Γαλλία, Avançon
Από το 2009, ο Samuel Pocquet, παθιασμένος μελισσοκόμος, καλύπτει τις ανάγκες των επαγγελματιών με μια προσφορά χονδρικής πώλησης μελιού. Στην Pocquet Apiculture, προσφέρουμε βαρέλια των 300 κιλών ή κουβάδες των 20 ή 40 κιλών, κυρίως για το Μέλι από Λουλούδια και το Μέλι από Τίλιο. Τα προϊόντα μας παρασκευάζονται με σεβασμό στις παραδοσιακές διαδικασίες, ενώ χρησιμοποιούμε σύγχρονες τεχνικές εξαγω...
Χαρτοφυλάκιο (62)
Γαλλία, Pineuilh
... ωριμότητα Πίεση και στη συνέχεια ζύμωση σε δεξαμενές inox σε ελεγχόμενη θερμοκρασία Ωρίμανση σε δεξαμενές για να διατηρηθεί όλη η φρεσκάδα του φρούτου Ποικιλίες 53 % Cabernet Sauvignon 37% Merlot 10% Cabernet Franc Γευσιγνωσία Με μια όμορφη βιολετί απόχρωση, το Château Talusson αποκαλύπτει μια ανθισμένη μύτη και νότες φρέσκων κόκκινων φρούτων. Ο ουρανίσκος είναι απαλός, με τρυφερή φρουτώδη γεύση που το καθιστά προσβάσιμο από τώρα. Συνοδεία φαγητού & κρασιού Το Château Talusson θα είναι ιδανικό με ψητά κρέατα στη σχάρα, πιάτα με σάλτσες ή επιδόρπια με βάση φρούτα. Σερβίρετε μεταξύ 16° και 18°C.
Χαρτοφυλάκιο (96)
Γαλλία, Saint-Bris-Le-Vineux
... του Βουργουνδία Αλιγκότε πραγματοποιείται εξ ολοκλήρου σε δεξαμενές inox προκειμένου να διατηρηθεί η φρεσκάδα και η ζωντάνια του. Χαρακτήρας του κρασιού Λευκό κρασί γεμάτο φρεσκάδα, το χρώμα του είναι γενικά χρυσό ανοιχτό, με λαμπερές ανταύγειες. Η μύτη ανοίγει σε ανθώδεις νότες και φρέσκα φρούτα. Στο στόμα, είναι τρυφερό και αρωματικό. Συχνά παρουσιάζει αρώματα από λευκά λουλούδια και φουντούκια...
Χαρτοφυλάκιο (60)
Γαλλία, Bordeaux
... την ιδιαιτερότητα να αντιπροσωπεύουν καλά τη μεγάλη ποικιλία των terroirs Pessacais και να επιτρέπουν την παραγωγή ενός κρασιού με χαρακτήρα. Ζύμωση κατά τμήματα σε θερμορυθμιζόμενες δεξαμενές inox. Παλαίωση 12 μήνες σε γαλλικά βαρέλια.\n\nDégustation\nΤο Pessac-Léognan στην καλύτερη του μορφή. Το χρώμα είναι λαμπερό και βαθύ με ρουμπινί ανταύγειες. Το μπουκέτο είναι πολύπλοκο και διακριτικό, με...
Χαρτοφυλάκιο (93)
Γαλλία, Saint Emilion
... πιο καθαρή παράδοση του Μπορντό επιτρέπει την παραγωγή ενός κρασιού με ισορροπημένα, φρουτώδη τανίνες και μεγάλη φρεσκάδα στο στόμα. 2016 : ΧΡΥΣΟ ΓΚΙΛΜΠΕΡΤ ΚΑΙ ΓΚΑΙΓΙΑΡ 2018 « Ανοιχτό κόκκινο χρώμα. Διακριτικά φρουτώδης μύτη (φράουλα, φραγκοστάφυλο). Στο στόμα εμφανίζεται μια λεπτή υφή, ένας τρυφερός και απλός καρπός, μια φρεσκάδα καλής ποιότητας. Ένας τρύγος έτοιμος προς χρήση με ψητό κρέας...
Χαρτοφυλάκιο (34)
Γαλλία, Monteux
...ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ - Δεξαμενή από ανοξείδωτο χάλυβα 304 - Μοντέλο SPAIP SER 2300 - Ωφέλιμη χωρητικότητα: 2297 λίτρα - Ράφι κρασιού από ανοξείδωτο χάλυβα 304 - Ίσια βάση με κλίση 4 % - Πάχος βάσης: 2.0 mm - κέλυφος: 1.5 mm - Επιπλέον καπάκι από ανοξείδωτο χάλυβα 316L - Πλήρες πνευματικό σύστημα - Στρεφόμενος βραχίονας με λαβή από ανοξείδωτο χάλυβα - Μηχανισμός ανύψωσης του επιπλέον καπακιού - 3...
Χαρτοφυλάκιο (299)
Γαλλία, Auxerre
...Comté Tolosan Ça S'arrose - Cave Du Marmandais - ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΗ ΓΑΛΛΙΑ Οινοποίηση: ωρίμανση 6 μήνες σε δεξαμενές inox Αγροτεμάχιο: Cave du Marmandais Ονομασία: Comté Tolosan Εσοδεία: 2019 Ποικιλία: Cabernet Franc, Cabernet Sauvignon, Fer Servadou, Merlot Καλλιέργεια: Παραδοσιακή Ετικέτα: Προστατευόμενη Γεωγραφική Ένδειξη...
Χαρτοφυλάκιο (190)
Γαλλία, Caromb
... Οινοποίηση: Άμεση πίεση. Τα μούστα ψύχονται γρήγορα για να διατηρηθούν τα αρώματα. Φυσική απολάσπωση στο κρύο. Οινοποίηση σε δεξαμενές στους 16°C για βέλτιστη φρεσκάδα και αρωματική έκφραση. Ωρίμανση πάνω σε λεπτά οινολάσπης μέχρι την εμφιάλωση.
Χαρτοφυλάκιο (4)
Γαλλία, Roubia
... αρώματα από σμέουρα. Συνοδεία φαγητού & κρασιού Ψητά κόκκινα κρέατα, Ψητά λευκά κρέατα Θερμοκρασία σερβιρίσματος: 16° - 17° Χρώμα: Κόκκινο Ποικιλία: Cinsault, Syrah Αλκοόλ: 12,5% Περιεκτικότητα: 75 cl (Φιάλη)...
Χαρτοφυλάκιο (28)
Γαλλία, Caudiès De Fenouillèdes
... χειροκίνητης πατήματος του μούστου και σύντομων ανατροπών για να διατηρηθεί η φρεσκάδα των αρωμάτων. Το κρασί ωριμάζει στη συνέχεια για σχεδόν δύο χρόνια σε δεξαμενές ή πήλινες γλάστρες πριν από την εμφιάλωση. Γευσιγνωσία: αυτό το κρασί 100% Syrah είναι μια έκρηξη από μαύρους καρπούς (μπαχάρι μαύρης σταφίδας) και μπαχαρικά με ελαφρότητα (πιπέρι, γαρίφαλο). Η ισορροπία αυτού του κρασιού προσφέρει μια μαλακή και απολαυστική γεύση αντάξια αυτού του αμπελώνα σε υψόμετρο. Διαθέσιμες χρονιές: 2014, 2015, 2016...
Χαρτοφυλάκιο (9)
Γαλλία, Banyuls Dels Aspres
...Ενδυμασία: Μακαμπέου - Μουσκάτ Κόστες Καταλάνες Χρυσό μετάλλιο από τους Gilbert και Gaillard Εδάφη: Αργιλο-ασβεστολιθικά Οινοποίηση: Άμεση πίεση, στατική απολάσπωση και ζύμωση σε δεξαμενές inox στους 14" / 16" για 15 έως 20 ημέρες, ακολουθούμενη από παλαίωση σε λεπτές οινολάσπες μέχρι την εμφιάλωση Γευσιγνωσία: Χρώμα ανοιχτό κίτρινο και λαμπερό, Η μύτη προσφέρει αρώματα φρέσκων φρούτων, λεμονιών και εξωτικών καθώς και όμορφες ανθικές νότες. Ζωντανό και φρέσκο στο στόμα, η τυπικότητα του μουσκάτ είναι κυρίαρχη στην επίγευση. Ενδυμασία: Μακαμπέου - Μουσκάτ Εδάφη: Αργιλο-ασβεστολιθικά...
Χαρτοφυλάκιο (8)
Γαλλία, Issy-Les-Moulineaux
... Βιολογική Γεωργία. Η οινοποίηση γίνεται αποκλειστικά σε δεξαμενές inox και τα κρασιά τους διαθέτουν έναν όμορφο άμεσο και κομψό καρπό. Ένας όμορφος αμπελώνας που αξίζει να παρακολουθείτε από κοντά! Χωρητικότητα: 75cl Τύπος: Λευκό κρασί Ποικιλία: 100% Chardonnay AOC: Petit Chablis Φύλαξη: Να καταναλωθεί άμεσα και να διατηρηθεί μέχρι το 2026 Θερμοκρασία σερβιρίσματος: 8-10°C...
Χαρτοφυλάκιο (321)
Γαλλία, Saint Cannat
... κρασιών (κόκκινα, λευκά και ροζέ!). Αυτή η κουβέ είναι παραγόμενη σε αργιλώδη-ασβεστολιθικά χαλίκια και η σοδειά του 2018 ήταν μια πρώιμη συγκομιδή, με υψηλή ποιότητα λόγω μιας εξαιρετικής φθινοπωρινής περιόδου που μας επέτρεψε να μαζέψουμε τα σταφύλια μας σε βέλτιστη ωριμότητα. Αυτή είναι μία από τις μεγαλύτερες σοδειές των τελευταίων 30 ετών. ΚΕΦΑΛΙΑ Syrah 65 % Grenache 35 % ΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ Η όλη συγκομιδή είναι χειρονακτική και τα σταφύλια αποστελέχονται κατά την άφιξή τους στο κελάρι. Κάθε ποικιλία οινοποιείται ξεχωριστά; η οινοποίηση ακολουθεί μια παραδοσιακή μέθοδο σε ανοξείδωτες δεξαμενές.
Χαρτοφυλάκιο (46)
Γαλλία, Saint-Sulpice-De-Faleyrens
...Μαργώ Συνδυασμός : 80% Μερλό - 20% Καμπερνέ Σαβινιόν Δυνατότητα παλαίωσης : Περίπου 25 χρόνια Οινοποιήσεις : Χειρονακτική συγκομιδή, ζύμωση σε θερμορυθμιζόμενες τσιμεντένιες δεξαμενές. Τα κρασιά ωριμάζουν σε γαλλικά δρύινα βαρέλια με 40% βαρέλια ενός κρασιού και 60% βαρέλια δύο κρασιών. Οινολόγος : Στεφάν Ντερενονκούρ...
Χαρτοφυλάκιο (53)
Γαλλία, Bordeaux
... μεγαλοπρεπής είσοδος του Jacques στην Καστιγιόν. Ποικιλίες: 100% Merlot Οινοποίηση: Θερμορυθμιζόμενες τσιμεντένιες δεξαμενές Ωρίμανση: 5% νέες δρύινες βαρέλες, 47.5% βαρέλες ενός κρασιού, 47.5% βαρέλες δύο κρασιών Γευσιγνωσία: Είναι ένα κρασί με πολύ χαρακτήρα και μπαχαρικά; είναι πιπεράτο και φρέσκο στη μύτη με μια όμορφη επίθεση από μαύρα φρούτα και γλυκόριζα. Στο στόμα, η υφή είναι κρεμώδης, με καλό όγκο και καλά ενσωματωμένα τανίνες. Η επίγευση είναι μακρά με μια πικάντικη και σοκολατένια γεύση.
Χαρτοφυλάκιο (43)
Γαλλία, Saint-Vérand
... ράβδους για τουλάχιστον 1 χρόνο για βέλτιστη ποιότητα. Συνοδεία φαγητού και κρασιού : Το Blanc de Blancs είναι μια ιδανική συνοδεία για απεριτίφ ή απλά ψητό ψάρι. απλά ψητό ψάρι ή ψητό μοσχάρι με ελιές. Αρώματα & Γεύσεις : Αυτό το Crémant de Bourgogne έχει ελαφρύ χρυσό χρώμα με λεπτές φυσαλίδες. με νότες εσπεριδοειδών. Το λεμόνι και το λάιμ κυριαρχούν και προσφέρουν μια υπέροχη φρεσκάδα στον...
Χαρτοφυλάκιο (18)
Γαλλία, Lys Haut Layon
...Τερεουάρ: Αργιλώδες και χαλικώδες έδαφος πάνω σε σχιστόλιθο Κατάσταση: Υψηλός λαιμός Οινοποίηση Η αλκοολική ζύμωση πραγματοποιείται σε δεξαμενές inox με έλεγχο θερμοκρασιών. Ωρίμανση πάνω σε οινολάσπες για 4 μήνες. Γευσιγνωσία μεταξύ 10 και 12°C Μάτι: Λευκό Μύτη: Λουλουδάτη και μεταλλική Στόμα: Αρώματα λευκών λουλουδιών Ισορροπία: Ξηρό Δυνατότητα παλαίωσης: 2 χρόνια Συνοδεία φαγητού και κρασιού: Ψάρια σε ζωμό και τυριά. Λευκά ψάρια σε ζωμό, λαβράκι σε ζωμό, κουλομιέ και μπρι. Κλάδεμα: Διπλό Γκιό Υψόμετρο: 100 έως 120 μ...
Χαρτοφυλάκιο (43)
Γαλλία, Chalonnes Sur Loire
... για τη διαδικασία οινοποίησης (γενικά μεταξύ 1 και 4) λαμβάνοντας υπόψη την επιθυμητή τυπικότητα του κρασιού. Μια βαλβίδα επιτρέπει την εκροή των ελεύθερων χυμών. Οι σχάρες διασφαλίζουν τη διαχωριστική διαδικασία των χυμών και των στέμφυλων. Για την εκκένωση, η συνεχής περιστροφή της δεξαμενής εξασφαλίζει την τακτική, γρήγορη και πλήρη απομάκρυνση των στέμφυλων χάρη στις εσωτερικές σπείρες...
Χαρτοφυλάκιο (33)
Γαλλία, Roche La Moliere
... αμπελώνων βρίσκεται στα μικρά χωριά Loches-sur-Ource, Noé-les-Mallets και Chacenay, στην Côte des Bar, νότια της Σαμπάνιας. Κάθε κομμάτι, κάθε λόφος που φέρει ένα συγκεκριμένο όνομα, υπόκειται σε όλες τις προσοχές, οι οινοπαραγωγοί υιοθετούν εξαιρετικά λογικές περιβαλλοντικές πρακτικές. Η ποιότητα της παραγωγής κρασιού είναι επομένως εγγυημένη, χάρη σε μια μόνιμη φροντίδα για την προστασία του...
Χαρτοφυλάκιο (3)
Γαλλία, LE COTEAU
Η TEC INOX ειδικεύεται στον σχεδιασμό και την κατασκευή δεξαμενών από ανοξείδωτο χάλυβα για τη βιομηχανία κρασιού, αγροτικών προϊόντων, χημικών και φαρμακευτικών προϊόντων. Από την ίδρυσή της το 1989, η TEC INOX έχει σχεδιάσει και εμπορευτεί περισσότερες από 7000 δεξαμενές στη Γαλλία και στο εξωτερικό. Η εταιρεία μας απαρτίζεται από 55 επαγγελματίες της κατεργασίας μετάλλων που μετατρέπουν...
Γαλλία, Ste Hélène Du Lac
...εξοπλισμός δεξαμενών και αξεσουάρ οινολογίας, πόρτες και θύρες για δεξαμενές και κυλίνδρους), άνοιξε στην αγορά του αγροδιατροφικού τομέα και στη συνέχεια στην κοσμετολογία και τη φαρμακευτική. Προσφέρουμε ποικιλία από είδη και εξοπλισμό καθώς και ανταλλακτικά που προσαρμόζονται στη ζήτηση της αγοράς για: Παραλαβή τρύγου, Βαλβίδες από ανοξείδωτο χάλυβα για τις βιομηχανίες τροφίμων, Συνδέσεις από...
Χαρτοφυλάκιο (193)
Γαλλία, Macon
... είναι οι βιομηχανίες των επιστημών ζωής, φαρμακευτικής και βιοτεχνολογίας για υγρές ή παχύρρευστες μορφές σε υπερκαθαρές ή αποστειρωμένες συνθήκες. Η προσφορά μας επεκτείνεται στις αγορές της κοσμετολογίας, της χημείας, της αγροδιατροφής και του τομέα του κρασιού. Η ισχυρή μας εμπειρία στη μεταλλοτεχνία και τη σωληνώσεις συμπληρώνεται από την τεχνογνωσία μας στην μηχανική και τη διαχείριση έργων...
Γαλλία, Pernes Les Fontaines
... τροφίμων. Η Themas διανέμει τις δεξαμενές από ανοξείδωτο χάλυβα ALBRIGI, πρώτης ποιότητας χάλυβα (Thyssen Krupp) πιστοποιημένο, AISI 304 L ή AISI 316L, 2R γυαλισμένο καθρέφτη με τραχύτητα κάτω από 0,05 μικρόμετρα. Οι συγκολλήσεις, διαδικασία TIG, αντοχή, φινιρίσματα, πλήρεις εγκαταστάσεις «κλειδί στο χέρι», εγγύηση 25 ετών.
Γαλλία, Monbazillac
Η CTM CHAUDRONNERIE είναι μια οικογενειακή επιχείρηση που ειδικεύεται σε δεξαμενές από ανοξείδωτο χάλυβα, κυρίως για τον τομέα του κρασιού και τη βιομηχανία. Χάρη στην εγγύτητα της υπηρεσίας και την τεχνογνωσία τους, η ομάδα της CTM CHAUDRONNERIE σας προσφέρει μια ποιοτική, προσαρμοσμένη υπηρεσία.
Γαλλία, Mauzé Sur Le Mignon
... ανταποκριθούμε σε κάθε αίτημα για: δεξαμενές αποθήκευσης από ανοξείδωτο χάλυβα για τρόφιμα, δεξαμενές προετοιμασίας από ανοξείδωτο χάλυβα, φαρμακευτικές δεξαμενές από ανοξείδωτο χάλυβα, δεξαμενές τυριού από ανοξείδωτο χάλυβα, δεξαμενές κρασιού από ανοξείδωτο χάλυβα, δεξαμενές ζυμών από ανοξείδωτο χάλυβα, δεξαμενές γάλακτος από ανοξείδωτο χάλυβα, σταθμούς καθαρισμού στη θέση τους, αναδευτήρες δεξαμενών...
Γαλλία, Saint Magne De Castillon
Η LEJEUNE είναι μια οικογενειακή επιχείρηση που ειδικεύεται σε ανοξείδωτους δεξαμενές για τη βιομηχανία κρασιού. Η LEJEUNE προσφέρει μια ευρεία γκάμα προϊόντων προσαρμοσμένων στις ανάγκες σας και δραστηριοποιείται σε εθνικό και διεθνές επίπεδο.
Γαλλία, Lamonzie St Martin
... τον κόσμο. Έτσι, η BIO-INOX σχεδιάζει και κατασκευάζει δεξαμενές διαδικασιών, αποθήκευσης, δεξαμενές καθαρισμού εντός εγκαταστάσεων (NEP/CIP) ενσωματώνοντας τεχνολογίες ανάμειξης και θερμικών μεταφορών. Η BIO-INOX σχεδιάζει και κατασκευάζει επίσης δεξαμενές και εξοπλισμό από ανοξείδωτο χάλυβα που προορίζονται για οινοποίηση, σταθεροποίηση ταρτάρ, πατητήρι, ζύμωση, αποθήκευση, τήξη ζάχαρης.
Γαλλία, Chamery
... στην επικοινωνία. Ρεαλιστής και επιχειρηματικός, απέκτησε νέες πλαγιές στη Σαμερί. Με την ίδια θέληση να διατηρήσει και να βελτιώσει την επιχείρηση, ο Ρότζερ Αντρέ Μπονέ, διεύρυνε τις κάβες και τους αμπελώνες. Η παρασκευή και η σύνθεση των Σαμπάνιών τους, είναι τόσα πολλά στοιχεία που εγγυώνται την "Γεύση Σπιτιού". Ένα μέρος των κρασιών τους από αποθέματα διατηρείται σε μαγνουμ κάτω από μικρές φυσαλίδες, το υπόλοιπο σε βαρέλια και σε ανοξείδωτες δεξαμενές.
Γαλλία, Trespoux-Rassiels
Το MAS DEL PERIE βρίσκεται στους ψηλότερους λόφους του Cahors, με το Malbec να είναι η κύρια ποικιλία σταφυλιού. Στο MAS DEL PERIE, η γεωργία είναι βιοδυναμική και σέβεται το περιβάλλον. Η οινοποίηση του σταφυλιού στο κελάρι γίνεται φυσικά, χωρίς οινολογικά πρόσθετα, και η παρακολούθηση του κρασιού μέχρι την ωρίμανσή του, σε τσιμεντένιες δεξαμενές, βαρέλια και μεγάλα δοχεία, ακολουθεί την προσωπικότητά του.
Γαλλία, La Chapelle D'angillon
... τις φαρμακευτικές και καλλυντικές βιομηχανίες. Δεξαμενές μεταφοράς ιξωδών προϊόντων τροφίμων, φαρμακευτικών και καλλυντικών. Κατασκευαστής δοχείων και κινητών δεξαμενών που μπορούν να πιεστούν για φαρμακευτικά ή καλλυντικά εργαστήρια. Δεξαμενές παρασκευής στείρες και μη στείρες, δεξαμενές αποστείρωσης, δεξαμενές καθαρισμού για εργαστήρια. Δεξαμενές οινοποίησης, δεξαμενές ζύμωσης κόκκινου κρασιού. Δεξαμενές διαμόρφωσης για υγρές και στείρες μορφές.
Δημοφιλείς χώρες για αυτό το κριτήριο αναζήτησης

Η εφαρμογή europages είναι εδώ!

Χρησιμοποιήστε τη νέα αναζήτηση προμηθευτών ή δημιουργήστε τα ερωτήματά σας εύκολα με τη νέα εφαρμογή europages για αγοραστές.

Κατεβάστε από το App Store

App StoreGoogle Play