Η Bertelli Formaggi S.r.l., παρούσα στην αγορά εδώ και τέσσερις γενιές, προτείνει τυριά ωρίμανσης και φρέσκα εξαιρετικής ποιότητας. Είμαστε σημείο αναφοράς για πολλές ευρωπαϊκές δραστηριότητες για την προμήθεια όχι μόνο του Parmigiano Reggiano ωρίμανσης από 12 μήνες έως 60 μήνες, αλλά και τυριών από κατσίκι και πρόβατο της ιταλικής παράδοσης. Είμαστε προμηθευτές και τυπικών αλλαντικών όπως σαλάμι,...
...Το "Castro y González 'Seleccion'" είναι ένα μακρόστενο προσούτο, με σκούφο που έχει φθαρεί από τις μακρές βόλτες στο χωράφι.
Η λιπαρή του πλευρά είναι ελαφρώς πιο σκούρα και χαμηλότερη σε αναλογία, προσφέροντας μια πιο απαλή και ευχάριστη γεύση. Με ελάχιστο χρόνο ωρίμανσης 36 μηνών και την προσεκτική επιλογή φυσικών δημητριακών στη διατροφή τους, το Castro y González είναι πάντα εγγύηση γεύσης και ποιότητας.
SKU:612000
βάρος:7 – 8 κιλά
Βάρος αποστολής:8.5 κιλά...
...Ο αραancίνος μας φέρνει αμέσως στο μυαλό έναν συνδυασμό κρέατος, λαχανικών, σάλτσας, ρυζιού και ψίχας. Εμείς όμως τον έχουμε προτείνει με μια πραγματικά ελαφριά και νόστιμη εκδοχή, συνδυάζοντας το ρύζι με λίγα και επιλεγμένα υλικά. Κύβοι από ζαμπόν και λιωμένη μοτσαρέλα είναι οι πρωταγωνιστές αυτής της συνταγής.
...Ο προσούτο από μαύρο χοίρο, με έντονο κόκκινο χρώμα και πλούσια γεύση, θυμίζει το άρωμα του δάσους και έχει βαθιά γλυκύτητα που προέρχεται από τον τύπο εκτροφής και τη διατροφή σε εξωτερικούς χώρους. Η επεξεργασία, που είναι εντελώς χειροποίητη, γίνεται με σεβασμό στις παραδόσεις μας από την Εμίλια.
Η εταιρεία ιδρύθηκε το 1947 από τον ιδρυτή Κότσια Σέστο, έναν εξαιρετικό κρεοπώλη. Με την πάροδο του χρόνου επεκτάθηκε και έγινε βιομηχανία, αλλά ο κανόνας παρέμεινε ο ίδιος: να χρησιμοποιεί το καλύτερο από τις πρώτες ύλες και ποτέ να μην έχει καταψύξεις, για να διασφαλίσει ένα ποιοτικό πρότυπο διαφορετικό από το συνηθισμένο. Σήμερα η εταιρεία είναι πιστοποιημένη με ISO 22000, είναι εξουσιοδοτημέν...
Βαμβακερά είδη σπιτιού κεντημένα στο χέρι, παραγωγή και πώληση μοναδικών προϊόντων: τραπεζομάντιλα, κουζίνα, μπάνιο, γραμμή γιοτ, παιδικά, δαντέλες, υπνοδωμάτιο, εξατομικεύσεις όπως αρχικά ή αναπαραγωγές σε ύφασμα σχεδίων που προτείνονται από τον πελάτη, αναπαραγωγές σε ύφασμα σχεδίων που έχουν ληφθεί από πιάτα ή άλλα. Κεντήματα σε οποιοδήποτε τύπο υφάσματος που γίνονται στο χέρι. Ακριβώς λόγω της...
...Το προσούτο από την Πάρμα είναι ένα ωριμασμένο χοιρινό κρέας που παράγεται στην επαρχία της Πάρμα, στο βόρειο τμήμα της Ιταλίας. Είναι ένα παραδοσιακό προϊόν με μακρά ιστορία, δημοφιλές και διάσημο στην Ιταλία και πέρα από αυτήν. Το προσούτο από την Πάρμα παράγεται αποκλειστικά από ιταλικούς χοίρους και ωριμάζει για τουλάχιστον 24 μήνες. Αυτό το προϊόν διαθέτει πιστοποίηση ΠΟΠ (DOP).
... E 316, συντηρητικά E 250.
Σημείωση: Νιτρίτες: η χρήση νιτριτών, στις ελάχιστες ποσότητες που επιτρέπονται από το Νόμο, αναγνωρίζεται ως ακόμη απαραίτητη στην πρόληψη του κινδύνου της βοτουλινικής τοξίνης και δεν μπορούν ακόμη να εξαλειφθούν οριστικά.
Μέγεθος τελικού προϊόντος:
Μέγεθος Kg. 8/8,50
Συσκευασία:
Το προσούτο μετά την ψύξη, τυλίγεται σε προστατευτική ελαστική κάλτσα που κλείνει ξανά, στη συνέχεια δένεται, συσκευάζεται σε διαφανή σακούλα Cryovac και παστεριώνεται.
...Προϊόν προσούτο από επιλεγμένα χοιρινά κρέατα, κομμένα χειροκίνητα. Ωριμάζει σε ελεγχόμενη θερμοκρασία και υγρασία για τουλάχιστον 100 ημέρες. Το ομοιόμορφο χρώμα του, που κυμαίνεται μεταξύ ροζ και κόκκινου, διακόπτεται από το καθαρό λευκό των λιπαρών τμημάτων.
Συσκευασία: A.T.M. - S.V - Ελεύθερο
Χωρίς Συντηρητικά
Χωρίς Γλουτένη
Χωρίς Λακτόζη
Χωρίς Χρωστικές...
...Ο Προσούτο Τοσκάνου DOP, στην κλασική του εκδοχή με κόκαλο, είναι αναμφίβολα ένα από τα πιο σημαντικά προϊόντα όταν μιλάμε για αλλαντικά της Τοσκάνης, τόσο για την ποιότητα των πρώτων υλών που χρησιμοποιούνται για την παρασκευή και συντήρησή του, όσο και κυρίως για τη έντονη και ελαφρώς αλμυρή γεύση του που μπορεί να ευχαριστήσει τον ουρανίσκο των μεγάλων και των παιδιών, είτε μόνο του είτε συνοδευόμενο από άλλα τοπικά προϊόντα ή από μια απλή φέτα φρέσκου ψωμιού. Επιπλέον, η Προστατευόμενη Ονομασία Προέλευσης διασφαλίζει την ποιότητα και το χαρακτηριστικό του άρωμα.
...Ιταλική αλλαντική AOP: σπέκ, κόππα, ζαμπόν Σαν Ντανιέλε
χονδρέμπορος ιταλικής αλλαντικής για επαγγελματίες και βιομηχανίες.
Η γκάμα μας από ιταλικά προϊόντα περιλαμβάνει πολλές ειδικότητες της ιταλικής κουζίνας, όπως η Κόππα, το Σπέκ, ή το διάσημο Ζαμπόν Σαν Ντανιέλε. Για να μπορέσουμε να διανείμουμε τα καλύτερα προϊόντα της ιταλικής αλλαντικής, επιλέγουμε πιστοποιημένους παραγωγούς. Διότι η...
Από μια πραγματικά παγκόσμια προοπτική, προμηθευόμαστε προϊόντα από τις κύριες παραγωγικές περιοχές της Ευρώπης, της Βόρειας και Νότιας Αμερικής, και της Άπω Ανατολής. Οι κύριες κατηγορίες προϊόντων μας είναι το Palm Kernal Oil, το Palm Oil, το Rapeseed Oil, το Soybean Oil, το Sunflower Oil, τα Blends, το Corn Oil, το Cottonseed Oil, το High Oleic Sunflower Oil, το Poultry, το Pork, το Beef, το Fi...
...ΠΡΟΣΙΟΥΤΤΟ ΚΡΟΥΝΤΟ MEC 1° ΕΠΙΛΟΓΗ
ΠΡΟΪΟΝ ΒΑΡΟΣ ΤΙΜΗ
Προσούτο κρουτό mecda 4,40 Kg έως 5,00 Kg € 4,10 ανά Kg
Προσούτο κρουτό mecda 5,00 Kg έως 5,50 Kg € 4,40 ανά Kg
Προσούτο κρουτό mecda 5,50 Kg έως 6,00 Kg € 4,70 ανά Kg
Προσούτο κρουτό mecda 6,00 Kg έως 6,50 Kg € 5,40 ανά Kg
Προσούτο κρουτό mecda 6,50 Kg και άνω € 5,70 ανά Kg
ΟΡΟΙ ΠΩΛΗΣΗΣ
Συσκευασίες: χαρτοκιβώτια των 4 τεμαχίων έως 200 προσούτα, πέρα από χαρτοκιβώτιο
Έτοιμο εμπόρευμα: 4/5 εργάσιμες ημέρες από την παραλαβή της πληρωμής
Πληρωμές: προκαταβολές (πριν από την αποστολή της παραγγελίας)...
...Ο ωμός προσούτο είναι ένα τυπικό ιταλικό αλλαντικό που προέρχεται από την ξηρή αλάτιση του μηρού του χοίρου, ειδικότερα από ζώα που έχουν φτάσει σε βάρος περίπου 130 κιλών. Το κρέας μασάρεται προσεκτικά στο χέρι, κόβεται για να αποκτήσει την επιθυμητή μορφή και στη συνέχεια καρυκεύεται σύμφωνα με την αρχαία μας συνταγή. Η περίοδος ξήρανσης του προσούτου ξεπερνά τους 180 ημέρες και είναι η πιο...
...Το προσούτο από ώμο FISAN που τρέφεται με βελανίδια είναι σχετικά άπαχο και έντονα νόστιμο. Το τέλειο σημείο ωρίμανσης, που επιτυγχάνεται μετά από περισσότερους από τριάντα τέσσερις μήνες σε φυσικές κάβες, είναι αυτό που συμβάλλει στην ομοιόμορφη διείσδυση αερίων και στη γεύση που έχει μοναδική βάθος.
... "Menorca" κατασκευάζονται χρησιμοποιώντας το αποκλειστικό ανοξείδωτο ατσάλι "Nitrum", ενώ οι σκούρο μπλε λαβές είναι φτιαγμένες από πολυπροπυλένιο, υλικό που εκτιμάται για την ευχρηστία του, την αντοχή του στον χρόνο και το ελαφρύ του βάρος.
Επιπλέον, μέσα στη συσκευασία περιλαμβάνεται ένα DVD (στα ισπανικά, αγγλικά και γαλλικά) πρακτικό και διαισθητικό, στο οποίο εξηγείται σαφώς πώς να κόβετε το προσούτο με τον πιο σωστό τρόπο. Επίσης, περιέχει πολύτιμες συμβουλές σχετικά με τη σωστή χρήση και τη συντήρηση των μαχαιριών κοπής.
...Είναι αλάτι από τη γη (και όχι από τη θάλασσα)
Είναι το αλάτι που πρέπει υποχρεωτικά να χρησιμοποιείται για να φτιαχτεί το προσούτο Bayonne IGP.
Είναι ένα μη ιωδιωμένο αλάτι με διαφορετικές ιδιότητες από το θαλασσινό αλάτι. Έχει μια ελαφρώς διαφορετική γεύση και είναι 10 φορές πιο αλμυρό. Έτσι, βάζετε λιγότερο.
Πολλά γαστρονομικά εστιατόρια το χρησιμοποιούν για τις γευστικές του ιδιότητες. Τα κρέατα είναι πολύ καλύτερα με αυτό το αλάτι.
...Είναι ένα αριστούργημα της φύσης και του ανθρώπου.
Προέρχεται από την καλοσύνη αυτής της γης, από τον σεβασμό μιας καθαρής παράδοσης, από τη σοφία της τέχνης που κάνει κάθε προσούτο ένα αριστούργημα της ιταλικής γεύσης.
Μόνο μπούτια ιταλικού χοίρου, φρέσκα κρέατα, ποτέ κατεψυγμένα, επεξεργασμένα, φροντισμένα και ωριμασμένα με μια φροντίδα που είναι αποκλειστική κληρονομιά αυτής της γης, της παράδοσής της, του αέρα της και του κλίματος της.
Μέση ποσότητα:kg. 9.5-11
Τεμάχια ανά λαιμό:2...
Ιστότοπος ηλεκτρονικού εμπορίου για την πώληση B2C σε όλη την Ευρώπη των γαστρονομικών ειδών της Ιταλικής Κοιλάδας, που παράγονται από επιλεγμένες εταιρείες της Εμίλια-Ρομάνια σε απόσταση 0 χιλιομέτρων. Οι γευσιγνώστες μας έχουν επιλέξει τις καλύτερες γαστρονομικές ειδικότητες από την παραδοσιακή γεύση της Εμίλιας. Είναι τα γαστρονομικά προϊόντα που καταναλώνονται καθημερινά στα τραπέζια της Κοιλά...
...Μακριές φέτες από προσούτο μαύρου χοίρου Bigorre AOP. Ένα προσούτο με χαρακτήρα που αναγνωρίζεται από τη μαρμαρωμένη σάρκα του και το εξαιρετικό του λίπος που προέρχεται από την 24μηνη ωρίμανση. Ο μαύρος χοίρος Bigorre, ξάδελφος του ιβηρικού "Pata Negra" και αναγνωρίσιμος από το μαύρο του τρίχωμα, είναι ένα εξαιρετικό γαλλικό χοιρινό. Απολαμβάνει μια υγιεινή 100% φυτική διατροφή και μια ζωή ελεύθερη στους πρόποδες των βουνών.
...καθώς η πικρή γεύση τους καλύπτει το ήπιο-γλυκό άρωμα του προσούτου. Κομμένος σε μικρές λωρίδες ή κύβους, αναδεικνύει το υπέροχο άρωμά του σε ζυμαρικά, με γκνιόκι, κρέπες ή σε σούπες λαχανικών και φασολιών.
Κατασκευαστής: Prisciuttificio Prolongo Giovanni, di Prolongo L.& C. S.N.C., Viale Trento e Trieste 129, 33038 San Daniele del Friuli (UD), Ιταλία.
Αεροξηραμένο ωμό προσούτο από χοίρο. Συστατικά: Χοιρινό κρέας, θαλασσινό αλάτι. Αποθηκεύστε σε ψυχρό χώρο από +1°C έως +10°C. Προϊόν από Ιταλία. IT-99-L-CE...
... καθημερινά στο τραπέζι όλη τη γεύση των ιταλικών αλλαντικών. Η εταιρεία ασχολείται με τη σφαγή, την επεξεργασία και το εμπόριο χοιρινού κρέατος, εξασφαλίζοντας πάντα μια φρέσκια και γνήσια ποικιλία. Μεταξύ των προϊόντων: φρέσκο και κατεψυγμένο χοιρινό κρέας, λουκάνικα, προσούτο, σαλάμι, ζαμπόν, κοππά, μορταδέλα, κουλατέλο, παντσέτα και κοτεχίνο.
... Φαρμάκων, Μπακαλιάρου από τη Νορβηγία και τον Ειρηνικό, Φράουλες, Σκόρδο, Λουκάνικα (Ζαμπόν, Προσούτο, Κουρσάκι, Μαύρο Λουκάνικο, κ.λπ.). Λάιμ/Λεμόνι. Ψάρι, Ρύζι, Τυρί, Μουκούα, Μαρούβο, Φούμπα από μπόμπο/Φούμπα από καλαμπόκι, Κολοκάσι, Λάδι από φοινικόδεντρο, κ.λπ. Ποτό Cuca Kizaca, Κουιζίνες της περιοχής, Ξηρό Ψάρι, κ.λπ. Κρέας, κ.λπ. Η ANG LESS GOLD ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΚΑΙ ΕΞΑΓΩΓΗ ΕΠΕ προσφέρει διάφορες...
A TOPITÉU - Alheiras de Mirandela, Lda είναι μια εταιρεία με 30 χρόνια εμπειρίας στην αγορά επεξεργασίας κρεάτων. Παράγει περιφερειακά αλλαντικά όπως η Αλχέιρα της Μιραντέλα, λουκάνικα, σαλάμι; Προϊόντα αλλαντικών όπως προσούτο, ζαμπόν, μπέικον και καπνιστό μπούτι; Εφαρμογή του Συστήματος Ασφάλειας Τροφίμων από το 1998. Πιστοποιημένη κατά ISO 9001:2008. PME Lider.
Επιλεγμένα προϊόντα από την Ανδαλουσία, ελαιόλαδο εξαιρετικής ποιότητας, προσούτο από βελανίδια Jabugo, κρασιά της Ανδαλουσίας, κονσέρβες ψαριών από την Ανδαλουσία, αλατισμένα προϊόντα. Ο καλύτερος ζαμπόν του κόσμου - Ζαμπόν από την Ουέλβα. Αποστέλλουμε τις παραγγελίες σας σε όλη την Ευρώπη, Ρωσία, ΗΠΑ, Καναδά και Νότια Αμερική. Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας www.selectandalucia.com...