...W: 200 - 220. Αλεύρι τύπου '00' που προέρχεται από επιλεγμένα ιταλικά και ευρωπαϊκά σιτηρά, με καλή πλαστικότητα, κατάλληλο για άμεσες ζύμες με σύντομη ζύμωση. Ιδανικό για την παραγωγή βάσεων παντεσπάνιου που είναι αφράτες, μαλακές και νόστιμες. Συνιστάται για κέικ, ντόνατς, μπαγκέτες και τηγανητά γλυκά.
10KG...
... ιδανική επιλογή για όσους προτιμούν μια φυτική διατροφή. Επιπλέον, το Βιολογικό Αλεύριαπό Πράσινα Μπιζέλια Χωρίς Γλουτένη είναι πλούσιο σε φυτικές ίνες. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε μια ποικιλία συνταγών, από την παρασκευή ψωμιού και ζυμαρικών μέχρι γλυκών όπως μπισκότα και κέικ.
...Τορτα νουτσιάς παραγόμενη αποκλειστικά με αλεύριαπό νουτσιά που έχει αποσπαστεί μερικώς, χωρίς τη χρήση αλεύρου σίτου. Γλυκό τυπικό της παραδοσιακής πιεμοντέζικης κουζίνας, σε κομψή συσκευασία δώρου. Μαλακή και όχι ξηρή υφή με έντονη γεύση νουτσιάς, χωρίς συντηρητικά.
Διάρκεια ζωής 12 εβδομάδες.
...Πρωινό, σνακ ή επιδόρπιο… κάθε ευκαιρία είναι καλή για μια φέτα από μαλακό plum cake.
Φτιάχνουμε το αφράτο plumcake μας (200γρ) σε κλασική ορθογώνια φόρμα, που του δίνει μια πρακτική μορφή για να κόβεται σε φέτες για το πρωινό και το σνακ. Η ζύμη είναι βασισμένη σε αυγά, βούτυρο, με αλεύρι ρυζιού και φαγόπυρου, άμυλο ρυζιού και καλαμποκιού, που γίνεται πιο ελαφριά χάρη στην προσθήκη ηλιέλαιου. Το κλασικό αφράτο γλυκό που προσφέρεται ευχάριστα στους μικρούς και που θυμίζει τόσο τις γεύσεις του σπιτιού. Δοκίμασέ το εμπλουτισμένο με μια ελαφριά σιρόπι και γεμισμένο με μαρμελάδες ή αλείμματα.