...Είναι η πέμπτη κοπή του μοσχαρίσιου ποδιού και περιλαμβάνει την ανατομική περιοχή του μηριαίου οστού του δικεφάλου.
Το όνομα προέρχεται από το στρογγυλό σχήμα της κοπής. Το κρέας είναι άπαχο και τρυφερό. Ο γόνατος μπορεί να χρησιμοποιηθεί για ατμισμένα μπριζόλες και ρολά.
Ταυτόχρονα, μπορεί να κοπεί σε μπριζόλες για το φούρνο ή τη σχάρα.
... ταΐσετε τον τετράποδο αγαπημένο σας με φυσικό τρόπο.
Είναι μια φυσική, χωρίς δημητριακά και κατάλληλη για τα ζώα τροφή για σκύλους με την υψηλότερη περιεκτικότητα σε κρέας από καθαρό αρνί.
Η υγρή τροφή από καθαρό κρέας αρνιού παρέχει στον σκύλο σας όλα τα σημαντικά θρεπτικά συστατικά. Λόγω των φυσικών και εκλεκτών συστατικών μας, το Λάδι από αρνί είναι εξαιρετικά νόστιμο και εύπεπτο.
Η σύνθεσή μας...
Ο φούρνος ξύλου Rossofuoco είναι ένα σύμβολο καινοτομίας στον τομέα, χάρη στο επαναστατικό του σύστημα ξεχωριστής καύσης. Καρπός μιας στενής συνεργασίας με επαγγελματίες και έμπειρους τεχνικούς, αυτό το σύστημα έχει σχεδιαστεί για να εξασφαλίσει άψογη ψησίμα και αυθεντική γεύση, αποφεύγοντας την επαφή των φαγητών με στάχτη και καπνό. Επιπλέον, ο εξελιγμένος μηχανισμός κατανομής θερμότητας καθιστά ...
...TenderFox®
TenderFox® έχει αναπτυχθεί για να καταπολεμήσει τις απώλειες παραγωγής και αποθήκευσης σε κρέας και ψάρι και να προσφέρει μεγαλύτερη απόδοση. Το TenderFox® είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικό όταν εγχέεται ως ψεκαστήρας άλμης σε κρέας και ψάρι. Για να επιτραπεί η αξιόπιστη και απλή επεξεργασία, το TenderFox® είναι επίσης διαθέσιμο ως υγρό προϊόν για άλμες υψηλής συγκέντρωσης. Σε περίπτωση...
Η ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑΣ HALAL είναι μια δομή πιστοποίησης Halal που εδρεύει στο Βέλγιο και δραστηριοποιείται σε ολόκληρη την ευρωπαϊκή ήπειρο. Ειδικευόμαστε στην πιστοποίηση προϊόντων και υπηρεσιών Halal.
Πιστοποιούμε τόσο μεγάλες εταιρείες όσο και μικρές επιχειρήσεις. Η πιστοποίηση Halal δεν περιορίζεται μόνο στα τρόφιμα, αλλά επεκτείνεται και σε άλλους τομείς όπως τα καλλυντικά, οι συσκευασίε...
Προσαρμοσμένη στις προδιαγραφές του πελάτη παραγωγή
...Οι Υψηλής Υγρασίας Αναλογίες Κρέατος (HMMA) αντιπροσωπεύουν μια επανάσταση στις φυτικές εναλλακτικές λύσεις κρέατος, προσφέροντας υφή και γεύση που είναι εξαιρετικά παρόμοιες με τα παραδοσιακά προϊόντα κρέατος. Φτιαγμένα από πρώτες ύλες χωρίς ΓΤΟ και χωρίς σόγια, τα HMMA έχουν σχεδιαστεί για να καλύψουν τη αυξανόμενη ζήτηση για βιώσιμες και θρεπτικές επιλογές χωρίς κρέας. Η καινοτόμος διαδικασία...
...Η ψητή λαζάνια είναι ένα κλασικό cult και ένα από τα πιάτα που κάνουν διάσημη την ιταλική κουζίνα σε όλο τον κόσμο. Αυτή η εκδοχή, η πιο διάσημη από όλες, είναι καρυκευμένη με την τυπική σάλτσα ραγού από κρέας Μπολόνιας και σάλτσα μπεσαμέλ. Μια λαζάνια με ρουστίκ γεύση, ακριβώς όπως αυτή που φτιάχνεται στα ιταλικά σπίτια, έτοιμη για να απολαυθεί και που χρειάζεται μόνο να ζεσταθεί.
...Έχει σύστημα κενού για να διεισδύει το καρύκευμα στο κρέας και το κρέας γίνεται πιο γευστικό.
Ανθεκτικός σχεδιασμός, ποιοτική εργασία και κατασκευή από ανοξείδωτο χάλυβα. Επιπλέον, διαθέτει σύστημα PLC. Μπορείτε να ρυθμίσετε πώς λειτουργεί.
μίκτης κρέατος
πωλήσεις μίκτη κρέατος
μίκτης κρέατος ebay
μίκτης κρέατος προς πώληση Νότια Αφρική
κριτικές μίκτη κρέατος
συνταγές μίκτη κρέατος
επεξεργασία...
... περιοχή που ονομάζεται "cordón de lomo", προσφέροντας μια μοναδική υφή και υψηλή περιεκτικότητα σε άπαχο κρέας, ιδανικό για πολλές μαγειρικές παρασκευές. Το βάρος του κυμαίνεται μεταξύ 150 και 225 γραμμαρίων, αποτελώντας ένα τέλειο κομμάτι για ψησίματα, μπάρμπεκιου ή γκουρμέ πιάτα. Οι ιβηρικοί χοίροι, που εκτρέφονται ελεύθερα και τρέφονται με βελανίδια, προσφέρουν κρέας εξαιρετικής γεύσης και ζουμερότητας. Ιδανικό για όσους αναζητούν την αυθεντική ιβηρική εμπειρία σε κάθε μπουκιά.
Η LA CAILLE DES VOSGES είναι μια γαλλική εταιρεία, ειδικευμένη στην εκτροφή ορτυκιών στις Βοσγίες. Από σχεδόν 50 χρόνια, η οικογενειακή επιχείρηση δίνει έμφαση στην ευημερία των ζώων και στην ποιότητα. Τα ορτύκια γεννιούνται, εκτρέφονται, σφάζονται και μεταποιούνται επί τόπου. Η εταιρεία χρησιμοποιεί τοπικές φυτικές τροφές και προτιμά βιώσιμες πρακτικές. Η τεχνογνωσία μας έγκειται αφενός στην επιλ...
Η Van der Jeugt ειδικεύεται στην φυσική επεξεργασία εντέρων. Η εμπειρία και η ακρίβεια είναι υψίστης σημασίας στην προετοιμασία και την επιλογή φυσικών εντέρων. Ο τεχνίτης πρέπει να χρησιμοποιήσει την τεχνογνωσία του για να καθαρίσει και να ταξινομήσει τα φυσικά έντερα, καθιστώντας τα έτσι χρήσιμα για τους κατασκευαστές λουκάνικων. Η φήμη των φυσικών εντέρων Van der Jeugt βασίζεται σε μια ποιότητα...
...Το Lonzo από το νησί της Ομορφιάς παρασκευάζεται από χοιρινό κρέας που ωριμάζει για τουλάχιστον 21 ημέρες. Κάθε κομμάτι ζυγίζει περίπου 350g, με μήκος 10cm.
Συσκευασία: κουτί 5kg για περίπου 14 κομμάτια
Συντήρηση: μέγιστη θερμοκρασία 18°C
Ημερομηνία λήξης: 125 ημέρες...
...Ανακαλύψτε τη σάρκα μας από χοιρινό, προετοιμασμένη με τη μεγαλύτερη φροντίδα για να προσφέρει νόστιμο και ποιοτικό κρέας. Ιδανική για επαγγελματίες του κρέατος και λάτρεις της μαγειρικής, το χοιρινό μας εκτρέφεται υπό βέλτιστες συνθήκες για να εξασφαλίσει τρυφερό και ζουμερό κρέας. Χρησιμοποιήσιμο για μια πληθώρα συνταγών, από αλλαντικά μέχρι μαγειρευτά πιάτα, η σάρκα από χοιρινό είναι μια εξαιρετική επιλογή. Παραγγείλετε τώρα και απολαύστε την εξαιρετική ποιότητα του χοιρινού μας κρέατος.
...Στην M-S services, θα βρείτε μια ποικιλία από δελεαστικές επιλογές, όπως τρυφερό αρνί, ποιοτικό μοσχάρι, halal επιλογές, νόστιμο κρέας κουνελιού, πρώτης ποιότητας πρόβατο και ανώτερης ποιότητας χοιρινό.
Δεσμευόμαστε να σας προσφέρουμε προϊόντα κρέατος της υψηλότερης ποιότητας για να ικανοποιήσουμε όλες τις γεύσεις. Ανακαλύψτε τη διαφορά με την εξαιρετική μας επιλογή από κρέατα και αλλαντικά.
... προσθέτοντας προαιρετικούς τροχούς από ανοξείδωτο χάλυβα. Εργονομικό και αποτελεσματικό πριόνι Heavy Duty για κοπή και μερίδες φρέσκων και κατεψυγμένων τροφίμων. Αυτή η μονάδα θα κόψει εύκολα φρέσκο και κατεψυγμένο ψάρι καθώς και βαριά κομμάτια κατεψυγμένου κρέατος, συμπεριλαμβανομένων των κόκαλων.
Το πριόνι Heavy Duty για κρέας και κόκαλα είναι ιδανικό για βιομηχανική χρήση και διαθέτει μια σειρά από...
Η Varlet Machines, γαλλική εταιρεία με έδρα το Boulogne-sur-Mer, ειδικεύεται στο σχεδιασμό, την κατασκευή και την πώληση μηχανών για την επεξεργασία ψαριών, κρεάτων και πουλερικών.
Όλες οι μηχανές μας είναι σχεδιασμένες από ανθεκτικά υλικά και κατασκευάζονται στη Γαλλία στα δικά μας εργαστήρια. Οι τεχνικοί μας μεταβαίνουν για να παραδώσουν και να εγκαταστήσουν τις μηχανές σας επί τόπου.
Με περισ...
<p>Η DI.GI.MA. δραστηριοποιείται στις επαρχίες Λόντι, Μιλάνο, Παβία, Πιατσέντσα. Ειδικεύεται στον τομέα εδώ και χρόνια με μεγάλη εμπειρία στη συλλογή και επεξεργασία υποπροϊόντων σφαγής κατηγορίας 3 (παράγωγα από υλικό που θεωρείται κατάλληλο για ανθρώπινη κατανάλωση).</p><p> Η DI.GI.MA. αναπτύσσει τις δραστηριότητές της στη: παραγωγή ζωικών λιπών που παράγονται κυρίως από πρώτες ύλες ζωικής προέλ...
Από την ίδρυσή της, η Max Zander έχει ξεχωρίσει για την ποιότητα των προϊόντων της, που παρασκευάζονται χειροποίητα με τον αυθεντικό γερμανικό τρόπο.
Από το 1968 συνεχίζουμε να εργαζόμαστε για να διατηρήσουμε την ίδια ποιότητα που μας έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη σας.
Στη Max Zander υποβάλλουμε τα προϊόντα μας σε ένα αυστηρό σύστημα διαχείρισης ποιότητας και ασφάλειας τροφίμων, από την επιλογή ...
Καλώς ήρθατε στην Landa Seafood, τον αξιόπιστο χονδρέμπορο και εξαγωγέα θαλασσινών BtoB από το 1937. Ειδικευόμαστε σε προϊόντα οστρακοειδών και μαλακίων υψηλής ποιότητας και προσφέρουμε μια ευρεία γκάμα από μύδια, κυδώνια και στρείδια, τόσο σε κονσέρβα όσο και κατεψυγμένα. Είμαστε γνωστοί για την αφοσίωσή μας στην αριστεία και προσφέρουμε φρέσκα, θρεπτικά θαλασσινά που πληρούν τις υψηλότερες προδι...
...Ο αποξηραμένος βοδινός κρέας παρασκευάζεται από κομμάτια που βρίσκονται στο μηρό του βοδινού. Ανάλογα με τις μεθόδους παραγωγής και τα συστατικά που χρησιμοποιούνται, μπορεί να ονομάζεται μπρεζάολα, κρέας γκριζόν ή ακόμα και τσεσίνα. Σε εμάς, αυτός ο αποξηραμένος βοδινός κρέας είναι βοδινό κρέας Aubrac, μια εμβληματική φυλή στην Αβιρόν. Ισχυρός και εκλεπτυσμένος, προσφέρει μια εναλλακτική λύση...
...Κατεψυγμένο κρέας – βρασμένο
Διαθέσιμες συσκευασίες:
0.500 kg συσκευασία
1.05 kg συσκευασία (7 x 150 g)
Χαρακτηριστικά προϊόντος:
Τα σαλιγκάρια βράζονται μία φορά για 5-7 λεπτά. Αφαιρούνται από τα κέλυφος, καθαρίζονται και πλένονται. Στη συνέχεια, βράζονται για δεύτερη φορά για 20 λεπτά. Πλένονται, συσκευάζονται και καταψύχονται ξανά. Αυτό το προϊόν είναι έτοιμο για άμεση κατανάλωση ή μπορεί να υποβληθεί σε επακόλουθη θερμική επεξεργασία κατόπιν αιτήματος του πελάτη (τηγάνισμα, ψήσιμο, μαγείρεμα κ.λπ.)
Αποθήκευση: – 18 ° C...
... και την καινοτομία, διασφαλίζουμε ότι κάθε κομμάτι βοδινού που παραδίδουμε πληροί τα υψηλότερα πρότυπα, φέρνοντας εξαιρετική γεύση και ποιότητα στο τραπέζι σας. Το βοδινό μας είναι περισσότερα από απλό κρέας—είναι μια δέσμευση για ποιότητα που ξεκινά με την προσεκτική επιλογή των καλύτερων βοοειδών.
...Τύπος: Κρέας προβάτου
Στυλ: Διατηρημένο
Διαδικασία συντήρησης: Νερό
Μέρος: Σώμα
Χαρακτηριστικό: Αποτελεσματικό, Φύση, Χωρίς Νικοτίνη, Χωρίς Ζάχαρη, Βιταμίνες
Συσκευασία: Κουτί
Βαθμός: A
Διάρκεια ζωής: ΕΒΔΟΜΑΔΑ
Βάρος (kg): 4.5000 ΜΕ 8.000...
Καλώς ήρθατε στην Öksüzoğulları HoReCa, τον αξιόπιστο διανομέα τουρκικών λύσεων τραπεζιού από το 1968. Εξειδικευμένοι στη διανομή πορσελάνης, γυαλιού, κρυστάλλινου γυαλιού, ατσαλιού, ξύλου και σχετικών προϊόντων, βασιζόμαστε στην ποιότητα, την αξιοπιστία και την ταχεία εξυπηρέτηση. Ως πρωτοπόροι στον κλάδο, πιστεύουμε ότι οι μάρκες που εκπροσωπούμε θα αποκτήσουν σημαντική θέση στην αγορά. Συνεργαζ...
Η Bertelli Formaggi S.r.l., παρούσα στην αγορά εδώ και τέσσερις γενιές, προτείνει τυριά ωρίμανσης και φρέσκα εξαιρετικής ποιότητας. Είμαστε σημείο αναφοράς για πολλές ευρωπαϊκές δραστηριότητες για την προμήθεια όχι μόνο του Parmigiano Reggiano ωρίμανσης από 12 μήνες έως 60 μήνες, αλλά και τυριών από κατσίκι και πρόβατο της ιταλικής παράδοσης. Είμαστε προμηθευτές και τυπικών αλλαντικών όπως σαλάμι,...