... ανοσία, απομακρύνει τις τοξίνες και υποστηρίζει τη ροή του αίματος. Βοηθά σε φλεγμονές και αλλεργίες. Έχει θερμαντική δράση και βελτιώνει τη λειτουργία του νευρικού συστήματος. <strong>Χρήση</strong>Αυτή τη στιγμή, το αλεύρι ορκός επιστρέφει ξανά στις κουζίνες μας. Χρησιμοποιείται στην παρασκευή ψωμιού, κέικ, μπισκότων, σπιτικών ζυμαρικών, ζύμης για πιροσκί ή ζύμης για κρέπες.
...Η Ιχθυάλευρο 71% προέρχεται από ωμό ψάρι ή υπολείμματα ψαριών, συνήθως από την προετοιμασία ψαριών για ανθρώπινη κατανάλωση. Το πρώτο υλικό υποβάλλεται σε διαδικασία μαγειρέματος στους 80-90°C, μετά την οποία πιέζεται σε κέικ, ξηραίνεται και αλέθεται χονδρικά για να σχηματίσει ένα καφέ, χαλαρό αλεύρι με περιεκτικότητα σε πρωτεΐνη 71,5%, περιεκτικότητα σε λιπαρά 13,3% και περιεκτικότητα σε λυσίνη...
...Βιολογικό Αλεύρι Σίκαλης
Το βιολογικό αλεύρι σίκαλης μας παρασκευάζεται από υψηλής ποιότητας σπόρους σίκαλης, προσεκτικά επιλεγμένους και αλεσμένους για να διατηρήσουν τα φυσικά τους θρεπτικά συστατικά. Είναι ιδανικό για ψήσιμο ψωμιού, γλυκών και άλλων νόστιμων συνταγών.
- 100% βιολογικό
- Πλούσιο σε φυτικές ίνες
- Ιδανικό για παραδοσιακό ψωμί σίκαλης
Διαθέσιμο σε διάφορα μεγέθη συσκευασίας.
Προσαρμοσμένη στις προδιαγραφές του πελάτη παραγωγή
... γεύση. Επιπλέον, είναι λεπτόκοκκη και αφράτη. Ένα από τα κύρια πλεονεκτήματα της κάσας μάννας είναι ότι είναι εύπεπτη, γι' αυτό και χρησιμοποιείται σε διάφορες δίαιτες. Έχει επίσης πολλές εφαρμογές. Μπορούμε να τη χρησιμοποιήσουμε ως προσθήκη σε σούπες, σάλτσες, κέικ και επιδόρπια.
...Μια καλή αλεύρι είναι απαραίτητο για την οικιακή ζαχαροπλαστική, τα λεπτά κέικ στις ζαχαροπλαστείες και τα νόστιμα επιδόρπια στα εστιατόρια. Η σίκαλη, το σιτάρι, το κριθάρι και το κεχρί θα αποδείξουν την αξία τους τόσο στην παρασκευή γλυκών όσο και αλμυρών πιάτων. Γι' αυτό, στην ποικιλία του χονδρέμπορού μας σε τρόφιμα, θα βρείτε πολλούς τύπους προϊόντων που είναι ένα από τα πιο σημαντικά συστατικά της κουζίνας.