... θερμοκρασία δωματίου δεν υπάρχουν περιορισμοί. Εάν είναι συσκευασμένο κενό αέρος σε θερμοκρασία κάτω από 5ºC. Για κατανάλωση, η συνιστώμενη θερμοκρασία είναι 15º-18ºC.
Διαδικασία Παρασκευής: Κοπή σε ζεστό, ψύξη, κοπή σε V, αλάτισμα, φυσική ξήρανση και ωρίμανση σε κελάρι
Συστατικά: Ώμος χοίρου από βελανίδια και θαλασσινό αλάτι...
...Χαρακτηριστικός μακρόστενος ζαμπόν, με σκούφο και φθαρμένο από τις μακρές βόλτες στο χωράφι. Το λιπαρό του μέρος έχει μια ιριδίζουσα απόχρωση και η αναλογία του σε αυτό το κομμάτι μας επιτρέπει να απολαύσουμε ένα απαλό και ευχάριστο μπουκέτο στον ουρανίσκο.
Με ελάχιστο χρόνο ωρίμανσης 36 μηνών και προσεκτική επιλογή φυσικών δημητριακών, χόρτου και βελανιδιών στη διατροφή του, είναι πάντα εγγύηση γεύσης και ποιότητας.
... γαστρονομική εμπειρία. Η εξαιρετική του ποιότητα το καθιστά δημοφιλή επιλογή μεταξύ των λάτρεις του κρέατος.
Αυτό το κομμάτι κρέατος δεν είναι μόνο νόστιμο, αλλά είναι επίσης πηγή πλούσια σε θρεπτικά συστατικά. Το Mogote Ibérico είναι γνωστό για την υψηλή περιεκτικότητά του σε πρωτεΐνες και υγιεινά λίπη, γεγονός που το καθιστά τέλειο για μια ισορροπημένη διατροφή. Επιπλέον, η ευελιξία του στην...
... που μας επιτρέπει να διατηρούμε μια ομοιογενή και υψηλής ποιότητας γραμμή προϊόντων. Είναι ένα προϊόν με ήπια γεύση, έντονο άρωμα και χαμηλή περιεκτικότητα σε αλάτι, με μέσο-υψηλό βάρος και υψηλό ποσοστό λίπους.
... Αλατίσματος
Στην Ιβηρική Brisa, όλα τα κομμάτια καλύπτονται με θαλασσινό αλάτι για να διευκολύνουν την αφυδάτωση και τη συντήρησή τους, συμβάλλοντας έτσι στην ανάπτυξη του χρώματος και των τυπικών αρωμάτων των ωρίμων προϊόντων. Παραμένουν στην κάμερα.
Ράτσα: 50% Ιβηρικός
Διατροφή: Βελανίδια
Ετικέτα: Μαύρη
Ενεργειακή Αξία: 409.9Kcal / 1701.7KJ
Λίπη: 26.3 g
Κορεσμένα Λίπη: 9.7 g
Υδατάνθρακες: < 0,6 g
Σάκχαρα: < 0,5 g
Πρωτεΐνες: 28.8 g
Αλάτι: 3.6 g...
... εγκαταστάσεις μας, επιλέγουμε τα καλύτερα πίσω άκρα λόγω του σχήματος και της κατανομής του λίπους τους, τα οποία υποβάλλονται στη συνέχεια στη διαδικασία του αλατίσματος. Κατά τη διάρκεια της διαδικασίας ξηράνσεως και ωρίμανσης, τα παρακολουθούμε και τα ταξινομούμε με την ιδιαίτερη φροντίδα που χαρακτηρίζει το Jamón Sybarish μας. Η αργή ροή του χρόνου στις αποθήκες μας τους προσδίδει ειδικά...
...Ο προσούτο "5 Jotas" έχει μια απαράμιλλη και διαρκή γεύση και άρωμα. Στο κόψιμο αποκαλύπτει ένα ομοιόμορφο χρώμα και μια υφή που είναι γεμάτη από διάφορες και λαμπερές ίνες λίπους που έχουν διεισδύσει.
Ωρίμανση: 32 - 40 μήνες...
...Κομψή συσκευασία με πιάτο 100% ιβηρικού ζαμπόν που τρέφεται με βελανίδια, κομμένο με μαχαίρι. 100 γρ.
Ιδανικό για να το προσφέρετε ή να το καταναλώσετε στο σπίτι.
Έτοιμο προς άνοιγμα και γεύση.
Βάρος: 0,1 κιλό...
...Παρέχουμε ισπανικό ζαμπόν, συμπεριλαμβανομένου του ιβηρικού ζαμπόν σε διάφορες μορφές καθώς και του ζαμπόν Serrano. Κομμένο, ολόκληρο, μπροστινό ζαμπόν ή πίσω ζαμπόν.
...Ιβηρική Χαμόν Μπελότα κομμένη στο χέρι από πιστοποιημένο μάστερ κοπής και συσκευασμένη κενό για να διατηρήσει όλα τα αρώματα και τη γεύση της.
Περίπου βάρος: 100 γρ.
... σαράντα μηνών φυσικής ωρίμανσης σε κελάρι.
Το μυστικό βρίσκεται στην επιλογή της καλύτερης πρώτης ύλης: μόνο τα πιο εξαιρετικά κομμάτια ταξινομούνται ως Αλτά Γαστρονομία. Υπομονή και άφθονος χρόνος ξεκούρασης σε κελάρι που είναι ανοιχτό στον αέρα της Σιέρα, καταλήγοντας στο καλύτερο Χοιρομέρι με Βελανίδια που μπορεί ποτέ να θυμηθεί ο ουρανίσκος σας.
...Η υψηλότερης ποιότητας Ιβηρική Χοιρομέρι τροφοδοτημένο με βελανίδια 100% Ιβηρικό, κομμένο με μαχαίρι και συσκευασμένο σε κενό.
Προμηθεύουμε μόνο B2B, περισσότερες πληροφορίες εδώ:
https://blackpork.es/product/hand-cut-sliced-black-label-pata-negra-acorn-fed-100-iberico-black-pork-ham/
Ελάχιστη παραγγελία: 25 χαρτοκιβώτια (1.000 τεμάχια). Τιμή 25 χαρτοκιβωτίων: 14.500€ – Exwork Guijuelo, Σαλαμάνκα (Ισπανία)
Διάρκεια ζωής: 12 μήνες από την ημερομηνία παραγωγής. Βάρος χαρτοκιβωτίου: 6,55 κιλά.
Χρόνος παράδοσης: προς διαπραγμάτευση.
ΜΕΤΑΦΟΡΑ: Ψυγείο 5ºC.
...Επόμενο
Ζαμπόν που προέρχονται από διασταυρωμένα χοίρους με 50% ιβηρική καταγωγή, εκτρεφόμενοι ελεύθερα στις dehesas και τρέφονται κατά την τελευταία φάση πάχυνσης με φυσικά λιβάδια, αρωματικά βότανα και βελανίδια.
... Προστατευόμενη Ονομασία Προέλευσης (ΠΟΠ) Ριόχα. Κρασιά με Προστατευόμενη Ονομασία Προέλευσης (ΠΟΠ) Ρουέδα. Κρασιά με Προστατευόμενη Ονομασία Προέλευσης (ΠΟΠ) Ρίας Μπαΐξας. Χοιρομέρι με Προστατευόμενη Γεωγραφική Ένδειξη Τρεβέλες. Σπαράγγια με ονομασία προέλευσης Ναβάρα. Νόστιμα θαλασσινά από τις Ρίες Γαλικίας και Κανταβρίας, συσκευασμένα και παρασκευασμένα με παραδοσιακό τρόπο. Μπενίτο του Βορρά σε Ελαιόλαδο...
... μόνο με βελανίδια κατά την τελευταία αυτή περίοδο. Η άσκηση και η διατροφή έχουν σημαντική επίδραση στη γεύση του κρέατος; το χοιρομέρι ωριμάζει για 36 μήνες. Εστιάζουμε στην ποιότητα, τη διαφάνεια και την ενημέρωση προς τους πελάτες μας και συμμορφωνόμαστε με τους κανονισμούς που θα απαιτηθούν το 2017.