Η Bertelli Formaggi S.r.l., παρούσα στην αγορά εδώ και τέσσερις γενιές, προτείνει τυριά ωρίμανσης και φρέσκα εξαιρετικής ποιότητας. Είμαστε σημείο αναφοράς για πολλές ευρωπαϊκές δραστηριότητες για την προμήθεια όχι μόνο του Parmigiano Reggiano ωρίμανσης από 12 μήνες έως 60 μήνες, αλλά και τυριών από κατσίκι και πρόβατο της ιταλικής παράδοσης. Είμαστε προμηθευτές και τυπικών αλλαντικών όπως σαλάμι,...
...Ο αραancίνος μας φέρνει αμέσως στο μυαλό έναν συνδυασμό κρέατος, λαχανικών, σάλτσας, ρυζιού και ψίχας. Εμείς όμως τον έχουμε προτείνει με μια πραγματικά ελαφριά και νόστιμη εκδοχή, συνδυάζοντας το ρύζι με λίγα και επιλεγμένα υλικά. Κύβοι από ζαμπόν και λιωμένη μοτσαρέλα είναι οι πρωταγωνιστές αυτής της συνταγής.
...Ο προσούτο από μαύρο χοίρο, με έντονο κόκκινο χρώμα και πλούσια γεύση, θυμίζει το άρωμα του δάσους και έχει βαθιά γλυκύτητα που προέρχεται από τον τύπο εκτροφής και τη διατροφή σε εξωτερικούς χώρους. Η επεξεργασία, που είναι εντελώς χειροποίητη, γίνεται με σεβασμό στις παραδόσεις μας από την Εμίλια.
Η εταιρεία ιδρύθηκε το 1947 από τον ιδρυτή Κότσια Σέστο, έναν εξαιρετικό κρεοπώλη. Με την πάροδο του χρόνου επεκτάθηκε και έγινε βιομηχανία, αλλά ο κανόνας παρέμεινε ο ίδιος: να χρησιμοποιεί το καλύτερο από τις πρώτες ύλες και ποτέ να μην έχει καταψύξεις, για να διασφαλίσει ένα ποιοτικό πρότυπο διαφορετικό από το συνηθισμένο. Σήμερα η εταιρεία είναι πιστοποιημένη με ISO 22000, είναι εξουσιοδοτημέν...
Βαμβακερά είδη σπιτιού κεντημένα στο χέρι, παραγωγή και πώληση μοναδικών προϊόντων: τραπεζομάντιλα, κουζίνα, μπάνιο, γραμμή γιοτ, παιδικά, δαντέλες, υπνοδωμάτιο, εξατομικεύσεις όπως αρχικά ή αναπαραγωγές σε ύφασμα σχεδίων που προτείνονται από τον πελάτη, αναπαραγωγές σε ύφασμα σχεδίων που έχουν ληφθεί από πιάτα ή άλλα. Κεντήματα σε οποιοδήποτε τύπο υφάσματος που γίνονται στο χέρι. Ακριβώς λόγω της...
... E 316, συντηρητικά E 250.
Σημείωση: Νιτρίτες: η χρήση νιτριτών, στις ελάχιστες ποσότητες που επιτρέπονται από το Νόμο, αναγνωρίζεται ως ακόμη απαραίτητη στην πρόληψη του κινδύνου της βοτουλινικής τοξίνης και δεν μπορούν ακόμη να εξαλειφθούν οριστικά.
Μέγεθος τελικού προϊόντος:
Μέγεθος Kg. 8/8,50
Συσκευασία:
Το προσούτο μετά την ψύξη, τυλίγεται σε προστατευτική ελαστική κάλτσα που κλείνει ξανά, στη συνέχεια δένεται, συσκευάζεται σε διαφανή σακούλα Cryovac και παστεριώνεται.
...Προϊόν προσούτο από επιλεγμένα χοιρινά κρέατα, κομμένα χειροκίνητα. Ωριμάζει σε ελεγχόμενη θερμοκρασία και υγρασία για τουλάχιστον 100 ημέρες. Το ομοιόμορφο χρώμα του, που κυμαίνεται μεταξύ ροζ και κόκκινου, διακόπτεται από το καθαρό λευκό των λιπαρών τμημάτων.
Συσκευασία: A.T.M. - S.V - Ελεύθερο
Χωρίς Συντηρητικά
Χωρίς Γλουτένη
Χωρίς Λακτόζη
Χωρίς Χρωστικές...
...Ο Προσούτο Τοσκάνου DOP, στην κλασική του εκδοχή με κόκαλο, είναι αναμφίβολα ένα από τα πιο σημαντικά προϊόντα όταν μιλάμε για αλλαντικά της Τοσκάνης, τόσο για την ποιότητα των πρώτων υλών που χρησιμοποιούνται για την παρασκευή και συντήρησή του, όσο και κυρίως για τη έντονη και ελαφρώς αλμυρή γεύση του που μπορεί να ευχαριστήσει τον ουρανίσκο των μεγάλων και των παιδιών, είτε μόνο του είτε συνοδευόμενο από άλλα τοπικά προϊόντα ή από μια απλή φέτα φρέσκου ψωμιού. Επιπλέον, η Προστατευόμενη Ονομασία Προέλευσης διασφαλίζει την ποιότητα και το χαρακτηριστικό του άρωμα.
...ΠΡΟΣΙΟΥΤΤΟ ΚΡΟΥΝΤΟ MEC 1° ΕΠΙΛΟΓΗ
ΠΡΟΪΟΝ ΒΑΡΟΣ ΤΙΜΗ
Προσούτο κρουτό mecda 4,40 Kg έως 5,00 Kg € 4,10 ανά Kg
Προσούτο κρουτό mecda 5,00 Kg έως 5,50 Kg € 4,40 ανά Kg
Προσούτο κρουτό mecda 5,50 Kg έως 6,00 Kg € 4,70 ανά Kg
Προσούτο κρουτό mecda 6,00 Kg έως 6,50 Kg € 5,40 ανά Kg
Προσούτο κρουτό mecda 6,50 Kg και άνω € 5,70 ανά Kg
ΟΡΟΙ ΠΩΛΗΣΗΣ
Συσκευασίες: χαρτοκιβώτια των 4 τεμαχίων έως 200 προσούτα, πέρα από χαρτοκιβώτιο
Έτοιμο εμπόρευμα: 4/5 εργάσιμες ημέρες από την παραλαβή της πληρωμής
Πληρωμές: προκαταβολές (πριν από την αποστολή της παραγγελίας)...
...Ο ωμός προσούτο είναι ένα τυπικό ιταλικό αλλαντικό που προέρχεται από την ξηρή αλάτιση του μηρού του χοίρου, ειδικότερα από ζώα που έχουν φτάσει σε βάρος περίπου 130 κιλών. Το κρέας μασάρεται προσεκτικά στο χέρι, κόβεται για να αποκτήσει την επιθυμητή μορφή και στη συνέχεια καρυκεύεται σύμφωνα με την αρχαία μας συνταγή. Η περίοδος ξήρανσης του προσούτου ξεπερνά τους 180 ημέρες και είναι η πιο...
...Είναι ένα αριστούργημα της φύσης και του ανθρώπου.
Προέρχεται από την καλοσύνη αυτής της γης, από τον σεβασμό μιας καθαρής παράδοσης, από τη σοφία της τέχνης που κάνει κάθε προσούτο ένα αριστούργημα της ιταλικής γεύσης.
Μόνο μπούτια ιταλικού χοίρου, φρέσκα κρέατα, ποτέ κατεψυγμένα, επεξεργασμένα, φροντισμένα και ωριμασμένα με μια φροντίδα που είναι αποκλειστική κληρονομιά αυτής της γης, της παράδοσής της, του αέρα της και του κλίματος της.
Μέση ποσότητα:kg. 9.5-11
Τεμάχια ανά λαιμό:2...
Ιστότοπος ηλεκτρονικού εμπορίου για την πώληση B2C σε όλη την Ευρώπη των γαστρονομικών ειδών της Ιταλικής Κοιλάδας, που παράγονται από επιλεγμένες εταιρείες της Εμίλια-Ρομάνια σε απόσταση 0 χιλιομέτρων. Οι γευσιγνώστες μας έχουν επιλέξει τις καλύτερες γαστρονομικές ειδικότητες από την παραδοσιακή γεύση της Εμίλιας. Είναι τα γαστρονομικά προϊόντα που καταναλώνονται καθημερινά στα τραπέζια της Κοιλά...
... καθημερινά στο τραπέζι όλη τη γεύση των ιταλικών αλλαντικών. Η εταιρεία ασχολείται με τη σφαγή, την επεξεργασία και το εμπόριο χοιρινού κρέατος, εξασφαλίζοντας πάντα μια φρέσκια και γνήσια ποικιλία. Μεταξύ των προϊόντων: φρέσκο και κατεψυγμένο χοιρινό κρέας, λουκάνικα, προσούτο, σαλάμι, ζαμπόν, κοππά, μορταδέλα, κουλατέλο, παντσέτα και κοτεχίνο.
Από το 1965, μια Μεγάλη Πα pasión για την καλοσύνη. Από πάνω από 40 χρόνια, το Σαλομιφίτσιο Μούρρου στην Ιργκόλι συνδυάζει την παραδοσιακή σαρδηνιακή τέχνη της παρασκευής λουκάνικων με σύγχρονες αρχές παραγωγής, τις οποίες ο ιδρυτής Αντίοκο Μούρρου έμαθε στη Γερμανία. Είμαστε περήφανοι που μπορούμε να σας προσφέρουμε τις βραβευμένες λουκάνικες και ειδικότητες ζαμπόν του Μούρρου από τη Σαρδηνία σε ευρεία ποικιλία από Σαλσίσσια, Σαλάμι, Προσούτο, Λάρντο μέχρι Παντσέτα. Νέα: Πορκέτα Μούρρου - Σαρδηνιακό γουρουνάκι!