...W: 200 - 220. Αλεύρι τύπου '00' που προέρχεται από επιλεγμένα ιταλικά και ευρωπαϊκά σιτηρά, με καλή πλαστικότητα, κατάλληλο για άμεσες ζύμες με σύντομη ζύμωση. Ιδανικό για την παραγωγή βάσεων παντεσπάνιου που είναι αφράτες, μαλακές και νόστιμες. Συνιστάται για κέικ, ντόνατς, μπαγκέτες και τηγανητά γλυκά.
10KG...
...Η σόγια είναι ένα προϊόν που προκύπτει από την επεξεργασία σόγιας μετά την εξαγωγή ελαίου από τους σπόρους σόγιας. Χρησιμοποιείται στην παραγωγή πλήρων σύνθετων ζωοτροφών και μιγμάτων ζωοτροφών ως συστατικό υψηλής ποιότητας πρωτεΐνης για τη διατροφή γεωργικών ζώων και πουλερικών. Η υψηλή περιεκτικότητα σε ενέργεια και πρωτεΐνη στη σόγια επιτρέπει τη διαμόρφωση υψηλής πρωτεΐνης και υψηλής ενέργειας ζωοτροφών χωρίς τη χρήση ακριβών λιπαρών. Η χρήση ενός τόνου σόγιας ως συστατικού πρωτεΐνης επιτρέπει την παραγωγή δέκα τόνων ισορροπημένων σύνθετων ζωοτροφών πλούσιων σε πρωτεΐνη και αμινοξέα.
... ανοσία, απομακρύνει τις τοξίνες και υποστηρίζει τη ροή του αίματος. Βοηθά σε φλεγμονές και αλλεργίες. Έχει θερμαντική δράση και βελτιώνει τη λειτουργία του νευρικού συστήματος. <strong>Χρήση</strong>Αυτή τη στιγμή, το αλεύρι ορκός επιστρέφει ξανά στις κουζίνες μας. Χρησιμοποιείται στην παρασκευή ψωμιού, κέικ, μπισκότων, σπιτικών ζυμαρικών, ζύμης για πιροσκί ή ζύμης για κρέπες.
... σκόνης γοργοφύλλου:
Μαγειρικές χρήσεις: Η σκόνη γοργοφύλλου χρησιμοποιείται για να ενισχύσει τη γεύση και το άρωμα των τροφίμων και των ποτών. Μπορεί να προστεθεί σε πιάτα όπως γλυκά, κέικ, μούσλι, υγρές σούπες και τσάι. Η σκόνη γοργοφύλλου προσφέρει μια ελαφρώς γλυκιά και φρουτώδη γεύση και χρησιμοποιείται για να αρωματίσει πιάτα και ποτά.
Τσάι γοργοφύλλου: Το τσάι γοργοφύλλου παρασκευάζεται ως έγχυση από μούρα ή φύλλα γοργοφύλλου και καταναλώνεται για τις βιταμίνες και τα αντιοξειδωτικά του. Η σκόνη γοργοφύλλου μπορεί να προστεθεί στο τσάι γοργοφύλλου για να ενισχύσει το άρωμα και τη γεύση του.
...
Φτιαγμένο από υψηλής ποιότητας σιτάρι, το αλεύρι Gyermelyi smooth έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει συνεπή απόδοση και εξαιρετικά αποτελέσματα. Είναι ένα απαραίτητο συστατικό τόσο για ερασιτέχνες ζαχαροπλάστες όσο και για επαγγελματίες σεφ, προσφέροντας αξιοπιστία και ποιότητα σε κάθε σακούλα. Με το αλεύρι Gyermelyi smooth, μπορείτε να ανεβάσετε το ψήσιμο και τη μαγειρική σας σε νέα ύψη και να ευχαριστήσετε την οικογένεια και τους φίλους σας με νόστιμες σπιτικές λιχουδιές.
... ψησίματος και μαγειρικής. Χρησιμοποιείται συνήθως για την παρασκευή μπισκότων, κέικ, γλυκών και άλλων προϊόντων αρτοποιίας, χάρη στην λεπτή υφή και την υψηλή περιεκτικότητα γλουτένης του. Η EG Export & Import είναι ένας αναγνωρισμένος προμηθευτής αλευριού σίτου από την Madhya Pradesh, διασφαλίζοντας ότι πληροί τα υψηλότερα πρότυπα ποιότητας και καθαρότητας.
Το αλεύρι γενικής χρήσης παράγεται στη...
...Αυτό το αφράτο κέικ με μέλι και αλεύρι κάστανου παρασκευάζεται από τη συνταγή της οικογένειας και μπορεί να καταναλωθεί μόνο του ή να συνοδεύσει τέλεια μια παγωμένη κρέμα ή γιαούρτι.
Βάρος: 360 γρ
Συστατικά: Αμύγδαλα 65%, Ζάχαρη, Μέλι AOP Κορσικής, Σιρόπι γλυκόζης. Μπορεί να περιέχει ίχνη άλλων
Συντήρηση: Να διατηρείται σε ξηρό και δροσερό μέρος
Διατροφική δήλωση για: 100 γρ
Ενέργεια: 1675 kJ (400 kcal)
Λιπαρά: 23 γρ
Κορεσμένα λιπαρά οξέα: 2,4 γρ
Υδατάνθρακες: 39 γρ
εκ των οποίων Σάκχαρα: 27 γρ
Πρωτεΐνες: 7,8 γρ
Αλάτι: 0,66 γρ...
...Η Ιχθυάλευρο 71% προέρχεται από ωμό ψάρι ή υπολείμματα ψαριών, συνήθως από την προετοιμασία ψαριών για ανθρώπινη κατανάλωση. Το πρώτο υλικό υποβάλλεται σε διαδικασία μαγειρέματος στους 80-90°C, μετά την οποία πιέζεται σε κέικ, ξηραίνεται και αλέθεται χονδρικά για να σχηματίσει ένα καφέ, χαλαρό αλεύρι με περιεκτικότητα σε πρωτεΐνη 71,5%, περιεκτικότητα σε λιπαρά 13,3% και περιεκτικότητα σε λυσίνη...
...Προέλευση: Το βιολογικό μας αλεύρι βρώμης προέρχεται από βιολογικά καλλιεργημένες και συγκομισμένες βρώμες από τη Φινλανδία. Τι είναι το αλεύρι βρώμης; Το αλεύρι βρώμης αποτελείται από κόκκους βρώμης που αλέθονται σε αλεύρι. Δεν είναι το ίδιο με τις νιφάδες βρώμης, όπου οι κόκκοι βρώμης κόβονται και πλατύνονται. Το αλεύρι βρώμης είναι εξαιρετικό ως συστατικό για ψήσιμο σε κέικ, τηγανίτες...
...Cake Family CORN Νέο προϊόν βασισμένο σε καλαμπόκι και διαιτητικές ίνες.
Είναι ένα εξαιρετικά καινοτόμο προϊόν που μπορεί να καταναλωθεί από όλους, κυρίως από νέους ανθρώπους που δεν καταναλώνουν προϊόντα όπως ψωμί ολικής άλεσης, λαχανικά και φρούτα πλούσια σε ίνες. Έχει πολύ καλή γεύση και παραμένει μαλακό για μεγάλο χρονικό διάστημα. Το ίδιο προϊόν μπορεί να χρησιμοποιηθεί για κέικ, μπισκότα...
...Βιολογικό Αλεύρι Σίκαλης
Το βιολογικό αλεύρι σίκαλης μας παρασκευάζεται από υψηλής ποιότητας σπόρους σίκαλης, προσεκτικά επιλεγμένους και αλεσμένους για να διατηρήσουν τα φυσικά τους θρεπτικά συστατικά. Είναι ιδανικό για ψήσιμο ψωμιού, γλυκών και άλλων νόστιμων συνταγών.
- 100% βιολογικό
- Πλούσιο σε φυτικές ίνες
- Ιδανικό για παραδοσιακό ψωμί σίκαλης
Διαθέσιμο σε διάφορα μεγέθη συσκευασίας.
...Η αλεύριαπόκέικ μαύρου σπόρου παράγεται από απολιπαρωμένο κέικ μαύρου σπόρου.
Είναι ένα προϊόν κατάλληλο για τρόφιμα και χρησιμοποιείται ως συστατικό σε υγιεινές συνταγές.
Το μέγεθος των κόκκων του αλευριού μπορεί να μελετηθεί σύμφωνα με τις απαιτήσεις των πελατών μας.
Είμαστε σε θέση να προμηθεύσουμε απολιπαρωμένο αλεύρι μαύρου σπόρου σε χονδρικές ποσότητες.
Η κύρια συσκευασία είναι σακούλες από χαρτί 20 κιλών.
Τουρκικής προέλευσης.
Όσον αφορά τις προσφορές!
... ιδανική επιλογή για όσους προτιμούν μια φυτική διατροφή. Επιπλέον, το Βιολογικό Αλεύριαπό Πράσινα Μπιζέλια Χωρίς Γλουτένη είναι πλούσιο σε φυτικές ίνες. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε μια ποικιλία συνταγών, από την παρασκευή ψωμιού και ζυμαρικών μέχρι γλυκών όπως μπισκότα και κέικ.
Προσαρμοσμένη στις προδιαγραφές του πελάτη παραγωγή
... γεύση. Επιπλέον, είναι λεπτόκοκκη και αφράτη. Ένα από τα κύρια πλεονεκτήματα της κάσας μάννας είναι ότι είναι εύπεπτη, γι' αυτό και χρησιμοποιείται σε διάφορες δίαιτες. Έχει επίσης πολλές εφαρμογές. Μπορούμε να τη χρησιμοποιήσουμε ως προσθήκη σε σούπες, σάλτσες, κέικ και επιδόρπια.
...Η σόγια είναι ένα από τα προϊόντα της κύριας διατροφής των ζώων εκτροφής και των πτηνών. Παράγεται μετά την έκθλιψη ελαίου από σόγια κατά τη διαδικασία εξώθησης. (Μην το συγχέετε με την σόγια, η οποία παράγεται με διαφορετική τεχνολογία και διαφέρει από το αλεύρικέικ όσον αφορά την περιεκτικότητα σε λιπαρά και πρωτεΐνες).
Η σόγια χρησιμοποιείται για την παρασκευή πλήρους σύνθετης τροφής και...
... αλεύρι σπόρων ιπποφαές έχει κίτρινο έως πορτοκαλοκόκκινο χρώμα και ήπια γεύση.
Για να μπορέσουμε να σας προσφέρουμε το βιολογικό αλεύρι σπόρων ιπποφαές, χρησιμοποιούμε την ήπια ψυχρή πίεση των βιολογικών σπόρων ιπποφαές. Ως αποτέλεσμα, αποκτούμε ένα υψηλής ποιότητας βιολογικό λάδι σπόρων ιπποφαές και, μετά από μια λεπτή άλεση του υπολειπόμενου κέικ πίεσης, το βιολογικό αλεύρι σπόρων ιπποφαές.
...Η αλεύριαπό μπιζέλια χρησιμοποιείται συχνά ως συστατικό σε ψωμί, κέικ, ζυμαρικά, καθώς και σε ορισμένα ζαχαρωτά προϊόντα, όπως ντόνατς και μπισκότα. Προσθέστε λίγο αλεύριαπό μπιζέλια και το πιάτο θα αποκτήσει μια υπέροχη γεύση μπιζελιού και θα γίνει λίγο πιο υγιεινό. Τα μπιζέλια είναι πλούσια σε βιταμίνες C, B και PP, καθώς και σε μέταλλα όπως ασβέστιο, μαγνήσιο, κάλιο, φώσφορο και ψευδάργυρο. Η τεχνολογία ψυχρής άλεσης (t < 40°C) επιτρέπει τη διατήρηση των περισσότερων βιταμινών και μετάλλων.
Βάρος: 500 γρ.
...Η αλεύριαπό σπόρους κάνναβης είναι ο κέικ σπόρων κάνναβης (το υποπροϊόν της ψυχρής πίεσης μετά την εξαγωγή ελαίου σπόρων κάνναβης) αλεσμένο και κοσκινισμένο μέσω διαφόρων κόσκινων, με αποτέλεσμα ένα τελικό προϊόν με υψηλή συγκέντρωση πρωτεϊνών.
...Προσφέρουμε πώληση γεύματος ηλιόσπορου. Οι πελάτες μας είναι πάντα σίγουροι για την ποιότητα του προϊόντος και την εγγύηση παράδοσης σε σύντομο χρονικό διάστημα. Προσφέρουμε την καλύτερη σχέση ποιότητας-τιμής.
• Πρωτεΐνη - 39,0 - 45,0%
• Υπολειμματικό λίπος - όχι περισσότερο από 1,5%
• Ίνες - όχι περισσότερο από 23%
• Υγρασία - 10-11%
Η εταιρεία μας προσφέρει γεύμα ηλιόσπορου σε συνεχή βάση. Η τιμή συμφωνείται με τους διευθυντές.
...Οι κόκκοι και οι γρήγορα βρασμένοι κόκκοι παρασκευάζονται από ατμισμένο ή μη ατμισμένο φαγόπυρο. Συνήθως έχουν κρέμα με κιτρινωπή απόχρωση ή καφέ με αποχρώσεις. Οι κόκκοι φαγόπυρου TM "TERRA" είναι της υψηλότερης ποιότητας.
Η πατρίδα του φαγόπυρου είναι τα Ιμαλάια. Οι λαοί της Βόρειας Ινδίας και του Νεπάλ έμαθαν να μαγειρεύουν νόστιμη χυλό από φαγόπυρο και να ψήνουν κέικαπόαλεύρι φαγόπυρου πριν από περισσότερα από 4.000 χρόνια.
...Το αλεύρι είναι μια πολύτιμη, πλούσια σε πρωτεΐνες ζωοτροφή, που προκύπτει κατά την παραγωγή φυτικών ελαίων μετά την πίεση και την εξαγωγή των σπόρων ελαίου. Μια πολύτιμη ζωοτροφή που περιέχει 36-38% ακατέργαστης πρωτεΐνης, αμινοξέα και μεθειονίνη, η οποία έχει θετική επίδραση στην ανάπτυξη και την εξέλιξη των νεαρών ζώων. Είναι αναντικατάστατο ως πλούσιος σε πρωτεΐνες πρόσθετος παράγοντας στην παραγωγή μιγμάτων ζωοτροφών για πουλερικά και την κτηνοτροφία. Περιέχει τις βιταμίνες E και B, φυτικές ίνες, φυσικές πρωτεΐνες, κάλιο, φώσφορο και άλλα μέταλλα.
... κονδύλους, της γεύσης των οποίων θυμίζει αμύγδαλα. Κατά το ψήσιμο, η καρυδένια νότα προσθέτει αρωματικές νότες, έτσι ώστε οι ξηροί καρποί σε κέικ και γλυκά να μπορούν να αντικατασταθούν με αλεύριαπό ρίζες αμυγδάλου. Λόγω της γλυκιάς γεύσης του, το αλεύριαπό ρίζες αμυγδάλου είναι επίσης ιδανικό για την παρασκευή γλυκών, σνακ και επιδορπίων. Διαλυμένο σε γάλα, το αλεύριαπό ρίζες αμυγδάλου αποτελεί υποκατάστατο γάλακτος για τη vegan διατροφή.
Για βιολογικά προϊόντα: DE-ÖKO-006
Προέλευση: Γεωργία εκτός ΕΕ
Συσκευασία: Σακούλες 12,5 κιλών...
...Η αλεύριαπό κεχρί έχει μια ήπια, ελαφρώς ξηρή γεύση, προσθέτοντας μια διακριτική γεύση στα ψημένα προϊόντα. Το αλεύριαπό κεχρί μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως συστατικό για μείγματα ψησίματος, ζυμαρικά, ψωμί και σνακ. Οι κόκκοι για την παραγωγή αλευριού υποβάλλονται σε υδροθερμική επεξεργασία, επεκτείνοντας τη διάρκεια αποθήκευσης, μειώνοντας την πικρία και ενισχύοντας τα φυσικά και οργανοληπτικά χαρακτηριστικά.
...μηχανές για την επεξεργασία δημητριακών, πελλετ ή μείγματα δημητριακών/πελλετ μη επεξεργασμένα σε υγιεινές πίτες, κέικ ή μπισκότα, τσιπς που μπορούν να αρωματιστούν, τσιπς καλαμποκιού τύπου DORITOS, μη τηγανητά τσιπς τορτίγιας και τσιπς από αρχαία δημητριακά που έχουν φουσκώσει, όλα σε μία μόνο διαδικασία χωρίς άλλη επεξεργασία. Αυτή η μηχανή μετατρέπει πελλετ από σιτάρι, ρύζι, καλαμπόκι, πατάτες και σόγια, αλεύρι καλαμποκιού και πολλά άλλα συστατικά. Τα φουσκωμένα σνακ στη συνέχεια καλύπτονται με λάδι και αρωματίζονται μέσω ενός συστήματος αρωματισμού.
...Τορτα νουτσιάς παραγόμενη αποκλειστικά με αλεύριαπό νουτσιά που έχει αποσπαστεί μερικώς, χωρίς τη χρήση αλεύρου σίτου. Γλυκό τυπικό της παραδοσιακής πιεμοντέζικης κουζίνας, σε κομψή συσκευασία δώρου. Μαλακή και όχι ξηρή υφή με έντονη γεύση νουτσιάς, χωρίς συντηρητικά.
Διάρκεια ζωής 12 εβδομάδες.
...Τύπος: Γενικής Χρήσης Αλεύρι
Λεπτότητα (%): 100
Τύπος Επεξεργασίας: Άλεση
Φτιαγμένο Από: Σιτάρι
Πρόσθετα: Όχι
Χωρίς συντηρητικά, χημικά ή λευκαντικά
Αυτό το αλεύρι σίτου είναι πολύ λεπτοαλεσμένο
Ιδανικό για ψωμιά, κέικ, ζύμη πίτσας και άλλα
Απαράμιλλη γεύση και υφή...
... Ωμέγα 3-6-9!
Συμβουλές χρήσης: Ωμό ή αναμειγμένο 5% έως 30% με άλλα αλεύρια, στις ζύμες σας για ψωμί/κέικ, στα γλυκά και αλμυρά πιάτα σας, για να παχύνετε τις σάλτσες σας, σε ένα smoothie ή σε ένα πρωτεϊνικό σέικ.
Συντήρηση: σε κλειστό δοχείο, σε ξηρό μέρος, μακριά από το φως και τη θερμότητα. Για να διατηρήσετε τη γεύση, καταναλώστε εντός τριών μηνών μετά το άνοιγμα ή διατηρήστε το στο ψυγείο...