πιάτα από κόκκινα κρέατα μέτριας δομής, ψητά και θηράματα.
...Εντατικός ρουμπινί μπλε χρώμα. Ξηρός, αλλά με υπέροχες γεύσεις φρούτων.
Υπονοούμενα από βατόμουρα, δαμάσκηνα και σμέουρα. Μωβ ανθισμένες νότες προς την κορυφή του ποτηριού, στρογγυλεμένες με πλούσιες μπαχαρικές νότες λόγω της παλαίωσης σε δρύιναβαρέλια.
Ταιριάζει τέλεια με όλα τα είδη κρέατος; ειδικά με ψητά, ψητό μοσχάρι ή σιρλόιν; κοτόπουλο; πρόβατο και χοιρινό.
...VINIFICATION : Λογική αμπελουργία
Μακροχρόνια προζυμωτική εκχύλιση σε κρύο, Ζύμωση στους 18°C Ζύμωση και ωρίμανση σε οινολάσπες σε δρύιναβαρέλια (228 L) του 30% του μείγματος (8 μήνες)
Ωρίμανση σε οινολάσπες σε δεξαμενή του 70% του μείγματος (5 μήνες)
ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ ΓΕΥΣΗΣ:
Η μύτη εκφράζει γευστικές νότες από γλυκά λεμόνια και εξωτικά φρούτα, ανανά και μάνγκο, και στη συνέχεια εξελίσσεται σε πιο...
Η LE SAUZET ειδικεύεται στην παραγωγή βιολογικών προϊόντων. Η επιχείρησή μας αποτελείται από δύο δραστηριότητες: Την αμπελουργία με το Domaine LOU PAS D’ESTRECH, όπου είμαστε παραγωγοί κρασιών σε Βιολογική Γεωργία από το 1984, και τη δημιουργία του SAUZET με την ίδια φιλοσοφία αυθεντικότητας, προσφέροντας προϊόντα υψηλής ποιότητας στην παραγωγή βιολογικών ξυδιών. Σήμερα, είμαστε σε θέση να προσφέρ...
... και διακριτική γεύση. Αυτή η εξαιρετική συνδυαστική προσφορά του δίνει μια εξαιρετική ισορροπία μεταξύ καπνιστής γεύσης, γλυκύτητας και βάθους. Η απαλότητα του Johnnie Walker Black Label μπορεί να αποδοθεί στη διαδικασία ωρίμανσής του, η οποία περιλαμβάνει την ωρίμανση των whiskies σε δρύιναβαρέλια. Αυτό προσφέρει πλούσιες και σύνθετες γεύσεις στο υγρό, δημιουργώντας μια ελκυστική εμπειρία...
...Πολύτιμη ειδικότητα ξυδιού, παρασκευασμένη στην Ελβετία. Συσκευασμένη σε κομψό κουτί με όμορφη σατέν κορδέλα. Προσεκτικά συμπυκνωμένος χυμός φράουλας και μήλου (για κάθε λίτρο χυμού φράουλας χρησιμοποιούνται 8 κιλά φράουλες!) ωριμάζει για μεγάλο χρονικό διάστημα με λευκό ξίδι που έχει παλαιωθεί σε δρύιναβαρέλια και στη συνέχεια βράζεται ξανά, μέχρι να επιτευχθεί η βέλτιστη υφή όπως σε ένα μπαλσάμικο. Με υπέροχο άρωμα και γεύση φράουλας καθώς και απαλή οξύτητα. Κατάλληλο και ως ξίδι για πόση. Για τις πιο εκλεκτές βινεγκρέτες και σάλτσες, για επιδόρπια.
Βάρος: 0.4 KG...
Το 2018,
δημιουργούμε ένα blended Whisky 4 ετών, ωριμασμένο σε γαλλικά δρύιναβαρέλια:
* Whisky C1 - Blended Malt 4 ετών - FAIVREJMAGINE® - 70 Cl
Το 2020,
μια στενή συνεργασία με την τοπική γεωργία, μας οδηγεί στην καλλιέργεια κριθαριού ζυθοποιίας.
Δημιουργούμε το δικό μας κριθάρι, για να παρασκευάσουμε τα Single Malt Whiskies, Malt Vodkas και Malt Gins.
Πηγαίνουμε ακόμα πιο μακριά για να...
Ποιοτικό κρασί, καθαρό απόσταγμα σταφυλιού που έχει ωριμάσει σε δρύιναβαρέλια και προμήθεια οινοπνεύματος παγκοσμίως σε χύμα μορφή μέσω οδικών και θαλάσσιων τάνκερ, ισοταξίδων, τύπων. Συσκευασία προϊόντων και θεραπείες κατόπιν αιτήματος. Ιδιόκτητο οινοποιείο, αποστακτήριο και κελάρι ωρίμανσης. Πρώτος οικολογικός παραγωγός απόσταγματος στην Ισπανία.
Armagnacs Goudoulin: η haute-couture του Armagnac, ιδρυμένη το 1935, προσφέρει μια μοναδική γκάμα από Armagnacs παλαιωμένα.
Οι Armagnacs Goudoulin αποθηκεύονται σε δρύιναβαρέλια, αυτή η μέθοδος αποθήκευσης και παλαίωσης τους δίνει ένα όμορφο κεχριμπαρένιο χρώμα. Αποκαλύπτει επίσης πολλά αρώματα.
Η ομάδα των Armagnacs Goudoulin συνδυάζει παράδοση και τεχνογνωσία για να παράγει Armagnacs υψηλής...
... που έχουν οινοποιηθεί σε δρύιναβαρέλια ή σε βαρέλια. Τα κρασιά της σειράς „Vins de Prestige“ αποτελούν εγγύηση ποιότητας για τον καταναλωτή.
Όταν έχετε μια επέτειο (γάμου κ.α.) ή άλλες εκδηλώσεις να γιορτάσετε και θέλετε να το κάνετε σε ένα ευχάριστο περιβάλλον, μπορείτε να νοικιάσετε την αίθουσα γευσιγνωσίας μας στο Machtum. Προσφέρει χώρο για περίπου 50 άτομα, μπουφέ και ακόμη και μια μικρή ορχήστρα. Επιπλέον, υπάρχουν αρκετές δυνατότητες στάθμευσης πολύ κοντά. Είμαστε στη διάθεσή σας για συμβουλές σχετικά με την οργάνωση... καλέστε μας!
Είμαστε ένα μικρό εργαστήριο και παράγουμε δρύιναβαρέλια και κάδους σε οποιοδήποτε μέγεθος και διαστάσεις. Βαρέλια από 5 λίτρα έως 10.000 λίτρα. Τώρα τροποποιούμε τα βαρέλια για να τα μετατρέψουμε σε έπιπλα για τον κήπο, για παμπ ή για οικιακή χρήση. Το βαρέλι σάουνας είναι το νέο μας προϊόν. Βαρέλι υδρομασάζ.
Η Global Trade Wholesale Liquors είναι μια αξιοσημείωτη, άψογη, προσεκτικά κατασκευασμένη και χειροποίητη καράφα, η οποία έχει γίνει παγκοσμίως αναγνωρίσιμη. Αυτό το εξαιρετικά ποιοτικό πνεύμα είναι φτιαγμένο από φυσικό αγαύη και ωριμάζει σε επαναχρησιμοποιημένα αμερικανικά δρύιναβαρέλια για αρκετά χρόνια. Στη γεύση, υπάρχουν αρώματα ανανά, αγαύης, καραμέλας, καυτερών πιπεριών και μια ευχάριστη...
... προσωπική και σαφώς αναγνωρίσιμη γεύση. Η άνοδος της ειδικής μπύρας "Duchesse de Bourgogne", μιας ρουμπινί παλιάς φλαμανδικής ale που έχει ωριμάσει σε δρύιναβαρέλια και έχει παρασκευαστεί σύμφωνα με μια παραδοσιακή μέθοδο ζυθοποίησης τυπική για τον νότιο Δυτικό Φλάνδρα, αποτελεί ζωντανή απόδειξη αυτού. Η ζυθοποιία παράγει επίσης την Cambrinus, την Barbe, την Verhaege Pils και άλλα.
...Η RODENBACH είναι η ‘Φλαμανδική κόκκινη μπύρα’, αναγνωρισμένη ως Παραδοσιακό Τοπικό Προϊόν. Η μικτή κύρια ζύμωση και η ωρίμανση σε δρύιναβαρέλια (foeders) της προσδίδουν μια ελαφρώς ξινή γεύση και πολύπλοκη φρουτώδη γεύση, όπως το κρασί. Η RODENBACH αποτελείται από 3/4 νεαρή και 1/4 μπύρα που έχει ωριμάσει για 2 χρόνια σε δρυ. Η RODENBACH είναι πολύ αναζωογονητική και διεγερτική της όρεξης: το...
...50 χρόνια ζυθοποιίας-γεωργικής ζυθοποιίας. Ο Αρμάντ Ντεμπέλντερ συνδυάζει αυθεντική lambik σε αφρώδη Oude Geuze και βαθύ κόκκινο Oude Kriek. Εκπληκτικές γεύσεις από παραδοσιακή μπύρα που παρασκευάζεται και ωριμάζει σε δρύιναβαρέλια. Οι μπύρες μας: Armand'4, Zwet.be, Armand'Spirit, Oude Geuze, Vintage Geuze, Oude Kriek, Oude Schaarbeekse Kriek, Doesjel, Beersel Blond, Beersel Lager.
...Από το 1724, η οικογένεια de MURET, κληρονόμος των CAUMALE de GAUBE, αξιοποιεί το αμπέλι της. Τα λευκά κρασιά της ιδιοκτησίας αποστάζονται σε άμβυκα και ωριμάζουν σε δρύιναβαρέλια. Αυτός ο οικογενειακός αμπελώνας είναι έτσι εξειδικευμένος στην παραγωγή Bas Armagnac. Αυτό το περίφημο armagnac ονομάζεται "Grand Bas-Armagnac" από τους γνώστες. Τα παραγόμενα armagnacs εκτιμώνται μετά από τουλάχιστον 10 χρόνια σε βαρέλι, είναι μετά από 10 χρόνια σε βαρέλι που μπορούν επιτέλους να φύγουν από τις κάβες.
Η Cruz de Alba παρασκευάζεται από ένα αμπέλι σαράντα ετών που παρέχει σταφύλια εξαιρετικής ποιότητας και ωριμάζει τα κρασιά της σε νέα γαλλικά και αμερικανικά δρύιναβαρέλια. Προστατευόμενη Ονομασία Προέλευσης Ribera de Duero.
Η BRIVE TONNELIER διαθέτει, τηρώντας αξίες όπως η φιλικότητα, η πολυτέλεια και το κύρος που σχετίζεται με το κρασί, έναν κύκλο Μάστερ Τοννιέ που θα σας ακούσουν και θα σας κατανοήσουν προκειμένου να σεβαστούν όσο το δυνατόν καλύτερα τις προσδοκίες σας και τα προϊόντα σας. Δρύιναβαρέλια από γαλλική, ουγγρική και αμερικανική δρυ. Παραδοσιακή καμπύλωση, με ζεστό νερό ή ατμό…...
... στην ανάπτυξη χόρτων στις εκτάσεις. Ο αμπελώνας είναι πιο φυσικός, επενδυμένος από πολλούς έντομα, σημάδι ζωής και βιοποικιλότητας. Η οινοποίηση είναι αποφασιστικά παραδοσιακή με πέρασμα σε βαρέλια και μεγάλα δρύινα δοχεία...
... χάλκινου άμβικου και ωριμάζει αργά σε δρύιναβαρέλια. Εάν η «Παλιά Δαμάσκη» διασφαλίζει τη φήμη του σπιτιού εδώ και σχεδόν 40 χρόνια, έχει καταφέρει να αναδείξει και άλλα προϊόντα όπως το ratafia και τα απεριτίφ.
... βαρέλια για ζύμωση και ωρίμανση διάρκειας 1, 2 ή 3 ετών. Τα lambics που προκύπτουν συνδυάζονται και εμφιαλώνονται για να δώσουν, μετά από 6 μήνες επαναζύμωσης, τη Gueuze Tilquin à l’ancienne, η οποία έχει περιεκτικότητα 6.4% alc/vol και πωλείται σε μπουκάλια των 37,5 και 75cl. Οι μπύρες μας: Gueuze Tilquin à l'ancienne, Quetsche Tilquin, Gueuze Tilquin έκδοση βαρελιού.
... προσφορά στους αμπελώνες, ενώ περιορίζει σημαντικά τις επεμβάσεις. Έτσι, τα εδάφη αποκτούν ισορροπία και ενισχύονται φυσικά απέναντι στις επιθέσεις. Ο αμπελώνας, όπως και τα σταφύλια, επωφελούνται πλήρως από αυτές τις ευνοϊκές συνθήκες. Η απογύμνωση και οι πράσινες συγκομιδές επιτρέπουν επίσης τον έλεγχο των αποδόσεων και τη βελτιστοποίηση της ποιότητας του κρασιού, το οποίο ωριμάζει σε γαλλικά δρύιναβαρέλια για 12 μήνες. Το κρασί Château TAYAC διατίθεται μέσω του εμπορίου του Μπορντό, σε κάβες, εστιατόρια καθώς και απευθείας για εξαγωγή.
...Τα κύρια προϊόντα μας είναι¨Οργανικό & Premium Εξτρα Παρθένο Ελαιόλαδο, Βαλσάμικο Ξύδι πεπαλαιομένο σε Δρύιναβαρέλια, Βαλσάμικη κρέμα, Βιολογικές και μη: ελιές καλαμών και ελιές πράσινες απλές ή με γέμιση α)σκόρδο, β)πιπεριά, γ)αμύγδαλο, δ)λεμόνι, Πράσινο φυσικό σαπούνι από ελαιόλαδο, εμπλουτισμένο με εκχύλισλα: λεβάντας, μέλι & αλόυ και τέλος παρέχουμε στούς πελάτες μας Φυσικό Θαλασσινό Αλάτι, ένα προϊόν απαράμιλης γεύσης και ποιότητας.