... μπορούν να διατηρηθούν σε ντουλάπι για αρκετούς μήνες.
Pop και είναι έτοιμο! Μόνο να ανοίξετε μια Popine σύμφωνα με τις επιθυμίες σας!
Πριν και μετά το άνοιγμα: Διατηρείται σε θερμοκρασία δωματίου.
Τα αλλαντικά που περιέχονται στις Popines είναι χωρίς συντηρητικά, γι' αυτό συνιστάται να καταναλώνονται γρήγορα μετά το άνοιγμα.
Petit Pont κόκκινο: Ποικιλία 60% Grenache, 25% Cinsault, 15% Cabernet Sauvignon.
Δώρο σε μαύρη μαγνητική συσκευασία ή σε χάρτινη βαλίτσα ανάλογα με τη διαθεσιμότητα.
Προέλευση: Laissac, Aveyron...
...Ιταλική αλλαντική AOP: σπέκ, κόππα, ζαμπόν Σαν Ντανιέλε
χονδρέμπορος ιταλικής αλλαντικής για επαγγελματίες και βιομηχανίες.
Η γκάμα μας από ιταλικά προϊόντα περιλαμβάνει πολλές ειδικότητες της ιταλικής κουζίνας, όπως η Κόππα, το Σπέκ, ή το διάσημο Ζαμπόν Σαν Ντανιέλε. Για να μπορέσουμε να διανείμουμε τα καλύτερα προϊόντα της ιταλικής αλλαντικής, επιλέγουμε πιστοποιημένους παραγωγούς. Διότι η...
... συνέχεια τυλίγεται σε μια πετσέτα και πιέζεται ανάμεσα σε δύο σανίδες, αποκτώντας έτσι το παραλληλεπίπεδο σχήμα του. Αυτό το ζαμπόν παρουσιάζεται πάντα χωρίς κόκαλο.
Οι φέτες είναι ανοιχτού κόκκινου χρώματος. Η υφή του είναι μαλακή και τρυφερή. Η φρουτώδης μυρωδιά του αλκοόλ και οι πικάντικες νότες του του δίνουν ένα χαρακτηριστικό άρωμα.
Το ζαμπόν της Βεντέ καταναλώνεται κυρίως ωμό, σε λεπτές φέτες. Μπορεί ωστόσο να εκτιμηθεί παραδοσιακά μαγειρεμένο σε πιο χοντρές φέτες και συνοδευόμενο από μογκέτες.
...Γαλλικές φακές, confit πάπιας, μηρός προέλευσης Γαλλίας, λουκάνικο χοίρου προέλευσης Γαλλίας, confit χοίρου προέλευσης Γαλλίας, δέρματα, μαγειρεμένο ζωμό, σκόρδο, ντομάτα, αλάτι, πιπέρι, μπαχαρικά.
ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΤΟΥ ΣΕΦ:
Αποφάσισα να μαγειρέψω τις φακές σαν ένα Κασουλέ.
Απλά τις ζεσταίνω σε ένα πήλινο σκεύος, στον φούρνο όπου προσθέτω ½ ποτήρι νερό.
Τις απολαμβάνω με ένα Minervois και μια ελαφρώς σκόρδιστη πράσινη σαλάτα.
Καταναλώνονται την 1η Ιανουαρίου, οι φακές μας φέρνουν χρήματα όλη τη χρονιά, λέει ο θρύλος.
Καταναλώνονται στην αρχή κάθε μήνα, μας φέρνουν σίδηρο.
...Παράγουμε με μεγάλο σεβασμό στην παράδοση των παλιών λουκάνικων και ξηρών λουκάνικων: φυσικό έντερο, φρέσκο κρέας, χωρίς χρωστικές, χωρίς γλουτένη και χωρίς προστιθέμενα νιτρώδη.
Η Siendas συνδέει τους παραγωγούς της Σαρδηνίας με αγοραστές από όλο τον κόσμο. Η πλατφόρμα μας επιτρέπει στους παραγωγούς να πωλούν σε δίκαιες τιμές χωρίς μεσάζοντες. Η επιθυμία της Siendas είναι να επιτρέψει στους παραγωγούς να αποκτούν δίκαιη αμοιβή για τη δουλειά τους, αλλά και να προσφέρει προϊόντα υψηλής ποιότητας στον τελικό καταναλωτή.
Στην ιστοσελίδα μας, είναι δυνατός ο συνδυασμός προϊό...
...½ Κομμάτι 3.5 κιλών DLC 30 ημερών
Χειροποίητη παραγωγή από την περιοχή των Landes. Μαγείρεμα στον ατμό στο χυμό του για περισσότερες γεύσεις. Γαλλική παραγωγή, τοπική και περιφερειακή, πιο οικονομική από τα ιταλικά ζαμπόν.
Πολύ όμορφες μαρκαρίσματα μαύρης τρούφας στην κοπή του ζαμπόν. Ωραίο προϊόν για τα απεριτίφ σας, οικογενειακές γιορτές και για τις σαλάτες του Σαββατοκύριακου.