...Αυτό το αφράτο κέικ με μέλι και αλεύρι κάστανου παρασκευάζεται από τη συνταγή της οικογένειας και μπορεί να καταναλωθεί μόνο του ή να συνοδεύσει τέλεια μια παγωμένη κρέμα ή γιαούρτι.
Βάρος: 360 γρ
Συστατικά: Αμύγδαλα 65%, Ζάχαρη, Μέλι AOP Κορσικής, Σιρόπι γλυκόζης. Μπορεί να περιέχει ίχνη άλλων
Συντήρηση: Να διατηρείται σε ξηρό και δροσερό μέρος
Διατροφική δήλωση για: 100 γρ
Ενέργεια: 1675 kJ (400 kcal)
Λιπαρά: 23 γρ
Κορεσμένα λιπαρά οξέα: 2,4 γρ
Υδατάνθρακες: 39 γρ
εκ των οποίων Σάκχαρα: 27 γρ
Πρωτεΐνες: 7,8 γρ
Αλάτι: 0,66 γρ...
... Ωμέγα 3-6-9!
Συμβουλές χρήσης: Ωμό ή αναμειγμένο 5% έως 30% με άλλα αλεύρια, στις ζύμες σας για ψωμί/κέικ, στα γλυκά και αλμυρά πιάτα σας, για να παχύνετε τις σάλτσες σας, σε ένα smoothie ή σε ένα πρωτεϊνικό σέικ.
Συντήρηση: σε κλειστό δοχείο, σε ξηρό μέρος, μακριά από το φως και τη θερμότητα. Για να διατηρήσετε τη γεύση, καταναλώστε εντός τριών μηνών μετά το άνοιγμα ή διατηρήστε το στο ψυγείο...
...Οι μακαρόν έχουν δημιουργηθεί στις αραβικές χώρες όταν οι Ευρωπαίοι άρχισαν να πλοηγούνται μακριά από τις εστίες τους.
Στον Μεσαίωνα, ο «μακαρόν» αναφερόταν σε δύο διαφορετικά προϊόντα: το κέικ, αλλά και μια σούπα με στοιχεία απόαλεύρι που καταναλωνόταν με τριμμένο τυρί, κανέλα και σαφράν και που ονομάστηκε «μακαρόνι» από τον 17ο αιώνα.
Ο μακαρόν εμφανίστηκε στην Ευρώπη κατά τον Μεσαίωνα, πρώτα...
...Η Γκάτα είναι ένα αρμένικο γλυκό ψωμί. Υπάρχουν πολλές παραλλαγές της Γκάτα στην Αρμενία. Μια δημοφιλής παραλλαγή είναι η Γκάτα με κορίτζ (khoriz), μια γέμιση απόαλεύρι, βούτυρο και ζάχαρη.
...Φέρτε τραγανότητα και κριτσανιστότητα στις δημιουργίες σας με τις πασπαλισμένες κρέπες δαντέλας (Θραύσματα από γαβότ), προϊόντα γαλλικής παραγωγής, εγγυημένα χωρίς φοινικέλαιο. Δημιουργήστε βάσεις για τραγανά γλυκά, επιδόρπια σε πιάτο, μπισκότα και παγωτά.
Η πασπαλισμένη κρέπα δαντέλας Déco ’Relief φυσική, χωρίς φοινικέλαιο, χωρίς χρωστικά, χωρίς συντηρητικά, αποτελείται απόαλεύρι σίτου, ζάχαρη...
... ενσωματώσετε από την αρχή με το αλεύρι και όχι σε υγρή λύση.
Η ζάχαρη από χουρμάδες (ή σκόνη χουρμάδων) προέρχεται από το άλεσμα και το κοσκίνισμα αποξηραμένων και χωρίς κουκούτσι χουρμάδων της ποικιλίας Deglet Nour. Έχει φυσική γλυκύτητα, αποτελείται 100% από βιολογικούς χουρμάδες. Μια εξαιρετική εναλλακτική λύση για να αντικαταστήσετε τις επεξεργασμένες ζάχαρες και να προσθέσετε νέες γεύσεις στις...
Η Heolbio προτείνει παρασκευές τροφίμων (κέικ, κρέπες, μπισκότα, σοκολατούχο ρόφημα, ψωμί με σπόρους) με βάση βιολογικό αλεύρι φυσικά χωρίς γλουτένη, κυρίως αλεύριαπό πράσινη μπανάνα. Με χαμηλό γλυκαιμικό δείκτη, αυτά τα μείγματα είναι κατάλληλα για όλους. Προσφέρουμε επίσης αλεύρια από μανιόκα και γλυκοπατάτα. Οι αξίες μας μας ενθαρρύνουν να εντάξουμε άτομα με αναπηρία στη διαδικασία της...
Κατασκευαστής ελαιολάδου από καρύδια και φουντούκια: ελαιόλαδο φουντουκιού πρώτης πίεσης, ελαιόλαδο καρυδιού πρώτης πίεσης, Κατασκευαστής απεριτίφ από καρύδια: γλυκό κρασί από φύλλα καρυδιάς και πράσινα καρύδια. Κατασκευαστής γαλλικού κρασιού καρυδιού. Αλεύρι φουντουκιού χωρίς λάδι για κέικ. Αλεύρι καρυδιού χωρίς λάδι για κέικ. Καρύδια Huilerie des Roches πωλούνται σε σακούλα.