Ιταλία, Refrontolo
Η Αγροτική Εταιρεία Le Mire di Refrontolo παράγει εξαιρετικό Prosecco DOGC. Prosecco ιδιοκτησίας όπου, με υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις οινοποίησης, γίνεται η ήπια πίεση και η ζύμωση του μούστου σε δοχεία με ελεγχόμενη θερμοκρασία και στη συνέχεια σε αυτόκλειστες δεξαμενές για την παραγωγή αφρού. Ιδιοπαραγωγή και γευσιγνωσία. Στη κορυφή της ανηφόρας των MIRE στην τοποθεσία Refrontolo, η οικογένεια...
Ιταλία, altamura
...ακόμη και σήμερα, σύμφωνα με τους κανόνες του παρελθόντος: πρώτες ύλες μοναδικές, απόλυτης ποιότητας, αργή φυσική ζύμωση και παραδοσιακή επεξεργασία. Τόση φροντίδα στην παραγωγή και στην εμπορία των προϊόντων μας μας κατατάσσει μεταξύ των καλύτερων προμηθευτών.
Χαρτοφυλάκιο (3)
Ιταλία, Barberino Di Mugello
...οι πιστοποιημένες παραγωγές έχουν προοριστεί για άμεση εμπορία στα σημεία πώλησης με την επωνυμία “i Toscani”, “Casa del Corto” και στο σημείο πώλησης της υπαίθρου που διαχειρίζεται η εταιρεία σχετικά με το βόειο κρέας και τα γαλακτοκομικά προϊόντα. Η πιο πρωτότυπη παραγωγή είναι το γιαούρτι, που προκύπτει από την άμεση ζύμωση γάλακτος, και το μέλι του Αμιάντα. Η αποστολή της επιχείρησης...
Χαρτοφυλάκιο (7)
Ιταλία, Albano Laziale
... υπέροχα προϊόντα μας. Κάθε πρωί, σύμφωνα με την καλύτερη παράδοση, ψήνονται λευκές πίτσες με φυσική ζύμωση και τυπικά γλυκά από τα Κάστρα Ρομάνι. Ο "Μιχαήλ Άγγελος της Πίτσας" ξεχωρίζει για την ποιότητα των γνήσιων προϊόντων και για την εξυπηρέτηση. Σε εμάς θα μπορέσετε να απολαύσετε παραδοσιακά προϊόντα τυπικά των Κάστρων Ρομάνι, όπως το διάσημο ψωμί Γκεντζάνο, που παράγεται με φυσικά συστατικά και χωρίς χημική ζύμωση. Το κατάστημά μας διαθέτει πλούσια ποικιλία από ψωμί, πίτσα, σπιτικά γλυκά και προϊόντα γαστρονομίας, σπιτικά και παραδοσιακά γλυκά.
Ιταλία, Potenza
...Τρεις αδελφές, το 1984, ενώθηκαν δημιουργώντας το "Φούρνος των Αδελφών Παλέσε" στην Ποτέντσα. Από τότε, παρασκευάζουν, σύμφωνα με την αρχαία παραδοσιακή τεχνική της Λουκάνιας, ψωμί και την τυπική στράτζα από σιμιγδάλι σκληρού σίτου με φυσική ζύμωση, τον κλασικό ταράλλο Αβιλιάνης, τους φίκους, τους ταραλλούτσους με μάραθο και τις στοζέ. Αυτές είναι μόνο μερικές από τις λιχουδιές που...
Ιταλία, Saltara
... σχεδίαση ολοκληρωμένων οινοποιείων, μηχανημάτων και γραμμών επεξεργασίας, στην κατασκευή και εμπορία εγκαταστάσεων για οινολογία όπως: αποβοστρύχοι, ανυψωτικοί ιμάντες και τραπέζια επιλογής, πιέσεις μεμβράνης, εγκαταστάσεις καθαρισμού των γλεύκων, φίλτρα διαφόρων τύπων, αντίστροφη όσμωση, εγκαταστάσεις σταθεροποίησης κρυόλιθου, συστήματα για την εκχύλιση κόκκινων κρασιών, ανάκτηση CO2 από τη ζύμωση. Δημιουργούμε επίσης εγκαταστάσεις για αφρώδη κρασιά και ανθρακούχα κρασιά, εγκαταστάσεις παραγωγής μπύρας και εγκαταστάσεις εμφιάλωσης.
Ιταλία, Iseo
Το Εστιατόριο Πιτσαρία La Perla βρίσκεται στο Pilzone στη Λίμνη Ισέο, στην επαρχία της Μπρέσια. Οι ειδικότητές μας είναι: ψητά με θαλασσινά, κατεψυγμένα και πίτσα στον μέτρο ψημένη σε ξυλόφουρνο, παρασκευασμένη με ειδικά μείγματα αλευριών, αλεσμένα σε πέτρα με φυσική ζύμωση. Το μενού εργασίας κοστίζει 10 ευρώ, όλα περιλαμβάνονται, με μπουφέ. Ο χώρος χωρίζεται σε 2 αίθουσες, μία εσωτερική και μία με φωτεινή βεράντα. Η αίθουσα είναι κατάλληλη και για μικρές τελετές, κοινωνίες και βαπτίσεις. Η διαχείριση είναι οικογενειακή. Ο χώρος διαθέτει άνετο πάρκινγκ.
Ιταλία, Castell'alfero
...αφαιρώντας, για παράδειγμα, εκτεταμένες κρυσταλλικές εναποθέσεις που προκύπτουν από τη ζύμωση του κρασιού, χάρη σε μια σειρά αυτόματων προγραμμάτων καθαρισμού. Τα προϊόντα πωλούνται στην Ιταλία, στην Ευρώπη και σε χώρες εκτός της ΕΕ, κυρίως στην Αφρική.
Ιταλία, Amaro
... είναι η διαχείριση της θερμότητας και του ψύχους, για να ελέγχεται με τη μέγιστη ακρίβεια και ευκολία η θερμοκρασία των μούστων κατά τη ζύμωση και των κρασιών. Η υψηλή μηχανική και η καινοτομία της GORTANI βρίσκουν υποδειγματική εφαρμογή στις δεξαμενές μεταφοράς. Διακριτικό χαρακτηριστικό είναι η παρουσία μιας μοναδικής σέλας στήριξης, ικανής να επιτρέπει τη διανομή των βαρών κατά τη μεταφορά. Η Gortani Srl είναι σε θέση να ικανοποιήσει οποιοδήποτε αίτημα των πελατών της, από τη μικρή δεξαμενή έως την κάβα εκατοντάδων χιλιάδων λίτρων.
Ιταλία, Seveso
Είμαστε ένα Χειροποίητο Εργαστήριο που βρίσκεται στην Λομβαρδία, στον δήμο Σεβέσο, περίπου 22 χιλιόμετρα βόρεια του Μιλάνου, στην κατώτερη Μπριανζά, εντελώς αφιερωμένο στην παραγωγή της προψημένης βάσης της Πίνσα σε όλα τα μεγέθη της. Με την παραγωγή εννοούμε λεπτομερώς: τη δοσολογία των συστατικών, την ζύμωση, την ωρίμανση, την απλώση, το ψήσιμο και την συσκευασία του προϊόντος. Από την έδρα μας...
Ιταλία, Villafranca Di Verona
Η Πιτσαρία Civico2 είναι εδώ και χρόνια ένα από τα σημεία αναφοράς στην περιοχή όσον αφορά την παρασκευή παραδοσιακών και ειδικών πίτσων. Το μενού είναι πολύ εκτενές και περιλαμβάνει επίσης ολικής αλέσεως πίτσα και πίτσα με μακρά ζύμωση, και οι δύο πολύ ελαφριές και εύπεπτες, συνοδευόμενες από μια επιλογή ιταλικών και γερμανικών μικροζυθοποιιών. Η Πιτσαρία Civico2 χαρακτηρίζεται από μια απλή...
... CAPASONI και βαρελιών που προορίζονται για τη ζύμωση και τη συντήρηση του κρασιού. Το 1989 σημειώθηκε μια σημαντική στροφή, καθώς όλα τα εκτάρια που εκτείνονται πέρα από 150 εκτάρια μετατράπηκαν στη μέθοδο της Βιολογικής Γεωργίας. Για την παραγωγή του: NEGROAMARO ROSSO - NEGROAMARO ROSÈ - FIANO BIANCO με τη βιολογική μέθοδο.
Ιταλία, Montecosaro
... μειώνοντας την περιεκτικότητα σε ζάχαρη. Φούρνος ζαχαροπλαστείο Pietro Quercia Ο φούρνος ζαχαροπλαστείο Pietro Quercia, που βρίσκεται στο Montecosaro, προήλθε από την ιδέα να παραχθεί ένα ψωμί που να προσφέρει γεύση και εύπεπτο αποτέλεσμα, χάρη στη μακρά ζύμωση με προζύμι, το οποίο ανανεώνουμε καθημερινά. Οι αρχαίοι σπόροι από την περιοχή των Μάρκε είναι αποτέλεσμα οικολογικής καλλιέργειας που...
Ιταλία, Cadorago
... συμπληρώματα και καλλιέργειες εκκίνησης για τη ζύμωση τροφίμων, ειδικότερα για τυριά και γαλακτοκομικά προϊόντα. Η διεύθυνση Labware εμπορεύεται εργαστηριακό εξοπλισμό, υλικά και αντιδραστήρια. 3) Η Kemikalia είναι εξειδικευμένη σε συστατικά για την αγορά της βόρειας Ευρώπης. 4) Το Κέντρο Πειραματικού Γάλακτος - CSL παράγει γαλακτοκομικούς ζυμομύκητες προβιοτικών για την ευημερία των ανθρώπων και των ζώων. Σήμερα, το Sacco System απασχολεί περισσότερους από 360 συνεργάτες και πωλεί σε περισσότερες από 110 χώρες παγκοσμίως.
Χαρτοφυλάκιο (4)
Ιταλία, Castellammare Del Golfo
... τεχνικές του παρελθόντος, δηλαδή αργή ζύμωση, χάλκινες μήτρες, χειροποίητη απλώση σε σκελετούς και ξήρανση σε χαμηλή θερμοκρασία (μέγιστο 45° για ξηράνσεις έως 36 ώρες), πιστή στην παραδοσιακή τέχνη των ζυμαρικών, σε ένα κατάλληλο και σεβαστό περιβάλλον σύμφωνα με όλες τις κανονιστικές διατάξεις. Οι σπόροι που επιλέγουμε για τα ζυμαρικά μας καλλιεργούνται και επεξεργάζονται κυρίως στη Σικελία. Από...
Ιταλία, Velletri
... λεπτά, μετά τα αφήνουμε να φουσκώσουν για μία ώρα. Το ψωμί στη συνέχεια απλώνεται, διαμορφώνεται σε καρβέλια μεγάλα ή φρατζόλες βάρους περίπου 1 ή 2 κιλών, τοποθετείται σε ξύλινες κούτες, πασπαλίζεται με αλεύρι ή τριμμένο ψωμί και καλύπτεται με πανιά από κάνναβη. Μετά από ένα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα κατά το οποίο πραγματοποιείται η δεύτερη ζύμωση, προχωρούμε στο ψήσιμο, το οποίο γίνεται αυστηρά σε ξυλόφουρνο από καστανιά για περίπου μία ώρα και είκοσι λεπτά.
Ιταλία, Visciano
...όπως αλεύρια πρώτης ποιότητας, φυσική μαγιά "criscito" και αλάτι, σε συνδυασμό με την χειροποίητη επεξεργασία που ακολουθείται από μια ζύμωση τουλάχιστον τεσσάρων ωρών και ψήσιμο σε ξυλόφουρνο, παράγεται ψωμί μοναδικό και γνήσιο. Αφιερώσουμε κάθε ενέργεια και προσοχή στις διατροφικές ανάγκες για μια υγιεινή, ισορροπημένη και έξυπνη διατροφή. Τα προϊόντα μας ανακαλύπτουν με τρόπο νόστιμο και ελκυστικό...
... cannonau με έντονο κόκκινο ρουμπινί χρώμα και γρανάτες ανταύγειες, έχει μακρύ μπουκέτο, ιδιαίτερης φινέτσας, με νότες από μαρασκίνο και μούρα, στην γεύση παρουσιάζεται ευρύ, ξηρό, φρέσκο, μακρύ. - Ο Lakana, που πήρε το όνομά του από την περιοχή όπου βρίσκονται οι αμπελώνες, διαφέρει από τον Mamuthone ως προς τον τύπο επεξεργασίας, καθώς μετά την πρώτη ζύμωση σε ατσάλινα σιλό ακολουθεί μια άλλη σε δρύινες βαρέλες. - Ο Ilisi, είναι ένα βαρελάτο κρασί, ωριμασμένο σε δρύινες βαρέλες για 12 μήνες.
Ιταλία, Genova
...Το Ristorante Bar A’ Marè βρίσκεται στη Γένοβα, στη Via V Maggio 2B. Είμαστε μια πιτσαρία, εστιατόριο και lounge bar που ετοιμάζει πίτσες με ζύμωση 48 ωρών και πάντα φρέσκο ψάρι. Πρώτες ύλες υψηλής ποιότητας, ελαφριά και φυσικά προϊόντα. Νέο, δυναμικό προσωπικό που είναι πάντα διαθέσιμο στους πελάτες με ευγένεια και φιλικότητα. Καλή φαγητό και ψυχαγωγία με θεματικές μουσικές βραδιές καθ' όλη τη...
Ιταλία, San Prospero
Παράγουμε δοσομετρητές για σκόνες και κόκκους, μονόβιτους και δίβιτους, για τους τομείς της τροφίμων, χημείας, ζωικής παραγωγής, κατασκευών, οικολογίας, πλαστικών. Μπορούν να παρασχεθούν ως μεμονωμένα εξαρτήματα ή ομάδες και πλήρη συστήματα αυτοματοποίησης. Οι πελάτες μας είναι κατασκευαστικές εταιρείες γραμμών για ανάμειξη, ζύμωση, εξώθηση; κατασκευαστικές εταιρείες πλήρων εγκαταστάσεων...
Ιταλία, Monsummano Terme
Η Waffelman παράγει βάφλες, κρέπες και γκοφρέτες, οι οποίες διανέμονται σε καφετέριες, παγωτατζίδικα, ζαχαροπλαστεία, ξενοδοχεία και εστιατόρια σε όλη τη χώρα. Από το 1987, η εταιρεία είναι σημείο αναφοράς στην παραδοσιακή επεξεργασία αυτού του είδους γλυκισμάτων, εξασφαλίζοντας υψηλά ποιοτικά πρότυπα. Τα τέσσερα βασικά προϊόντα της Waffelman είναι: η Βάφλα Ψημένη, η Κατεψυγμένη Ψημένη Βάφλα, η Κατεψυγμένη Ψημένη Βάφλα με φυσική ζύμωση και η Κατεψυγμένη Ωμή Βάφλα με ταχεία ζύμωση.
Ιταλία, Pernucari Di Rombiolo
... καλύτερες σιμιγδάλες σκληρού σίτου, μια αργή ζύμωση με κρύο, βακτηριολογικά καθαρό νερό και μια αργή ξήρανση σε χαμηλή θερμοκρασία. Και για ορισμένα σχήματα, η επεξεργασία γίνεται με τη χρήση χάλκινων καλουπιών.
Ο Σαλβατόρε Μουνιάνο προτείνει την παραδοσιακή του ναπολιτάνικη πίτσα, ελαφριά και εύπεπτη, παρασκευασμένη με προζύμι από το Γκραντζάνο με αργή ζύμωση, ψημένη στον καινοτόμο φούρνο Moretti Neapolis με επαναστατική πλάκα που έχει μηδενικό περιβαλλοντικό αντίκτυπο. Καλώς ήρθατε στην κουζίνα του Σαλβατόρε Μουνιάνο: όπου η πίτσα και το πάθος γίνονται τα συστατικά για να ζήσετε μια στιγμή καθαρού ευχαριστήματος. Βρισκόμαστε στη Λεωφόρο Κασσισόδωρου 12 στο Μιλάνο. Τηλ: 02 97807685.
Ιταλία, Bernalda
... στο πρόγραμμα PRIME TERRE, που αφορά ελεγχόμενη και πιστοποιημένη αλυσίδα παραγωγής, η οποία εγγυάται την τοπική προέλευση των αλεσμένων σιτηρών. Αλεύρια και σιμιγδάλια επιλεγμένα ανά περιοχή. Επενδύουμε συνεχώς στην έρευνα και την ανάπτυξη για να προσφέρουμε ένα προϊόν υψηλής ποιότητας. Τα προϊόντα μας δεν είναι βιομηχανικής παραγωγής, αλλά χειροποίητα προϊόντα που έχουν την ιδιαιτερότητα να είναι προψημένα με φυσική ζύμωση χωρίς προσθήκη συντηρητικών και χημικών ουσιών. Είμαστε σε συνεχή διαδικασία εξέλιξης.
Ιταλία, Melzo
Η Osteria Paterna χρησιμοποιεί ζύμες υψηλής ποιότητας με βάση νιφάδες σπόρων σιταριού που πιέζονται κρύα και αλέθονται σε πέτρα, καθώς και μια ζύμωση εβδομήντα δύο ωρών που καθιστά τις πίτσες ελαφριές και εξαιρετικά εύπεπτες. Στην Osteria μας στο Melzo μπορείτε να βρείτε ποιότητα, δημιουργικότητα και έμπνευση από τα οποία προκύπτουν πρωτότυπα πιάτα. Η πιτσαρία και το εστιατόριο θαλασσινών...
Ιταλία, Frosinone
... την παραγωγή της Panform, σίγουρα περιλαμβάνονται η νοστιμιά και η γνησιότητα των πρώτων υλών που χρησιμοποιούνται, οι έλεγχοι σε κάθε φάση της παραγωγής (από την ανάμειξη μέχρι τη φυσική ζύμωση) μέχρι το ψήσιμο των προϊόντων και τη διανομή τους. Θεμελιώδεις κανόνες για να διασφαλιστούν στους καταναλωτές και τους πελάτες προϊόντα υψηλής ποιότητας και άψογες υπηρεσίες. Παρά το γεγονός ότι είναι...

Η εφαρμογή europages είναι εδώ!

Χρησιμοποιήστε τη νέα αναζήτηση προμηθευτών ή δημιουργήστε τα ερωτήματά σας εύκολα με τη νέα εφαρμογή europages για αγοραστές.

Κατεβάστε από το App Store

App StoreGoogle Play