...ORIGINE
Κόκκινοκρασί Bordeaux
Το Château Grandefont, του οποίου το αμπέλι εκτείνεται σήμερα σε 45 εκτάρια, βρίσκεται στην αριστερή όχθη της Dordogne, στο Saint-Avit-Saint-Nazaire.
Αρχικά φυτεμένο με οπωροφόρα δέντρα, το κτήμα έχει σταδιακά μετατραπεί σε αμπελώνα τη δεκαετία του 1960. Ο αμπελώνας, που βρίσκεται στην παλιά κοίτη του ποταμού, διαθέτει ένα ιδιαίτερα αμμώδες έδαφος και επωφελείται...
... πρόκειται για Bordeaux, είτε για Bourgogne ή κρασιά από άλλες περιοχές, κάθε κόκκινοκρασί εκφράζει τα μοναδικά χαρακτηριστικά του terroir του. Καταναλώνεται με κόκκινα κρέατα, πιάτα με σάλτσες ή ωριμασμένα τυριά, το κόκκινοκρασί είναι η τέλεια επιλογή για να συνοδεύσει πλούσια και γαστρονομικά γεύματα.
...[terdézom] είναι ένα ελαφρύ και ισορροπημένο βιολογικό κόκκινοκρασί. Είναι εύκολο να το ανακαλύψει κανείς και ταιριάζει τέλεια σε ένα ευρύ κοινό. "Είναι ένα κρασί που πίνουμε με ευχαρίστηση."
Γευσιγνωσία
Αυτό το κρασί παρουσιάζει μια όμορφη ρουμπινί απόχρωση με βιολετί ανταύγειες και ένα μπουκέτο από μαρμελάδα φρούτων.
Η γεύση περιέχει πολλά φρούτα καθώς και πικάντικες και βανιλένιες νότες, μαλακούς τανίνες και μια ωραία διάρκεια. Διατηρεί τον φρουτώδη χαρακτήρα του στην επίγευση με αρώματα από μαύρα φρούτα όπως η μουριά και το μαύρο φραγκοστάφυλο.
Συσκευασία 3 λίτρα...
...Υποκύψτε στην κομψότητα του Bourgogne rouge, ενός κρασιού με αξιοσημείωτο βάθος και πολυπλοκότητα. Ωριμασμένο προσεκτικά σε γαλλικά δρύινα βαρέλια, αυτό το κρασί αποκαλύπτει πλούσια αρώματα από ώριμα κόκκινα φρούτα και λεπτές ξυλώδεις νότες. Στο στόμα, μια βελούδινη υφή και μαλακοί τανίνες αγκαλιάζουν τον ουρανίσκο, προσφέροντας μια αρμονική και μαγευτική αισθητηριακή εμπειρία. Αφεθείτε στην διαχρονική κομψότητα αυτού του Bourgogne rouge.
Ο τομέας Terre de Ghaya, ιδιοκτησία 30 εκταρίων που βρίσκεται στο Bédoin, στους πρόποδες του Mont Ventoux στην Νότια Κοιλάδα του Ροδανού, είναι ένα οικογενειακό αμπέλι όπου η πάθος για το κρασί μεταδίδεται από γενιά σε γενιά από τη δεκαετία του 1900. Αυτός ο τομέας, που διευθύνεται από έναν πατέρα και την κόρη του, ξεχωρίζει για μια φιλική προς το περιβάλλον οινοποίηση με τη μέθοδο της βαρύτητας.
...Το κόκκινοκρασί J.P. CHENET cabernet syrah είναι ένα κομψό και εκλεπτυσμένο μείγμα ποικιλιών, με γεμάτο σώμα και έντονη γεύση. Κάθε μπουκάλι 75 cl προσφέρει μια μοναδική γευστική εμπειρία και τέλεια αλκοολική περιεκτικότητα. Ιδανικό για να συνοδευτεί με πιάτα κρέατος ή ωριμασμένα τυριά.
...100% Merlot
Βρίσκεται στη Σεντ Τερ
Σημειώσεις Γευσιγνωσίας :
Με μια όμορφη σκούρα και βιολετί ρόμπα, αυτό το κρασί εκπέμπει ένα αρωματικό φάσμα μεγάλης πολυπλοκότητας. Ξεκινάμε με καπνιστές νότες, και στη συνέχεια εξελισσόμαστε σε μαύρα φρούτα και κόκκινες συκιές. Στο στόμα, η επίθεση είναι πυκνή και μαζική, διατηρώντας ταυτόχρονα μια ισορροπία και έντονη φρεσκάδα. Μια ισχυρή επίγευση που μαρτυρά ένα υποσχόμενο μέλλον.
... αρωματικές αισθήσεις.
Le Rouge Fraticello είναι ένα κρασί με χαρακτήρα, με τυπικά αρώματα των κορινθιακών ποικιλιών, ευέλικτο και φρουτώδες. Συμπληρώνει φυσικά τις σπεσιαλιτέ της κορινθιακής γαστρονομίας όπως το Figatellu και το στιφάδο αγριογούρουνου.
...Vino Vibrante De Manchuela
Στη μύτη είναι καθαρό σταφύλι, αναδεικνύοντας τα αρώματα φυσικής φράουλας, μούρων και δαμάσκηνου. Στο στόμα είναι γλυκό, με άγγιγμα φρέσκιας φράουλας και πικάντικη επίγευση που διαρκεί στον ουρανίσκο, αφήνοντας ένα μακρύ και νόστιμο κρασί.
1618 ºc Θερμοκρασία Σερβιρίσματος
ΗΛΙΚΙΑ ΤΟΥ ΑΜΠΕΛΩΝΑ: Μεταξύ 30-50 ετών
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ: Ζυμωμένο και ωριμασμένο σε τσιμεντένιες δεξαμενές
ΠΟΙΚΙΛΙΑ ΣΤΑΦΥΛΙΟΥ: Bobal...
Ο αμπελώνας των Côtes du Rhône εκτείνεται στις κοινότητες Jonquières και Orange, όπου αμπέλια περίπου 35 ετών ευδοκιμούν σε αργιλώδεις-ασβεστολιθικούς εδάφους που αποτελούνται από αμμώδεις αργιλώδεις χαλίκια και μάρμαρα, προσφέροντας στη γη καφέ αποχρώσεις. Ο Mistral, ένας συχνά ισχυρός άνεμος, προστατεύει τα αμπέλια από τις κακές καιρικές συνθήκες καθ' όλη τη διάρκεια του κύκλου ανάπτυξής τους, π...
ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ στο Domaine Tour Campanets!
Βρίσκεται στην κοινότητα του Puy-Sainte-Réparade, ανάμεσα στον Luberon και τη Μεσόγειο Θάλασσα, 20 λεπτά από την Aix-en-Provence, το όμορφο Domaine μας εκτείνεται σε 60 εκτάρια δασών και 35 εκτάρια αμπελώνων, σε υψόμετρο 250 μέτρων.
ΤΑ ΑΜΠΕΛΙΑ ΜΑΣ είναι φυτεμένα σε αργιλώδη και ασβεστολιθικά εδάφη και καλλιεργούνται με μεγάλη προσοχή, με Βιολογική Γεω...
Η AG. Vins, με πάνω από 25 χρόνια εμπειρίας, επιβάλλεται ως ένας προτιμώμενος συνεργάτης για τους επαγγελματίες που αναζητούν κρασιά ποιότητας σε ανταγωνιστικές τιμές. Η πλούσια επιλογή μας με περισσότερες από 350 αναφορές μαρτυρά το πάθος μας και τη δέσμευσή μας να μοιραστούμε το καλύτερο κρασί μαζί σας. Αξιολογούμε την εγγύτητα και την προσαρμοστικότητα, προσπαθώντας να κατανοήσουμε και να ανταπ...
...Heineken Lager Beer, ή απλά Heineken, είναι μια ανοιχτόχρωμη lager μπύρα με 5% αλκοόλ κατά βάρος, που παράγεται από την ολλανδική ζυθοποιία Heineken International. Η Heineken είναι γνωστή για την χαρακτηριστική πράσινη φιάλη και το κόκκινο αστέρι της.
...Ανακαλύψτε μια μοναδική γαστρονομική εμπειρία με το Αλάτι με ΚόκκινοΚρασί και Σκαλόνι μας, μια χειροποίητη δημιουργία της Yaya Sucres et Sels. Αυτό το εξαιρετικό αλάτι ξεκινά με χοντρό αλάτι από το νησί Ré, προσεκτικά εμποτισμένο σε κόκκινοκρασί για μια βαθιά έγχυση, και στη συνέχεια αναμειγνύεται με σκαλόνια για μια πλούσια και λεπτή γεύση.
Συστατικά Υψηλής Ποιότητας :
Χοντρό Αλάτι από το Νησί...
...Είναι έντονο ρουμπινί κόκκινο με βιολετί ανταύγειες στην νεότητά του: τα αρώματα είναι έντονα και ποικίλα, επικεντρωμένα σε φρουτώδεις, λουλουδάτες και πικάντικες νότες με μια ελαφριά φυτική υπόνοια. Η γεύση είναι έντονη, βελούδινη και νόστιμη, με μια κομψή δομή και σύνθετους και εκλεπτυσμένους τανίνες. Η ζεστή αλκοολική νότα υποστηρίζει την απαλότητα και μεταφέρει τις αισθήσεις προς μια τέλεια γευστική-οσφρητική αντιστοιχία. Η επίγευση είναι επίμονη και κλείνει με νότες φρούτων και μπαχαρικών.
Περιοχή: Σιλβόζ
Τυπολογία: D.O.C.
...Η πλούσια μύτη είναι γεμάτη αρώματα από ώριες μύρτιλλες και βατόμουρα, συνδυασμένα με τις χαρακτηριστικές νότες μαύρου πιπεριού και δάφνης. Το σώμα του κρασιού είναι γεμάτο, με χαμηλή οξύτητα και μαλακή, βελούδινη μέση τανίνη. Η επίγευση είναι φωτεινή, σαν μαρμελάδα, με νότες από δαμάσκηνα, υπογάστριο και άγρια μούρα. Το κρασί θα εκδηλωθεί καλύτερα με κρεατόπιτες, πικάντικα πιάτα με πουλερικά ή παλαιωμένα σκληρά τυριά.
... μπορούν να διατηρηθούν σε ντουλάπι για αρκετούς μήνες.
Pop και είναι έτοιμο! Μόνο να ανοίξετε μια Popine σύμφωνα με τις επιθυμίες σας!
Πριν και μετά το άνοιγμα: Διατηρείται σε θερμοκρασία δωματίου.
Τα αλλαντικά που περιέχονται στις Popines είναι χωρίς συντηρητικά, γι' αυτό συνιστάται να καταναλώνονται γρήγορα μετά το άνοιγμα.
Petit Pont κόκκινο: Ποικιλία 60% Grenache, 25% Cinsault, 15% Cabernet Sauvignon.
Δώρο σε μαύρη μαγνητική συσκευασία ή σε χάρτινη βαλίτσα ανάλογα με τη διαθεσιμότητα.
Προέλευση: Laissac, Aveyron...
...κόκκινοκρασί και, το πιο σημαντικό, ελαιόλαδο, έχει πολλαπλά οφέλη για την καρδιοαγγειακή υγεία. Το έξτρα παρθένο ελαιόλαδο, πλούσιο σε αντιοξειδωτικά πολυφαινόλες, μπορεί να μειώσει την συστολική αρτηριακή πίεση. Αποδείξεις υποδεικνύουν ότι μπορεί επίσης να βελτιώσει την υγεία της καρδιάς και να προστατεύσει από χρόνιες ασθένειες όπως ο διαβήτης τύπου 2.
Το Tensioptim περιέχει 167 mg εκχυλίσματος...
...Ποικιλία: 100% Καλαδόκ
Ηλικία των αμπελιών: 15 ετών
Έδαφος: Αργιλοασβεστολιθικό
Συγκομιδή: Μηχανική
Γευσιγνωσία:
• Χρώμα: Βαθύ κόκκινο, βιολετί ανταύγειες
• 1η μύτη: Κόκκινα φρούτα
• 2η μύτη: Μπαχαρικές νότες
• Στο στόμα: Κόκκινα φρούτα, ισορροπία και φρεσκάδα
• Μακρά επίγευση
Συνοδεία φαγητού/κρασιού:
Περιφερειακά πιάτα, κρέατα, αλλαντικά
Διάρκεια παλαίωσης: 4 έως 5 χρόνια
Οινοποίηση:
Αφαίρεση σταφυλιών/Συνθλίψη.
Σχέδιο εκχύλισης 10 ημερών στους 24° για να διατηρηθεί η φρεσκάδα και ο καρπός.
Πίεση του στέμφυλου και προσθήκη στον χυμό.
FML πάνω σε λεπτά οινολάσπης το χειμώνα μέχρι την εμφιάλωση.
...Ένα καλά ψημένο κομμάτι κρέατος μπορεί να σερβιριστεί με ένα κόκκινοκρασί με έντονη γεύση.
Επομένως, μπορείτε να επιλέξετε με ασφάλεια ένα Cabernet Sauvignon ή ένα Merlot.
Φυσικά, μπορείτε να είστε δημιουργικοί και να δοκιμάσετε να σερβίρετε μοσχάρι με άλλα κρασιά, ανάλογα με τα βότανα και τα μπαχαρικά που χρησιμοποιείτε.
Με αυτόν τον τρόπο θα τονίσετε ακόμη περισσότερο τη γεύση και την ζουμερότητα του Καρπαθιανού Μοσχαριού.
... δώσει στο νέο μας κρασί, που παρασκευάζεται από τους πιο νέους αμπελώνες, ηλικίας από 5 έως 12 ετών. / ανάλυση γευσιγνωσίας κόκκινο κερασί με βιολετί άκρες. στη μύτη είναι έντονο, εκφραστικό και φρέσκο, με τα ποικιλιακά χαρακτηριστικά του tempranillo σε πλήρη νεότητα. στο στόμα είναι ισορροπημένο, με μια επίμονη αλλά ώριμη τανίνη, καλή οξύτητα και ευχάριστη αίσθηση στο στόμα, με μακρύ και ευχάριστο τελείωμα. / παρασκευή έως τέσσερις μήνες σε βαρέλι από γαλλική δρυ.
...Αυτό το προϊόν έχει το τέλειο μέγεθος για να ετοιμάσετε μια ζεστή κούπα ζεστού γάλακτος, τσάι, σούπα.
※Αυτό το προϊόν δεν μπορεί να πλυθεί σε πλυντήριο πιάτων καθώς η λαβή και η κορυφή του καπακιού περιέχουν ξύλο.
Μοντέλο#: CTN-14M W.WR.AP.LG.SB
Διαστάσεις: W325 x D170 x H120mm
Βάρος: 0.75Kg/1.7lb
Χωρητικότητα: 1.2L/41oz
Χρώμα
JANΛευκό: 4977618105068
ΚρασίΚόκκινο: 4977618105143
Στάχτη Ροζ: 4977618105181
Ανοιχτό Γκρι: 4977618105105
Καπνί Μπλε: 4977618105228
Σειρά Cotton CTN-14M...
...ΚόκκινοΚρασί Merlot 2013 - Kabaj, Γκορίσκα Μπρντά, Σλοβενία.
Ο οινοπαραγωγός: Η οικογένεια Kabaj Morel.
Περιοχή: Γκορίσκα Μπρντά, Σλοβενία.
Αλκοόλ: 13,5% vol.
Γλυκύτητα: Ξηρό.
Εσοδεία: 2013.
Όγκος: 750 ml.
Ποικιλία σταφυλιού: Merlot.
Οινοποίηση:
Η εκχύλιση διαρκεί 30 ημέρες σε επαφή με τις φλούδες σε ανοξείδωτο δοχείο (inox), ξύλο και σκυρόδεμα. Η ωρίμανση γίνεται για 4 χρόνια σε βαρέλια 225 λ...
2004 Ιδρυση της εταιρείας SIEGMETALL Bruch e.Kfr. και έναρξη του εμπορίου με Trapezblechen και αξεσουάρ, Διεύθυνση: Gärtnerstraße 1, 57076 Siegen
2007 Ιδρυση της παραγωγικής εταιρείας CB Metallprofile GmbH και έναρξη της εσωτερικής παραγωγής Trapezblechen
2009 Μετακόμιση σε μεγαλύτερους γραφειακούς χώρους στη Gärtnerstraße 5, 57076 Siegen
2010 Λόγω της ρύθμισης της διαδοχής της επιχείρησης, η ν...
...Είναι ένα κόκκινοκρασί της περιοχής με έντονο χρώμα και πολύ φρουτώδη άρωμα (κεράσι/βύσσινο) με βανιλιές από το ξύλο δρυός στο οποίο ωρίμασε. Η γεύση ισορροπεί με το άρωμα, αναδεικνύοντας μια ισχυρή δομή πλαισιωμένη από ελαφρώς καβουρδισμένα τανίνες. Η επίγευση είναι πολύ μακρά αλλά απαλή. Μια ένδοξη και κυρίαρχη παράδοση που διαρκεί πάνω από 70 χρόνια.