... ωρίμανση σε λεπτές οινολάσπες σε θερμορυθμιζόμενες ανοξείδωτεςδεξαμενές για να αναζητηθεί η αρωματική ένταση του κρασιού και να του προσφερθεί μια ορισμένη στρογγυλότητα. Εμφιάλωση τη σωστή στιγμή και ξεκούραση του κρασιού πριν από την εμπορική διάθεση.
Θερμοκρασία σερβιρίσματος: 11 - 13°C...
...ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ
Ξηρός Λευκός Οίνος
Η La Misaine Blanc Sec έχει επιλεγεί ειδικά από τους οινολόγους μας για να σας προσφέρει ισορροπημένα, αυθεντικά και ευχάριστα κρασιά, ιδανικά για να συνοδεύουν καθημερινά γεύματα.
ΟιΝΟΠΟΙΗΣΗ
Παραδοσιακή σε ανοξείδωτεςδεξαμενές.
ΠΟΙΚΙΛΙΑ ΣΤΑΦΥΛΙΩΝ
Airen
ΣΗΜΕΙΑ ΓΕΥΣΗΣ
Όμορφο ανοιχτό κίτρινο χρώμα με πράσινες ανταύγειες.
Αρώματα εσπεριδοειδών στη μύτη.
Ζωντανό και ελαφρώς ξινό στη γεύση.
ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΙ ΦΑΓΗΤΩΝ
Απολαύστε με θαλασσινά, ψητό ψάρι ή κρεμώδη τυριά.
Σερβίρετε στους 9°C (48°F).
...Ιστορία: Οικογενειακή ιδιοκτησία περίπου τριάντα εκταρίων, ριζωμένη στην καρδιά του Μεντόκ, στην κοινότητα του Σαιν-Σοβέρ, μόλις λίγα βήματα από το Πωγιάκ.
Ποικιλίες: 65% Καμπερνέ Σαβινιόν, 35% Μερλό, 5% Πετί Βερντό.
Οινοποίηση: Μηχανικός τρύγος με ενσωματωμένη διαλογή, δεύτερη χειροκίνητη διαλογή στο κελάρι. Οι ζυμώσεις γίνονται σε ανοξείδωτεςδεξαμενές για 6 έως 10 ημέρες. Η εκχύλιση διαρκεί...
...Δημιουργία σχεδίων δεξαμενών από εμάς και παρακολούθηση της κατασκευής μέχρι την έναρξη λειτουργίας στον χώρο. Δεξαμενές για οινοποίηση, ζύμωση και αποθήκευση.
...
VINIFICATION
Μηχανικός τρύγος τη νύχτα. Σύντομη εκχύλιση φλοιού. Πίεση. Ρυθμιζόμενη θερμοκρασία αλκοολικής ζύμωσης με μπλοκαρισμένη μαλακτική ζύμωση. Παραδοσιακή οινοποίηση σε ανοξείδωτεςδεξαμενές, με ελεγχόμενες θερμοκρασίες. Περιεκτικότητα σε αλκοόλ 12,5% vol. Αλλεργιογόνα (θειώδη) Περιέχει θειώδη.
Αυτό το ροζέ κρασί είναι ιδανικό για γεύματα με φίλους, συνοδευόμενο από ψητά στη σχάρα και τσιάν από λαχανικά.
...Οι δεξαμενές μπορούν να έχουν χωρητικότητα από 200 έως 1000 λίτρα. Σε ρόδες ή σε πόδια. Κατασκευή εξ ολοκλήρου από ανοξείδωτο χάλυβα. Διαθέσιμα προσαρμοσμένα μοντέλα κατόπιν αιτήματος.
...{"CÉPAGES":"ΠΟΙΚΙΛΙΕΣ\n20% Γκρενάς Μπλαν 20% Ουνι Μπλαν 20% Μαρσάν 20% Ρουσάν 20% Κλαιρέτ\nΒαθμός 13°\n\nVINIFICATION\nΗ μηχανική συγκομιδή μας επιτρέπει να συλλέγουμε τα σταφύλια γρήγορα το πρωί, για να διατηρήσουμε όλα τα αρώματα. Οινοποίηση σε ανοξείδωτεςδεξαμενές σε χαμηλή θερμοκρασία και ωρίμανση σε λεπτές οινολάσπες για να δώσουμε λιπαρότητα για 10 μήνες.\n\nDÉGUSTATION\nΧρώμα ανοιχτού...
...Σαμπάνια - Côte des Bars
Συνδυασμός :
Πινό νουάρ - Πινό μενιέ - Πινό μπλαν - Σαρντονέ
Ωρίμανση σε παλέτες :
24 μήνες
Οινοποιήσεις :
Πιεστική διαδικασία με αεροπίεση, αλκοολική ζύμωση σε εμαγιέ και ανοξείδωτεςδεξαμενές, συνδυασμός των εσοδειών και στη συνέχεια προσθήκη λικέρ τυραζ.
...
Πλακέτα ηλεκτρονικής διαχείρισης ενσωματωμένη που επιτρέπει:
Αυτόματη εκκίνηση/σταμάτημα (επανεκκίνηση στα 1,5 bar). Δεν απαιτεί πρόσθετα αξεσουάρ, ούτε δεξαμενή, ούτε πιεστικό.
Ενσωματωμένη ασφάλεια έλλειψης νερού.
Αυτόματη επανεκκίνηση μετά από: 0h15 - 0h30 - 1h - 5h και 24h.
Σύστημα κατά της μπλοκαρίσματος (αναγκαστική λειτουργία κάθε 72 h).
Προμήθεια νερού από πηγάδια, δεξαμενές, λεκάνες...
... και παραδοσιακή οινοποίηση, ωρίμανση σε ανοξείδωτεςδεξαμενές.
Παλαίωση : 18/24 μήνες
Δοσολογία : 6 g/l
Φιάλες : 0,75 l / 0,375 l
Γευσιγνωσία :
Φωτεινό χρώμα, ροζ-πορτοκαλί απόχρωση, νότες
μικρών φράουλων και άγριων μούρων.
Γαλλική σαμπάνια για το καλοκαίρι, ιδανική για απεριτίφ ή οποιαδήποτε άλλη στιγμή.
Για να εκτιμήσετε την πολυπλοκότητά του, σερβίρετε μεταξύ 8° C και 10° C.
...Το κρασί: Ο 1ος Κρου Μοντ ντε Μιλιέ είναι μια έκταση που χαρακτηρίζεται από νότια έκθεση, επιτρέποντας έτσι στα σταφύλια να απολαμβάνουν τον ήλιο καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας. Αυτή η περιοχή, σε συνδυασμό με μια επιδέξια μετρημένη ωρίμανση από το κτήμα Garnier (70% σε ημί-μύδια και 30% σε ανοξείδωτεςδεξαμενές), δίνει σε αυτή την κουβέ μια νόστιμη υφή και μια πολύ γευστική στρογγυλότητα. Νότες...
...Bordeaux Château Campot Lafont - Cave Du Marmandais - BORDEAUX
Οινοποίηση: ωρίμασε 6 μήνες σε ανοξείδωτεςδεξαμενές
Τομέας: Cave du Marmandais
Ονομασία: Bordeaux
Εσοδεία: 2017
Καλλιέργεια: Παραδοσιακή
Ετικέτα: Ελεγχόμενη Ονομασία Προέλευσης...
...Ηλικία του αμπελιού: 35 έως 65 ετών
Δύναμη: 4500 φυτά ανά εκτάριο
Απόδοση: 30 εκατόλιτρα ανά εκτάριο
Κλάδεμα: Διπλό Γκιό
Υψόμετρο: 100 έως 120 μ
Εδάφος: Πηλώδες και χαλικώδεις εδάφοι πάνω σε σχιστόλιθους
Θέση: Υψηλός λαιμός
Οινοποίηση:
Η αλκοολική ζύμωση πραγματοποιείται σε ανοξείδωτεςδεξαμενές με έλεγχο θερμοκρασίας.
Υπολείμματα ζάχαρης: περίπου 90 γρ/λίτρο
Βαθμός: 12.5% κατά όγκο
Γευσιγνωσία...
... οξύτητα που προσφέρει το κλίμα το επιτρέπει. Μετά από μια αποσπαστική διαδικασία όλων των σταφυλιών, τα σταφύλια τοποθετούνται σε δεξαμενές όπου για 4 έως 5 εβδομάδες, η εξαγωγή των τανινών πραγματοποιείται ήπια μέσω του χειροκίνητου πατήματος του μούστου. Η ωρίμανση διαρκεί σχεδόν δύο χρόνια σε ανοξείδωτεςδεξαμενές πριν από την εμφιάλωση.
Γευσιγνωσία: Το πολύ σκούρο ρουμπινί χρώμα και η έντονη...
... κρασιών (κόκκινα, λευκά και ροζέ!). Αυτή η κουβέ είναι παραγόμενη σε αργιλώδη-ασβεστολιθικά χαλίκια και η σοδειά του 2018 ήταν μια πρώιμη συγκομιδή, με υψηλή ποιότητα λόγω μιας εξαιρετικής φθινοπωρινής περιόδου που μας επέτρεψε να μαζέψουμε τα σταφύλια μας σε βέλτιστη ωριμότητα. Αυτή είναι μία από τις μεγαλύτερες σοδειές των τελευταίων 30 ετών.
ΚΕΦΑΛΙΑ
Syrah 65 %
Grenache 35 %
ΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Η όλη συγκομιδή είναι χειρονακτική και τα σταφύλια αποστελέχονται κατά την άφιξή τους στο κελάρι. Κάθε ποικιλία οινοποιείται ξεχωριστά; η οινοποίηση ακολουθεί μια παραδοσιακή μέθοδο σε ανοξείδωτεςδεξαμενές.
...Ένα εκπληκτικό και εντυπωσιακό κρασί.
Η σοδειά "Εξωτική" είναι η πιο προνομιακή σοδειά του κάστρου και παρασκευάζεται μόνο στους καλύτερους τρύγους. Με έναν ασυνήθιστο συνδυασμό 70% Petit Verdot και 30% Merlot, η Εξωτική έχει ένα πρωτοφανές δυναμικό παλαίωσης.
Οι Petit Verdot οινοποιούνται με προσοχή και στη συνέχεια ωριμάζουν σε ανοξείδωτεςδεξαμενές, ενώ οι Merlot σε καινούργιες δρύινες βαρέλες.
Χρώμα: Κόκκινο
AOC: Bordeaux Supérieur
Αμπελώνες: Τερέν αργιλο-λιθώδες
Οινοποιήσεις: Μακρά ωρίμανση σε δεξαμενές και σε δρύινες βαρέλες
Βραβεία και μετάλλια: Ασημένιο στο Λος Άντζελες...
... σφενδάμου:
- Δύο ποικιλίες σφενδάμου χρησιμοποιούνται για την απόκτηση αυτού του σιροπιού, ο σφένδαμος ζάχαρης και ο επίπεδος σφένδαμος.
- Μόλις συλλεχθεί ο χυμός, αποθηκεύεται σε ανοξείδωτεςδεξαμενές για να ωριμάσει για 24 ώρες.
... αμπελώνες μας, όπου η απόδοση 6 έως 7 τόνων ανά εκτάριο διατηρείται προσεκτικά για να διασφαλιστεί η ανώτερη ποιότητα του καρπού.
Με συνολική παραγωγή 15.000 φιαλών των 0,75 λίτρων, αυτό το ξηρό κόκκινο κρασί του 2015 έχει περιεκτικότητα αλκοόλ 12,5%. Η διαδικασία οινοποίησης αποδεικνύει τη δέσμευση για ποιότητα και αυθεντικότητα. Τα σταφύλια, που συλλέγονται με το χέρι και επιλέγονται προσεκτικά, υποβλήθηκαν σε ζύμωση σε ανοιχτές δεξαμενές 225 λίτρων, με εκχύλιση 20 ημερών, ακολουθούμενη από παλαίωση σε ανοξείδωτεςδεξαμενές για 10 μήνες.
Η RBX Industries σχεδιάζει και κατασκευάζει εγκαταστάσεις και εξοπλισμό διαδικασιών υψηλής τεχνολογίας. Κάθε τύπος δεξαμενών, σταθερών, κινητών, σε skid ή πλατφόρμα, απλών ή διπλών περιβλημάτων. Οι ικανότητές μας δεν περιορίζονται μόνο στη μεταλλοτεχνία και στις ανοξείδωτεςδεξαμενές, αλλά περιλαμβάνουν επίσης την εγκατάσταση δικτύων σωληνώσεων διαδικασιών και κοινών υπηρεσιών. Οι πελάτες μας...
... επεξεργάζονται κυρίως σκληρά ξύλα από φυλλοβόλα (βουλγαρικό και δρυς).
- ΜΕΡΑΝΤΕΡΙΑ: συναρμολογημένα από έναν μάστερ βαρελά, τα μεράν μας διαμορφώνονται (πλάκες και βάσεις) και αποτελούν τα βαρέλια δρυός που προορίζονται για την ωρίμανση κρασιών και αλκοολούχων ποτών. Επιπλέον, παράγουμε επίσης μια ποικιλία εναλλακτικών προϊόντων (πλάκες, τσιπς κ.λπ.) για την οινοποίηση σε ανοξείδωτεςδεξαμενές ή άλλες...
Το Domaine de Salisquet είναι μια οικογενειακή επιχείρηση και εκτείνεται σε 9,73 εκτάρια αμπελώνων που είναι καταχωρημένοι ως AOC Buzet: merlot, cabernet sauvignon και cabernet franc. Το Domaine de Salisquet έχει επιλέξει τη βιολογική γεωργία και υποστηρίζεται στη διαδικασία αυτή από την ViniVitisBio. Το Domaine de Salisquet διαθέτει θερμορυθμιζόμενες ανοξείδωτεςδεξαμενές και περίπου πενήντα...
Η κάβα του Αζέ βρίσκεται στην καρδιά του αμπελώνα του Μακονέ, στο νότο της Βουργουνδίας (στο τρίγωνο Τουρνύ-Κλουνί-Μακόν). Διατηρώντας τις παραδοσιακές μεθόδους (ωρίμανση σε βαρέλια από δρυ για την παλαίωση των κρασιών), η κάβα του Αζέ έχει αποκτήσει νέες προηγμένες τεχνολογίες (πνευματικά πιεστήρια και θερμορυθμιζόμενες ανοξείδωτεςδεξαμενές). Στην κάβα του Αζέ μπορείτε να ανακαλύψετε και να...
... στην επικοινωνία. Ρεαλιστής και επιχειρηματικός, απέκτησε νέες πλαγιές στη Σαμερί. Με την ίδια θέληση να διατηρήσει και να βελτιώσει την επιχείρηση, ο Ρότζερ Αντρέ Μπονέ, διεύρυνε τις κάβες και τους αμπελώνες. Η παρασκευή και η σύνθεση των Σαμπάνιών τους, είναι τόσα πολλά στοιχεία που εγγυώνται την "Γεύση Σπιτιού". Ένα μέρος των κρασιών τους από αποθέματα διατηρείται σε μαγνουμ κάτω από μικρές φυσαλίδες, το υπόλοιπο σε βαρέλια και σε ανοξείδωτεςδεξαμενές.
... και παραδίδουμε και εγκαθιστούμε σε όλη τη Γαλλία.
Η SODIPIA είναι μια επιχείρηση του ομίλου CHALVIGNAC (δεξαμενές κρασιού από ανοξείδωτο χάλυβα με θερμική ρύθμιση και θερμομόνωση, διαδικασία απόσταξης, αυτοματισμοί, θερμικές διαδικασίες, βιομηχανικές ανοξείδωτεςδεξαμενές κατά παραγγελία, φορτηγά και ρυμουλκούμενα για οινοποιία και γεωργία).
...Εκπονεί και παράγει ειδικά προϊόντα για τη βιομηχανία: διαλύτες, αποξεστικά, απωθητικά, απολιπαντικά, σαμπουάν για οχήματα και φορτηγά, οξέα και φωσφορικά απορρυπαντικά. Μια σειρά "πράσινων" προϊόντων με πραγματική αποτελεσματικότητα, απολιπαίνει, αποξεστικά και πληροί τις ευρωπαϊκές και γαλλικές προδιαγραφές. Ειδικός στα καθαριστικά και αποκαταστατικά προϊόντα για πλακάκια, κεραμικά για πισίνες και ανοξείδωτεςδεξαμενές.