... μπορούν να διατηρηθούν σε ντουλάπι για αρκετούς μήνες.
Pop και είναι έτοιμο! Μόνο να ανοίξετε μια Popine σύμφωνα με τις επιθυμίες σας!
Πριν και μετά το άνοιγμα: Διατηρείται σε θερμοκρασία δωματίου.
Τα αλλαντικά που περιέχονται στις Popines είναι χωρίς συντηρητικά, γι' αυτό συνιστάται να καταναλώνονται γρήγορα μετά το άνοιγμα.
Petit Pont κόκκινο: Ποικιλία 60% Grenache, 25% Cinsault, 15% Cabernet Sauvignon.
Δώρο σε μαύρη μαγνητική συσκευασία ή σε χάρτινη βαλίτσα ανάλογα με τη διαθεσιμότητα.
Προέλευση: Laissac, Aveyron...
...Στην M-S services, θα βρείτε μια ποικιλία από δελεαστικές επιλογές, όπως τρυφερό αρνί, ποιοτικό μοσχάρι, halal επιλογές, νόστιμο κρέας κουνελιού, πρώτης ποιότητας πρόβατο και ανώτερης ποιότητας χοιρινό.
Δεσμευόμαστε να σας προσφέρουμε προϊόντα κρέατος της υψηλότερης ποιότητας για να ικανοποιήσουμε όλες τις γεύσεις. Ανακαλύψτε τη διαφορά με την εξαιρετική μας επιλογή από κρέατα και αλλαντικά.
... θερμοκρασία δωματίου δεν υπάρχουν περιορισμοί. Εάν είναι συσκευασμένο κενό αέρος σε θερμοκρασία κάτω από 5ºC. Για κατανάλωση, η συνιστώμενη θερμοκρασία είναι 15º-18ºC.
Διαδικασία Παρασκευής: Κοπή σε ζεστό, ψύξη, κοπή σε V, αλάτισμα, φυσική ξήρανση και ωρίμανση σε κελάρι
Συστατικά: Ώμος χοίρου από βελανίδια και θαλασσινό αλάτι...
...Χαρακτηριστικός μακρόστενος ζαμπόν, με σκούφο και φθαρμένο από τις μακρές βόλτες στο χωράφι. Το λιπαρό του μέρος έχει μια ιριδίζουσα απόχρωση και η αναλογία του σε αυτό το κομμάτι μας επιτρέπει να απολαύσουμε ένα απαλό και ευχάριστο μπουκέτο στον ουρανίσκο.
Με ελάχιστο χρόνο ωρίμανσης 36 μηνών και προσεκτική επιλογή φυσικών δημητριακών, χόρτου και βελανιδιών στη διατροφή του, είναι πάντα εγγύηση γεύσης και ποιότητας.
... γαστρονομική εμπειρία. Η εξαιρετική του ποιότητα το καθιστά δημοφιλή επιλογή μεταξύ των λάτρεις του κρέατος.
Αυτό το κομμάτι κρέατος δεν είναι μόνο νόστιμο, αλλά είναι επίσης πηγή πλούσια σε θρεπτικά συστατικά. Το Mogote Ibérico είναι γνωστό για την υψηλή περιεκτικότητά του σε πρωτεΐνες και υγιεινά λίπη, γεγονός που το καθιστά τέλειο για μια ισορροπημένη διατροφή. Επιπλέον, η ευελιξία του στην...
Η Bertelli Formaggi S.r.l., παρούσα στην αγορά εδώ και τέσσερις γενιές, προτείνει τυριά ωρίμανσης και φρέσκα εξαιρετικής ποιότητας. Είμαστε σημείο αναφοράς για πολλές ευρωπαϊκές δραστηριότητες για την προμήθεια όχι μόνο του Parmigiano Reggiano ωρίμανσης από 12 μήνες έως 60 μήνες, αλλά και τυριών από κατσίκι και πρόβατο της ιταλικής παράδοσης. Είμαστε προμηθευτές και τυπικών αλλαντικών όπως σαλάμι,...
... που μας επιτρέπει να διατηρούμε μια ομοιογενή και υψηλής ποιότητας γραμμή προϊόντων. Είναι ένα προϊόν με ήπια γεύση, έντονο άρωμα και χαμηλή περιεκτικότητα σε αλάτι, με μέσο-υψηλό βάρος και υψηλό ποσοστό λίπους.
...Ιταλική αλλαντική AOP: σπέκ, κόππα, ζαμπόν Σαν Ντανιέλε
χονδρέμπορος ιταλικής αλλαντικής για επαγγελματίες και βιομηχανίες.
Η γκάμα μας από ιταλικά προϊόντα περιλαμβάνει πολλές ειδικότητες της ιταλικής κουζίνας, όπως η Κόππα, το Σπέκ, ή το διάσημο Ζαμπόν Σαν Ντανιέλε. Για να μπορέσουμε να διανείμουμε τα καλύτερα προϊόντα της ιταλικής αλλαντικής, επιλέγουμε πιστοποιημένους παραγωγούς. Διότι η...
...Μηχανή κατάλληλη για το κλείσιμο και την πίεση όλων των τύπων καλουπιών για ζαμπόν και μαγειρεμένα μπράτσα. Μηχανή κατάλληλη για το κλείσιμο και την πίεση όλων των τύπων καλουπιών για ζαμπόν και μαγειρεμένα μπράτσα.
Αυτόματη κεντράρισμα των καλουπιών μέσω φωτοκυττάρου που ελέγχεται από PLC.
Μήκος και εγκάρσιο κλείσιμο των καλουπιών.
Αποφόρτιση σε ευθεία ή καμπύλη ράγα και ηλεκτρική συσκευή ελέγχου με μικροεπεξεργαστή.
L: Μήκος κλείσιμο
T: Εγκάρσιο κλείσιμο
O: Ευθεία ράγα
C: Ράγα με καμπύλες...
... συνέχεια τυλίγεται σε μια πετσέτα και πιέζεται ανάμεσα σε δύο σανίδες, αποκτώντας έτσι το παραλληλεπίπεδο σχήμα του. Αυτό το ζαμπόν παρουσιάζεται πάντα χωρίς κόκαλο.
Οι φέτες είναι ανοιχτού κόκκινου χρώματος. Η υφή του είναι μαλακή και τρυφερή. Η φρουτώδης μυρωδιά του αλκοόλ και οι πικάντικες νότες του του δίνουν ένα χαρακτηριστικό άρωμα.
Το ζαμπόν της Βεντέ καταναλώνεται κυρίως ωμό, σε λεπτές φέτες. Μπορεί ωστόσο να εκτιμηθεί παραδοσιακά μαγειρεμένο σε πιο χοντρές φέτες και συνοδευόμενο από μογκέτες.
...Γαλλικές φακές, confit πάπιας, μηρός προέλευσης Γαλλίας, λουκάνικο χοίρου προέλευσης Γαλλίας, confit χοίρου προέλευσης Γαλλίας, δέρματα, μαγειρεμένο ζωμό, σκόρδο, ντομάτα, αλάτι, πιπέρι, μπαχαρικά.
ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΤΟΥ ΣΕΦ:
Αποφάσισα να μαγειρέψω τις φακές σαν ένα Κασουλέ.
Απλά τις ζεσταίνω σε ένα πήλινο σκεύος, στον φούρνο όπου προσθέτω ½ ποτήρι νερό.
Τις απολαμβάνω με ένα Minervois και μια ελαφρώς σκόρδιστη πράσινη σαλάτα.
Καταναλώνονται την 1η Ιανουαρίου, οι φακές μας φέρνουν χρήματα όλη τη χρονιά, λέει ο θρύλος.
Καταναλώνονται στην αρχή κάθε μήνα, μας φέρνουν σίδηρο.
...IL SENESE
Prosciutto cotto da “Cinta Senese DOP”
Materia prima :
Coscia fresca da “Cinta Senese DOP” με επιλεγμένο πόδι kg .15,00
Ingredienti :
“Cinta Senese DOP” φρέσκια κοπή, χωρίς πολυφωσφορικά, γαλακτοκομικά προϊόντα, γλουτένη και γλουταμινικό: αλάτι, αρώματα και μπαχαρικά, δεξτρόζη, φρουκτόζη, αντιοξειδωτικό E316, συντηρητικά E250
Prodotto finito:
Kg 10, μαγειρεμένο σε πανί για να διατηρηθούν οι χυμοί κατά την επαφή με το προϊόν, δεμένο, συσκευασμένο σε διαφανές Cryovac και παστεριωμένο, συσκευασία σε κουτιά των 2 τεμ.
... Αλατίσματος
Στην Ιβηρική Brisa, όλα τα κομμάτια καλύπτονται με θαλασσινό αλάτι για να διευκολύνουν την αφυδάτωση και τη συντήρησή τους, συμβάλλοντας έτσι στην ανάπτυξη του χρώματος και των τυπικών αρωμάτων των ωρίμων προϊόντων. Παραμένουν στην κάμερα.
Ράτσα: 50% Ιβηρικός
Διατροφή: Βελανίδια
Ετικέτα: Μαύρη
Ενεργειακή Αξία: 409.9Kcal / 1701.7KJ
Λίπη: 26.3 g
Κορεσμένα Λίπη: 9.7 g
Υδατάνθρακες: < 0,6 g
Σάκχαρα: < 0,5 g
Πρωτεΐνες: 28.8 g
Αλάτι: 3.6 g...
... εγκαταστάσεις μας, επιλέγουμε τα καλύτερα πίσω άκρα λόγω του σχήματος και της κατανομής του λίπους τους, τα οποία υποβάλλονται στη συνέχεια στη διαδικασία του αλατίσματος. Κατά τη διάρκεια της διαδικασίας ξηράνσεως και ωρίμανσης, τα παρακολουθούμε και τα ταξινομούμε με την ιδιαίτερη φροντίδα που χαρακτηρίζει το Jamón Sybarish μας. Η αργή ροή του χρόνου στις αποθήκες μας τους προσδίδει ειδικά...
...Ο προσούτο "5 Jotas" έχει μια απαράμιλλη και διαρκή γεύση και άρωμα. Στο κόψιμο αποκαλύπτει ένα ομοιόμορφο χρώμα και μια υφή που είναι γεμάτη από διάφορες και λαμπερές ίνες λίπους που έχουν διεισδύσει.
Ωρίμανση: 32 - 40 μήνες...
...Παράγουμε με μεγάλο σεβασμό στην παράδοση των παλιών λουκάνικων και ξηρών λουκάνικων: φυσικό έντερο, φρέσκο κρέας, χωρίς χρωστικές, χωρίς γλουτένη και χωρίς προστιθέμενα νιτρώδη.
Η Siendas συνδέει τους παραγωγούς της Σαρδηνίας με αγοραστές από όλο τον κόσμο. Η πλατφόρμα μας επιτρέπει στους παραγωγούς να πωλούν σε δίκαιες τιμές χωρίς μεσάζοντες. Η επιθυμία της Siendas είναι να επιτρέψει στους παραγωγούς να αποκτούν δίκαιη αμοιβή για τη δουλειά τους, αλλά και να προσφέρει προϊόντα υψηλής ποιότητας στον τελικό καταναλωτή.
Στην ιστοσελίδα μας, είναι δυνατός ο συνδυασμός προϊό...
...Κομψή συσκευασία με πιάτο 100% ιβηρικού ζαμπόν που τρέφεται με βελανίδια, κομμένο με μαχαίρι. 100 γρ.
Ιδανικό για να το προσφέρετε ή να το καταναλώσετε στο σπίτι.
Έτοιμο προς άνοιγμα και γεύση.
Βάρος: 0,1 κιλό...
...Παρέχουμε ισπανικό ζαμπόν, συμπεριλαμβανομένου του ιβηρικού ζαμπόν σε διάφορες μορφές καθώς και του ζαμπόν Serrano. Κομμένο, ολόκληρο, μπροστινό ζαμπόν ή πίσω ζαμπόν.
...Ιβηρική Χαμόν Μπελότα κομμένη στο χέρι από πιστοποιημένο μάστερ κοπής και συσκευασμένη κενό για να διατηρήσει όλα τα αρώματα και τη γεύση της.
Περίπου βάρος: 100 γρ.
... σαράντα μηνών φυσικής ωρίμανσης σε κελάρι.
Το μυστικό βρίσκεται στην επιλογή της καλύτερης πρώτης ύλης: μόνο τα πιο εξαιρετικά κομμάτια ταξινομούνται ως Αλτά Γαστρονομία. Υπομονή και άφθονος χρόνος ξεκούρασης σε κελάρι που είναι ανοιχτό στον αέρα της Σιέρα, καταλήγοντας στο καλύτερο Χοιρομέρι με Βελανίδια που μπορεί ποτέ να θυμηθεί ο ουρανίσκος σας.
...½ Κομμάτι 3.5 κιλών DLC 30 ημερών
Χειροποίητη παραγωγή από την περιοχή των Landes. Μαγείρεμα στον ατμό στο χυμό του για περισσότερες γεύσεις. Γαλλική παραγωγή, τοπική και περιφερειακή, πιο οικονομική από τα ιταλικά ζαμπόν.
Πολύ όμορφες μαρκαρίσματα μαύρης τρούφας στην κοπή του ζαμπόν. Ωραίο προϊόν για τα απεριτίφ σας, οικογενειακές γιορτές και για τις σαλάτες του Σαββατοκύριακου.
...Η υψηλότερης ποιότητας Ιβηρική Χοιρομέρι τροφοδοτημένο με βελανίδια 100% Ιβηρικό, κομμένο με μαχαίρι και συσκευασμένο σε κενό.
Προμηθεύουμε μόνο B2B, περισσότερες πληροφορίες εδώ:
https://blackpork.es/product/hand-cut-sliced-black-label-pata-negra-acorn-fed-100-iberico-black-pork-ham/
Ελάχιστη παραγγελία: 25 χαρτοκιβώτια (1.000 τεμάχια). Τιμή 25 χαρτοκιβωτίων: 14.500€ – Exwork Guijuelo, Σαλαμάνκα (Ισπανία)
Διάρκεια ζωής: 12 μήνες από την ημερομηνία παραγωγής. Βάρος χαρτοκιβωτίου: 6,55 κιλά.
Χρόνος παράδοσης: προς διαπραγμάτευση.
ΜΕΤΑΦΟΡΑ: Ψυγείο 5ºC.