...Μεσόγειος και άγρια αρωματικά βότανα, συνοδευόμενα από άγρια και βιολογικά εσπεριδοειδή. Δημιουργημένο σε αμερικανικά δρύιναβαρέλια με βιολογικά μέλια. Χρυσό βραβείο για εμπορικό μέλι 2020.
...Το 1886, ο Γουίλιαμ Γκραντ εκπλήρωσε μια δια βίου φιλοδοξία του χτίζοντας τη δική του αποσταγματοποιία. Την ονόμασε Γκλενφίντιχ, γαελική για την Κοιλάδα των Ελαφιών, και ανήμερα των Χριστουγέννων το 1887, η πρώτη σταγόνα ρέει από τους αποστακτήρες. Σήμερα, που εξακολουθεί να ανήκει στην οικογένεια του Γουίλιαμ Γκραντ, η Γκλενφίντιχ είναι η κορυφαία μονοποικιλιακή ουίσκι στον κόσμο. Η 12χρονη ωρίμανσή της σε εξαιρετικά βαρέλια Oloroso sherry και bourbon, πριν από την ένωση τους σε δρύιναβαρέλια, δημιουργεί μια πιο ομαλή και αρμονική γεύση.
...Αυτό το Malbec έχει υψηλή ένταση από σμέουρα, κέικ δαμάσκηνου, λιβάνι και βιολέτες που παραμένουν αδιάσπαστα και ομαλά συνδεδεμένα καθ' όλη τη διάρκεια της μακράς επίγευσης. Δημιουργείται με χέρι-μαζεμένα σταφύλια από τους αμπελώνες μας σε υψηλό υψόμετρο. Ο οινοποιός μας προσθέτει 8 μήνες σε δρύιναβαρέλια για να δημιουργήσει την καλύτερη "ταπισερί" μεταξύ του φρούτου και της δρυός.
SKU:001-12...
...Μεταχειρισμένα και νέα βαρέλια, εξατομικευμένα και σχεδιασμένα κατά παραγγελία. Βαρέλι κρασιού ως τραπέζι, ξύλινο βαρέλι ως δεξαμενή βρόχινου νερού ή κομμένα βαρέλια ως γλάστρες.
...Το 1886, ο Γουίλιαμ Γκραντ εκπλήρωσε μια δια βίου φιλοδοξία του χτίζοντας τη δική του αποσταγματοποιία. Την ονόμασε Γκλενφίντιχ, γαελική για την Κοιλάδα των Ελαφιών, και ανήμερα των Χριστουγέννων το 1887, η πρώτη σταγόνα ρέει από τους άμβυκες. Σήμερα, εξακολουθεί να ανήκει στην οικογένεια του Γουίλιαμ Γκραντ, η Γκλενφίντιχ είναι η κορυφαία μονοποικιλιακή ουίσκι στον κόσμο. Η 12χρονη ωρίμανσή του σε εξαιρετικά βαρέλια Oloroso sherry και bourbon, πριν από την ένωση τους σε δρύιναβαρέλια, δημιουργεί μια πιο ομαλή και αρμονική γεύση.
...Η NBSC είναι ο αποκλειστικός εκπρόσωπος της Weberhaus Distillery στην περιοχή που καλύπτει το Μπενελούξ.
Σχετικά με το προϊόν μας:
Όνομα: Ρούμι Señor Weber Gold
Τύπος Ποτού: Ρούμι
Περιεκτικότητα: 38% Vol.
Όγκος: 700 ml
Πόλη: Ιβότι, Ρίο Γκράντε ντο Σουλ.
Τύπος Δεξαμενής: Δρύιναβαρέλια Amburana (1 έτος), Balsam (1 έτος) και Αμερικανική Δρυς (3 χρόνια).
Φορολογικός Κωδικός: 2208.40.00
Κωδικός Weber: 50352502
Κατάσταση: Υγρό
Διάρκεια ζωής: Ακαθόριστη...
...Βαλσαμικό ξύδι Grande Réserve 5 ετών, ποικιλία Pedro Jimenez, 8° οξύτητας.
Προϊόν 100% φυσικό, χωρίς πρόσθετα ή συντηρητικά, χωρίς γλυκαντικά.
Αυτό το ξύδι παρασκευάζεται με την καλύτερη επιλογή γλυκών σταφυλιών "Pedro Jimenez" με μια αργή διαδικασία οξίνισης και ωριμάζει σε δρύιναβαρέλια για 5 χρόνια.
Δυνατό και ισορροπημένο ξύδι, με σκούρο καστανό χρώμα και εξαιρετικό άρωμα από αποξηραμένα...
...Πομερόλ
Συνδυασμός :
90% Μερλό - 10% Καμπερνέ Φραν
Δυνατότητα παλαίωσης :
Περίπου 25 χρόνια
Οινοποίηση :
Χειρονακτική συγκομιδή, ζύμωση σε θερμορυθμιζόμενες δεξαμενές από σκυρόδεμα. Τα κρασιά ωριμάζουν σε γαλλικά δρύιναβαρέλια με 50% νέα βαρέλια και 50% βαρέλια από προηγούμενο κρασί για 20-22 μήνες.
... πίεση. Ωρίμανση 24 μήνες σε δρύιναβαρέλια. Το κρασί είναι μη φιλτραρισμένο και προστέθηκε ελάχιστη ποσότητα θειωδών πριν από την εμφιάλωση.
Δυνατότητα παλαίωσης: 2020 - 2028.
Χαρακτηριστικά:
Αποχρώσεις ανοιχτού κόκκινου λόγω της παρατεταμένης εκχύλισης. Η μύτη προσφέρει μια κομψή ισορροπία κόκκινων φρούτων και μια υποψία ξύλινου μπουκέτου. Η γεύση είναι στρογγυλή, μέτρια ισχυρή, με βοτανικές και...
...Φτιαγμένο από πνεύματα κονιάκ που έχουν ωριμάσει τουλάχιστον 5 χρόνια σε αρμένικα δρύιναβαρέλια. Έχει πολύ ευχάριστη και απαλή γεύση και φωτεινό άρωμα, με μια μακρά υπέροχα ζεστή επίγευση.
...Η Prestige Cuvée φέρει το όνομα του Ιρλανδού ιερέα, ιδρυτή της Brande Shepherdess τον δέκατο όγδοο αιώνα, και είναι φτιαγμένη από την ένωση των καλύτερων σταφυλιών, που ωριμάζουν σε γαλλικά δρύιναβαρέλια.
Το Château Brande-Shepherdess κατατάσσεται Νο. 1 από όλα τα Bordeaux και Bordeaux superiors από την Revue du Vin de France (RVF) για το έτος 2013.
Διατίθεται σε φιάλες των 75cl, Magnum (1.5 L) και double Magnum (3L).
... τη διάρκεια αυτής της περιόδου ωρίμανσης, το κονιάκ είναι σε μόνιμη επαφή με τα δρύιναβαρέλια, μια φυσική αλληλεπίδραση που του δίνει το πολύχρωμο, πλούσιο και πολύπλοκο μπουκέτο του. Με την πάροδο των ετών, αυτά τα αρώματα γίνονται όλο και πιο περίπλοκα. Αφού ρίξετε το κονιάκ σας στο ποτήρι σας, αφήστε το να αεριστεί για ένα λεπτό. Αντιδρώντας με τον αέρα, θα απελευθερώσει ένα έντονο και μοναδικό μπουκέτο και θα σας προσφέρει όλη την παλέτα των πλούσιων αρωμάτων του. Μου αρέσει να αποκαλώ αυτή τη στιγμή 'τη μυστική στιγμή'."...
... 3 έως 4 εβδομάδες για να εξαγάγει όλο το δυναμικό του εδάφους.
Ωρίμανση: 12 μήνες σε γαλλικά δρύιναβαρέλια με 20% καινούριο ξύλο. Παραδοσιακή κολλήση.
Γευσιγνωσία: Ρούμπιν χρώμα. Ευχάριστη, ώριμη και ανοιχτή μύτη με νότες μαρμελάδας φρούτων και μια χυμώδη και καπνιστή πινελιά. Η γεύση είναι λειασμένη και ώριμη, αλλά διατηρεί μια όμορφη φρουτώδη γεύση. Η επίγευση δείχνει μια δόση σφιχτότητας που προσθέτει βάθος.
...Το Chianti Classico Riserva της Rocca Delle Macie γεννήθηκε ταυτόχρονα με το οινοποιείο. Σήμερα, αυτό το ιταλικό κρασί είναι ένα από τα απαραίτητα του τοσκανικού αμπελώνα.
Ωριμάζει σε γαλλικά δρύιναβαρέλια για δύο χρόνια, αυτό το Chianti έχει ωριμάσει για αρκετούς μήνες σε μπουκάλι.
Με ένα ρουμπινί χρώμα, η cuvée χαρακτηρίζεται από μια όμορφη ζωντάνια που αποτυπώνει τον χαρακτήρα και τη φρεσκάδα του terroir. Είναι γεμάτο αρώματα κερασιού και βιολέτας.
Αυτό το Chianti Classico Riserva σίγουρα θα ταιριάξει με όλα τα κρέατα και τα ζυμαρικά.
...Ενδυμασία:
Grenache Blanc - Grenache Gris
Εδάφη:
Αργιλο-ασβεστολιθικά, παλιές αμπελιές στις ηλιόλουστες βεράντες του terroir των Aspres
Οινοποίηση:
Άμεση πίεση, ζύμωση σε θερμορυθμιζόμενες δεξαμενές και στη συνέχεια ωρίμανση σε γαλλικά δρύιναβαρέλια με ανακάτεμα στις οινολάσπες.
Γευσιγνωσία:
Χρώμα με ασημένιες ανταύγειες,
Η μύτη προσφέρει λεπτές αρωματικές νότες από λευκό ροδάκινο,
αχλάδι...
...Η Zinca Fudre παρασκευάζεται από μια επιλογή σταφυλιών από ξηρές καλλιέργειες αμπελώνων στη Montesa (Huesca) με αποδόσεις λιγότερες από 2.500 κιλά/εκτάριο. Ζυμώνει σε γαλλικό δρύινο φούντρα με κωνικό σχήμα κορμού σε ελεγχόμενη θερμοκρασία. Στη συνέχεια, ωριμάζει στην ίδια φούντρα για τουλάχιστον 12 μήνες.
Ωριμασμένο σε δρύιναβαρέλια.
Βιώσιμη καλλιέργεια 1.800 κιλά/εκτάριο.
Συλλέγεται με το χέρι.
Μη διαυγασμένο και μη φιλτραρισμένο.
... της Κότης ντ'Ορ, ιδανικό για το Chardonnay.
Πυκνότητα φύτευσης : 8.500 φυτά/εκτάριο.
Κλάδεμα : Γκιό.
Ηλικία : 70 έως 80 ετών.
Συγκομιδή : Χειρονακτική.
Αποδόσεις : εσκεμμένα χαμηλές, μεταξύ 35 και 40 Εκατόλιτρων ανά εκτάριο ανάλογα με τα χρόνια. Μικρές σταφίδες πολύ συγκεντρωμένες σε ζάχαρη.
Οινοποίηση : Πολύ μακρά οινοποίηση, σε κρύο (μεταξύ 15 °C και 20 °C).
Ωρίμανση : 20 % ωρίμανση σε δρύιναβαρέλια 3 έως 5 κρασιών. Το υπόλοιπο της ωρίμανσης σε δεξαμενές για 6 έως 8 μήνες πάνω σε λεπτά οινολάσπες.
...Η ετικέτα μας Noémie είναι το αποτέλεσμα του πάθους και της δουλειάς μας. Επιλογή αμπελώνων με χαμηλή απόδοση, οινοποίηση σε δρύιναβαρέλια για το λευκό, ωρίμανση σε δρύιναβαρέλια για το κόκκινο. Ετικέτα υψηλής έκφρασης με πλούσιο και επίμονο χαρακτήρα που θα βρει τη θέση της σε ένα γαστρονομικό τραπέζι.
...Το πνευμα: Αυτό το νόστιμο γαλλικό Single Malt Whisky από το σπίτι του Breuil δίνει έμφαση στην τύρφη χάρη σε μια ωρίμανση σε δρύιναβαρέλια που ανήκαν προηγουμένως στη σκωτσέζικη αποσταγματοποιία Laphroaig, ειδικό στο είδος. Εδώ, η τύρφη είναι έντονη αλλά και τέλεια ισορροπημένη, χωρίς να γίνεται βαριά και αναδεικνύει μάλλον νότες στάχτης. Αυτές συνδυάζονται με φρουτώδεις αρώματα (γκρέιπφρουτ...
...Χρώμα: ένα ελκυστικό κρασί ρουμπινί κόκκινο με ελαφρύ τοίχωμα από τούβλο.
- Αρώματα: έντονα αρώματα, τόσο πολύπλοκα που συνδυάζουν όλες τις τυπικές νότες παλαίωσης σε δρύιναβαρέλια σε αρμονία με τις ώριμες φρουτώδεις νότες.
- Στόμα: νόστιμο και κομψό στο στόμα. Πλούσια φρουτώδη έκφραση με πολύ ώριμα φρούτα και γλυκούς τανίνες που ισορροπούν με τις καπνιστές νότες της παλαίωσης σε βαρέλια. Ένα στρογγυλό, δομημένο κρασί με μακρύ φινίρισμα, ιδανικό για να συνοδεύσει κόκκινο κρέας και παλαιωμένο τυρί.
...Το Unicum είναι ένα πικρό λικέρ που δημιουργήθηκε το 1790 από τον Δρ. Zwack. Σήμερα, η οικογένεια Zwack εξακολουθεί να παρασκευάζει το Unicum με βάση την αρχική συνταγή που διατηρείται ως οικογενειακό μυστικό. Ωστόσο, γνωρίζουμε ότι περισσότερα από 40 συστατικά (βότανα και μπαχαρικά) συνθέτουν το Zwack Unicum και ότι αυτό το λικέρ ωριμάζει σε δρύιναβαρέλια.
...Πληροφορίες Είδος: Ουδέτερα
Μεγάλο κρασί από το Μπορντό - Cuvée Tradition 2008 Ερυθρός 75 cl Χρυσό Μετάλλιο
Ερυθρός Οίνος AOC Bordeaux Supérieur - Ωριμασμένος σε γαλλικά δρύιναβαρέλια - Εμφιαλωμένος στο Κτήμα Χρυσό Μετάλλιο - Λογική Γεωργία - Σεβασμός στο περιβάλλον - Πιστοποίηση AREA Βαθιά χρώμα με λεπτές ανταύγειες εξέλιξης.
Η μύτη είναι πολύπλοκη και ανοιχτή, με νότες από κεράσι με λικέρ...
... καταγεγραμμένο αποστακτήριο στις Ηνωμένες Πολιτείες
Είναι το πιο πωληθέν αμερικανικό ουίσκι στον κόσμο
Με ξυλάνθρακα που έχει μαλακώσει από 10 πόδια σφένδαμου, ωριμασμένο σε χειροποίητα καβουρδισμένα και καπνισμένα νέα αμερικανικά δρύιναβαρέλια
80% καλαμπόκι 8% σίκαλη 12% κριθάρι
Συμπληρωματικές πληροφορίες συσκευασίας
Πλούσιο και πικάντικο; απαλό, γεμάτο ουίσκι με γεύσεις πορτοκαλιού, καστανής...
...Chivas Regal 12 Ετών, Chivas Regal 18 Ετών, Chivas Regal 25 Ετών και το Blend των Αδελφών Chivas έχουν καθένα τη δική του μοναδική φόρμουλα και επιλογή από πολλές παλιές ουίσκι, δίνοντάς τους τον δικό τους ξεχωριστό χαρακτήρα, γεύση και εμπειρία γεύσης.
Για να γίνει ένα ουίσκι νόμιμα Scotch, το νέο πνεύμα πρέπει να ωριμάσει για τουλάχιστον τρία χρόνια σε δρύιναβαρέλια. Για το Chivas Regal, όλα...
...Αυτή η μπαχαρική μέτριας πικράδας είναι η βάση της εθνικής σάλτσας Ταμπάσκο του Μεξικού. Για να μαλακώσει η καυτερή φύση του μείγματος καυτερών πιπεριών, η σάλτσα ωριμάζει για αρκετά χρόνια σε δρύιναβαρέλια, όπως το παλιό κρασί. Η σωστή ταμπάσκο με καλή ωρίμανση αποκτά την εγγενή της πικάντικη γεύση και μια ειδική ξινή-καυτερή γεύση.
Χρήση για
Σούπες, σάλτσες, μαρινάδες, πιάτα με κρέας, πουλερικά και ψάρι, συνοδευτικά.
Γεύση
Πικάντικη
Διατροφική αξία ανά 100 γρ.
Πρωτεΐνες (γ / 100γ)… 12
Λίπη (γ / 100γ)… 17
Υδατάνθρακες (γ / 100γ)… 33
Ενεργειακή αξία (kcal / 100γ)… 330...
...MILLESIME : 2018
CEPAGE : Chenin.
TERROIR : Gravier d'Anjou.
VINIFICATION ET ELEVAGE : Απαλή πίεση 3 επιλεγμένων τρυγημάτων σταφυλιών που έχουν υποστεί αποξήρανση και βοτρύτη. Ζύμωση σε δρύιναβαρέλια και στη συνέχεια ωρίμανση 12 μηνών πάνω σε λεπτά οινολάσπης για την εξαγωγή μιας πολύπλοκης αρωματικής δομής.
APPELLATION : AOP Coteaux de l'Aubance.
NOTES DE DEGUSTATION : Λαμπερό και χρυσό...