...ORIGINE
Vin Rouge CabernetSauvignon Bordeaux
Le Château Cazeau jouit d’une magnifique chartreuse girondine dont les origines remontent au 16e siècle. Il est idéalement situé à Gornacau cœur de l’Entre-Deux-Mers, à seulement quelques kilomètres à l’est de Sauveterre de Guyenne.
Son vignoble de plus de 300 hectares bénéficie d’une situation exceptionnelle sur des coteaux argilo-calcaires...
Ιδρυμένη στη Ρεν το 2011, η επιχείρησή μας έχει εξειδικευτεί στη διανομή βιολογικών, βιοδυναμικών και χωρίς θειώδη κρασιών που προορίζονται για επαγγελματίες. Σε στενή συνεργασία με οινοπαραγωγούς που δεσμεύονται σε οικολογικές πρακτικές, σας προσφέρουμε μια γκάμα αυθεντικών και γευστικών κρασιών.
Με την πάροδο των ετών, έχουμε διευρύνει τις δραστηριότητές μας για να προσφέρουμε σήμερα μια πιο δι...
...CÉPAGES : 35% Merlot ; 15% CabernetSauvignon; 50% Cabernet Franc
2016 : WINE ENTHUSIAST : 90/100 : « Δώδεκα μήνες σε ξύλο και πλούσιοι τανίνες συνδυάστηκαν για να δώσουν σε αυτό το κρασί έναν ισχυρό και δομημένο χαρακτήρα. Ένα ζουμερό υπόβαθρο γεύσεων από μαύρη δαμάσκηνο και η οξύτητα θα συνεχίσουν πιθανώς να δίνουν σε αυτό το κρασί μια νότα φρεσκάδας ακόμη και καθώς ωριμάζει. Πιείτε αυτό το...
... μπορούν να διατηρηθούν σε ντουλάπι για αρκετούς μήνες.
Pop και είναι έτοιμο! Μόνο να ανοίξετε μια Popine σύμφωνα με τις επιθυμίες σας!
Πριν και μετά το άνοιγμα: Διατηρείται σε θερμοκρασία δωματίου.
Τα αλλαντικά που περιέχονται στις Popines είναι χωρίς συντηρητικά, γι' αυτό συνιστάται να καταναλώνονται γρήγορα μετά το άνοιγμα.
Petit Pont κόκκινο: Ποικιλία 60% Grenache, 25% Cinsault, 15% CabernetSauvignon.
Δώρο σε μαύρη μαγνητική συσκευασία ή σε χάρτινη βαλίτσα ανάλογα με τη διαθεσιμότητα.
Προέλευση: Laissac, Aveyron...
...Σόλοι:
Λιμωνο-Ασβεστολιθικοί
Χρυσό μετάλλιο από τους Gilbert και Gaillard
Οινοποίηση:
Συγκομιδή χωρίς κοτσάνια, μακρά εκχύλιση σε ανοξείδωτη δεξαμενή και στη συνέχεια ωρίμανση σε γαλλικά βαρέλια.
Λαμπερό χρώμα, κόκκινο ρουμπινί
Εντυπωσιακή και πλούσια μύτη, αρώματα καβουρδισμένου, βανίλιας και γλυκόριζας συνοδευόμενα από ώριμα φρούτα όπως το δαμάσκηνο.
Στο στόμα, οι τανίνες είναι μεταξένιες και καλά ενσωματωμένες.
Σύνθεση: 100% CabernetSauvignon
Σόλοι: Λιμωνο-Ασβεστολιθικοί...
... σε καλή ωρίμανση. Συνήθως είναι κατάλληλα για παλαίωση και ωρίμανση σε ξύλο. Τα φυτικά αρώματα αυτής της ποικιλίας δίνουν τη θέση τους σε πολύ πιο ευχάριστα και σύνθετα αρώματα, όταν η ωρίμανση είναι ικανοποιητική. Από την άλλη πλευρά, όταν οινοποιείται μόνο του, το Cabernet-Sauvignon N συχνά στερείται λιπαρότητας και στρογγυλότητας.
Καλλιεργητικές και αγρονομικές ικανότητες
Το Cabernet-Sauvignon N είναι μια ποικιλία με καθυστερημένη εκβλάστηση, ζωηρή (μεγάλοι βλαστοί σε γόνιμες συνθήκες) που εκδίδει πολύ μακριά κλαδιά (μακριά μεσοδιαστήματα) και των οποίων οι κληματίδες ξυλοποιούνται.
...Βordeaux
Συνδυασμός :
100% CabernetSauvignon
Δυνατότητα παλαίωσης :
Περίπου 7 χρόνια
Οινοποιήσεις :
Ζύμωση σε θερμορυθμιζόμενες ανοξείδωτες δεξαμενές γύρω στους 25°. Η διάρκεια της εκχύλισης (15 έως 25 ημέρες) θα καθοριστεί ανάλογα με την χρονιά και το δυναμικό κάθε αμπελώνα. Τα κρασιά ωριμάζουν και αποκτούν ξύλινη γεύση για 12 μήνες. Τα τακτικά κρασί θα προσφέρουν το απαραίτητο οξυγόνο για την ένωση των τανινών του ξύλου και του κρασιού.
...Τα κρασιά της Kanonkop είναι διάσημα σε όλη τη Νότια Αφρική για την εγγύηση ποιότητας, την καθαρότητα και την κομψότητά τους.
Ο cabernetsauvignon της ιδιοκτησίας είναι σκούρος, με απίστευτα πολύπλοκα αρώματα όπως υγρός καπνός, μπαχαρικά από δρυ, σάλτσα βατόμουρου, τσάι chai και φρέσκια γη. Ο ουρανίσκος είναι εξίσου ποικιλόμορφος - μπορείτε να διακρίνετε νότες από γλυκό σμέουρο και κεράσι με καβουρδισμένα κόκκους καφέ. Οι τανίνες είναι άμεσες και ισορροπημένες.
Συνιστάται να το απολαύσετε με πιάτα σε σάλτσα ή μια ωραία κοπή βοδινού.
... τανίνες, ενώ παράλληλα διατηρούν τη φρεσκάδα των αρωμάτων και των μπαχαρικών.\nΤα κρασιά στη συνέχεια ωριμάζουν ξεχωριστά σε δεξαμενές για αρκετούς μήνες, με μια διακριτική τελική επεξεργασία ξύλου που πραγματοποιείται πριν από την εμφιάλωση.\n\nDÉGUSTATION\nΣκούρο χρώμα με βιολετί ανταύγειες.\nΈνας CabernetSauvignon με αρώματα μέντας, κόκκινων φρούτων, ώριμου πιπεριού, καπνιστές νότες και ελαφρώς ψημένες. Σώμα σάρκινο, απολαυστικό, καλά δομημένο, με πολλά φρούτα.\nΑυτό το κρασί θα συνοδεύσει τα κόκκινα κρέατά σας, πίτσα. Αυτό το κρασί είναι ιδανικά σερβιρισμένο μεταξύ 14°C και 16°C."}...
...ΠΟΙΚΙΛΙΕΣ ΣΤΑΦΥΛΙΩΝ
Syrah 60 % - CabernetSauvignon 30 % και Grenache 10 %.
ΓΕΥΣΗ ΚΡΑΣΙΟΥ
Η μύτη είναι εκφραστική, με μια όμορφη, πολύ λεπτή λευκή ανθοδέσμη.
Η γεύση είναι στρογγυλή, ισχυρή και ισορροπημένη με έντονα αρώματα κόκκινων μούρων.
...{"PACKAGING":"ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ: 750 ml","rouge boisé et charpenté":"κόκκινο ξυλώδες και σφιχτό: μακρύ στο στόμα","Conseils":"ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ: Συνοδεύει όλα τα γεύματα, ειδικά τα κόκκινα κρέατα και τα τυριά, σερβίρεται μεταξύ 16 και 18 °C.","Cépages":"Ποικιλίες: 80% MERLOT, 20% CABERNETSAUVIGNON","REGION de PRODUCTION":"ΠΕΡΙΟΧΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ: Μπορντώ","grand vin de bordeaux":"μεγάλο κρασί του Μπορντώ: κουτιά των...
...Ιστορία: Το Château Brane-Cantenac είναι ένα κτήμα που βρίσκεται στους αμπελώνες του Μπορντό, στην ονομασία Margaux. Ιδιοκτησία 75 εκταρίων, φημισμένο για τα κομψά και εκλεπτυσμένα κρασιά του. Το BriO de Cantenac είναι το δεύτερο κρασί του Château Brane-Cantenac, που βρίσκεται στην καρδιά της ονομασίας Margaux.
Ποικιλίες: 29% CabernetSauvignon, 62% Merlot, 9% Cabernet Franc
Οινοποίηση...
... νότες κερασιού, δαμάσκηνου, δέρματος και μπαχαρικών (πιπέρι, κανέλα, γλυκόριζα). Ένα εμβληματικό κρασί που μπορεί να εκτιμηθεί ήδη ή να ωριμάσει στο κελάρι για πολλά χρόνια.
Χωρητικότητα: 75cl
Τύπος: Κόκκινο κρασί
Ποικιλίες: 80% Sangiovese, 10% Merlot & 10% Cabernet-sauvignon
DOCG: Chianti Classico Riserva (Ιταλία, Τοσκάνη)
Φυλάξη: Να καταναλωθεί ήδη και να διατηρηθεί μέχρι το 2037
Θερμοκρασία σερβιρίσματος: 16-18°C...
...Στον ουρανίσκο, γίνεται πιο σαφές με κόκκινα φρούτα, πάντα συνοδευόμενο από μπαχαρικά. Η επίγευση είναι λίγο πιο ξηρή και τανική υπό την επιρροή του CabernetSauvignon. Μια ακόμη γουλιά.
...υπογραμμισμένα από μια ελαφρώς αλκοολική αίσθηση.
Μια cuvée ταυτόχρονα πολύ κομψή και γευστική.
80% Merlot.
20% CabernetSauvignon.
Πολύ όμορφο πορφυρό χρώμα.
Το πολύπλοκο άρωμα εκφράζεται με νότες από γλυκά κόκκινα φρούτα, μπαχαρικά, καρύδα και βανίλια.
Η ξυλώδης γεύση είναι ενσωματωμένη και κολακευτική.
Στο στόμα, αυτή η σοδειά αποκαλύπτεται με λεπτούς τανίνες, μια μακρά και λεπτή ύλη, αφήνοντας να...
...Ονομασία: IGP Côtes Catalanes
Ποικιλία: 50% CabernetSauvignon – 50% Merlot.
Έδαφος: Τα σταφύλια προέρχονται από τα εδάφη της πλημμυρικής πεδιάδας του Caudiès, που αποτελούνται από λάσπες και μια σημαντική ποσότητα βότσαλων διαφόρων τύπων (χαλαζίας, βότσαλα γρανίτη, ασβεστόλιθοι, σχιστόλιθοι…) που μεταφέρονται από τον ποταμό.
Παρασκευή: Τα σταφύλια συλλέγονται σε προχωρημένη ωρίμανση, καθώς η...
...Ένα κομψό και ισχυρό κόκκινο κρασί.
Προερχόμενο από ένα μείγμα με κυρίαρχο το Cabernet-Sauvignon, Merlot, Cabernet Franc και Petit Verdot, η cuvée "Tradition" είναι η Prestige cuvée του κάστρου.
Μετά από μια κλασική οινοποίηση του Μπορντό με μακρά εκχύλιση, τα κρασιά ωριμάζουν πλήρως σε καινούργιες δρύινες βαρέλες για 12 έως 18 μήνες.
Έτσι, αποκαλύπτονται νότες βανίλιας, καβουρδισμένων και...
... πιο πλούσιες σε διαλυμένο οξυγόνο.
Μια πρόσφατη μελέτη με το ISVV (Μπορντό) επιβεβαιώνει ότι η διαδικασία Bucher Inertys μειώνει σημαντικά το διαλυμένο οξυγόνο στα κρασιά και τροποποιεί τον οργανωληπτικό τους χαρακτήρα.
Για τον Philippe Darriet, Καθηγητή, Διευθυντή της Μονάδας Έρευνας Οινολογίας ISVV Μπορντό: «Τα κόκκινα κρασιά πίεσης (Merlot και CabernetSauvignon) που παρασκευάστηκαν το 2014...
... ισχυρές νότες κόκκινων φρούτων καθώς και μια μοναδική ισορροπία. Αυτό επιτρέπει σε αυτά τα κρασιά να εκτιμώνται από τα πρώτα τους χρόνια, αλλά και να μπορούν να διατηρηθούν για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Τα κόκκινα κρασιά παράγονται σε 25 εκτάρια, που αποτελούνται κυρίως από Merlot, αλλά και από Cabernet Franc και CabernetSauvignon. Οι εκτάσεις Sauvignon Blanc και σύντομα Semillon είναι αφιερωμένες στην παραγωγή του λευκού μας κρασιού.
Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες!
... μια παραδοσιακή μίξη του Μπορντό: Merlot (40%), Cabernet Franc (35%), CabernetSauvignon (25%).
Τα κρασιά του Château Brande-Bergère έχουν διακριθεί πολλές φορές (χρυσό μετάλλιο στο Παρίσι, World Wine Award από το Decanter, αξιολόγηση από τους καλύτερους κριτικούς κρασιού και αναγνώριση από τα καλύτερα εστιατόρια, όπως το Arpège στο Παρίσι, τρία αστέρια Michelin).
Η διάσημη Βρετανίδα κριτικός...
... Chardonnay για τα λευκά κρασιά και περίπου 75 εκτάρια με κόκκινες ποικιλίες (Merlot, CabernetSauvignon, Cabernet Franc) για τα κόκκινα κρασιά και το κόκκινο Pineau. Οι αμπελώνες μας εκμεταλλεύονται από άνδρες και γυναίκες, των οποίων η μέση ηλικία κυμαίνεται γύρω στα 42 χρόνια, κάτι που είναι σχετικά νέο και προοιωνίζει όμορφες προοπτικές εξέλιξης.
Εισαγωγή και διανομή αποξηραμένων φρούτων και εκλεκτών κρασιών από την Αργεντινή. Μια γκάμα από σταφίδες, δαμάσκηνα, καρύδια, αμύγδαλα, φιστίκια, αποξηραμένα ροδάκινα και αποξηραμένα αχλάδια από τις Άνδεις. Είμαστε παραγωγοί και έμποροι εισαγωγής-εξαγωγής, ειδικευμένοι σε υγιεινά και οικολογικά υπεύθυνα τρόφιμα από την Αργεντινή. Οι μάρκες μας: La Vallée Enchantée και TIERRA DEL CONDOR. Ανακαλύψτε τη γκάμα των αργεντίνικων κρασιών μας που διανέμονται στην Ευρώπη και τις ΗΠΑ: Tierra del condor: Malbec, Bonarda, CabernetSauvignon, Torrontes.
... ενός οινολόγου. Τα παραγόμενα κρασιά πωλούνται υπό την επωνυμία "TERROIR DE LAGRAVE". Η εταιρεία προσφέρει μια ευρεία γκάμα λευκών, κόκκινων και ροζέ κρασιών σε AOC GAILLAC και Côtes du Tarn. Οι κόκκινες ποικιλίες που χρησιμοποιούνται είναι οι Fer-Servadou, Braucol, Duras, Cabernetsauvignon, Merlot, Syrah και Gamay. Οι λευκές ποικιλίες που χρησιμοποιούνται είναι οι Loin de l’Oeil, Mauzac και Sauvignon.
... παραγωγή κόκκινων κρασιών είναι κατά μέσο όρο 20, 25 ή 30 ετών, και βρίσκονται σε αργιλώδη-ασβεστολιθικά και αμμοχάλικα εδάφη για το Château Grand Bertin de St Clair. Οι ποικιλίες των κόκκινων κρασιών είναι το CabernetSauvignon και το Merlot. Το λευκό κρασί που παράγεται είναι ένα ξηρό λευκό από ποικιλία Sauvignon, με τους αμπελώνες που βρίσκονται σε αργιλώδη-ασβεστολιθικά εδάφη να είναι κατά...
... ποικιλίες που χρησιμοποιούνται είναι οι Merlot, Cabernet-Sauvignon και Cabernet-Franc, με μέση ηλικία 25 ετών και επωφελούνται από μια πολύ λογική πυκνότητα φύτευσης. Το Château αναζητά για τα κρασιά του μια ισορροπία μεταξύ φρούτων, μπαχαρικών και ξύλου. Τα κρασιά του Château CANTINOT είναι κομψά και διαθέτουν μια τανική ευκαμψία.